fbpx

Grozljivo: Tolpe islamskih moških so posilile in preprodale več kot 1.400 mladoletnic v britanskem mestu Rotherham

Od leve proti desni, od zgoraj navzdol: Mohamed Sadia, Basharat Dad, Nasar Dad, Matloob Hussain, Tayab Dad in Amjad Ali; Foto: Youtube

Muslimanski pripadniki rotherhamske “seks” tolpe so na sodišču kričali “Allahu Akbar”, ko so prejemali kazen za posilstvo 12-letnega dekleta, ki je po posilstvu zanosilo, in za spolne delikte proti drugim dekletom. Šest muslimanov je bilo obsojenih na 10 do 20 let zapora. Sodnica Sarah Wright je opisovala, kako so obsojeni s pomočjo alkohola in drog prisilili eno od mladoletnih deklet v spolni odnos z več moškimi.

Ta obsodba zaznamuje konec serije treh večjih sodnih postopkov v primeru spolne zlorabe otrok v Rotherhamu. Preiskava je pokazala, da so storilci v obdobju 16 let osvajali, preprodali in posilili več kot 1.400 mladoletnikov. V celotnem procesu je bilo zaprtih več kot 18 ljudi, ki so skupno dobili več kot 280 let zaporne kazni.

Posilstva, zapeljevanje mladoletnih, nezakonito pridržanje in spolni odnos s 13-letnico
Obsojeni so vzklikali “Allahu Akbar” in s tem povzročali neprijetne občutke žrtvam ter njihovim staršem. Čeprav je pravici do neke mere zadoščeno, pa so vsi obsojeni dobili relativno nizke kazni.

Basharat Dad je bil obsojen na samo 20 let zapora za šest posilstev, pet spolnih napadov in nezakonito pridržanje žrtev. Njegov brat Nasar Dad pa na 14 let in 6 mesecev za posilstvo, zapeljevanje mladoletnika in nezakonito pridržanje. Tayab Dad je bil obsojen na 10 let zapora za posilstvo. Matloob Hussain in Mohammed Sadiq sta bila obsojena vsak na 13 let zaporne kazni za spolni odnos s 13-letnim dekletom. Amjad Ali pa je bil obsojen na 11 let zapora za spolni odnos s 13-letnim dekletom.

Žrtev, ki je imela pogum pričati proti posiljevalcem, je dejala: “Bila sem potisnjena v svet strahu, posilstva in grozljive fizične zlorabe. Zaradi teh moških sem bila oropana otroštva.” Opisala je, da so se ji bližnji odrekli. “Nihče ni razumel, nihče ni želel razumeti. Ti moški so si me prilastili in počeli z menoj, kar so hoteli, kadar so hoteli,” je še povedala žrtev.

“Tolikokrat sem bila posiljena, da niti ne vem, kdo je biološki oče mojega otroka. Zlo obstaja in na svetu obstajajo zli ljudje. Čutim, da je bil moj otrok del čistega zla,” je dejala žrtev posilstva.

Obsojeni moški so bili del kriminalne muslimanske združbe, ki je po poročilu profesorice Alexis Jay zapeljevala, preprodala in posilila več kot 1.400 mladoletnikov v obdobju 16 let; 133 žrtev teh grozljivih dejanj jim je uspelo poiskati in jih zaslišati, vendar nihče ne dvomi, da je številka 1.400 pravilna. Tožilec Mark Langan je dejal: “Ti moški so obsojeni zaradi številnih sprevrženih spolnih napadov na mlada dekleta.”

Grozljivo dogajanje v Veliki Britaniji mora biti opozorilo vsem Evropejcem in Evropejkam. Horde muslimanskih moških, ki smo jih sprejeli v Evropo, sledijo isti religiji in mentaliteti kot ti, ki so izvajali ta dejanja. Njihova “vera” jim dovoljuje posilstva, saj so ženske ničvredne. Izrecno jim dovoljuje posilstvo nevernic. Žensko vidijo kot lastnino, ki jim mora biti popolnoma podrejena. Ne gre za kulturo ali navade. Gre za to, da je globoko versko prepričanje muslimanov, da so ženske na svetu zato, da služijo moškim. Dokler islam zagovarja posilstva in okrutno mučenje žensk, mi najbrž ne bo nihče zameril, če rečem, da je islam zlo, ki ga je treba izkoreniniti, še preden uniči vse vrednote, na katerih temelji zahodna civilizacija. Te vrednote so tudi multikulturnim omogočile, da lahko svobodno izražajo svoje mnenje.

Aleksander Rant