Grozljivo: Zdravnici abortistične organizacije Planned Parenthood se ne zdi nič narobe, da izvajajo splave tako, da ostanejo organi nepoškodovani za nadaljnjo prodajo!?

Foto: YouTube/Twitter

Na sojenju v primeru abortistična organizacija Planned Parenthood vs. Center za napredek v medicini (Center for Medical Progress) si je porota prvič ogledala videoposnetek, na katerem doktorica Deborah Nucatola je solato in pije vino, medtem pa povsem ravnodušno razlaga, kako izvaja splave z namenom, da bi lahko po splavu pobrala najboljše dele telesa nerojenih otrok. 

Ker je posnetek, ki je po zaslugi centra CMP prišel na dan, pokazal, da je abortistična organizacija vpletena v nezakonito prodajo delov telesa splavljenih dojenčkov, se je gigant, ki izvaja umore dojenčkov, odločil, da vloži tožbo proti pro-life aktivistom.

Med sojenjem na ameriškem okrožnem sodišču za severno okrožje Kalifornije v San Franciscu je vodja centra CMP David Daleiden na spletni strani centra objavljal dnevne povzetke sojenja. Pisal je o prvem ogledu posnetka, ki je prišel na dan julija 2015 in na katerem je spregovorila Deborah Nucatola, nekdanja direktorica organizacije Planned Parenthood Federation of America. Nucatola je v pogovoru s preiskovalcem pod krinko v javni restavraciji v Los Angelesu razlagala, na kakšen način se izvaja splave, da se lahko nato pobere nepoškodovane in sveže organe umorjenega otroka. Ob tem je zatrdila, da so zelo uspešni pri tem.

Foto: Center for Medical Progress

Dr. Nucatola je pod prisego izjavila, da se ji ob izidu tega videoposnetka leta 2015 izrečena vsebina ni zdela sporna in da je bila povsem prepričana, da ni izrekla ničesar neprimernega. Daleidenu in njegovim kolegom je po poročanju Breitbarta uspelo dobiti dostop do imen uradnikov, zdravnikov, ki izvajajo splave, in izvajalcev biomedicinskih naročil, medtem ko so se udeležili ene izmed konferenc nacionalne federacije za splave (NAF), kjer so se predstavljali kot predstavniki fiktivne biomedicinske družbe “BioMax”.

Foto: epa

Prepričana, da ni naredila ničesar narobe
Poleg tega je Nucatola na sojenju zatrdila, da ni vedela, da udeležencev na konferenci nacionalne federacije za splave ne preverjajo. Bila je prepričana, da so v veljavi visoki varnostni standardi, a se je očitno uštela. Pri tem je povedala, da je izrečeno na posnetku verjetno slišal tudi kdo, ki se je tedaj nahajal v restavraciji. “V pogovoru nisem delila zaupnih informacij. Ničesar nisem naredila narobe,” je zatrdila.

Po njenih besedah je po kosilu z Daleidenom dobila glasovno sporočilo, zaradi katerega je postala zaskrbljena za lastno varnost in varnost svoje družine. Iz tega razloga se je odločila, da najame celo varnostnika. Med drugim je priznala, da nikoli ni javno skrivala, da izvaja splave. Na mesec tako opravi med 50 in 500 splavov do 24 tedna nosečnosti, lahko pa tudi pozneje, če je to potrebno.

Hana Murn

 • pajot

  Dober tek,morilka.

 • Olga101

  Navadna zločinka! Spada samo za rešetke!

  • Andrej

   Kdor to dela je v bistvu bolan.

 • xtc

  Babo na psihitrijo za vedno-treba pa je sprejeti zakon,da morajo biti zarodki-če se splav že odobri najkasneje v 45 minutah po zaključku,kompletno kremirani,vsak odvzem česarkoli se kaznuje z dosmrtnim zaporom.

 • if

  Stanje sednajega sveta: “Ker je posnetek, ki je po zaslugi centra CMP prišel na dan, pokazal, da
  je abortistična organizacija vpletena v nezakonito prodajo delov telesa splavljenih dojenčkov, se je gigant, ki izvaja umore dojenčkov, odločil, da vloži tožbo proti pro-life aktivistom.”

  Očitno je, da človek lahko sodeluje s Hudičem.

  • samotoje

   Taki ljudje se morajo celo Belcebubu gabiti.

 • pc-tehnika.si

  5 let stara zgodba ni ravno neka sveža novica..

  • šmentanamuha

   Mi je še nismo slišali, sicer pa je še vedno aktualna. A o abortiranih otrocih pa nič, wc nekrorfil?

  • pajot

   Ni sveža novica,si pa ti zato na tem portalu,če se ne motim?

 • Sir Shrek

  zločin.

 • Van Der Waals

  vedno se skrivajo neki interesi! tudi če pobijaš nedolžne.

 • Andrej

  Za denar vse. Ampak res, dobesedno vse.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!