fbpx

Abortistična organizacija Planned Parenthood si želi čestitk za svoje morilsko početje

Predsednica Planned Parenthood Leana Wen (vir: twitter)

Nova predsednica abortistične organizacije Planned Parenthood je v e-mailu, v katerem prosi za dodatna finančna sredstva, pozvala ljudi po državi, naj mesarjem, ki opravljajo splave, v nekaterih zveznih državah tudi otrok v tretjem tromesečju, pošljejo pismo, v katerem se jim zahvaljujejo za njihovo morilsko početje.

“Ko sem začela delati na urgenci, nisem delala zaradi zahval, ki sem jih prejela od pacientov in njihovih družin, a so mi le-te zagotovo polepšale dolge naporne dneve,” je zapisala novoimenovana predsednica organizacije Planned Parenthood Leana Wen.

Wenova je v e-mailu, ki ga je pridobil Breitbart, zapisala, da se je “skoraj deset tisoč podpornikov” pridružilo kampanji Planned Parenthood v zahvalo osebju, ki v njihovih klinikah med drugim izvaja tudi splave. Njen cilj je bil poslati 35 tisoč sporočil v zahvalo osebju Planned Parenthood do večera pred zahvalnim dnevom, ki je bil letos v četrtek, 22. novembra. Zahvalni dan nima zakoličenega datuma, temveč je predpisan na četrti četrtek v novembru.

Nega za “vse” paciente, ženske na mizo, otroke v smeti
“Upam, da se mi boste pridružili pri zahvali zdravnikom, medicinskim sestram in preostalim predanim profesionalcem, ki delajo v več kot 600 zdravstvenih centrih Planned Parenthood po državi – za zagotavljanje nujne nege vsem pacientom, ki pridejo skozi vrata, ne da bi jih obsojali,” je dodala Wenova.

https://twitter.com/WolffintheWild/status/1064987781632544768

S slednjim je imela težave predsednica organizacije Študenti za življenje Amerike (Students for Life of America) Kristan Hawkins, ki je povedala, da Wenova “ni nudila nege VSEM pacientom, ki so prišli skozi vrata”. Hawkinsova je poudarila, da nosečnost ni bolezen, ki bi jo pozdravili s splavom, kot o tem govori Wenova, ki bi se kot zdravnica morala tega zavedati.

Na kateri točki postane otrok “zarodek”, ki se ga lahko ubije? (Vir: Twitter)

“Večina zdravnikov ima Hipokratovo prisego, vi ste izbrali hipokritovo prisego,” je na vprašanje, kaj bi povedali uslužbencu Planned Parenthooda, ki opravljal splave, odgovoril eden od uporabnikov socialnega omrežja Twitter.

Pomoč ljudem, ki želijo prenehati z izvajanjem splavov
Ustanoviteljica organizacije, ki pomaga zaposlenim v abortističnih klinikah zapustiti industrijo smrti, And Then There Were None (In potem jih ni bilo več) Abby Johnson je povedala, da se Wenova najbrž zaveda uspeha organizacije, povezanega z osebnimi pismi, ki so jih pošiljali delavcem, ki opravljajo splave. Johnsonova je povedala, da ljudem, ki želijo prenehati z delom v klinikah za opravljanje splava, pomagajo najti novo službo, ravno tako pa jim nudijo pomoč pri spopadanju z demoni njihovih preteklih dejanj, ki jih še vedo preganjajo.

Ivan Šokić