Grozljivo: Znano rusko blogerko mrtvo našli v kovčku z zarezo na vratu

Foto: east2west news

Rusijo je pretreslo grozljivo kriminalno dejanje. Znano blogerko, poimenovano Ekaterina K, so namreč našli mrtvo v njenem moskovskem stanovanju. Truplo z več vbodnimi ranami in zarezo v vratu so policisti odkrili kar v kovčku, kar je šokiralo številne Ekaterinine oboževalce, ki so mlado rusko blogerko, znano predvsem po svoji lepoti, pogosto primerjali celo z Audrey Hepburn.

V Rusiji je prišlo do novega grozljivega umora. Policisti so namreč v moskovskem stanovanju našli mrtvo 24-letno rusko blogerko, poimenovano Ekaterina K. Njeno golo telo z več vbodnimi ranami in zarezo v vratu so našli kar v kovčku, kar jasno potrjuje sprevrženost omenjenega kriminalnega dejanja. Policija je že potrdila, da je šlo za umor, morilca pa še niso odkrili.

Vzrok za umor bi lahko bilo ljubosumje
Da se je zgodilo nekaj nepričakovanega, so sicer prvi posumili Ekatarinini starši, saj se jim hčerka več dni ni odzivala na klice. Na to so opozorili stanodajalca, ki je odšel v njeno stanovanje in odkril truplo. Zakaj je prišlo do zločina še ni znano. Policija sumi, da bi bil umor lahko povezan z ljubezenskim življenjem žrtve. Nedavno je namreč Ekaterina prekinila odnose z 32-letnikom in začela novo razmerje z 52-letnim moškim, s katerim je nameravala odpotovati na Nizozemsko. Policija tako meni, da bi bil vzrok za umor lahko ljubosumje.

Foto: east2west news

Svoje življenje posvetila manekenstvu, pisanju bloga in študiju
Umorjena ruska lepotica je bila znana predvsem po svoji udeležbi na enem izmed ruskih lepotnih tekmovanj. Poleg manekenstva in pisanja bloga pa je svoje življenje posvetila tudi delu v bolnišnici ter študiju. Študirala je  dermatologijo in spolno vzgojo na prestižnem ruskem nacionalnem raziskovalnem inštitutu Pirogov.

Foto: east2west news

Primerjali so jo z Audrey Hepburn
Ekaterina je bila pod imenom Katty prisotna tudi na znanem družbenem omrežju Instagram, kjer je imela kar 80 tisoč sledilcev. Njena smrt je tako pretresla številne oboževalce, ki so jo pogosto primerjali kar z znano britansko filmsko igralko Audrey Hepburn. Zadnji zapis nesrečne blogerke je bil objavljen 22. julija. V njem je pisala o svojem potovanju na Krf , le pet dni kasneje pa so jo našli mrtvo.

Foto: east2west news

Rajko Golob

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Tipično rusko dejanje.

 • Valter BraniSlav

  Krivca sta zvepleni 171cm in Stefica.
  Zvepleni in kuhalka caja sta kriva za VSE.

  • Janez Korenjak

   …ne. Krivca poišči v formaldehidu, ki si ga spil iz steklenega rezervoarja s shranjeno titovo nogo, v preveč zaužitega terpentina, v kolonjski vodi “Crna mačka”, ki si jo žlempal, kot ti je zmanjkalo drugega alkohola.

  • Peter

   Če bi res živel v Ameriki, bi vedel, da je v Dolini za vse kriv Janša. Tako pa…. Eh, naj ti bo, no.

   • Peter

    No.

   • Dragan Krstič

    Saj bi Valter rade volje obtožil žveplenega pa na žalost ne more ker ve da je glavni krivec za vse trenutno v Lepeni.

  • KAPIBARA

   No ne ponižuja. znade kućanova ta mlad, tudi dobri krompirjevo juhco-guolaš skuhat..

  • ehnaton

   Nista kriva za vse, sta pa za veliko.

 • Dr. E.K.

  KGB jevski faliranc bo vse naredu da najdejo morilca … primer je že rešen … lol …

 • Mademoiselle Ava

  No ja. Svet slave in blišča ni samo svet slave in blišča. Je še vse kaj drugega kot to. In preden zaplavaš v te vode…moraš računati s tem, da so kalne (verjetno).
  Je pa svet socialnih omrežij zelo zavajajoč in nevaren. zato jih sama ne uporabljam.

  Škoda punce, verjetno je zaradi svoje mladosti in naivnosti – predvidevam – prišla v stik z napačnimi ljudmi.

  • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

   Svet Slave ima svojo ceno, večina navadnih ljudi je tem ljudem faušna, jaz mnogo let ne, ker vem da ni vse zlato kar se sveti. Saj je res lepo se šajna če gledam od daleč rečeš vauu, ko pa pogledaš od blizu pa vidiš da greznica je greznica neglede s koliko zlata jo obložiš.

 • Peter

  Kovček z zarezo na vratu?

 • Peter

  Znano rusko blogerko našli z zarezo na vratu mrtvo v kovčku.
  Pa tudi tisti GROZLJIVO lahko mirno spustite, rumenčki, no.

  btw, tasilo bi verjetno oporekal uporabi besede zareza in bi zahteval uporabo besede vreznina. Ampak to bi bilo pa za Novo že malo preveč.

 • Basileus

  Lepota je lahko prekletstvo za ženso.

 • Beli Sneg

  No v Rusiji je ljubosumje tudi možno, da je vzrok za kriminalno dejanje. Je pa še mnogo drugih dejavnikov. Umiranje od zastrupitev, pretepanj, zahrbnih ubojev ala Politkovska….itd.

 • xtc

  Verjetno jo je zelo mikal keš in verjetno menjavanje decev na koncu pa je našla.
  Zdajšnji ali pa bivši porivač,če pa je iz Putin klana bodo pa izkali naslednjih 200 let.