fbpx

Grozljivo: Znano rusko blogerko mrtvo našli v kovčku z zarezo na vratu

Foto: east2west news

Rusijo je pretreslo grozljivo kriminalno dejanje. Znano blogerko, poimenovano Ekaterina K, so namreč našli mrtvo v njenem moskovskem stanovanju. Truplo z več vbodnimi ranami in zarezo v vratu so policisti odkrili kar v kovčku, kar je šokiralo številne Ekaterinine oboževalce, ki so mlado rusko blogerko, znano predvsem po svoji lepoti, pogosto primerjali celo z Audrey Hepburn.

V Rusiji je prišlo do novega grozljivega umora. Policisti so namreč v moskovskem stanovanju našli mrtvo 24-letno rusko blogerko, poimenovano Ekaterina K. Njeno golo telo z več vbodnimi ranami in zarezo v vratu so našli kar v kovčku, kar jasno potrjuje sprevrženost omenjenega kriminalnega dejanja. Policija je že potrdila, da je šlo za umor, morilca pa še niso odkrili.

Vzrok za umor bi lahko bilo ljubosumje
Da se je zgodilo nekaj nepričakovanega, so sicer prvi posumili Ekatarinini starši, saj se jim hčerka več dni ni odzivala na klice. Na to so opozorili stanodajalca, ki je odšel v njeno stanovanje in odkril truplo. Zakaj je prišlo do zločina še ni znano. Policija sumi, da bi bil umor lahko povezan z ljubezenskim življenjem žrtve. Nedavno je namreč Ekaterina prekinila odnose z 32-letnikom in začela novo razmerje z 52-letnim moškim, s katerim je nameravala odpotovati na Nizozemsko. Policija tako meni, da bi bil vzrok za umor lahko ljubosumje.

Foto: east2west news

Svoje življenje posvetila manekenstvu, pisanju bloga in študiju
Umorjena ruska lepotica je bila znana predvsem po svoji udeležbi na enem izmed ruskih lepotnih tekmovanj. Poleg manekenstva in pisanja bloga pa je svoje življenje posvetila tudi delu v bolnišnici ter študiju. Študirala je  dermatologijo in spolno vzgojo na prestižnem ruskem nacionalnem raziskovalnem inštitutu Pirogov.

Foto: east2west news

Primerjali so jo z Audrey Hepburn
Ekaterina je bila pod imenom Katty prisotna tudi na znanem družbenem omrežju Instagram, kjer je imela kar 80 tisoč sledilcev. Njena smrt je tako pretresla številne oboževalce, ki so jo pogosto primerjali kar z znano britansko filmsko igralko Audrey Hepburn. Zadnji zapis nesrečne blogerke je bil objavljen 22. julija. V njem je pisala o svojem potovanju na Krf , le pet dni kasneje pa so jo našli mrtvo.

Foto: east2west news

Rajko Golob