Hrvaška misica v primežu prostitucije: Kliente v masažnem salonu tudi spolno zadovoljevala

Slika je simbolična (Foto: iStock)

Dve nekdanji zaposleni v enem od zagrebških masažnih salonov sta lastnico obtožili, da jih je silila v izpolnjevanje “ekstra” želj svojih klientov, ki so vključevale tudi spolne odnose. Med vpletenimi naj bi bila tudi nekdanja hrvaška misica, ki pa je ostala neimenovana.

“Imam se za krivo,” je povedala nekdanja hrvaška misica, ki je v zagrebškem masažnem salonu delala dobra dva meseca do januarja 2019.

“Lastnica salona je zahtevala, da strankam tešim spolni nagon. Na srečo sem to delala kratek čas. Uspela sem se zaposliti drugje. Žal mi je, da sem to delala, in iskreno želim pozabiti to obdobje v svojem življenju,” je še dodala misica v zgodnjih 20ih, ki se je od takrat po pisanju Jutarnjega tudi poročila in postala mama.

Nekdanji maserki krivi prostituiranja

Tudi druga maserka v istem masažnem salonu je opozorila, da jo je lastnica salona, kjer je delala pol leta, silila v spolno zadovoljevanje klientov. “To sem priznala tudi policiji. Vse to je zdaj za mano in o tem se ne želim pogovarjati. Ne želim se več spominjati tega obdobja v mojem življenju.”

Obe maserki, ki sta “izpolnjevali želje” svojih strank, sta prejeli denarno kazen v višini sto evrov zaradi kršitve 12. člena Zakona o prekrških proti javnemu redu in miru. Za prostituiranje je na Hrvaškem zagrožena kazen od 25 do 100 evrov ali do 30 dni zapora.

Ni informacij, ali je bil sprožen tudi postopek proti lastnici masažnega salona zaradi zvodništva in siljenja v prostitucijo.

Ivan Šokić

 • Garbage man

  RTV SLO vsak dan

  • to_mi_delaj

   ker so JAVNA HIŠA

 • stane skufca

  A je to kaj narobe, vsak si pomaga sam, kakor more in zna.

 • tomven

  Kako kaj volitve? Kdo bo zmagal, čokolinda?

 • DOMOVINSKA LIGA

  Na koži se nič ne pozna v denarnici pa veliko.

 • Anton

  Pridne punce!

 • Ivan Ivanovič

  Tudi Nova24tv pada na fore senzacionalističnih rumenih medijev …
  Nekateri očitno ne ločijo zrna od plevela.

 • Nšo-či

  Hitro spreminjanje vlog. Misica, usužbenka masažnega salona, prostitutka….žena in mati. Kakšen čas. Seks,,,, z ljubeznijo v očeh, bo kmalu pravi čudež.

  • FORT WORTH

   Ni to najstarejsi S.P. ??

 • šmentanamuha

  Obe maserki, ki sta “izpolnjevali želje” svojih strank, sta prejeli denarno kazen zaradi kršitve 12. člena Zakona o prekrških proti javnemu redu in miru.

  Kaj sta ti maserki “izpolnjevali želje” kar sredi mesta v parku na travi, na klopi, v trgovskem središču? Kolikor jaz vem želje izpolnjujejo samo dobre vile in zlate ribice, ki navadno ne kršijo javnega reda in miru.

 • trumpet2018

  če ji ni bilo všeč, bi lahko dala odpoved takoj, saj je ni nihče privezal na delovno mesto, vsak dan je odšla domov. po mojem so to sami izgovori