fbpx

Hrvaška misica v primežu prostitucije: Kliente v masažnem salonu tudi spolno zadovoljevala

Slika je simbolična (Foto: iStock)

Dve nekdanji zaposleni v enem od zagrebških masažnih salonov sta lastnico obtožili, da jih je silila v izpolnjevanje “ekstra” želj svojih klientov, ki so vključevale tudi spolne odnose. Med vpletenimi naj bi bila tudi nekdanja hrvaška misica, ki pa je ostala neimenovana.

“Imam se za krivo,” je povedala nekdanja hrvaška misica, ki je v zagrebškem masažnem salonu delala dobra dva meseca do januarja 2019.

“Lastnica salona je zahtevala, da strankam tešim spolni nagon. Na srečo sem to delala kratek čas. Uspela sem se zaposliti drugje. Žal mi je, da sem to delala, in iskreno želim pozabiti to obdobje v svojem življenju,” je še dodala misica v zgodnjih 20ih, ki se je od takrat po pisanju Jutarnjega tudi poročila in postala mama.

Nekdanji maserki krivi prostituiranja

Tudi druga maserka v istem masažnem salonu je opozorila, da jo je lastnica salona, kjer je delala pol leta, silila v spolno zadovoljevanje klientov. “To sem priznala tudi policiji. Vse to je zdaj za mano in o tem se ne želim pogovarjati. Ne želim se več spominjati tega obdobja v mojem življenju.”

Obe maserki, ki sta “izpolnjevali želje” svojih strank, sta prejeli denarno kazen v višini sto evrov zaradi kršitve 12. člena Zakona o prekrških proti javnemu redu in miru. Za prostituiranje je na Hrvaškem zagrožena kazen od 25 do 100 evrov ali do 30 dni zapora.

Ni informacij, ali je bil sprožen tudi postopek proti lastnici masažnega salona zaradi zvodništva in siljenja v prostitucijo.

Ivan Šokić