fbpx

Identificirali uradnico v Georgiji, ki so jo varnostne kamere ujele pri volilni prevari med preštevanjem glasov!

Ruby Freema, je bila ujeta na varnostnih kamerah ko je zagrešila volino prevar (foto: Youtube)

Pred dnevi je po spletu zaokrožil posnetek iz Georgie, ki ga je prikazala Trumpova odvetniška ekipa, iz katerega je razvidno, da nekateri uradniki iz vrst demokratov izpod miz potegnejo torbe z nezakonitimi glasovnicami in jih pričnejo šteti, potem ko so ob 22. uri in 25 minut večino uradnikov odslovili, češ, da je nekaj narobe z napeljavo. Eno od hudodelk iz posnetka so zdaj identificirali.

Pred dnevi je Trumpova odvetniška ekipa predstavila posnetek, na katerem skupina volilnih uslužbencev, potem ko so ob 22.25 odslovili volilne opazovalce in predstavnike medijev, na plano izpod miz potegne torbe z nezakonitimi glasovnicami, in jih prične preštevati. Eno od udeleženk, ki je na posnetku nosila vijoličasto majico, so zdaj uspeli identificirati.

Ko je odvetniška ekipa prvič objavila ta posnetek in so o njem poročale določene alternativne medijske postaje, je nemudoma zaokrožil po spletu.

Ko ima nekaj tako velik doseg, je neizogibno, da se najdejo ljudje, ki osumljene identificirajo in eno od osumljenk so že. Po poročanju Gateway Pundit so osumljenko prepoznali po napisu na njeni torbici in napisu na majici vijoličaste barve, s čimer je reklamirala svoje podjetje. Na majici je napis “Lady Ruby”, na torbici pa “La Ruby”, kar je ime njenega podjetja.

Na drugem posnetku, kjer majice več ni nosila, je pa na mizi imela svojo torbico z reklamnim napisom, so jo prepoznali ljudje, ki so jo povezali z njenim – Linkedin profilom. Prepoznali so jo kot Ruby Freeman, celotno ime njenega podjetja pa je “LaRuby’s Unique Treasures.

Freemanova je v kratkem izbrisala Linkedin profil. Identifikacija je bila možna, ker je njena torbica postala velik hit in so ji nekateri pisali na Linkedin profil, da so jo prepoznali s televizije, kjer je štela glasove.

Komunikacija na Linkedinu, ki jo je izdala (Foto: Zajetje zaslona Linkedin)

Samoinkriminacijski video:

Aleš Ernecl