Ilegalni migrant streljal s pištolo, obvladala sta ga domačina, ki sta preprečila množično morijo

Slika je simbolična. (Slika: arhiv Demokracije)

“Migrant je streljal s plinsko pištolo, oseba je bila pripeljana na policijsko postajo in trenutno jo zaslišujemo. Kot tudi štiri osebe, ki so bile vpletene v incident,” je za portal Avaz povedal Ale Šiljdedić, predstavnik za odnose z javnostmi Unsko-sanskega kantona v Bosni in Hercegovini.

Mediji v BiH poročajo, da so se migranti začeli že streljati. Mahira Piralić iz Bihaća je namreč na družbenem omrežju Facebook objavila, da je eden od ilegalnih migrantov streljal na druge migrante in se skrival v delavnici pod njeno hišo. Zapisala je, da sta ga obvladala njen mož Elvir Piralić Eli in Samir Piralić.

“Ogorčena sem nad našo oblastjo, kajti vse to postavlja pod vprašaj življenja naših someščanov. Do kdaj se bo to dopuščalo? Mora res kdo umreti, da se bo ukrepalo?” se je vprašala.

(Printscreen: Facebook)

Policija je incident v stanovanjskem naselju Midžić Mahala v Bihaću potrdila.

Demokracija

 • Franjo Trojner

  Naši dominatni mediji bodo poročali, da je spuščal pline iz riti, po domače, samo prdel!!
  Mater nas farbajo, po naročilu in za korist globalistične elite. Pri nas dominatni mediji v službi vladajoče leve politične oblasti dvomijo, da so ilegalni migrantje proti deklici metali kamenje in da je bil ugrabljen vaščan ob meji zares ugrabljen, kar je MORBIDNO! Ata se gotovo sam ni zvezo in vozo v kuferami, deklica pri starosti 10 let pa gotovo loči rožice od kamenja, za razliko od naših dominatnih medijev, ki ne ločijo med resnico in neresnico, žal!

  • stane

   To so vladne svinje,ki delsjo vse,dd unicijo Slovenski narod,po narocilu SOROSA IN ZLOCINDKE OZN.
   ZATO JIH JE PA TRAMP ZAPUSTIL.
   KER NISO MUSLICI MOGLI OSVOJITI AEVROPE,JO BODO PA ZDAJ,BREZ OROZJA.
   SAMO NASE ZAKONE ZLORABLJAJO IN BEBCE TAKE KOT JE CMERAR,NASA VLADA V KOMPLETU S KOMUNISTI,KI SO POZNATI MORILCI SVOJEGA NARODA.

   • Dada

    Naši dominantni, ali po SDS ovsko, režimski mediji sploh ne vm,. če so poročali tako malenkost, ki se je zgodila tam daleč. Važno je, da SDS medij poroča o vsem razen, kadar kristjani počenjajo in izvršujejo bedarije, ker kristjani so pridni, pošteni in samo v službo in domov hodijo, v nedeljo pa na pridigo. Vsi tisti po polnih zaporih Sloveniji niso kristjani, to so od nekod drugod prišli v slovenske zapore, bog vedi iz kje. Slovenci ne kradejo, ne vlamljajo, ne ubijajo, ne posiljujejo, ne goljufajo, to delajo samo oni drugi., niso pedofili, SLO duhovniki niso pedofili………..

    • stane

     Dada,tisti o katerih govoris so izmecki krscanstva,kakor oni,ki so drugih ver,oz.se razglasajo za doloceno vero in v imenu vere delajo svinjarije.
     Nisem toleranten do nobenih takih. Imel sem 2 taka oz.podobna v druzini,pa sem se jim odrekel. Ze 12 let imam mir.
     Vera ni kriva,ce je clovek butast
     Rad imam miroljubne ljudi,ne glede na vero.

    • Schemva Miro

     Za zadnjih 50 let pojdi pogledat črno kroniko,pa ti bo mogoče jasno od kod prihajajo povzročitelji največ kriminalnih dejanj v Sloveniji.

  • JANEZ GUS

   Ne glej to svinjarijo.Rosvita tudi,ja bi jebala,samo da mi ne uđe.

  • Dada

   Dobro sta ga obvladala, upam, da sta mu prej pokazala bosenske zvezde, preden sta mu pištolo vzela.
   Drugače ne gre.
   Naši dominantni, ali po SDS ovsko, režimski mediji sploh ne vm,. če so poročali tako malenkost, ki se je zgodila tam daleč. Važno je, da SDS medij poroča o vsem razen, kadar kristjani počenjajo in izvršujejo bedarije, ker kristjani so pridni, pošteni in samo v službo in domov hodijo, v nedeljo pa na pridigo. Vsi tisti po polnih zaporih Sloveniji niso kristjani, to so od nekod drugod prišli v slovenske zapore, bog vedi iz kje. Slovenci ne kradejo, ne vlamljajo, ne ubijajo, ne posiljujejo, ne goljufajo, to delajo samo oni drugi., niso pedofili, SLO duhovniki niso pedofili………..

 • Dada

  Odlično sta ga obvladala, upam, da je dobil po tintari.
  No druga veroizpoved pa drugačni ljudje. ČLANEK , Split, Hrvati

  Napadalec je videl 33-letno nosečnico ter njena dva mladoletna otroka, kako prihajajo iz hiše proti avtomobilu, ki ga je 33-letnica parkirala na parkirnem prostoru, zaradi katerega sta že dlje časa soseda v sporu. Vzel je leseno palico ter z njo pred otroci napadel 33-letnico, tako da ji je zlomil roko. Ko sta to opazila mimoidoča 61-letnik in 59-letnica, sta želela pomagati nosečnici, a se je moški spravil še nanju. Vsi trije so potrebovali zdravniško pomoč.

  • RATATA

   V vsej tvoji bolni uglaupohabljenosti primerjaš neprimerljive in pisariš idiotske zaključke, kot je značilno za slovenske fakultete družboslovnih NEved!
   Mož Mahire verjetno nima 61 let(!) imel je še pomočnika
   in
   Split je v Dalmaciji.

   • stane

    Verjetno je hotela povedati,da je ta narod hraber,ko je to potrebno.
    Dogodek1
    V Nemciji na bazenu je bila napadena Hrvatica od 7 migrantov. Ko so to 3.bratje in nekaj kolegov videlo,so jo branili,kljub temu,da so bili divjaki oborozeni z nozi in sekiro. Vmesal se je se varnostnik,ki jih je dobil po roki. Ostali nic. Zascitili so svoje.
    Dogodek2:
    V Karlovcu migrante domaci fantje lovijo in grdo pretepejo.
    Dogodek 3:
    V Bosni so vpadli v divjasko stanovanje in jih grdo pretepli.
    Dogodek4:
    V Nemciji je bilo napadeno dekle od 3.divjakov. Moski je to videl in se pognal za njimi. 2 je ujel in fajn prebunkal,do prihoda policistov.Kdo je bil ta moski? Hrvat!!!
    Dogodek 4:
    V Zagrebu migranti po javnih straniscih iscejo zenske in jih posiljujejo. Zagrebcani-mescani to preprecujejo s strazo nekaj mocnih fantov. Divjakov vec tam ni.So se umirili.
    Dogodek 5
    Po Nemskih kopaliscih so se formirala dekleta v skupine za zavarovanje predvsem zensk. So se usposobile v borilnih vescinah.
    Dogodek 6
    V nekem lokalu v Lj je divjak razgrajal in vznemirjal goste ter osebje(zenske). Kaj so pa gostje naredili? Nic. Nekdo se je po cca20min.spomnil klicati policijo. 5 policistov ga je ukrotilo.
    Nasi mladi junci bi se samo pretepali med seboj na raznih tekmah. Ko se je pa potrebno boriti za svoje in zascititi svoje,so pa elegantno posrani.
    Star sem 63 let in nebi pustil,da se divjaki izzivljajo nad nasimi ljudmi,se posebej nad zenskami,otroci in nemocnimi ljudmi. Takoj sus. To resi vse probleme v sekundi. Na moji zemlji ne bo nihce nad mojim narodom zganjal terorja,se posebej,ko zre moj denar,moj kruh.
    Razmislite!!!

    • bojan

     Ne najdem prave besede za pohvalit tvoj komentar. ODLIČEN!

     • stane

      Tako tudi globoko cutim. Samo eno Slovenijo imamo,majhno,lepo in prelepo,da bi jo prepustili divjakom in domacim izdajalcem.
      Sem pripravljen na vse in se vec.
      Hrvatje recejo:ZA DOM. MI PA ,ZA DOMOVINO VSE! TEMU SE RECE,LJUBEZEN DO DOMOVINE.

   • Dada

    Dala sem v primerjavo veroizpoved, ker se kristjani “kitite” s krščansko kulturo…..ki da je boljša. No pa imaš kristjana enako bedastega za primerjavo. Imam še lažnivce iz SDS medijev na zalogi, samo čakam, da kdo spet kaj zine.
    Jaz še nič ne dokazujem, samo ogledalo nastavim tistim, ki trdijo, da je katera vera boljša. Če kdo reče krščanska mu pa natrosim toliko dokazov , da je zelo slaba, nasilna, da je RKC skorumpirana, duhovniki pokvarjeni s spolnimi deviacijami, itd. itd. In vse našteto spremlja RKC vseh 2016 let zgodovine in bo še nekaj časa, ker RKC SLO ali Vatikan še niso nič ukrenili. Vse gre naprej. Čeprav je Štuhec moralni teolog, tudi nič ne naredi.

    • Nata
     • Dada

      Dr. Štuhec je moralni teolog. On je šef teoloških šol. Torej je prvi, ki je zadolžen za moralno vzgojo, v prvi vrsti duhovnikov, nato ostalih, ki gredo skozi učni proces šol, ki jih vodi MB Škofija.
      A glej vraga, niti enkrat ni na javnih nastopih udaril po pedofilih v SLO RKC, nikoli ni zatrdil, da bodo ukrepali zoper duhovnike pedofile. Nič ni storil v boju proti pedofilom. A JE TO MORALNI TEOLOG ??
      Moj sošolec iz OŠ je kaplan in župnik in zelo sem vesela, da ima kdaj pri sebi in “potolaži” odraslo žensko. ZAKAJ ? Samo da ni pedofil, hvala bogu.

     • Nata

      No, in ravno to v svoji razpravi z onimi iz one inciative razpravlja.
      Da ni vse pedofelija. . . . . . pač pa ona nesrečna homoseksualnost.

      Vedš, saj so nas tudi marsikaj v šoli učili, pa ??
      Prilika tatu naredi. Denar pa sploh.

     • Dada

      NATA, temu, da duhovnik stori spolno dejanje z otrokom se reče PEDOFILIJA.
      razlika ni pomembna ali ima hetero ali homoseksualen odnos. Gre za to, da je prepovedano z otrokom. Meni je popolnoma nepomembno, če ima duhovnik spolno razmerje z odraslo osebo, vseeno hetero ali homoseksualen odnos…..hvala bogu, da ni otrok. .
      Prečitaj si zapise novinarskih konferenc Vatikana tik pred novim letom 2o19 in v začetku 2019, vse so poskušali zataškati cerkveni dostojanstveniki, škofje, nadškofje…., zažigali so dosjeje.o spolnih zlorabah, ne samo, da niso ukrepali.

      Očitno ne razumeš za kaj je šlo.

     • Nata

      Ne. . . Ne. . . Seveda nič ne razumem. Je pa čudno, da v vseh mojih letih ne vem niti za en primer pedofilije v vrstah duhovščine.
      Mislim, da je vse skupaj močno pretirano in zelo prikladno v današnjem času, ko je duhovščina na udaru.
      S pretiranim kazanjem na Cerkev, se skrivajo težki problemi.

      Pa, prosim ne piši mi o raznih oddajah. Poznam. Zelo prikladno. Na YouTubu najdeš vse, kar ti srce poželi.

     • Dada

      Ja, to res s pedofilijo. “Dovolj.je” so objavili letos 12 novih primerov. prijav duhovnikov. “Tiho bodi, bo hitro minilo” je povedala ena deklica, ji je duhovnik rekel. Bilo je v medijih, seveda medija SDS ne bosta objavila. Deklice so nato povedale javno imena duhovnikov, RKC pa se je oglasila z zahtevo, da žrtve ne bi smele imenovati storilcev. Ukrepali pa niso. Zato so povedale imena, da bodo deklice drugod seznanjene s temi duhovniki. Tako je to, na žalost. Duhovščina je na udaru odkar obstaja. Prej je bil greh samo pomisliti, da je storilec duhovnik.
      Jaz na youtube samo glasbo poiščem, pa AGT, BGT talente. Sicer tega medija za drugo ne uporabljam. Na AGT mi je všeč Courtney Hadwin…..

     • Nata

      Moram priznati, da me pri tej Inciativi nekaj moti. .. . in po navadi se pozneje izkaže, da je danes vse mogoče . . . . . .

      Če si prebrala pisanje Štuheca in pisanje Inciative, ti je morda jasno, kam merim.

     • Dada

      Mene ne moti kako SLO RKC dela, dokler duhovniki ne ogrožajo otrok s to prekleto pedofilijo. Štuhec lepo piše, praktično pa nič ne naredi, ker se že več let ukvarja z reševanjem premoženja MB Škofije, ker je celo sedež pod rubežem.
      SLO RKC sedaj čaka smernice iz Vatikana, kako ukrepati. Za sedaj samo premestijo duhovnika v drugo župnijo. , s tem pa ima “svež teren”. To me samo zanima.

     • Nata

      Te ne moti, da imajo ženske?? No, saj nekateri so prav v redu za pogledat ☹☹☹
      pa mož od sosede tudi.
      Pa smo tam.
      Do katerega leta lahko pri otroku rečemo, da gre za pedofelijo?

     • Dada

      NATA , PEDOFILIJA, Po naši SLO zakonodaji je otrok do 14 leta, druga zakonodaji je do 18 leta …po tuji zakonodaji je prepovedano spolno občevati z osebo do 18. leta. Pred tremi tedni je odšel v zapor Avstralski nadškof, zaradi pedofilije, zadnja njegova služba je bila v Vatikanu in sicer je bil 4. človek za papežem.
      Tudi cerkveni kodeks samo priporoča, da med svojim občestvom, ( njegova župnija) župnik ( ima župnijo), nima ženske na katero je navezan, zaradi tega, da je na razpolago škofu, ki ga lahko pošlje v drugi kraj službovati. Pri nas ima kar nekaj župnikov otroke in ženske, to ni razlog za izključitev. Razlog za izklučitev je samo pri nunah, če je noseča. Nuna gre ven.

     • Nata

      Jojmene, no ?? Si pri svojem delu naletela tudi na nune ?

     • stane

      KAJ PA PEDOFILIJA PRI MUSLIMANIH,KI PRIHAJAJO V EVROPO?
      5 LETNEGA OTROKA POSILJUJEJO IN NATO UBIJEJO,ZIVALI TUDI.
      TO STRASNO OBOZUJES. TO JE PEDOFILIJA Z UMOROM.
      Raje nehaj!

     • stane

      JE TEBE TUDI “POTOLAZIL”?
      CESTITAM TI! TO JE CLOVESKO. BOG JE REKEL: RAZMNOZUJTE IN LJUBITE SE!!

     • Dada

      Ne >Stanči, moj sošolec tolaži ” FARŠKE KOKOŠI”, katere prosi, “če mu pride malo polikati”. Potem čez mesec reče drugi ženski, in mu “ta prva” očita, ” a ti nisem več dobra”, ha,ha,ha. Take težave ima, ker je kar v redu za pogledat. Mene pa tolaži tisti, ki me je poročil in skrbi zame. POSKUSI SI ENO TAKO NAJTI

     • stane

      Hvala za nasvet! Ze imam!
      Vsaka cast pa tvoji zvestobi! To cenim.
      Lp Ga.DADICA!

  • macon

   Po mojem je veliko višja verjetnost, da migrant postane nasilen kot domačin, če vzamemo isto število domačinov in migrantov.

   Poleg tega migranti nimajo nobene pravice sploh prihajati sem.

   Brezveze mi je razlagati, kako si brcnil/a v temo in primerjal/a jabolke in hruške, ker že ves čas dokazuješ, da ne razumeš nič.

   • Dada

    Dala sem v primerjavo veroizpoved, ker se kristjani “kitite” s krščansko kulturo…..ki da je boljša. No pa imaš kristjana enako bedastega za primerjavo. Imam še lažnivce izt SDS medijev na zalogi, samo čakam, da kdo spet kaj zine.
    Jaz še nič ne dokazujem, samo ogledalo nastavim tistim, ki trdijo, da je katera vera boljša. Če kdo reče krščanska mu pa natrosim toliko dokazov , da je zelo slaba, nasilna, da je RKC skorumpirana, duhovniki pokvarjeni s spolnimi deviacijami, itd. itd. In vse našteto spremlja RKC vseh 2016 let zgodovine in bo še nekaj časa, ker RKC SLO ali Vatikan še niso nič ukrenili. Vse gre naprej. Čeprav je Štuhec moralni teolog, tudi nič ne naredi.

    • rubec

     Dostavi mi svoje otroke v prižnico. Po osmi uri prosim, ko se malo shladi. Pa naj imajo gumijasta obuvala, da se mi ne bodo premikali.

     • Dada

      Ha,ha, ha. Guma na gumo, ne gre. Že ti si umetno narejen, kot nekaj duhovnikov, zato imajo deviacije, sanjaj dalje.
      Vatikan je objavil, od 5 duhovnikov v Vatikanu so 4 homoseksualci, Predstojnice samostanov nun prodajajo nune duhovnikom za seksualne usluge proti plačilu. Če nuna ostane noseča, jo izključijo iz samostana, ker je grešila.. V Rimu so šole za nune in tja jih pošiljajo iz sveta. Objavili so, da jih pošljejo brez sredstev za preživljanje, zato na ulici prosijo za denar za preživetje ali se prostituirajo…..

     • slosin

      navajaš napačne podatke….od 5. duhovnikov jih je 6 homoseksualcev….

     • rubec

      hehe

     • stane

      To isto bi lahko rekli za budiste,ko jih narod prezivlja in nimajo lastnega premozenja. Bila je reportaza iz ne spomnim se ,katere drzave. Hodijo po cesti med hisami in ljudje jim dajo za jest. Niso izkoriscevalci druzbe,niso kapitalisti,kot toliko drugih ver oz.njihovi predstavniki. To velja za cerkev in moseje.Ta odg.velja za zadnji stavek,ki si ga napisala.

    • Nata

     Kje pa piše, da je bil kristjan ??

    • macon

     Tebi je vseeno, če ena skupina zganja desetkrat toliko nasilja in kriminala kot druga. Ne rabiš mi razlagati, da so povsod nasilneži, kriminalci in norci, vprašanje je koliko jih je in kak je odnos družbe do njihovega početja.

     Noben ne zagovarja tega početja, čeprav nam limaš cerkveno pedofilijo, hkrati pa levi zagovarjate kriminal pritepencev kot nekaj kar moramo prenašati. Cerkev ni več sekularna oblast, kriminalce v cerkvi naj sprocesira kar ta.

     • JANEZ GUS

      Ko nima več nobenega argumenta tej lezbači pride prav tudi cerkev.100 X prežvečeno.Do kdaj naj se bi cerkev opravičevala.Ker je Kajn ubil AbelA.

     • Dada

      Ignorantia iure nocet. Nepoznavanje prava škoduje sem napisala k članku o tem, da je tožilka zavrgla ovadbo. Če ne poznaš zakonodaje, potem bluziš. Prvi del je glede pregona…. nič ne veste o pregonu. To je en del, da država preganja dejanje, ošk. lahko prevzame, drugi del pa je, da ima oškodovanec možnost tožbe zaradi škode, da se mu povrne škoda. Vedno je tako, samo v SDS vas tega ne bodo poučili, ker jim je interes, da pljuvate, in ne da veste, kako to gre. Kapisch ?. Zato v SDS pišejo bizarne članke, ker ne poznate zakonodaje. Torej nihče nič ne prenaša, tudi mi ostali ne. SaMO ne poznate zakonov. SDS vam je povedala drugače in zdaj nabijate drugače, pa ne veste za kaj g

     • Dada

      Ignorantia iure nocet. Nepoznavanje prava škoduje sem napisala k članku o tem, da je tožilka zavrgla ovadbo. Če ne poznaš zakonodaje, potem bluziš. Prvi del je glede pregona…. nič ne veste o pregonu. To je en del, da država preganja dejanje, ošk. lahko prevzame, drugi del pa je, da ima oškodovanec možnost tožbe zaradi škode, da se mu povrne škoda. Vedno je tako, samo v SDS vas tega ne bodo poučili, ker jim je interes, da pljuvate, in ne da veste, kako to gre. Kapisch ?. Zato v SDS pišejo bizarne članke, ker ne poznate zakonodaje. Torej nihče nič ne prenaša, tudi mi ostali ne. SaMO ne poznate zakonov. SDS vam je povedala drugače in zdaj nabijate drugače, pa ne veste za kaj gre.

     • macon

      Po katerem zakonu se lahko migranti sprehajajo čez mejo? Ali je mogoče kak zakon, ki jim dovoljuje kriminalna dejanja?

      Kaj si sploh napisala?

     • Dada

      Napisala sem točno , kar si prečital.

    • stane

     Vsak svojo vero spostuje, in nihce nima pravice vsiljevati drugemu, svojo vero. Nobena vera, ni vec vredna od druge.
     Tisti,ki dela svinjarije v imenu vere,je izrojen in ne spostuje niti lastne vere,ce jo ima. Spostuj svojo vero in spostoval bos druge ljudi z drugo vero.

  • JANEZ GUS

   Kako pa po tvoji kamelojebski pameti.Zveslaj koza s tega portala.da ti Ga LGBT-P ne UTURI,VEŠ KAM.

   • Dada

    JA, seveda. Ti boš SDSovsko ukazoval, kdo bo pisal in kdo tiho…ha,ha Za rit se ugrizni pa boš frajer, tak kot si zdaj itak nisi.

    • JANEZ GUS

     SDS je dokazal,kaj zna naredit,tvoja rdeča govna pa tudi zdaj in v preteklosti.

 • stajerc5

  Nova24, pol Slovenije gori po smetiscih, vi pa o bla-bla? Pejte v rit!

  • stane

   Pojdi gasit,bos nekaj fobrega naredil za drzavo.

  • Olga101

   To levičarji skrbijo za čisto okolje in okoljsko pravičnost!

 • Terminator

  Bosanci imajo še od vojne orožja na pretek, ne razumem, zakaj ga ne uporabijo, sedaj je pravi čas.

  • slosin

   orožja v bih počasi primanjkuje, večino so ga že prodali v slovenijo…

   • stane

    Zato policija zaseze vèliko orozja v Sloveniji.

 • Dada

  Dobro sta ga obvladala, upam, da sta mu prej pokazala bosenske zvezde, preden sta mu pištolo vzela.
  Drugače ne gre.
  Naši dominantni, ali po SDS ovsko, režimski mediji sploh ne vm,. če so poročali tako malenkost, ki se je zgodila tam daleč. Važno je, da SDS medij poroča o vsem razen, kadar kristjani počenjajo in izvršujejo bedarije, ker kristjani so pridni, pošteni in samo v službo in domov hodijo, v nedeljo pa na pridigo. Vsi tisti po polnih zaporih Sloveniji nisi kristjani, to so od nekod drugod prišli v slovenske zapore, bog vedi iz kje. Slovenci ne kradejo, ne vlamljajo, ne ubijajo, ne posiljujejo, ne goljufajo, to delajo samo oni drugi., niso pedofili, SLO duhovniki niso pedofili………..

 • Dragan Krstič

  V roku 24 ur je trikrat počilo v no-go cnoah v Malmoeju.

 • Morala

  Očitno bo moralo biti več mrtvih, da se bo ukrepalo! Tudi med muslimani je velika razlika, kajti muslimanski Bosanci so 100 let pred Arabci in Afričani…

  • koza

   no, tu ima zaslugo več faktorjev, ampak tudi tile, ki prihajajo bi lahko doma kaj naredili, ker je tudi njihovih v EU kar dosti, bi lahko kaj tja prenesli, ampak le zakaj ne gre, kopajo se v nafti pa ni napredka, eni pa serj… v zlatih WC, na žalost v EU ne, malo sarko

 • Dada

  Naši dominantni, ali po SDS ovsko, režimski mediji sploh ne vem,. če so poročali tako malenkost, ki se je zgodila tam daleč. Važno je, da SDS medij poroča o tem. SDS medij poroča o vsem razen, kadar kristjani počenjajo in izvršujejo bedarije, ker kristjani so pridni, pošteni in samo v službo in domov hodijo, v nedeljo pa na pridigo. Vsi tisti, po polnih zaporih Sloveniji niso kristjani, to so od nekod drugod prišli v slovenske zapore, bog vedi iz kje. Slovenci ne kradejo, ne vlamljajo, ne ubijajo, ne posiljujejo, ne goljufajo, niso pedofili, SLO duhovniki niso pedofili…….to delajo neki popolnoma tuji ljudje, neke druge vere.

  • branči

   alah akbar! dadaizem je bil polnoma zgrešena smer v umetnosti, ki se ji reče ” jebe lud zblojenog”
   p.s. oba sta rdeča, da se razumemo!

   • JANEZ GUS

    jebe lud zbunjenog.

   • Dada

    Slišal si za to, a ti ni jasno za kaj gre. Tudi zate Ignorantia nocet. Neko staro srbsko floskulo si skušal napisati, pa poleg dadizma, to srbsko “izrećico”, tudi ne poznaš. Pozna pa jo en lud, spodaj, Janez Gus, ki se z zbunjenimi redno dobivajo, ha,ha,ha

    • branči

     luda baba češlja ono što drugima ne znači ništa! čefurka, pejd v svoj rodni kraj kamor spadaš, ker še ne štekaš, kaj se v modernem času dogaja!

     • Dada

      Ignorantia nocet. Česarkoli se lotiš pisati, nič ti ne gre. Slovenščina pri tebi, sedi, ena. Mama naj pride v šolo in kuro naj prinese, ha,ha.
      Kar smiliš se mi, kako si sam sebe ponižal. Polpismen govoriš o modernih časih, ha,ha,ha. Polpismeni so ponavadni delavčki z zajamčeno plačo, moderne čase poznajo po tem, da veliko delajo za malo denarja. …. Lep vikend, odpočij se in kakšno knjigo prečitaj, mogoče o Prešernu , ker je bil doktor prava, in ne več stripov ćitati, ker tam so slikice, tekst je pa slab za izobraževanje. .

     • branči

      tekst zmedenega osebka z IQ pod nulo!

     • Dada

      Nauči se, izobrazi se. pa imaš pri svojih letih dovolj dela do smrti. IQ si stestiraj, če ga imaš slučajno več kot 60, potem si OK.

     • Peter

      Nekaj časa sem še upal, pa sem obupal.
      Je šla med blokirane.
      Zakaj bi bral južnjaško-levičarsko propagando še tukaj, če mi ni treba, no?

 • est

  Policaji v BiH bodo uredili zadevo, saj jim bo dovoljeno. “Leskova mast” pri večini spremeni način razmišljanja.

 • Dada

  Naši dominantni, ali po SDS ovsko, režimski mediji sploh ne vem,. če so poročali tako malenkost, ki se je zgodila tam daleč. Važno je, da SDS medij poroča o tem. SDS medij poroča o vsem razen, kadar kristjani počenjajo in izvršujejo bedarije, ker kristjani so pridni, pošteni in samo v službo in domov hodijo, v nedeljo pa na pridigo. Vsi tisti, po polnih zaporih Sloveniji niso kristjani, to so od nekod drugod prišli v slovenske zapore, bog vedi iz kje. Slovenci ne kradejo, ne vlamljajo, ne ubijajo, ne posiljujejo, ne goljufajo, niso pedofili, SLO duhovniki niso pedofili…….to delajo neki popolnoma tuji ljudje, neke druge vere.

  ZAŽGAL BIVŠE DEKLE
  56-letna Bonnie Bowes je razkrila, da je skoraj dve leti gledala, kako njena hčerka trpi zaradi napada, ki ga je nanjo avgusta 2015 izvedel Michael Slager. Judy je ob napadu utrpela opekline tretje stopnje po kar 70 odstotkih svojega telesa, a je uspela preživeti dovolj dolgo, da je podala video izjavo, v kateri je izdala, kdo je odgovoren za njeno stanje. Ta kristjan je izjema in še ta je v ZDA, torej daleč od Slovenije.

  • Olga101

   Ste Srb-kinja?

   • pupa

    Predvidevam, da je ona Jasna M. Poslanka SMC v prejšnjem sklicu.

 • Olga101

  Ko se bo Bosancem utrgalo, bodo divjaki leteli kar brez avionov!

 • Dada

  Naši dominantni, ali po SDS ovsko, režimski mediji sploh ne vem,. če so poročali tako malenkost, ki se je zgodila tam daleč. Važno je, da SDS medij poroča o tem. SDS medij poroča o vsem razen, kadar kristjani počenjajo in izvršujejo bedarije, ker kristjani so pridni, pošteni in samo v službo in domov hodijo, v nedeljo pa na pridigo. Vsi tisti, po polnih zaporih Sloveniji niso kristjani, to so od nekod drugod prišli v slovenske zapore, bog vedi iz kje. Slovenci ne kradejo, ne vlamljajo, ne ubijajo, ne posiljujejo, ne goljufajo, niso pedofili, SLO duhovniki niso pedofili…….to delajo neki popolnoma tuji ljudje, neke druge vere.

  ZAŽGAL BIVŠE DEKLE
  56-letna Bonnie Bowes je razkrila, da je skoraj dve leti gledala, kako njena hčerka trpi zaradi napada, ki ga je nanjo avgusta 2015 izvedel Michael Slager. Judy je ob napadu utrpela opekline tretje stopnje po kar 70 odstotkih svojega telesa, a je uspela preživeti dovolj dolgo, da je podala video izjavo, v kateri je izdala, kdo je odgovoren za njeno stanje. Ta kristjan je izjema in še ta je v ZDA, torej daleč od Slovenije.

  SLOVENEC UBIL SVOJO ŽENO
  “Iskreno mi je žal, da sem vzel življenje ženi Anici. Ne vem in ne razumem, kako in zakaj se je to moralo zgoditi. Večino svojega življenja sva preživela skupaj, vse sva tudi delala skupaj. Kaj se je z menoj dogajalo v tistih dneh in nočeh, ve le Bog”, UUUPSSS, kristjan, pa Slovenec, oh, se zgodi……

 • Olga101

  Danes v Bosni, jutri v Sloveniji! Uvod smo že videli: od ugrabitve do kamenjanja!

 • Stric iz ozadja

  Mnozicna morija z airsoft pistolo? No ja, vse se da.

  • stane

   Ni bilo govora o airsoft! S tako zracno pistolo na co2 lahko resno poskodujes cloveka in zival na 15m.
   Za novo leto se je zenska v Lj ustrelila v roko in nogo,otrok 7 let star je ustrelil z zracno pusko bratca starega 4 leta v trebuh,moski je v MB zeno ustrelil s tako pusko, v celo in je skup padla. V vseh primerih so bile poskodbe resne. V MB je na sprehajaliscu zensko ustrelil v nogo. Komaj so ji nasli metek v nogi. Ne podcenjuj zracnega orozja. Cloveka lahko oslepis. Razmisljaj!

   • Stric iz ozadja

    A to je mnozicna morija?

    • stane

     Jaz imam kar nekaj takega orozja za sport in poznam posledice. Od pistol se najbolj obnese GAMO 25 IN GAMO 85,TER CZ. Vse na 4,5mm.
     Najbolj se obnese metek,,ki je lahek,do 0,25 gr. To pa so kroglice,ki ima preboj na 10m. Prebije konzervno skatlo,v kateri je bila hrana za pse. Dovolj mocna s polno,do polpolno bombico. Potem moc pojenjuje. Izhod metka je 140m/s-151m/s. Pri puski BERETA in SIG-SAUER pa 190m/s–195m/s. Ce cakas napadalca na 5-7m,ga resno poskodujes. Se kaj gospod?
     Za taksno orozje -200m/s,rabis samo osebno izkaznico. Za mocnejse zracne puske kot je na pogon na PCP,rabis dovoljenje o orozju.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!