Nelegalni migranti iz Pakistana in Afganistana v Grčiji skupinsko posilili 25-letno nosečnico

Fotografija je simbolična. (Foto: epa)

Grška policija je začela intenzivno iskati afganistanskega migranta, ki je skupaj s tremi Pakistanci obtožen ugrabitve in posilstva 25-letne ter tri mesece noseče Grkinje. Po prijavi zločina so prijeli tri Pakistance, medtem ko je osumljenec iz Afganistana še vedno na begu. V Grčiji se je v zadnjem letu zgodilo več posilstev in spolnih zločinov pakistanskih in afganistanskih migrantov.

Zločin se je zgodil, ko je mlada prebivalka Aten hodila po atenski soseski Omonia, da bi si uredila mobilni telefon. Osamljeno je na atenskih ulicah srečal afganistanski migrant, ki jo je kljub upiranju odpeljal v eno izmed stranskih ulic v soseski in jo posilil. Nemočna mladenka je kričala, da bi ji kdo pomagal. Njena tragedija je postala toliko hujša, ker so se prav v tistem trenutku tam znašli še trije migranti iz Pakistana. Namesto da bi ji pomagali, so jo odpeljali v bližnje podzemno stanovanje in jo posiljevali.

Tri pakistanske migrante, stare 19, 21 in 27 let, so prijeli, poroča Remix News, četrti afganistanski osumljenec pa je še vedno na prostosti. Krike žrtve iz stanovanja so slišali sosedje, v strahu pred migranti pa niso pomagali. Policija je tri pakistanske migrante ujela zelo hitro. Četrti afganistanski osumljenec pa ostaja na prostosti in ga grški organi pregona še vedno iščejo.

V Grčiji se vrstijo posilstva pakistanskih in afganistanskih migrantov. Kdaj bo tega konec?
To pa ni osamljen primer. V maju je grška policija aretirala 34-letnega Pakistanca, ki je hotel posiliti več mladoletnih deklet in dvaindvajsetletnico. Ta se ga je rešila in vse skupaj tudi posnela. Marca je bil na grškem otoku Kreta osumljen posilstva še en 34-letni Pakistanec. Sumijo ga spolnega nadlegovanja še petih žensk. Medij Rmx pa poroča, da se je decembra 2020 na sodišču pojavil Pakistanec zaradi posilstva 8-letnega dečka in poskusa posilstva dveh žensk.

Leta 2012 je bila Myrta Papadomichelaka žrtev hudega zločina pakistanskega migranta, ki je bil zanj obsojen na dosmrtno ječo. (Foto: Posnetek zaslona-Rmx)

Grško javnost je leta 2012 pretresel še en hud zločin. Zagrešil ga je pakistanski nezakoniti priseljenec Ahmed Waqas. Ta je na otoku Paros kruto pretepel in posilil 15-letno Myrto Papadomichelaki. Žrtev je bila nezavestna s hudo poškodbe glave. Mati oškodovanke je na sodišču povedala, da je bila hči zaradi napada tako zelo iznakažena, da jo je v bolnišnici komaj prepoznala. Leta 2014 je bil Waqas obsojen na dosmrtno ječo. Primer je grške oblasti spodbudil k večjemu nadzoru nelegalnih priseljencev v Atenah, saj je policija v treh dneh tega leta izvedla 7000 aretacij.

Še en dokaz več, da je ideja multikulturalizma dokončno propadla. Države, ki se odločijo za strožjo azilsko zakonodajo, da bi zaščitili svoje državljane, pa globalistična Sorosova elita imenuje za fašiste. Ja, živimo v časih, ko bi moralo biti prišlekom iz arabskih držav dovoljeno vse. Ne. Dokler ne sprejmejo tradicionalnih vrednot evropske civilizacije, nimajo v Evropi pakistanski in afganistanski migranti kaj iskati.

Luka Perš