Ilegalni migranti na meji vse bolj nasilni: Grozijo z noži, če v hiši, v katero vlomijo, vidijo križ, ga uničijo. To je kultura, ki prihaja!

Foto: Youtube

Prebivalci najvišjega naseljenega kraja na Hrvaškem (Begovo Razdolje) živijo v strahu. Samo včeraj so ilegalni migranti vlomili v pet hiš in jih razdejali, poroča RTL.

Meščani so obupani. Kličejo policijo, zahtevajo varnost in mirno življenje. Mirni Jardas, ki je med obiskom novinarske ekipe prala perilo, ki so ga umazali migranti, odeje ki so jih ilegalci uporabili, pa kurila na dvorišču, so ukradli obleke, čevlje in potovalne torbe. Razbili so vrata, omaro, raztrgali so slike njenih otrok in razbili križ.

“Žalostna sem, brez besed, težko je. Do zdaj sem jih javno branila, češ da potrebujejo pomoč, ko pa sem na svoji koži občutila, kaj počno, ne bodo od mene več deležni pomoči,” je povedala Jardasova novinarjem.

Foto: Twitter

Podobne izkušnje ima Ivan Gržanić, ki je policiji povedal: “Jaz sem vprašal policista, kaj bi bilo, če bi migranta ubil. Pa mi je odvrnil, ali bi ga res ubil. Ne bi ga ubil, ampak …” Renato Karlović pa je povedal, da so se s sosedi pognali za štirimi ilegalci. Enega je skoraj ujel, toda ko je videl, da ima nož, dolg vsaj 30 centimetrov, ga je pustil.

Demokracija

 • JANEZ GUS

  Z mojega vikenda bi odšli brez križa z nogami naprej.Brez galame in pregovarjanja.Tako naj naredijo vsi lastniki vikendov ali hiš,v katere vderejo ti miroljubni popotniki.

  • Darth Vader

   lastna hvala cena mala…..pa sem isto proti tem opicam, sam vem, da se v fizični obračun nek šibek upokojenec zagotovo nebi spustil brez vsaj hladnega orožja, ker ne veš, kaj imajo te opice pri sebi…..

   • Takile “junaki”, ki se napihujejo, češ jaz jih bi vse “porihtal”, me tudi pogrejejo. Iz izkušenj v realnem življenju (tu na internetni virtuali je itak vse ravno obratno) pa vem, da se taki taprvi “userjejo”. In žal to na način, da še druge spravijo v hude težave in nesrečo.

    PS: Pa se ti “junaki” sploh zavedajo, da ne bi bil pretep/boj 1:1 ampak vsaj ena na destet. Ga ni moškega, ki bi se uspel braniti proti številčnejšim.

    • Matt von Glanz

     Evropejcem (obeojega spola) tudi na področju nasilja in obrambe primanjkuje praktičnih izkušenj. Teorija je eno, praksa je drugo, norec s ceste je pa tretje … je govoril naš trener v srednji šoli.
     Da se srečaš s primarnim nasiljem, necenzuriranim, nefer, brcami … to ni film. Tudi telo ne zmore vsega, kar je zmoglo pred 20 leti. Pojdi nad 30 leti na vlakec smrti, pa bo jasno. A se ljudje v zrelih letih še poznamo pod vplivom adrenalina, strahu?

     • Točno to.
      Na netu imaš en kup “nasvetov” glede samoobrambe. In med mnogimi šarlatani, ki prodajajo svoje čudežne tehnike, se na srečo najde ene par takšnih ki odkrito in pošteno povedo. Najboljša tehnika samoobrambe je tek in to šprint tek. Kajti v realni situaciji pa če si še tako natreniran, nimaš veliko šans, da boš cel izšel iz boja z napadalc(i)em. Torej, če je le mogoče, zbeži od napadalcev in se ne zapletat v spopad. To je pravilo št. 1.
      Napadalec – posebno še, če je thug oz. član tolpe, je v ogromni prednosti pred večino nas navadnih smrtnikov, pa čeprav obvladamo nekaj samoobrambnih veščin. In njegov slog boja ni “športni” to to kar se praviloma naučiš na vsakem treningu borilnih veščin.

     • von Rhein

      Kaj pa partizanski boj? Organizirana skupina jih pričaka na njihovi poti skozi gozd,ali ponoči med počitkom,oborožena z lesenimi bojnimi pripomočki.Za primer,da se katera izmed teh opic postavi na zadnje tace in pokaže nož,pa naj bosta vsaj dva z gnojnimi vilami za podporo. 2x,3x uspešna operacija in ne bo jih več po tej poti.

     • To je nekaj popolnoma drugega. Govoril sem o idividualni samoobrambi, glede katere imajo nekateri zelo presenjeno samopodobo (beri izvorni komentar, na katerega se nanaša ta ‘nit’).

      Sistem “vaških straž” s “partizanskimi” metodami (beri: preventivno likvidiranje ciganov) pa daje pozitivne rezulate. Toda za takšen pristop je v Sloveniji misija nemogoče. Ljudje so preveč ‘brainwashed’ da bi dojeli, da so se “pravila igre” radikalno spremenila v korist migrantov.

      Večina Slovencev se ni zmožna branit niti, če se gremo po pravilih (nič udarcev ‘pod pasom’ in podobnih “nedovoljenih” dejanj) kaj šele, če ni pravil (beri: moralnih norm, zadržkov, zakonov, “mama je rekla, da se to ne sme delat”, ….). Vsi teli migranti od prve do zadnjega pa ne priznavalo pravil ampak samo zakon močnejšega/preživetja/obstanka po principu: ali bom jaz tebe, ali boš ti mene in ker nočem to drugo, bom pač jaz tebe z vsemi mogočimi sredstvi – cilj opravičuje (nedovoljena) sredstva.

     • von Rhein

      Razumel sem o čem pišeš toda moral sem “nekaj rečti” (kot pravi praserejec),ker me ta slo brainwashed krepko nervira.

     • …(kot pravi praserejec)…

      Hm, ti si moj človek. Gojiš ‘kralja živali’ in ni hudič, da se ne bi midva lahko zmenila, za kakšno “halal” svinjino :-))))

      PS: “halal” zakol pujsa poteka tako, da je pujs pri polni zavesti, mesar in pomagači pa vsi dobro naliti s šnopsom :-)))

  • trumpet2018

   v zda imaš pravico do samoobrambe, če ti npr. nekdo ponoči vlomi v hišo in začne razbijat, ga lahko ustreliš, pri nas to ni pravno urejeno, tako da bi potegnil takratko, ker islamisti so pri nas nedotakljivi, saj vidiš da lahko nekaznovano počnejo kar hočejo, ti bi dobil 6 let zapora, musliči bi pa lahko nadaljevali z razbijanjem, posilejvanjem in uničevanjem

 • pajot

  Do zdaj sem jih javno branila, češ da potrebujejo pomoč, ko pa sem na svoji koži občutila, kaj počno, ne bodo od mene več deležni pomoči,” je povedala Jardasova novinarjem.

  Še ena,ki jo je doletelo spoznanje.

  • šmentanamuha

   Malo pozno, ampak bolje pozno kot nikoli.

   • Deloma se stinjam z “bolje pozno kot nikoli”, vendar smo že prešli mejo, ko smo si lahko privoščili take zgrešene napake.

    Žal ni več možno opravljati “popravni izpit” in so zame vsi ti, ki sedaj (ali bodo kmalu) spregledujejo in spoznavajo svojo zmoto, škodlivci, ki so s svojii preteklimi prepričanji povzročili nepopravljivo škodo.
    Zsaradi njih imamo sedaj v Evropi par milijonov zavojevalcev in če se sedaj še tako “posipajo s pepelom” ne bo to v ničemur popravilo situacijo v kateri smo vsi skupaj. Naj požro “drek” ki so ga v preteklosti nasrali!!!

  • samotoje

   Že skoraj razsvetljenje.

  • samsara

   Zgrda, kot ponavadi. Enkrat bolj, drugič manj…

 • Franc Šink

  Bi bilo v Sloveniji mogoče da bi prepovedali zagovarjati migrante ? Takole za začetek. Naj pojasnim, da nisem politično korektna oseba. Komaj vem kaj to pomeni.
  Biti in ostati politično korekten, ha ha…

 • trumpet2018

  tisti ki so oškodovani zaradi vlomov in škode, bi morali tožiti bedaka šarca, ker ni zavaroval meje, vojaki pa v vojašnicah drkajo k..c , namesto da bi bili vsi do zadnjega postrojeni na meji in orožje na standby. Kdo bo ljudem povrnil škodo , prekleti bedak šarasti? šarac je tudi namenil več 100000 eur za integracijo ilegalcev, čeprav je totalno jasno iz njihovih dejanj- zgoraj opisano, da se NOČEJO integrirati, kaj šele asimilirati. Izdajalski levičarji, nekoč boste kazensko odgovarjali zaradi veleizdaje, predvsem izdajalec šarac, ki je posredno podpisal izdajalsko marakeško deklaracijo, katerere se naši levaki držijo do pike, čeprav so nam vsem lagali , da ni pravno zavezujoča. Skrajno levičarski izdajalski gnoji, ni pravno zavezujoča, izvajate jo pa vseeno do pike natančno in to vsem na očeh, brez sramu, kar je veleizdaja

  • šmentanamuha

   Šarec je samo še karikatura od predsednika.

   • tohuvabohu

    On že ve, zakaj rabi visok zid okoli svojega ranča.

  • Štalmajster

   Pa ne da vas moti, da se držijo “€vropskih” človekovih pravic in priporočil presvetega očeta Frančiška ??
   https://www.delo.si/novice/svet/francisek-v-sofiji-pozval-k-sprejemanju-migrantov-177723.html

   • trumpet2018

    komunistični papež je sluga globalistov, musličem pere noge in se ponižuje, skratka izdajalec, podpisal je pogodbo s hudičem (NWO), govori samo tisto, kar mu naročijo globalisti, od kje tebi ideja, da imam papeža za pozitivno osebnost, vedno sem negativno pisal o njemu, seveda nova tv samo lepo piše o njemu, vendar to me ne zanima, ker vem , kaksna je resnica, njegova dejanja povedo vse, sploh pa takrat, ko je neodvisne medije označil za iztrebke in fake news. on sam je največji fake news, sorošev komunistični plačanec, vabi musliče v europo, sam pa noče sprejeti niti enega v svoje graščine

    • Štalmajster

     Denar je sveta vladar. Če pri kapicah velja ista hierarhija kot pri judu, karateju,…pasovih ?
     https://youtu.be/7KfuRW1c5Mk?t=54
     Malo sem ti stopil na živec. Ne vem, če se je kdo v Sloveniji v stanju postaviti po robu evropskim (svetovnim) stričekom iz ozadja (beri kreditodajalcem).
     Zanimivo, kaj govori npr. tale …… striček:
     https://youtu.be/HuukqqtniSg

   • stajerc5

    Bedak, pa ti resno mislis, da samo en sam pravi Slovenec pogleda kaj pise glasilo SZDL!??

 • šmentanamuha

  Še javno vprašanje vladi: ZAKAJ NE ZGRADITE MIGRACIJSKEGA CENTRA V MURGLAH?
  Tako bodo lahko njihovi politični zagovorniki v živo dokazali, kolikšna je njihova strpnost do drugih kultur. Postavite ga tam nekje v bližini Kučanove bajte, da bo lahko starti pizdun z njimi kofetkal. A kdo ve, kje Cerar stanuje in zakaj si Šarec zida visok zid okoli bajte?

  • trumpet2018

   zid si gradi, ker ve, kaj ga čaka, lastni narod ima za največjega sovražnika, podobno kot Macron ki pretepa lastni narod, mamesto da bi deportiral musliče. Sovraži Slovenijo, kot vsi skrajni levičarji, skriva se za visokim zidom, pri stranskih vratih pa uvaža divjake in posiljevalce, in to mi vse plačujemo, to soroševo izdajalso g…..n

  • Perkele

   Azilni dom je zgolj 1,5 km od Murgel, v njem živi par 100 migrantov.

   To je tako blizu, kot pri vas v rovtah do prvega soseda.

   • stajerc5

    Zanimivo kako si obvescen. Zdaj pa ne vem, jim meces vazeljin cez mrezo ali hodis ze podmazan na obisk.

    • Perkele

     V Murglah nam velikrat pozvonijo na vrata in jim radi pomagamo.

     • stajerc5

      Kaksno tarifo imas? Plavooki palcek je baje najcenejsi, innnn, se caj dobis zastonj, ce prineses flaso whiskija!

     • Perkele

      Aja, pr nas te pa policija nažene, če nisi migrant.

     • stajerc5

      OK, zdaj vem, zakaj ima polmadzarskipalcek prost dostop.

     • Perkele

      Ampak naj te ne skrbi, dr. Zver je v Murglah naredil tak preobrat med komunisti, da je na volitvah za DZ na našem volišču zmagala SDS.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Komaj čakam, da pridejo k meni…

 • Nata

  Vedno znova se sprašujem, zakaj se ti ljudje ne organizirajo ?

  Ker jih je STRAH !! Pa izgleda, da ne migrantov, temveč lastne vlade in njenih silnih ” nevladnih organizacij ” !! Saj, ko te vsi označijo za fašista, je vprašanje kaj še lahko sledi !! Diskreditacija. . . . . pa še kaj ?

 • Slo hunter

  Z golaznijo bomo ravnali kot se ravna z golaznijo, prekleli bodo alaha in mater, da so se sploh skotili, oja jaz jih ne bom božal, o meni še pa boste itak slišali!

 • Slo hunter

  organizirajte vaške straže in jih nalomite, kaj se bojite?

 • Van Der Waals

  SEJ SO UBILI POLICAJA NA MEJI!!! POLICAJI BI MORALI ZAČETI STRELATI TAKOJ KO VIDIJO NOŽ!!!! MUSLIMANI CIGANI IN ČRNUHI NOT WELCOME!!!!

  • Perkele

   Sej, zato imajo cigani tako radi Orbana, za svoje razmnoževanje bodo sedaj še bogatejše nagrajeni in lahko v roku parih desetletji prevzamejo Madžarsko in jo spremenijo v prvo cigansko državo.

   • KAPIBARA

    Ne bode vse tako enostavno, za ćigane..

 • xtc

  Zadeva je enostavna-treba je tako kot v Texasu,kje ko nekdo nasilno in brez dovoljenja stopi v hišo,ga lastnik poči brez posledic.
  Ko bodo prve take vlomilce in vandale počili bo mir,kot tudi tistega ,ki potegne nož in grozi.
  Nobenega čuvanja ampak do konca.

 • garfi

  izdajalski papež je stalno v akciji, trenutno v Bolgariji in Makedoniji odpira meje
  vse je res o svetovni “veri” in “vladi”
  potrebno bo poskrbeti za samoobrambo kajti tudi rkc nas hoče uničiti, rkc Ovce zbudite se

 • učko

  Ke nas boli kurac za Srbijo

 • garfi

  POVEJ NAPREJ
  pravkar bodo €U volitve, kjer bomo branili Evropo in Slovenijo
  NEEEEEEE ZA IZDAJALSKE STRANKE: l-šarec-sd-smc-desus-bratušek-jelinćić-nsi

 • Gregor Kastelec

  kolji goveda

 • totex39

  Poglejte si to sliko z množico migrantov, tukaj drugo ne pomaga kot en bum bum.

  • Zgornji

   Ja, žal res … no, Rusi bi jim nadvse Hitro pokazali kako se z takimi postopači postopa … !!! ! !!!

 • Nata

  Že s tem, da uničujejo, razbijajo in kradejo je dovolj povedano !!
  Človek v stiski, bo hvaležen za toplo zavetje in bo pospravil za seboj !!
  Se vprašujem, kako so ti ljudje živeli v domačem okolju ?

  Takih primitivcev pa naša država in EU res ne potrebuje.
  Kaj bodo pa delali ? Vlekli socialo in nas za nosove !

 • Zgornji

  HVALA VAM ZLOBNI VODITELJI ZA TAKŠNO “KULTURNO OBOGATITEV” , … NEKDO BO POTRKAL TUDI NA VAŠA VRATA , PA ČEPRAV SO SKRITA ZA OBZIDJI, VOJSKO IN BODYGUARDI , VAM VSE TO NE BO PRAV NIČ POMAGALO … !!! ! !!! VPRAŠANJE SAMO KDO BO OD VSEH TEH TREH TA KI BO POTRKAL …

 • Olga101

  To je “kultura” po patru Cestniku in “miroljubni” islam po Poriću, enak zločinskem komunizmu, ki je za sabo pustil samo trupla!

 • Franjo Trojner

  Izvršilna oblast je ob zakonodajni in pravosodni ena izmed treh vej oblasti, ki skrbi za redno upravljanje države in njenih organov ter izvajanje zakonov.
  V državah s parlamentarnim sistemom je nosilec izvršilne oblasti vlada, v Sloveniji je to na državni ravni Vlada Republike Slovenije, na lokalni pa občinska uprava z županom na čelu.
  Zakaj se torej sprenevedamo? Vlada z predsednikom vlade na čelu in občinske uprave z župani (ne vsemi!) na čelu, nezakonito, načrtno, mimo volje državljanov, mimo veljavne domače zakonodaje in veljavne zakonidaje EU, mimo pravila SCHENGEN puščajo našo južno mejo in zunanjo mejo EU odprto za vse ilegalne migrante tega sveta, kar omogoča, da ilegalni migrantje trumoma nezakonito vstopajo v našo državo in s tem v EU.
  Ker vse tri veje oblasti ( izvršna, zakonodajna in pravosodna) načrtno rušijo našo USTAVO, so se s tem same zavestno postavile na stran NEZAKONITEGA, kar pomeni, da zavestno rušijo parlamentarni sistem in s tem temelje naši prvi samostojni, demokratični, pravni državi!
  Kako burno se bomo SLOVENCI odzvali, ko bo pod rokami ilegalnega migranta padla prva SLOVENSKA žrtva ali žrtve, tako, kot se to dogaja po mestih širom EU ( grozljive slike prihajajo preko TV v naše domove), ne moremo naprej predvideti, vem pa, da bomo vsi vedeli, kdo je neposredno in posredno kriv, da je do teh morebitnih smrtnih žrtev sploh prišlo! KRIVA bo vlada, predsednik vlade, parlament, pravosodna oblast, občinska uprava in župani, ker so mimo veljavne domače in veljavne zakonodaje EU načrtno zrušili pravni red in s tem protipravnim dejanjem ogrozili živlenje in lastnino državljanov Slovenije, kakor tudi živlenja in premoženje na stotine milijonov državljanov EU.
  Sam se brez ustreznega dokumenta niti po svoji državi Sloveniji ne smem prosto gibati, kaj šele, da bi brez ustrzenega dokumenta prečkal meje sosednjih držav znotraj in zunaj EU, kar je DISKRIMINATORNO, glede na dejstvo, da naša oblast mimo zakonodaje dovoljuje vstop v našo državo popolnim neznancem in to brez vseh dokumentov.
  Vse tri veje oblasti bi za svoje nezakonito ravnanje, kljub še zdajšni podpori nekaterih bebavih in voljnih državljanov že danes morale prevzeti odgovornost, kar se bo na sanem koncu neizogibno tudi moralo dogoditi. Žal bo takrat stanje v državi na robu katastrofe, čemur bi se lahko ognili, če bi že danes kritična javnost delovala bolj organizirano, četrta veja oblasti ( dominatni mediji) pa ne bila tako zelo servilna oblasti.

 • tohuvabohu

  Jaz imam ilegalne migrante v hiši, odkar je pomlad. Lezejo povsod, kjer je kaj za pojesti. A ima kdo recept, kako se jih znebim?

  • tomnidari

   Imam in zanesljivo deluje! Preseli se!

   • tohuvabohu

    Na to pa nisem pomislil …

    • tomnidari

     Jaz pa sem že in sem že iskal po Gorskem kotarju kaj primernega, pa potem vidim, da je tam golazni še več kot pri nas.

     • tohuvabohu

      Jah, odvisno je od nadmorske višine.

 • Slovenec

  Mlačnost držav in politike bo uničila EU.
  Svet bodo pa uničili liberalni levaki…

 • Foglof Tunek

  Treba jih je na halal način, pa bo mir.

  • Štalmajster

   Lej ga, lej, ……… fašisteka Tuneka, zdaj bi se pa kar šel …… domobranca ? Pa ne da si se čez noč prelevil v Foglovega Nacija. A so ti kozo Juliko onečastili ???

 • šrauf

  No ,enega ti še jaz prispevam:V komunizmu bomo vsi enaki in bo vsak dobil v skladu s svojimi potrebami….

  Sedemdeset let ste levićarski genijalci na oblasti,od tega 55let na absolutni,pa smo še daleč od tega ,da bi bili ena “gnila ,kapitalistična”,recimo ….Avstrija.

  • tomnidari

   Ja, Janši je uspelo v 6 letih uničit vse kar rdeči baroni že 70let gradijo!

 • Valter BraniSlav

  Josip Broz bi poslihtal Migrante + Merklo + Fajonko v 48 urah…
  VRNI SE JOSIP BROZ IN NAREDI RED

 • Foglof Tunek

  Vsa Francija zaražena s posteljnim stenicam, bolham in tigrastim komarjem, to je multikulti prinesel EU.

 • samsara

  “Do zdaj sem jih javno branila, češ da potrebujejo pomoč, ko pa sem na svoji koži občutila, kaj počno, ne bodo od mene več deležni pomoči”

  Ljudje se učijo zgrda…
  Eni bolj, drugi manj….

 • Observer

  https://steemitimages.com/DQmNq6fv48LL9epC1X2kL9b7DznpgpabWNRXQ6CtMm6kiLs/chic%20flat%20earth.jpg

  Kaj pa zdaj?

  Drugače pa zgorajšnji citat ni moj. Jaz namreč nikoli ne uporabljam besede absolutno. Samo zemlja je res ploščata. Zdaj pa v jok pa na drevo.

 • Novakec1

  Tolpe so zmeraj večje in boje organizirane, mobilni operaterji kar tekmujejo kako jim olajšati sranje ki ga delajo, v Google play pa zmeri več brezplačnih programov na to temo.

 • Get Smart

  Drugi steber PEDRIZEM/LEZBIZEM je za KOMINTERN-OVCE oz. MURGL JUGO KOMUNJARE najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zaznamuje svojo lastnino – vse riti so v lasti gospodarjev in njihovi otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno PODTIKAJO LJUDEM: ste že slišali »za hlapce (za SERBUSE) rojeni«? Ja, IVAN CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno … LEZBIZEM je sredstvo za poneumljanje deklic, ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le kominternistično PODTIKANJE skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«
  Samo te kaviaržidoKOMINTERNOVSKE parazitske kreature (krvosesi) in njihovi SERBUSNI WATCHDOGI (volkodlaki) zlorabljajo ženske in otroke. Delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviarKOMUNISTIČNO INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov tisočletja isti red, SUŽNJELASTNIŠTVO:
  1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=watchdogov in zasužnjenih ljudi,
  2. DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš Milan KUćAN,
  3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO, ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.
   »Kultura smrti« je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umor, uničevanja kultur, uničevanja narodov (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi – ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE, »prodajanje magle«, pasjejebstvo (»vukojebine«), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh, ustvarjanje »novega svetovnega reda« reda RAZREDOV, kar je le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
   Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA – ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.
   Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-SUŽENJ končno upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM in (wathdogov–serbusov–hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM. In imajo še spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi za pranje možganov.

   • Get Smart

    En od stebrov zločinske kaviaržidoKOMINTERNE oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je TRANSIćIZEM: svoje izrodke in kupljene otroke kastrirajo in VZGAJAJO v pedofiliji, v pedrofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in s hormoni nasprotnega spola. Ko te kreature odrastejo, so, kot si same pravijo in z DELI DOKAZUJEJO na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI. Sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ. Poznate PODTIKANJA o fovšiji (zavist – želja)? Fovšijo – zavist ločimo po NAČINU IZPOLNITVE želje:
    – USTVARJALNA fovšija – prirojena fovšija ljudi (Tina je bila fovš Mateji Svet, zato se je lotila treninga, poštenega dela in VZORNICO Matejo presegla);
    – UNIČEVALNA fovšija – prirojena in VZGAJANA fovšija KOMUNISTIČNIH kreatur – človeku so fovš vsega, zato človeka zakoljejo in si prisvojijo njegovo imetje.
    FEJK ženske – »MOŽAČE« (TRANSIćI – KASTRIRANI fantki) ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov, FEJK moški (TRANSIćIRANE deklice na testosteronu do konca svojih dni igrajo vloge »POŽENŠČENIH kao MOŠKIH« in to FEJK moško POŽENŠČENOST potem PODTIKAJO LJUDEM. Znani PONOSNI pedrizem/lezbizem je sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA. Tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »modus operandi«.

 • Zgornji

  VSI TI PRIKRITI MOHAMEDANSKI ZLOBNEŽI BODO POMAGALI ODSTRANITI VSE NAŠE POKVARJENE VODITELJE KI NAM ŠKODUJEJO Z TEM, DA UVAŽAJO TO MOHAMEDANSKO GOLAZEN !!! ! !!! PROBLEM BO NASTOPIL, KO JIM BO ZMANJKALO POLITIČNIH GLAV ZA ODSEKATI, IN BODO ZAČELI PRIHAJATI PROTI NAM . TAKRAT BO TREBA PA …

 • Morala

  Tako je, dokler ne bodo na svoji koži občutili tisti, ki so jih vabili in jih podpirajo, ne bo nič!! Pa to se že od leta 2015 ve, da so sami moški!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!