Indijski minister Singh: Vse muslimane bi bilo treba poslati v Pakistan in sprejeti vse hindujce v Indijo

Indijski kmetijski minister Giriraj Singh (foto; EPA)

Indijski minister za kmetijstvo Giriraj Singh je v svojem nedavnem govoru v Purniji povedal, da bi morali v preteklosti indijske muslimane deportirati v Pakistan. Po njegovem prepričanju bi to državi prihranilo številne tegobe.

“To je čas, ko se moramo predati narodu. Pred letom 1947 je [Muhammad Ali] Jinnah želel islamsko državo. To je bila velika napaka naših prednikov, za katero še danes plačujemo,” je v svojem govoru opozoril indijski kmetijski minister Giriraj Singh.

“Če bi takrat brate muslimane poslali tja [v Pakistan] in pripeljali hindujce sem, ne bi bili v tej situaciji. Če [indijci, ki jih preganjajo v tujini] ne najdejo zatočišča tu, kam naj grejo?” se je spraševal Singh.

Problemi, s katerimi se soočajo v Indiji, so se nanašali na burne reakcije muslimanske ločine v Indiji na zakon, ki so ga sprejeli 2019 in omogoča pridobitev indijskega državljanstva vsem verskim manjšinam, ki so žrtve pregona v Pakistanu, Afganistanu in Bangladešu.

Vse tri naštete države so večinsko muslimanske, zaradi česar do indijskega državljanstva niso upravičeni muslimani. Kritiki Indijo obtožujejo, da je zakon diskriminatoren, indijske oblasti pa poudarjajo, da ščiti verske manjšine. Pri tem, po poročanju RT, izpostavljajo, da se lahko muslimani iz treh naštetih držav še vedno potegujejo za indijsko državljanstvo po ustaljeni poti.

Ivan Šokić

 • sunday

  prav ima, vse musli podganje iztrebke bi bilo potrebno poslati tja kamor sodijo – k samemu hudiču, ki je tudi muslič!!!

 • sunday

  prav ima, vse musli podganje iztrebke bi bilo potrebno poslati tja kamor sodijo – k samemu hudiču, ki je tudi muslič!!!

 • Resnica

  Clovek res govori o deportaciji drzavljanov ki na tem teritoriju zivijo ze tisoc let

  • cosmosjasnovidec

   Ni pomembno kako dolgo tam živijo mar ne vidiš,da je povedal da predolgo in,da je bila napaka,da so sploh muslimanski nesnagi dovolili obstanek v državi kar je povod za vsa kriminalna dejanja.
   Že dolgo mi je bilo čudno,ko so se objavljali umori,posilstva,ropi itd. v Indiji,ker pristni Indijci niso nagnjeni k temu enako kot primer v Sloveniji ne pristni Slovenci ampak samo balkanska čefutarska nesnaga predvsem z musliči in šiptarji na čelu.
   Seveda so si kupili državljanstva in,ko se kaj zgodi manipulacijski mediji napišejo Slovenec v bistvu je pa čefutarska driskasta smet.Celo v tujini,ko jih dobijo pri kriminalnih dejanjih ne vedo,da so to samo balkanski iztrebki z slovenskim državljanstvom sramota pa seveda gre na vse Slovence.
   —————————————————————————————————————-
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   —————————————————————————————————————-

   • Resnica

    Ojojoj clovek bozji…hindujci so druga najbolj agresivna religiozna skupina za muslimani…daj naslednjic preden govoris neumnosti si malo preberi o zgodovini indije kako so en nad drugim izvajali pokole…budisti so miroljubni ne hindujci
    Da ne govorimo da je bil mogulski imperij eden najvecjih islamskih imperijev…muslimani imajo priblizno toliko pravice ziveti v indiji kot hindujci
    Res zalostno da se oglasas o stvareh katerih nimas pojma

    Glede na tvojo kulturo pa spadas ravno v pakistan saj imajo tam take navade uriniranja po ljudeh in izrazoslovja na stopnji hlevskih zivali

 • cosmosjasnovidec

  Popolna resnica.Muslimani so odvečen iztrebek vsem po svetu tukaj v Sloveniji pa jim copatarska čefutarska podkupljena nasnaga “jankovi攚e dovoli postavitev greznice katero imenujejo neka đamija in dajajo jim državljanstva,da nesnage lenuharske vlečejo socialne podpore delati pa nočejo.
  Ker v njej pedofili spolno zlorabljajo majhne otroke se je k musličem vpisal tudi pedofil “janković” kar mu je tudi bil namen.
  Vsa Europa naj bi se kot borila proti terorističnim bandam tukaj se pa teroristična golazen balkana ter cele europe zbira v tej greznici ter kuje teroristične napade policija ima pa seveda prepoved vstopa v njo.
  Da ob otvoritvi niso smele prisostvovati ženske sem pa našel na netu,da so lahko ob taki priložnosti prisotni samo moški,ker obredno prekleti pedofili posilijo masovno število malih deklic in fantov.
  To svinjsko golazen se mora stirati ven to greznico pa uporabiti za zbiranje svinjskega gnoja kateri se bo uporabljal za gnojenje njiv,vrtov in tako dalje.

  —————————————————————————————————————-
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  —————————————————————————————————————-