Iranska propaganda se je izjalovila: Iranski protestniki zavrnili hojo po zastavah ZDA in Izraela

Iranski protestniki se izogibajo hoji po ameriški in izraelski zastavi. (Foto: Twitter)

Iranske oblasti so organizirale nove proteste proti Združenim državam Amerike ter Izraelu. V ta namen so del ceste poslikali z zastavama obeh držav, vendar po posnetku sodeč, se je velika množica umaknila hoji in skrunitvi.

Iranski režim je doživel še en propagandni poraz, dogajanje v tej teokratski državi pa kaže, da se ljudje obračajo proti samemu režimu. Po izmišljenih informacijah glede smrtnih žrtev napada na vojaško bazo v iraškem Erbilu in zanikanju sestrelitve ukrajinskega letala so doživeli še hladen tuš svojih državljanov. Slika, ki bi obkrožila svet, ko protestniki hodijo po ameriških in izraelskih zastavah, se je popolnoma izjalovila.

Iranski študentje Univerze v Teheranu so množično zavrnili hojo po obeh zastavah. Dejanje hoje po zastavah se jim je zdelo sramotno. S takšnim dejanjem pa so izkazali tudi spoštovanje do obeh zastav. V Iranu pa medtem začetniško režimsko rožljanje z orožjem počasi zamira po smrti iranskega terorista, generala Kasema Solejmanija. Njihovo dejanje spoštovanja do obeh zastav je pohvalil tudi ameriški predsednik Donald Trump.

Vedno več protivladnih protestov v Iranu
Iranski režim pošilja še vedno v svet slike, da je njegovo ljudstvo enotno. Temu žal ni tako. Po sestrelitvi ukrajinskega letala so se na ulice odpravili iranski študentje, da bi odločno protestirali proti dejanjem teokratskega režima v Iranu.

Po posnetkih sodeč, pa protivladni protestniki uničujejo slike padlega iranskega generala Solejmanija. V lanskoletnih protivladnih protestih je umrlo najmanj tisoč nedolžnih državljanov Irana. Za njihovo smrt je bil odgovoren prav Kasem Solejmani.

Luka Perš

 

 • Van Der Waals

  ISLAMSKI KOMUNISTI DOŽIVELI PORAZ!

 • Andrej

  Tudi v Iranu revolucija žre lastne otroke.

 • PORK Amashina

  Ma dosti je že te islamske svinjarije.

 • Gren

  PREJ BODO NAREDILI RED KOT PA PRI NAS !

 • stajerc5

  Ce bi v Lazgosah dali na tla slovensko zastavo, bi rdecezvezdna pasjabanda plesala po njej kolo in jo na koncu “svecano” zazgala!!!

 • xtc

  Hja, očitno ječas ,da začnemo plesat po SFRJ in NOB borčevskih praporih-je nauk zgodbe.