Iraški prosilec za azil na Švedskem mučil svojo družino – pretepal hčer z nabodalom za kebab, zaklepal ženo in jih silil nositi hidžab

Fotografija je simbolična (Foto: epa)

Kljub temu, da se švedski mainstream mediji močno trudijo, da bi prikrili zločine, v katere so vpleteni muslimanski migranti, je prišlo na plano, da je bil iraški prosilec za azil, ki živi v Hässleholmu na Švedskem, zaradi dolgoletnih fizičnih zlorab in mučenja svoje družine obsojen na osem let zaporne kazni. 

Moški, ki je leta 2006 skupaj z družino zbežal na Švedsko iz Iraka, je hčer pretepel z nabodalom za kebab, ženo zaklenil proti njeni volji in ženo ter ostale hčerke prisilil, da nosijo hidžab. Zločin označujejo kot zločin iz časti, poroča švedski Expressen.

Migrant, ki naj bi bil v lokalni mošeji zelo aktiven, je eno hčerko celo prisilil, da se je med 12. in 21. letom  pretvarjala, da je invalidka, da je lahko na njen račun užival dodatne socialne ugodnosti, poroča Voice of Europe. Prav tako je moški v skladu z muslimanskim načinom življenja hčerkam in ženi prepovedal kazati kožo in jih prisilil, da so vedno nosile le dolga oblačila in hidžab.

Fotografija je simbolična. (Foto: iStock)

Nasilnež bo moral plačati odškodnino
17. septembra lani so se otroci odločili, da pri socialnem svetu v Hässleholmu poiščejo pomoč in povedo, kaj se v resnici  dogaja doma. Mati in najmlajši otroci so bili takoj premeščeni na varno, medtem pa so očeta aretirali in pridržali. 10. februarja letos ga je sodišče obsodilo. Kljub temu, da 60-letni moški zanika obtožbe, bo moral poleg zaporne kazni družini plačati odškodnino v vrednosti 115 tisoč švedskih kron (okrog 11 tisoč evrov).

Hana Murn

 • stajerc5

  Predvsem sem navdusen nad “denarno” kaznijo ali povracilom in taksnim imaginarnim fantazijam!
  “Nasi” resijo taksne stvari na veliko bolj eleganten nacin. Vprasajte nase sodstvo in druzino Jankovic-partizansko ime Opankarji!!!

 • Van Der Waals

  ČUDNO DA GA KOMUNISTI NISO NAGRADILI Z KAKO BORČEVSKO MUSLIMANSKO PENZIJO!

 • to_mi_delaj

  Pomagal bi samo 1e, namrec toliko stane metek

  • Andrej S

   Metek stane 0,21 € tako da bi pocen prišli zkozi

 • mona lisa

  Taka gamad vstopa v slovenijo.

  • Joc 52

   na povabilo fajonke in ‘nevladnih’ organizacij in kar je najhujše za naš denar

 • šmentanamuha

  Rada bi slišala komentar kakšne muslimanke, ki zagovarja pokrivanje z rjuho in druge oblike muslimanske verske “svobode”. Kot sem že zapisala, muslimane morajo spraviti v red njihove ženske, ki se bodo upale upreti tej ponižujoči praksi.

  • Andrej

   Dobi komentar takrat, ko ni nobenega moškega zraven, če moreš. v Islamu so ženske pod popolno kontrolo.

  • joza joza13

   … spraviti v red njihove ženske, aha…
   Pa kako bo sirota spravljala v red, če jih pa potem dobi z nabodalom za kebab.
   Mislim…, če sem jaz njegova hčerka priklenjena na inv.voziček… izpraskam mu oči, pa še veliko tega bi mu storil.

 • Antonius

  Na alahovih koncih ženska *raja* nima nobenih pravic do kakršne koli poklicne ali akademske izobrazbe. Ženskam na silo obrežejo ženskost in ji ukradejo tisto, kar k ljubezni tudi doda pomemben smisel.
  Socialno popolnoma odvisne od svojih zakonskih mož, očetov njunih otrok in teroristov, se od njih ločiti niti ne morejo. Kako naj se ločena ženska sama preživi, ker nima nobene izobrazbe, niti poklica.
  Koliko otrok bo imel je povsem možev izračun in njegova odločitev. Žene pa socialno popolnoma odvisne od njih, za alaha vdano rojevajo.
  Širokogrudna sociala je tisto, kar uničuje temelj krščanske Evrope. Priseljeno muslimanstvo se razmnožuje in širi na evropski socialni račun.
  Nebom se skliceval na nacionalista Hitlerja, vsekakor pa Evropa potrebuje nekoga, ki bo sredi evropskega Bruslja povzdignil glas, da je vreča evropskega nacionalnega potrpljenja polna.
  Višegrajci se tega zavedajo že od leta 2015 naprej, ko sta Merklova in Macron odprla vrata šerijatarjem v Evropo, Višegrajci so pa svoj del skupne Evrope zaprli za nezakoniti vstop šerijatarjev.
  Švedi so pa itak samo butasti Švedi. Mimo so časi, ko je švedska sociala grozila staršem, da jim bodo odvzeli otroka, če mu vzgojno samo eno naložita na rit. Danes pa šerijatarje celo pravno ščitijo, da avtohtono prebivalstvo (Švede) ustrahujejo, posiljujejo in pretepajo. Menda zato, ker niso mentalno, kulturno in vzgojno prilagojeni.

  • sunday

   kar pomeni, če nisi mentalno, kulturno ali vzgojno prilagojen si lahko nasilen do vseh in vsega pa še nihče ti nič ne more – niti sme!!! takšna eu ni niti bleda senca same sebe, saj postaja (je že) raj za musli podganje iztrebke!!!

 • xtc

  A izgona pa ne,a ne?

 • Franci

  in nagnat nazaj v njemu ljubo arbasko musli državo

  • sunday

   že, že, samo z nogami naprej – drugače se bo musli gnoj vrnil !!!

 • sunday

  “lepo” kaže ta musli podganji iztrebek odnos do žensk!!!

  • Joc 52

   in taki naj bi se asimilirali v EU; morda bo fajonka izvajala praktične vaje, kdo bi vedel?

 • ZatonMesecnikov

  Avstrijski mediji poročajo, da je v teku nova akcija “Valentinovo”, ko se pozivajo migranti po Balkanu, da na Valentinovo poskušajo predreti vsi skupaj Madžarsko mejo in nadaljevati pot v Europo. Kdo to poziva, je odveč pripomniti. Gre za mlade ultralevičarske fanatike “boljšega sveta” in njihove organizacije…

  • Joc 52

   za Madžare me ne skrbi; celo Bolgari imajo rešitev (rafal v zrak) le naša policija ne vidi ne sliši – da so bolj vidni imajo celo prižgane luči ponoči na avtomobilih – da o korajži specialcev ne pišem

   • ZatonMesecnikov

    Slovenska notranja in zunanja politika se vodita na Metelkovi… Tam se dobijo nasveti kaj in kako.

 • macon

  Ko sem bil mlajši, sem poslušal kaj počnejo eni južnjaki v blokovskem naselju z ženami in otroki, pretežno ko so bili nažgani. Ampak tile iz Jutrovega so še precej bolj nažgani v betice.