Islam – religija miru, ki slavi in spodbuja k pobijanju sovražnikov

Foto: Youtube

Direktor Jihadi Watch in poznavalec radikalnega islama namerava v avgustu objaviti knjigo, v kateri raziskuje zgodovinski razvoj džihada. Iz zgodovinskih virov je po njegovih trditvah razvidno, da je za pripadnike islama največja čast bojevanje proti sovražnikom njihove vere.

Robert Spencer v svoji novi knjigi The History of Jihad predstavi celovit pregled verskega fanatizma v islamu, ki sega vse od Evrope pa do Indije, Afrike ter drugod. V svojem delu se navezuje na zgodovinska pričevanja, ki so nastala skozi stoletja, vse od časov preroka Mohameda naprej.

Direktor Jihadi Watch Robert Spencer (vir: twitter)

Spencer tako spomni na zapise perzijskega biografa iz petnajstega stoletja Sharafa ad-Din Ali Yazdija, ki je o mongolskemu muslimanskemu bojevniku Tamerlanu zapisal naslednje: “Koran pravi, da je največja čast, ki jo lahko mož doseže, da se sam bori v vojni proti sovražnikom njegove religije. Mohamed po tradiciji islamskih poznavalcev svetuje isto stvar: zato si je veliki Temur vedno prizadeval, da bi iztrebil nevernike, kakor tudi pridobil slavo, da bi ga poznali po njegovi veličini in njegovih zavojevanjih.”

I. Š.

 • Franc Šink

  Od leta 610 po Kristusu ko je bil objavljen Koran je začel arabski svet nazadovati.Razen osvajanj ropanja niso dosegli prav nič več. Kakšna miroljubna vera neki.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Kakšna religija miru hudiča. Rezanje glav pa je res del sožitja s krščani. Islam slabši kot Rusija.

 • dob

  Komunistično sožitje je pobiti vse nasprotnike.
  In to mi volimo v svoj parlament?
  Kaj smo samomorilci?

  • Mojca pokraculja

   To pomeni dobrih 220.000 volilcev/slovencev je nasprotnikov. Ne demokracije , ampak diktature , ki se spravlja skupaj pod zastavo komunistične nacionale. Kaj temu sledi ? Kaj nam sporočajo ? Smrt ?

   • dob

    To kaže na prioritetno listo sovražnikov, ki jo ima Partija!
    Zanje je na prvem mestu sovražnik polovica lastnega prebivalstva, ki je zmagala na volitvah.

  • Stane

   Slovenski narod je samomorilski iz nevednosti(napacno info.) To s pridom iskoriscajo levicarji,komunisti.

   • dob

    Če mene vprašaš – nam to naredi osnovna šola!
    Zaposleni v šoli so pa tam samo zato, da pripravljajo prebivalstvo na to, da se uležejo na tla in se brez odpora prepustijo posiljevalcu in morilcu. Lastni državi!

 • Resnica peče

  Če odšteješ oranžne kombinezone kar je novost(edina) so ENAKE slike nastajale tudi v SLO 1941/1945 v režiji 3 rajha in njihovih hlapcev

 • Clemen J.

  islam religija miru. Očitno mir ubija!

 • PIA PlA

  Številčnost samomorilcev v Sloveniji je že pregovorna, prehiteli smo že Fince, ki so bili v Evropi dolgo vodilni po številu samomorov na prebivalca. Slovenci imamo tudi svoj značilen samomor; prevladuje namreč obešanje. Tudi kar polovica žensk, ki stori samomor se obesi.

  Je pa noro, da je več kot pol Slovenije pripravljeno storiti samomor in nastaviti svoj vrat islamskim teroristom. Kučan je iz naroda naredil samomorilce. Nagon po preživetju, ko so se ljudje množično spreminjali v komuniste, da bi si rešili glavo, mu je uspelo spremeniti v hlapčevstvo.

 • xtc

  Torej.
  Kolikor razumenm je treba mirovnike čimpreje k alahu vključno z rdečimi.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!