fbpx

Izprijena migranta na bazenu spolno zlorabila dve najstnici: Jezni obiskovalci migrantoma pokazali pesti!

Foto: Facebook

Iz Francije poročajo o tem, kako sta dva izprijena migranta z moldavskim državljanstvom spolno zlorabila mladoletni deklici. Očitno pa imajo Francozi dovolj; obiskovalci bazena so se namreč odločili, da stvari vzamejo v svoje roke in obračunajo z migrantoma. 

Po poročanju francoskega časopisa Le Parisien se je incident zgodil v nedeljo okrog štirih popoldne v občini Draviel v departmaju Essonne. Migranta, za katera se smatra, da sta v 30-letih, sta se znesla nad deklicama v starosti 12 in 15 let.

Ena od deklic je po napadu začela kričati, kar pa je pritegnilo pozornost obiskovalcev bazena, ki so se odzvali tako, da so napadli Moldavca. Razjarjenim obiskovalcem, ki so s pestmi obračunali s spolnima predatorjema, se je pridružil tudi oče deklet. Čeprav je dvojico obdala množica, se je eden od njiju uspel izmuzniti na varno. Drugega pa je pred pestmi rešil šele varnostnik na bazenu, poroča portal Novi svjetski poredak.

Foto: Twitter

Nista ušla poškodbam
Eden od migrantov je utrpel poškodbo glave, zlomljen nos in zapestje, drugi pa je končal z zlomljenimi rebri in oteklim licem. Abdel Ammari, direktor kompleksa, kjer se je napad dogodil, je povedal, da se kaj takega še nikoli ni zgodilo. Župan Georges Tron je glede dogajanja komentiral, da bi bile lahko posledice teh nesprejemljivih vedenj dramatične. “V primeru, da se incident te narave ponovi, ne bom okleval z zaprtjem bazena.” 

Ta neverjetno zaskrbljujoč dogodek se je zgodil po incidentu v Nemčiji, ko je skupina nekaj sto nezakonitih migrantov, za katere se verjame, da so severnoafriškega porekla, terorizirala goste in osebje na zunanjem bazenu v Düsseldorfu, zaradi česar so bazen zaprli. Isti konec tedna je na francoskih bazenih prav tako prišlo do incidenta, v katerem so pijani moški v dvajsetih letih spolno zlorabili dve najstnici.

Hana Murn