fbpx

“Iztirjenec! Perverznež! Spolni nadlegovalec!” Madžari zgroženi ob razkrinkanju skrivnega življenja levičarskega politika

Madžarski poslanec DK Zsolt Greczy (vir: vadhajtasok)

Madžarski poslanec iz vrst levosredinske madžarske Demokratične koalicije (DK), ki v madžarskem parlamentu šteje skupno 4 poslance, se je znašel sredi obtožb spolnega nadlegovanja več žensk. Sam je sprva obtožbe zanikal, a so fotografije njegovega samozadovoljevanja, ki jih je pošiljal ženskam preko Facebook sporočil, prišle v javnost.

Sredi škandala zaradi spolnega nadlegovanja več žensk se je znašel politik madžarske Demokratične koalicije (DK) Zsolt Gréczy, ki je veljal za desno roko nekdanjega premierja Ferenca Gyurcsányja.

Zsolt Gréczy je ženskam po pisanju V4NA pošiljal fotografije sebe med samozadovoljevanjem. To pa nikakor ni všeč evropski parlamentarni skupini S&D, katere članica je tudi DK. V Sloveniji omenjeno skupino v EP zastopata Tanja Fajon in Milan Brglez iz vrst Socialdemokratov.

Spolni nadlegovalec

Medtem ko se ostali v Gréczyjevi stranki zavzemajo za ratifikacijo Istanbulske konvencije na Madžarskem s pretenzijo, da bo ta list papirja kakorkoli zaščitil ženske na evropski ravni, je on sam tisti, ki ženskam, ki tega nočejo, pošilja svoje perverzne fotografije.

Ena od Gréczyjevih žrtev spolnega nadlegovanja je povedala, da ga je takoj zavrnila, a ga to ni ustavilo, da je ne bi zalezoval, kjerkoli je mogel. Zbrisala ga je s Facebooka, a se je dokopal do njenega emaila, kamor ji je vsak dan pošiljal svoje gole slike.

Zaradi njegovega zalezovanja je po pisanju Vajdhajtasok morala zamenjati email naslov, telefonsko številko, ter se preseliti. “Želela sem pobegniti stran od dejstva, da vsak dan prejemam fotografije neznanega, a pokvarjenega politika, ki kaže svoj penis in mi pravi, da je užival ob misli name.”

Napovedal odstop z mesta poslanca

V upanju, da bi se njegovo početje končalo, je zbrane fotografije poslala medijem, ki so ga razkrinkali. Nazorne fotografije lahko najdete na spletni povezavi tukaj, vendar opozarjamo, da vsebina ni za vsak želodec.

Gréczy je po objavi fotografij v medijih napovedal, da z 31. decembrom 2019 odstopa s svojega poslanskega mesta.

 

Ivan Šokić