“Iztirjenec! Perverznež! Spolni nadlegovalec!” Madžari zgroženi ob razkrinkanju skrivnega življenja levičarskega politika

Madžarski poslanec DK Zsolt Greczy (vir: vadhajtasok)

Madžarski poslanec iz vrst levosredinske madžarske Demokratične koalicije (DK), ki v madžarskem parlamentu šteje skupno 4 poslance, se je znašel sredi obtožb spolnega nadlegovanja več žensk. Sam je sprva obtožbe zanikal, a so fotografije njegovega samozadovoljevanja, ki jih je pošiljal ženskam preko Facebook sporočil, prišle v javnost.

Sredi škandala zaradi spolnega nadlegovanja več žensk se je znašel politik madžarske Demokratične koalicije (DK) Zsolt Gréczy, ki je veljal za desno roko nekdanjega premierja Ferenca Gyurcsányja.

Zsolt Gréczy je ženskam po pisanju V4NA pošiljal fotografije sebe med samozadovoljevanjem. To pa nikakor ni všeč evropski parlamentarni skupini S&D, katere članica je tudi DK. V Sloveniji omenjeno skupino v EP zastopata Tanja Fajon in Milan Brglez iz vrst Socialdemokratov.

Spolni nadlegovalec

Medtem ko se ostali v Gréczyjevi stranki zavzemajo za ratifikacijo Istanbulske konvencije na Madžarskem s pretenzijo, da bo ta list papirja kakorkoli zaščitil ženske na evropski ravni, je on sam tisti, ki ženskam, ki tega nočejo, pošilja svoje perverzne fotografije.

Ena od Gréczyjevih žrtev spolnega nadlegovanja je povedala, da ga je takoj zavrnila, a ga to ni ustavilo, da je ne bi zalezoval, kjerkoli je mogel. Zbrisala ga je s Facebooka, a se je dokopal do njenega emaila, kamor ji je vsak dan pošiljal svoje gole slike.

Zaradi njegovega zalezovanja je po pisanju Vajdhajtasok morala zamenjati email naslov, telefonsko številko, ter se preseliti. “Želela sem pobegniti stran od dejstva, da vsak dan prejemam fotografije neznanega, a pokvarjenega politika, ki kaže svoj penis in mi pravi, da je užival ob misli name.”

Napovedal odstop z mesta poslanca

V upanju, da bi se njegovo početje končalo, je zbrane fotografije poslala medijem, ki so ga razkrinkali. Nazorne fotografije lahko najdete na spletni povezavi tukaj, vendar opozarjamo, da vsebina ni za vsak želodec.

Gréczy je po objavi fotografij v medijih napovedal, da z 31. decembrom 2019 odstopa s svojega poslanskega mesta.

 

Ivan Šokić

 • Boco

  Zsolt Greczy je ziher socialno cuteco bitje.
  Njegova dejanja so v skladu z vrednotami levo-progresivne politike v EU. Sprevrzene spolne prakse kot so na primer pederastvo, lezbizem, pedofilija so sprejemljive.
  Tradicionalne vrednote so zanicevane, kot je na primer
  – tradiciolnalna druzina moz-zena je smatrana kot avtokratski fasizem
  – spostujoc odnos moski-zenska; to je sexizem

 • pajot

  ha,ha,ha,ubogi fantiček.
  Pošlji še kakšno sliko fajonki. Mogoče pa se te usmili.

 • DOMOVINSKA LIGA

  Naši politiki nič boljši Šarec pa njegova ljubica itd.

 • JANEZ GUS

  Oba leva iztirjenca Fajonka inBrglez lepo dekorirata to stranko.

 • Nšo-či

  Pri nas pa Jankovič ni odstopil. Nad njegovimi perverzijami pa se je zgražala le desnica.

  • šmentanamuha

   To je stvar dostojanstva.

 • Antonius

  Ni vse zlato kar se sveti, demokrati pa tudi niso vsi, ki se volivcem kot demokrati ponujajo.
  O slovenskih /S/ocialnih /D/emokratih bi marsikaj lahko razkrili psi iz Oražmove, pa so jih *preventivno* takoj postrelili.
  Najbolj razvpiti advokat je takrat z mesta dogajanja hitro pobrisal na urgenco, pravosodna ministrica ga je pa po pobegu takoj zaščitila.
  Običajno tam, kjer so vpleteni njihovi nenadomestljivci, kamere kot po naročilu, *obvezno* ne delujejo.
  Demokrat Zsolt Gréczy je bil tudi izvoljen v madžarski parlament. Sprevrženost je njegovo prikrito poštenje, ki ga je moč primerjati tudi s sprevrženim poštenjem ljubljanskega župankovića.

 • Franc Šink

  Levičarji mislijo da lahko počnejo vse.

 • šmentanamuha

  Pa sej za to gre. To je pravi obraz levice: spolni iztirjenci, moralne pokveke brez vesti, ki z lahkoto lažejo v obraz svojim volivcem.

 • Anut

  Pa ti so isti, kot desničarski župniki

 • Common Sense

  Od najbolj glasnih levičarjev že dolgo pričakujem ravno obratno od tega kar sicer v javnosti govorijo. Najbolj brutalni kleptomanski kapitalisti v Sloveniji so bili ravno prominentni člani Foruma21. Ki ga vodi kdo?

 • sodnikisozločinci

  Video bi moral poslati Milanu Brglezu, zdaj bi bila že srečna starša posvojenčka Šarca.

 • stajerc5

  “nasi” rdeci idioti ljubijo in volijo taksne in podobne-garazne, nje-de!?