Judje v Nemčiji opozarjajo: Nemška policija zavaja, muslimanski ekstremisti odgovorni za veliko večji delež antisemitskih incidentov

Za nemško policijo so muslimanski salafistični ekstremisti neonacisti (vir: twitter)

Število antisemitskih zločinov v Nemčiji iz leta v leto narašča, a če nemška policija za napade krivi skrajno desnico, judovska skupnost opozarja, da policija napade s strani islamistov označuje za skrajno desne in jih enači z neonacisti, medtem ko po drugi strani večje število napadov na Jude preklasificirajo tako, da niso označeni za antisemitske.

Število antisemitskih zločinov iz sovraštva v Nemčiji je v prvi polovici leta 2018 v primerjavi z istim obdobjem lani po poročanju portala The Times of Israel naraslo za 10,7 odstotka. Če je bilo lansko leto v istem obdobju zabeleženih 362 zločinov iz sovraštva proti Judom, je ta številka letos po uradni statistiki nemške policije zrasla na 401.

A če nemška policija trdi, da so za 349 od teh zločinov odgovorni neonacisti, se s tem ne strinja judovska skupnost v Nemčiji, ki trdi, da so za veliko več napadov na Jude odgovorni muslimanski ekstremisti. Problem naj bi bil tako v klasifikaciji zločinov sovraštva.

Nemška policija zavaja
Nemška policija namreč po trditvah judovskega predstavnika Sigmounta Königsberga številnih antisemitskih napadov s strani muslimanskih ekstremistov ne označi za antisemitizem, oziroma če jih, kjer je le mogoče označi, za neonacistični izpad.

Tak primer je bil salafistični shod leta 2016, ki ga je policija označila za “skrajno desni nacistični incident”, ker naj bi udeleženci uporabljali nacistični pozdrav. “Rekel bi, da je vsaj pet od desetih antisemitskih incidentov povezanih z muslimani. Včasih veliko več – na primer v šolah je to osem od deset antisemitskih incidentov,” je povedal Königsberg.

Ivan Šokić

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Pa se še vedno najde kako tele, ki krivi jude za islamizacijo Evrope, češ da oni to hočejo in Soros financira.

 • JJajo ljuzer absoljutni

  beden pisce, beden in potvarjajoč članek, pač vreden tretjerazrednega ustaškega migranta iz Nemčije,ki laže, da bi prikril, da so piškice ustaške izgubile drugo vojno in da jih razen na Novi nihče ne mara in nihče ne jemlje resno.trejerazredno, pač v stilu Pujsoglava Biščka in kešpičke Marjance sralcer

 • Van Der Waals

  HAHA PROV MU JE ŽID SMRDIV!!!! DA POMNIMO SOROŠ JE ŽID, KARL MARKS JE ŽID!!! VELIK DEL DEMOKRATOV V ZDA JE ŽIDOV!!! ŽIDI SO PROKLETSVTO. SMRT ŽIDOVSTVU!!!! ŽIDI SO LEVI FAŠISTI KO NE ŽIVJO V IZRAELU. KO ŽIVIJO V SVOJI ”DOMOVI KI JIM JO JE ZDA NAREDILA” PA SO ULTRA DESNIČARJ. SMRDUHI PROKLETI!!!! use vemo SMRDUHI!!!

 • Olga2345

  Laž je nesmrtna duša levičarjev!

 • xtc

  Judom ,le počasi kaplja kdo je njihov največji sovražnik,ne desnica socialisti,multikultarji in islamisti ista drhal.
  Kot sem že zapisal,da bodo Judje in Nemci in ostali EU narodi morali složno začeti zidat raunke,če bodo hioteli obstati in preživeti.
  Enako v Sloveniji na porast antisemitizma opozarja Votich,a so ga levaki skušali utišati tako,da je za to pač odgovorna SDS in desnica,na kar je Vojtich leve novinarje utišal in jim nastavil ogledalo največ antisemitizma je v levih medijih od MMC,RTVS,Mladimne,Dela,Dnevnika itd,kot tudi na SLO levici,do čim na SLO desnem polu skoraj ne zazavamo teh tendenc.
  Pojavlja pa se že v muslimanski skupnost.

 • Židje se znajo braniti

  Kaj a Kopti v Egiptu so tudi Židje? A Elin Krantz je bila tudi Židinja? A Maria Ladenburger je bila tudi Židinja? Pippa Bacca je bila Židinja? Alexandra Mezher je bila Židinja? One tri Italijanske narkomanke so bile Židinje? Židje niso nič bolj ogroženi kot ostali (katoliki, budisti, hindujci, Japonci, Kitajci…)
  Za Žide me ne skrbi, Židje v Nemčiji imajo Četniške straže, Krav Mago in še prijavljeno in neprijavljeno strelno orožje. Mislite, da ne vem, da Nemški Židje (zaradi migrantov) ukažejo svojim Četniškim varnostnikom, da jim priskrbijo Škorpijone in Crvene Zastave (pištole in ne avt). Za Žide me ne skrbi, Židje bodo že poskrbeli za svojo varnost. Če ga napade kakšen islamski nebodigatreba, bo že opravil z njim. Ne bojte se. Židje so pametni, uspešni in se znajo braniti. Krščanske punčke se ne znajo braniti.

  • Friderik Peršič

   Saj avtomobili od Zastave so prav tako nevarni …

 • Židje so pametni

  Židovske punce ne rinejo k nevarnosti. Krščanske in ateistične punce silijo v nevarnost.

 • samsara

  Bi rekel, da so Judje na teritorijih, ki so trenutno predmet intenzivnega in nasilnega osvajanja s strani muslimanov, pač nekakšna kolateralna škoda.
  Dejstvo je, da Judje in njihovi verski voditelji povsod podpirajo aktualne ekscesivne migracije, ne glede na vsa dejstva povezana s tem. Imajo svoje načrte, ki pa nekaj stanejo tudi nekatere ‘najnižje’ izmed njih, a očitno je zanje to vredno cilja, kakorkoli si ga že zamišljajo.

 • cosmosjasnovidec

  POLICAJ ODPOVEDAL DELOVNO RAZMERJE ZARADI DISKRIMINACIJE
  Danes mi je povedal policaj iz obmejnega območja kateri je prekinil delovno razmerje zaradi muslimanskih migrantov ter diskriminacije nadrejenih.
  Delal je kot policist čuvaj mejnega območja.Že dalj časa mu je bila sumljiva zadeva,da so ga policijski kolegi vedno samega pošiljali v obhod v določene smeri.
  Naj omenim,da so ti policisti samski brez družin on pa ima družino ter dva otroka.
  Ker se mu je vse skupaj zdelo sumljivo saj je sumil na tihotapljenje musličev se je pred cirka mesec dni nemudoma vrnil iz smeri v katero so ga kolegi poslali v patruljo.
  Imel je kaj videti.Njegovi kolegi policaji so seksali z muslimanskimi moškimi ter fanti (jih buzerirali v riti pedri).
  Ko so ga opazili so ga povabili naj se jim pridruži.A ker ni istospolno usmerjen je povabilo odbil nakar ga je napadlo šest kamelotrajbarskih musličev ter ga spolno zlorabilo (posilili) policijski kolegi so se pa smejali in gledali.
  Imel je poškodovan anus in je poiskal zdravniško pomoč ter zadevo prijavil nadrejenim kateri so mu pa ukazali,da mora o tem molčati,da se ne bo razvedelo,da so ti musliči skoraj vsi istospolno usmerjeni oziroma pristaši kot je pri nas LGBT zato tudi prihajajo brez žensk v svojih domovinah jih pa iščejo zaradi pedofilskih napadov na mlade fante.
  Hotel je vložiti zasebno tožbo ter prijaviti nadrejene a mu v bolnišnici po ukazu nadrejenih v policiji nočejo izdati zdravniškega potrdila omenjeni kolegi policaji pa seveda ne bodo šli za priče.
  Ostalo mu je edino,da je dal odpoved,ker niti v sanjah noče,da se mu pripeti še enkrat enak primer.
  Torej imajo policaji na obmejnih območjih najprej seksualne afere z kamelotrajbarsko muslimansko golaznijo pozneje jih pa odpeljejo v azilantske oziroma zbirne centre.To je tudi razlaga zakaj jih ne stirajo nazaj na Hrvaško.Nazaj napodijo samo tiste kateri niso istospolno usmerjeni,ker nočejo pristati na buzeriranje.Torej bo počasi vse pojasnjeno glede obmejnih prehodov…..
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Sadako

   Saj jih bosta HIV in HEPATITIS kaj kmalu… Še Andreja Turjaškega ne bomo rabili.
   Leta 1591 je bil za bosanskega beglerbega ali drugače rečeno za vojaškega poveljnika Bosne imenovan Hasan paša Predojević. Kot je razvidno že iz samega priimka je šlo v njegovem primeru za tipičnega poturčenca. Danes bi temu rekli Bošnjak, čeprav prav naš izraz poturčenec najlepše pove, da gre za Slovana, ki se je poturčil in sprejel muslimansko vero. Takšnih je bila dejansko tudi večina tistih »Turkov«, ki so redno vdirali v slovenske dežele v 15. in 16. stoletju. Hasan paša je imel velike ambicije zasesti celotno Vojno krajino in potem še Slovenijo (Kranjsko in Štajersko). Leta 1592 je najprej zasedel utrdbo v Bihaču blizu reke Une, na sami meji Vojne krajine. Tako je pred njim ostal le še Sisek ob sotočju rek Kolpe in Save. Če bi osvojil še to trdnjavo, bi Hrvaška za Turke ne predstavljala več nikakršnih težav in Hasan paši bi se na stežaj odprla pot v Slovenijo. Zasedba Slovenije pa bi pomenila hkrati tudi odprto pot na zahod, v Italijo in proti Rimu, sedežu krščanstva in papeža.

   15. junija 1593 se je Hasan paša Predojević s svojo številno armado približal utrdbi Sisek. Njegova vojska je štela 18.000 rednih vojakov in čez 20.000 spahij ter pripadnikov ostale pomožne vojske. Skupaj torej blizu 40.000 mož. Turki so se utaborili na desnem bregu reke Kolpe in na trdnjavo usmerili svoje topove ter jo pričeli oblegati. Obleganje Siseka je trajalo že sedem dni in pomoči ni bilo od nikoder. Na dan svetega Ahaca, 22. junija 1593 pa je končno prispela pomoč iz Slovenije. Grof Andrej Turjaški je med tem zbral svojo slovensko vojsko, ki se ji je pridružilo nekaj Hrvatov in Nemcev. Skupaj je Turjaški razpolagal z nekaj manj kot 5.000 vojaki (viri poročajo o najmanj 4.000 in največ 5.000 vojakih).

   Hasan paša Predojević je bil dobro obveščen o prihodu armade grofa Andreja Turjaškega. Vedel je tudi kako številčna in močna je slovenska vojska. Zanašal se je na svojo premoč in ni hotel upoštevati nasveta izkušenega Mehmi bega. Prepričan v gladko zmago je popeljal glavnino svojih čet čez most na levi breg reke Kolpe. Okrog poldneva so slovenske čete prispele do Siseka in takoj je prišlo do strašne in krvave bitke. Turjaški je najprej poslal v boj oklepne konjenike pod vodstvom znanega slovenskega viteza Adama Ravbarja. Ravbarjeva konjenica je silovito udarila na turške čete in jih potisnila proti mostu in reki Kolpi. Andrej Turjaški je takoj, ko je opazil da se Turki umikajo, poslal v boj svoje strelce z arkebuzami, ki so dokončno strli turški odpor.

   Med turškimi četami je prišlo najprej do nereda, potem pa do prave panike. Vsi so hoteli čimprej na desni breg reke Kolpe. Takrat je nanje udarila še posadka iz Siseka. Ker je bil most čez reko premajhen, da bi mogli Turki hitro čezenj, poleg tega pa je bil dobesedno zasut s kroglami arkebuzarjev, jih je ogromno skočilo v Kolpo in poskušalo rešiti svojo glavo s plavanjem na drugi breg. Pri tem jih je ogromno utonilo. Med utopljenci je bil tudi njihov poveljnik Hasan paša Predojević. Bitka je trajala eno samo uro, padlo pa je okrog 10.000 Turkov. Preostali Turki so zapustili svoj tabor in reševali svoja življenja v brezglavem begu.

   Andreja Turjaškega in njegove viteze ter vojake je pričakal obilen plen. Zaplenili so 39 topov, od tega 9 velikih, 10 turških zastav, kopico orožja in čelad z zlatimi ter srebrnimi ornamenti, dragulje in zlato, šotor Hasan paše z številnimi dragocenostmi in tudi njegov plašč. Ljubljanski škof Hren je potem iz Hasan paševega plašča dal napraviti mašni plašč za ljubljansko stolnico. Danes se ta plašč nahaja v Narodnem muzeju v Ljubljani.

   Zmaga Andreja Turjaškega je rešila Slovenijo in vso srednjo Evropo pred grozečo turško nevarnostjo. Novica o bleščečem uspehu je hitro obkrožila krščanski svet. Cesar Rudolf II. je zanjo zvedel v Pragi in dal zmagi na čast takoj zapeti pesem Te Deum. Grof Turjaški pa je prejel tudi posebno priznanje v pismu, ki mu ga je iz Rima poslal sam papež Clement VIII., z zahvalo za izbojevano zmago.

   Po bitki pri Siseku, Turki z izjemo manjših vdorov, več niso ogrožali Slovenije.
   http://www.hervardi.com/bitka_pri_sisku.php

  • KAPIBARA

   Žal ni ne prvi ne zadnji, ki zaradi odnosov zapuščajo policijo, tudi jest poznam enega, ki je šel raje za tišlajra, kot pa prenašal vsa ta podrejena sranja..

  • Friderik Peršič

   To so tvoje mokre sanje , saj vemo …želiš si , da bi bil ti namesto tega policaja …

   • KAPIBARA

    Ti si pa želiš med te policaje

 • tramal

  Na bližnjem vzhodu držijo izraelci muslime na ketni.Izgleda da bodo morali priti narediti red tudi v evropo.

  • Mimoidoči

   Ja, držijo jih na ketni, ker so jih samomorilski muslimanski napadalci razstreljevali po picerijah, avtobusnih postajah, itd., štihali, pobijali,… Tudi Izraelci so šli skozi butalski proces, ki ga mnogi obžalujejo. Namesto, da bi jih leta 1967, ko so zmagali 6 dnevno vojno, vrgli ven iz Izraela, jim je njihov vojaški in politični vrh dovolil ostati. Še danes se tepejo po glavi.

 • Sadako

  Jaz sem pa mislila, da imajo Judje v Nemčiji mačke in pištole samo zato, da bi bili videti bolj fensi in da se zgledujejo po Srbih, ki jim služijo (čiščenje, varnost ipd)

 • Sadako

  Samo ne razumem zakaj so potem našli Izraelsko opremo – v vahabitskih luknjah?

 • Mihilus

  Kakšna trapasta novica. Seveda je antisemitizem v porastu, izvira tako iz skrajne desnice kot iz muslimanske imigracije, vzrok za antisemitizem pa je vedno enak in to je ŽIDOVSKI SEMITIZEM.

  Ignorirati anti-semitizem s strani skrajne desnice je skrajna neumnost. Ravno par dni nazaj sem prebral čudovit članek na the atlantic (https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2018/11/anti-semitism-inherent-trumps-nativism/574672/), ki ga je spisal žid Beinard. Pisec članka je sicer želel povezati nativizem z anti-semitizmom. To pa je storil tako, da je zelo dobro in tudi pravilno opisal židovsko vlogo pri globalnih migracijah. Članek je prav smešen, ker v bistvu potrjuje, da je vse kar pravijo beli nacionalisti o židih resnično. Le na koncu Beinard pojasni, da Židje tega ne počnejo zaradi želje po uničenju Evropejcev temveč zaradi strahu pred Evropejci. Že po komentarjih sodeč na temu portalu se vidi, da je židovsko vlogo pri migracijah spregledalo že zelo veliko ljudi.

  Židje so povsem sami krivi za anti-semitizem teh prišlekov, kot tudi antisemitizem tistih Evropejcev, ki so uspeli dojeti, da so oni glavni protagonisti teh migracij.

  • Mimoidoči

   Ljudje pojma nimate. Prava zgodovina je skrita z razlogom. Talmudski in nekateri ateistični Judje, predvsem pa masonski Judje, so samo lutke v izložbi oz. v ospredju. Kdo pa je glavni v ozadju?

   http://vaticannewworldorder.blogspot.com/search?q=jesuits

   • Mihilus

    Se strinjam, ne gre vse metat v isti koš. Tiste, ki so odgovorni za pizdarije je potrebno spravit pred sodišča, ostale pa v Izrael.

    Vseeno pa se mi zdi neumnost, da se podcenjuje anti-semitizem nacionalistov, ker je zelo močan porast tudi tu.

 • garfi

  ustavimo TOTALITARNE gLobaListe katerih del so protiSlovenski leWiČĆarji
  DOL Z VELEIZDAJALCI !!!
  NJIHOV CILJ JE UKINITEV DRŽAV IN NARODOV !!!
  GRE ŽE ZA PREŽIVETJE !!!
  18. November je zelo pomemben dan LOKALNE VOLITVE !!!
  DOL Z MULTIKULTI ŽUPANI !!!
  murgelske vlade dajejo dobesedno drobiž za upokojence in ob tem uvoženim islamistom kupujejo opremljena stanovanja

 • garfi

  PETICIJA SLOVENSKI VLADI K PREKLICU PODPISANE MARAKEŠKE POLITIČNE DEKLARACIJE Z DNE 3. MAJA 2018 IN ZAHTEVA PO ODSTOPU OD GLOBALNEGA DOGOVORA ZDRUŽENIH NARODOV ZA VARNE UREJENE IN ZAKONITE MIGRACIJE
  https://www.pravapeticija.com/peticija_za_odstop_od_podpisa_marakeke_deklaracije_11_in_12_decembra_v_maroku

 • garfi

  NUJNA DRŽAVLJANSKA AKTIVNOST ZA OBRAMBO SLOVENIJE !!!
  Peticija proti nastanitvi prosilcev za azil v izpostavi azilnega centra na Debelem rtiču
  https://www.pravapeticija.com/peticija_proti_nastanitvi_prosilcev_za_azil_v_izpostavi_azilnega_centra_na_debelem_rtiu
  potrditev oddane peticije je potrebna v prejetem emailu

 • abc

  NOVA 24 v službi resnice, da je v Franciji aretirano šest pripadnikov skrajne desnice, ki je pripravljala atentat na predsednika Macrona, pa ne boste nič omenili in obsodili. Ali vam je Orban ukazal, da poročate samo o migrantih.
  https://vesti-online.com/Vesti/Svet/716427/Sprecen-napad-na-predsednika-Francuske

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!