[Video] Dobrodošli na Švedskem, evropski prestolnici posilstev!

Youtuber Angry Foreigner (vir: printscreen youtube)

Švedska se že lep čas ponaša z neslavnim naslovom evropske prestolnice posilstev. Če ena stran trdi, da je razlog temu masovno priseljevanje migrantov iz držav, ki niso tako progresivne kot Švedska, druga stran vztraja, da je razlog neslavnega naslova ravno v dejstvu, da je Švedska tako progresivna, zaradi česar je definicija posilstva veliko obširnejša kot v drugih delih Evrope.

Kot je povedal Youtuber Angry Foreigner, nikoli ne bomo niti izvedeli, kaj je res, saj je odgovor na vsako neprijetno vprašanje na Švedskem – rasizem. Razprava o čemerkoli je nemogoča, ker je razprava rasistična. Dejstva so rasistična, resnica je rasistična in Švedi so rasisti že zato, ker so Švedi, in morajo zaradi rasističnih grehov svojih prednikov, ki jih ne poznajo, delati pokoro.

Tako je nekdanji švedski premier Fredrik Reinfeldt vztrajal, da Švedska ne pripada Švedom, temveč priseljencem. Švedskost sama po sebi je barbarska, edini doprinos Švedov pa depresija in norost. Švedska nima svoje kulture, samo migranti jo imajo. Šved, ki spregovori o nacionalizmu, je očitno rasist, saj zakaj bi Šved drugače skušal povzdigovati Švedsko, ki po prepričanju progresivcev nima svoje kulture.

Zanimivost? Reinfeldt je bil vodja liberalno-konservativne Zmerne stranke. Njegova naslednica je šla še korak dlje in je želela teroriste ISIS reintegrirati v družbo, saj so bili po njenem mnenju oni sami, ki so pobijali, klali in masakrirali  – žrtve. Žrtve česa?

Dejstva so jasna. Švedski primanjkuje stanovanj, ima preveliko število migrantov, kriminal samo narašča, Judje pa se iz Malma ne izseljujejo zaradi neonacistov, temveč zaradi muslimanskih prišlekov z Bližnjega vzhoda.

Ivan Šokić

 • mona lisa

  Za švede doma kmalu ne bo več prostora in bodo lahko emigrirali v Pakistan, Avganistan, Maroko, Tunizijo in druge arabske države.

  • ZatonMesecnikov

   Bodo šli migranti za njimi. Ker brez Švedov, bo huje kot pri njih doma. Na Švedskem je še mraz za povrhu vsega. .

   • Steiermark

    Verjetno si bodo lene in divjaške horde, brez morale in kulture ter spoštovanje človeka, Švede popeljale kar, k njim domov, kot sužnje!

    • Franc Šink

     Vsekakor se to lahko zgodi da.

  • Steiermark

   Tudi nam se to obeta!

 • Andrej

  Prihaja dolga zima in musliči bodo poskrbeli, da Švedom ne bo dolgčas. Učimo se od njih, ker bo pri nas kmalu prav tako.

 • Caetano

  V Afganistanu je v napadu talibanov na nadzorno točko umrlo 13 pripadnikov afganistanskih varnostnih sil.

  https://www.rferl.org/a/afghanistan-13-killed-taliban-attack-ghazni-checkpoint/29583225.html

 • Vince Blake

  Drugače je pa tale Angry Foreigner rodom iz Bosne. Ampak glede na to, da dela videe tudi v švedskem jeziku, se je zgleda kar dobro adaptiral. Pa očitna ga zdrava kmečka pamet še ni zapustila tako kot večino poženšćenih švedov. Svetujem tudi ogled drugih posnetkov na njegovem kanalu.
  https://www.youtube.com/channel/UC8kf0zcrJkz7muZg2C_J-XQ

 • Franc Šink

  V tem primeru sem vsekakor rasist.

 • xtc

  Levake,progresiivse ipd drhal na psihiatrijo.

 • Dragan Krstič

  Prepričan sem da bo tudi Švedski zmanjkalo denarja za vzdrževanje ubogih miigrantov. Prepričan sem da bodo čez 10 let Švedi največji nacionalisti, šovinisti in fašisti v Evropi, seveda pod pogojem da bo Švedska sploh še obstajala ker bo večina prebivalstva pobegnila iz države. Zato jim priporočam da pričnejo graditi še en most do Danske sicer bodo plavali svobodi naproti.

 • ljubinica

  Poglejte, kdo je Qaisar Mahmood.
  Na Svedskem odgovoren za kulturno dediscino.
  Clovek je rojen v pakistanskem Lahoru. Brez izobrazbe. O svedski zgodovini in kulturi nima pojma. Svedsko je spoznal tako, da jo je prevozil podolgem in pocez s svojim motorjem ….
  Tudi izgleda zelo svedsko ….

 • cosmosjasnovidec

  POLICAJ ODPOVEDAL DELOVNO RAZMERJE ZARADI DISKRIMINACIJE
  Danes mi je povedal policaj iz obmejnega območja kateri je prekinil delovno razmerje zaradi muslimanskih migrantov ter diskriminacije nadrejenih.
  Delal je kot policist čuvaj mejnega območja.Že dalj časa mu je bila sumljiva zadeva,da so ga policijski kolegi vedno samega pošiljali v obhod v določene smeri.
  Naj omenim,da so ti policisti samski brez družin on pa ima družino ter dva otroka.
  Ker se mu je vse skupaj zdelo sumljivo saj je sumil na tihotapljenje musličev se je pred cirka mesec dni nemudoma vrnil iz smeri v katero so ga kolegi poslali v patruljo.
  Imel je kaj videti.Njegovi kolegi policaji so seksali z muslimanskimi moškimi ter fanti (jih buzerirali v riti pedri).
  Ko so ga opazili so ga povabili naj se jim pridruži.A ker ni istospolno usmerjen je povabilo odbil nakar ga je napadlo šest kamelotrajbarskih musličev ter ga spolno zlorabilo (posilili) policijski kolegi so se pa smejali in gledali.
  Imel je poškodovan anus in je poiskal zdravniško pomoč ter zadevo prijavil nadrejenim kateri so mu pa ukazali,da mora o tem molčati,da se ne bo razvedelo,da so ti musliči skoraj vsi istospolno usmerjeni oziroma pristaši kot je pri nas LGBT zato tudi prihajajo brez žensk v svojih domovinah jih pa iščejo zaradi pedofilskih napadov na mlade fante.
  Hotel je vložiti zasebno tožbo ter prijaviti nadrejene a mu v bolnišnici po ukazu nadrejenih v policiji nočejo izdati zdravniškega potrdila omenjeni kolegi policaji pa seveda ne bodo šli za priče.
  Ostalo mu je edino,da je dal odpoved,ker niti v sanjah noče,da se mu pripeti še enkrat enak primer.
  Torej imajo policaji na obmejnih območjih najprej seksualne afere z kamelotrajbarsko muslimansko golaznijo pozneje jih pa odpeljejo v azilantske oziroma zbirne centre.To je tudi razlaga zakaj jih ne stirajo nazaj na Hrvaško.Nazaj napodijo samo tiste kateri niso istospolno usmerjeni,ker nočejo pristati na buzeriranje.Torej bo počasi vse pojasnjeno glede obmejnih prehodov…
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • tomnidari

   Vic dneva. Ha, ha.

 • garfi

  PETICIJA SLOVENSKI VLADI K PREKLICU PODPISANE MARAKEŠKE POLITIČNE DEKLARACIJE Z DNE 3. MAJA 2018 IN ZAHTEVA PO ODSTOPU OD GLOBALNEGA DOGOVORA ZDRUŽENIH NARODOV ZA VARNE UREJENE IN ZAKONITE MIGRACIJE
  https://www.pravapeticija.com/peticija_za_odstop_od_podpisa_marakeke_deklaracije_11_in_12_decembra_v_maroku

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!