fbpx

[Video] Dobrodošli na Švedskem, evropski prestolnici posilstev!

Youtuber Angry Foreigner (vir: printscreen youtube)

Švedska se že lep čas ponaša z neslavnim naslovom evropske prestolnice posilstev. Če ena stran trdi, da je razlog temu masovno priseljevanje migrantov iz držav, ki niso tako progresivne kot Švedska, druga stran vztraja, da je razlog neslavnega naslova ravno v dejstvu, da je Švedska tako progresivna, zaradi česar je definicija posilstva veliko obširnejša kot v drugih delih Evrope.

Kot je povedal Youtuber Angry Foreigner, nikoli ne bomo niti izvedeli, kaj je res, saj je odgovor na vsako neprijetno vprašanje na Švedskem – rasizem. Razprava o čemerkoli je nemogoča, ker je razprava rasistična. Dejstva so rasistična, resnica je rasistična in Švedi so rasisti že zato, ker so Švedi, in morajo zaradi rasističnih grehov svojih prednikov, ki jih ne poznajo, delati pokoro.

Tako je nekdanji švedski premier Fredrik Reinfeldt vztrajal, da Švedska ne pripada Švedom, temveč priseljencem. Švedskost sama po sebi je barbarska, edini doprinos Švedov pa depresija in norost. Švedska nima svoje kulture, samo migranti jo imajo. Šved, ki spregovori o nacionalizmu, je očitno rasist, saj zakaj bi Šved drugače skušal povzdigovati Švedsko, ki po prepričanju progresivcev nima svoje kulture.

Zanimivost? Reinfeldt je bil vodja liberalno-konservativne Zmerne stranke. Njegova naslednica je šla še korak dlje in je želela teroriste ISIS reintegrirati v družbo, saj so bili po njenem mnenju oni sami, ki so pobijali, klali in masakrirali  – žrtve. Žrtve česa?

Dejstva so jasna. Švedski primanjkuje stanovanj, ima preveliko število migrantov, kriminal samo narašča, Judje pa se iz Malma ne izseljujejo zaradi neonacistov, temveč zaradi muslimanskih prišlekov z Bližnjega vzhoda.

Ivan Šokić