Južnoafriška republika: Resnica o državi na robu državljanske vojne, v kateri se dogajajo brutalni poboji belcev

Fotografije s prizorišča umora belih kmetov v JAR (vir: Youtube)

Južnoafriška republika je država, o kateri se poroča le redko. Največ pozornosti je dobila z izvolitvijo Nelsona Mandele v 90-ih in ob svetovnem nogometnem prvenstvu leta 2010. O državi, če se poroča, se poroča samo kot o še eni od mnogih propadajočih afriških držav, v katerih je kriminal samo navaden problem. Resnica je daleč brutalnejša.

Kanadska pisateljica in neodvisna novinarka Lauren Southern se je v svojem najnovejšem dokumentarcu, naslovljenem Farmlands, posvetila problematiki, ki pesti to nekoč cvetočo afriško državo, ki je vse bližje prelomni točki. Čeprav je dokumentarec še vedno v produkciji, je na svojem YouTube kanalu objavila serijo krajših videoposnetkov, v katerih izpostavlja določene segmente iz napovedanega dokumentarnega filma.

Zadnje čase so mediji poročali o predlogu južnoafriške vlade, ki se je po zgledu Zimbabveja odločila belim kmetovalcem – nekateri od njih so že osma ali deveta generacija – odvzeti zemljo zato, da bi jo lahko razporedili med črnce.

“Nezanimiva” tema
Spiked je eden redkih spletnih portalov, ki so tudi pred tem opozarjali na norosti v Južnoafriški republiki, a so se v svojem poročanju omejili zgolj na norosti študentskih kulturnih marksistov. Po svoje bi lahko že po tem videli, kako stvari stojijo, saj pogosto ideje, ki se začnejo na univerzah, v roku 10 do 15 let preidejo v javnost.

Begunsko taborišče v JAR za belce. (Vir: YouTube)

Southernova se je sestala s političnimi voditelji JAR, črnskimi aktivisti, belimi staroselci, ki so prisiljeni živeti v resničnih na silo zgrajenih begunskih taboriščih, ter belimi Suidlanderji, ki se aktivno pripravljajo na državljansko vojno. Ta je po mnenju obeh strani, tako belcev kot črncev, samo še vprašanje časa. Najbolj optimistični med njimi upajo na vsaj še pet let navideznega miru, preden bi zares eksplodiralo.

Pri tem velja poudariti odnos, ki ga imajo do pričakujoče državljanske vojne. Suidlanderji na stvar gledajo s težkim srcem. Vojne si ne želijo, a so se prisiljeni nanjo pripraviti, če želijo preživeti. Skupina je največja nedržavna civilna obrambna organizacija na svetu. Vsako leto organizirajo vaje, kjer vadijo evakuacijo v primeru izbruha državljanske vojne.

Državljanska vojna stvar časa
S strani črncev je državljanska vojna dogodek, ki si ga nekateri odkrito želijo. Prednjači mnenje panafriške revolucionarne socialistične politične stranke v Južni Afriki Black First Land First (BLF), ki na glas vpijejo “Zemlja ali Smrt!” Ena od predstavnic BLF je tako jasno povedala, da si želijo “družbo, ki bo poosebljala sistem vrednot, ki postavlja črnce na prvo mesto”. Ta bo lahko po njenih besedah dosežen samo skozi konfrontacijo.

Predstavnica BLF (Vir: YouTube)

“Naši ljudje so čakali dovolj dolgo,” je povedala predstavnica BLF v očitni retoriki kulturnega marksizma, ko je izpostavila, da nič doslej ni spremenilo njihove “živete izkušnje.” “Zato je zelo pomembno, da gibanje kot je BLF, pove: nočemo vaših drobtinc, nočemo, da se vam smilimo. Prišli bomo po vas in vzeli vse, kar je vaše! To je naše!”

“Menimo, da se moramo boriti za to, da bi dobili svobodo kot črnska večina v tej državi. In boj mora biti v obliki odvzetja zemlje in porazdelitve med ljudi. In pograbiti je treba sredstva proizvodnje in razlastiti vse, ali bolje rečeno, porazdeliti vse enako.” Izpostaviti velja, da ko predstavnica BLF govori o ljudeh, govori izključno o črnski večini. Zemljo in lastnino bi morali jemati belski manjšini.

Žrtve brutalnih umorov
Nova “buržuazija” v JAR je belska manjšina kmetovalcev, ki so vsak dan izpostavljeni najhujšim umorom, o katerih se ne sme razpravljati. Slike umorov presegajo samo “rop, ki je ušel iz vajeti”, kakor oblasti rade klasificirajo takšne zločine nad belci. Ena od tako imenovanih sester krvi, ki čistijo prizorišča umorov, Eileen de Jager je tako razkrila, kakšni so ponavadi zločini, ki jih oblasti opisujejo kot ponesrečeni ropi. “Brutalno umorjeni dojenčki, otroci, kmetje, ki so skušali obvarovati svoje družine, in temu ni konca … Našli smo kose izpuljenih nohtov, odrezanih rok, posiljene …”

Ivan Šokić

 • Morala

  Zato pa je avstralski notranji minister svetoval svoji vladi, da naj bi vsem belim kmetom iz JA podelili vizume…

  • janez.pokoncni

   So beli, niso leni, željo delati, tu in tam pa je kdo celo kristjan. Takšni v Evropo nimajo vstopa.

   • Slovenka

    Pravzaprav so ravno belci iz Južne Afrike verni kristjani, potomci hugenotov in protestantov z Nizozemske, Nemčije in Francije. Ko so ti imeli v rokah to deželo, se je to poznalo.

 • Jani Steiner

  Mi pa tle pestujemo nigerje.

  • Goran Hvala

   A drgac zgodovine ne poznas…sam tisto vaso domobransko gobize v nedogled…pri ostalih recete pa zgodovina…pa glih tolk nazaj vse skupi kot vasi komunisti….sam tako ni za govort…sam kar vam pase..pa kaj sploh delajo bele riti dol.?..kaj delajo v congu.?..to se zdej..baje UN…hehehe…fantazerji…

   • macon

    Bele riti so črnim bebcem dale pomoč v hrani in zdravstvo, da so se v zadnjih petdesetih letih številčno početverili. Preden so prišli belci v Afriko, je bilo skoraj vse pod Kongom na nivoju kamene dobe kot v Avstraliji. Praskupnost lovcev in nabiralcev ne omogoča večje populacije kot je en človek na 10 km2, ker jih več ne more nahraniti, poleg tega imajo kamenodobni lovci povprečno življensko dobo okoli 30 let.

    To je bila Južna Afrika pred prihodom belcev, levi bedaki kot ti pa primitivne ljudožerce in glavorezce še danes ob vseh znanih dejstvih in zapisih opevajo kot plemenite prvobitne ljudi.

    Želim ti prebivanje med njimi na njihov način in pod njihovimi pogoji, da bi se ti pamet zbistrila, teslo neumno komunajzarsko.

    • Goran Hvala

     Hahaha…men pase bit neumen…no sej neumen sem sam za nepomebne jansevike..tak da se res sekiram glede tvojga mnenja…;-)…ker baje sam janseviki znajo zvet
     ..ostali pa ne…in do leta 45 planet zemlja sploh ni obstajal niti se ni vrtel…;-)

     • macon

      Kaj si sploh napisal? Da si malo neumen?

     • Goran Hvala

      Tako tako….sm mislu da je pametnega tezko razumet…pa je ocitno problem neumnega razumet..:-)..

  • karlina

   Točno-cela EVROPA jih, v Italiji so že spoznali njihova grozodejstva, oz. hanibale iz njihovih vrst, ki jedo celo ljudi, pa te zveri so še 100 let za opicami, nekje sem prebrala, v članku, mislim, da na našem portalu, da je nek desni politik izjavil, da nas te zveri zopet vračajo v pamtivek.

 • soc

  Kak mesec nazaj je nekdo na MMC forum na to temo napisal daljši komentar s konkretnimi številkami in konkretnimi grozljivimi primeri brutalnega klanja črnskih tolp. Zgolj dejstva brez kakršnihkoli dodatnih insinuacij. Čez nekaj ur je bil komentar politično korektno odstranjen, očitno je takrat prišel do moderacije eden večinskih ortolevakov.

  • karlina

   ITAK, vem , ker so tudi mene vedno na kurah brisali, če sem napisala samo besedico proti nemigrantom in mi poslali na moj mail, da je to sovražni govor, haloooo, zanje je to sovražni govor, zame pa RESNICA !!!!!

 • karlina

  GROZLJIVOOOO, STRAŠLJIVOOOO IN TO ZVER SO SPUSTILI V EVROPO, KJER SE TOČNO VIDI NA NJIHOVIH UMORIH IN ZLOČINIH, DA SOVRAŽIJO BELO RASO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Johan

  Z čnuhom in Arabcem ne želim imeti nikoli opravka to so zahrbtni in pokvarjeni ljudje isto ko Angleži

  • karlina

   Popravi-S ČRNOHOM, moramo pisati pravilno slovenščino !!!! Drugače pa se s tabo povsem strinjam.

 • Antonius

  Ni pomembno kakšne barve so. Ko so v Zimbabveju rešili probleme z belci, je Mugabejev socializem Zimbabve strmoglavil v revščino. Južna Afrika trdno kolovrati po isti poti.
  Nikdar nisem bil rasist, zdaj začenjam pa verjeti, da sposobnost odmerja tudi *barva* v glavi.
  Niti ene države ni na afriški celini, ki bi zmogla in znala biti gospodarsko uspešna. Tisti dve, ki sta bili gospodarsko uspešni, so pa temnopolti socialistični *komponisti* z=bali.

  • sprehajalec

   Z napredkom genetike, se vse bolj kaže, da so vsi ljudje izven Afrike mešanci z vrstami, ki so prej Afriko zapustile. Konkretno je neandertalski gen v vsakem belcu in azijcu. In da je pravi kromanjonec podsaharski črnec.

  • janez.pokoncni

   Tudi sam ne bi načenjal teorijo o sposobnosti ali nesposobnosti ras čeprav je dejstvo, da so eni za določene zadeve sposobnejši, zgolj zaradi pripadnosti določeni rasi. Črnci so dokazano hitrejši in verjetno v naslednjih stoletjih več ne bomo dočakali belega svetovnega rekorderja v teku na 100m, črnski “ajnštajni” in svetovni šahovski prvaki pa bodo še dolgo izjemna redkost, če se bodo sploh kdaj zgodili.
   JAR. Sam situacijo poznam morda malenkost bolje od večine in spremljam razmere že od otroštva, še iz časov “globokega” aparthajda. Eden boljših prijateljev mojega očeta se je pred mnogimi desetletji odločil svoje življenji postaviti tam. Spomnim se njegovih zgodb o tem, kako so postavili c nova naselja za delavce in njihove družine, črnce v večini, ki so jih ti bliskovito spremenili v popolne svinjake. V JAR se je od “nekdaj” dogajal spopad dveh kultur, ki sta med sabo oddaljeni svetlobna leta. Integracija je bila nemogoča in belci so skušali civilizirati res povsem divje domačine, ki ne, da so prišli iz fevdalizma, ampak so prišli direktno iz praskupnosti – brez pravega uspeha.
   Po koncu aparthajda je bilo samo vprašanje časa kdaj se bo začelo dogajati to, kar se dogaja sedaj. Rešitvi sta dve – zopet vzpostavitev terorja (drugega ne razumejo) ali izselitev. Ob tako vsipanem ostalem delu sveta, ki bo očitno uničil (saj so jo že) Evropo, je trda roka nad norci nemogoča, zato za vse nečrne iz JAR obstaja edina šansa izselitev, JAR pa bo počasi utonila ali nazaj v praskupnost ali pa jo bodo prevzeli muslimani, kar je v bistvu še slabše kot prva možnost.

   • sprehajalec

    Izseljujejo se v Avstralijo pa Kanado.

    proti takšnim migrantom, ki kaj prinesejo s seboj, tudi jaz ne bi imel nič. Pravzaprav edini migranti iz juga, ki imajo kaj pod palcem.

    • Slovenka

     Te bi bilo treba sprejemati v Evropo, ne pa to, kar nam vsiljujejo zdaj. Belcev iz Afrike je kar nekaj milijonov, če te sprejmemo, je demografski problem v Evropi zelo omiljen.

     • sprehajalec

      Tracicionalno jih ni veliko tam doli Slovenka. 4 milijone je belih Afričanov. In tradicionalno je ostalih nekajkrat več. V našem primeru 10x.

     • Slovenka

      4 milijoni, potem pa dodaj še belce iz Argentine in Južne Amerike sploh, če bi vsi ti prišli v Evropo, bi se to poznalo. Belce v Evropo, nebelce iz nje, problem rešen.

     • sprehajalec

      V Južni Ameriki je stvar kompleksnejša in je bilo mešanje bolj prisotno. So države ki so pretežno belske in ni bilo mešanja (Argentina, Urugvaj, Čile) in pa zelo mešane države (Brazilija).

   • Antonius

    Samo eno majhno pojasnilo bom dodal.
    Temnopolti športniki so v tekaških športih uspešnejši od belopoltih zaradi prožnejšega ožilja.
    Okolje visokih temperatur in visoka stopnja vlažnosti v ozračju so tisti element, ki anatomsko črne loči od belih. Napor zahteva povečan pretok krvi, pa smo pri rezultatih, kjer so temnopolti boljši od belopoltih. Pri dviganju uteži, suvanju krogle, metanju diska, skoku ob palici, itd., pa temnopolti nimajo nobene prednosti.

    • janez.pokoncni

     Še sam dodam eno zanimivost.
     PH venozne krvi človeka je med 7.35 in 7.45. Telo brani kri do zadnjega in, ko PH krvi “odide” iz teh meja je konec. Na tak način znajo zdravniki “prognozirati” smrt. Ko se bolniku PH krvi poruši, ta običajno umre v 24 urah.
     In sedaj zanimivost. Masaji imajo drugačen PH. Ne spomnim se točno kak (koga zanima naj poišče po internetu) in, pazi zdaj to, so od rojstva VSI odporni na malarijo. Virus malarije namreč v njihovih telesih ravno zaradi njihovega PHja krvi ne more preživeti. Skratka – razlikujemo se in hvala Bogu, da je tako!

   • Slovenka

    Ja, v osnovni šoli smo se učili o Jar, seveda smo se zgražali nad aparthajdom, toda istočasno se je vedelo, da je JAR najrazvitejša država v Afriki, Zimbabwe pa takoj za njo. Pod grdimi, hudobnimi belci. Te so nadomestili črnci, posledice so vidne s Himalaje.

   • Janko Gedlička

    Ampak bi rekel, da so belci v času aparthaida vzagajali domorodce k terorju s svojim terorjem.

  • soc

   Vsi smo ljudje. A kar se tiče sposobnosti, so razlike med rasami že zdavnaj ne le metodološko dokazljive, temveč neizpodbitno dokazane. Seveda s prihodom politične korektnosti v sedemdesetih postanejo prej nesporni viri težko dostopni. In apriorno zlagani, ker ne upoštevajo različnih kulturnih tradicij (Isuse Bože…). Vsekakor je poprečje (100) črne inteligence nekje rahlo nad stopnjo 80 (spodnja meja normale) bele. Žal so po drugi strani rumeni dokazano nad nami…

   Kaj prida črnih nobelovcev torej ni in jih ne bo. Pa je vendar med njimi veliko krasnih ljudi, tudi vrhunskih intelektualcev, a procenti ne lažejo.

   • Antonius

    Ne mislim delati polemiko, ampak, zelo pomembna je tudi medsebojna sorazmernost ras, ko jim med njimi določamo odstotek uspešnih.
    Belopoltih je najmanj, pa vendar?! Po znanstvenih dosežkih bi človek mislil, da nas je mnogo več.

 • sprehajalec

  #Zadnje čase so mediji poročali o predlogu južnoafriške vlade, ki se je
  po zgledu Zimbabveja odločila belim kmetovalcem – nekateri od njih so že
  osma ali deveta generacija – odvzeti zemljo zato, da bi jo lahko
  razporedili med črnce.#

  Posledca bo lakota.

 • Luka Marchessi

  AAHhahahaa!!! KRETENI…
  Ko so pa Nizozemci v osemdesetih klali južnoafriške črnce je bilo pa vse ok, a ne?

  • sprehajalec

   Kje pa so jih klali Marđesiću kretenčino? Daj kak link, kje so množična grobišča tipa Huda jama ali Jazovka in podobne?

   • Luka Marchessi

    @sprehajalec:disqus a tudi o apartheidu nič ne veš? Fak, kako si pa ti neizobražen…

    • sprehajalec

     Daj nas pouči, kako je Mugabe spremenil cvetočo Rodezijo v greznico Zimbabwe, prebivalce naredil trilijonarje v dolarjih (ne tistih ameriški), ko so s šajtrgo vozili denar na tržnico?

     http://2.bp.blogspot.com/-bT7RihAnq44/T1TdhBWEYCI/AAAAAAAAAqY/Lfbn_0enP78/s1600/zimbabwe+1.JPG

     kaj se moraš džeka počutiti, če imaš celo šajtrgo sto trilijonov dolarjev…

     • Luka Marchessi

      @sprehajalec:disqus JUŽNA AFRIKA!!
      PONOVI “JUŽNA AFRIKA”!!!!!!
      KAJ TI POFUKANO NI JASNO?!!!?
      A SI TAKO GLUP, DA SE TEME TUDI GEOGRAFSKO NE MOREŠ DRŽATI?!!?!?!?

      TESLO ZAHOJENO SDS-JEVSKO.

     • sprehajalec

      Marđesiću kretenčino glupa.

      Rodezija je bila cvetoča Kolonija, žitnica Afrike na meji z Južno Afriko, ki je prva dala oblast črnim, konkretno Mugabeju. Gre za povsem enak proces, ki se je odvil 30 let pred Južno Afriko. Zdrkali so državo, Mugabe pa njegovi.

     • Luka Marchessi

      @sprehajalec:disqus Pa kaj je s tabo!? Prva država v Afriki s črnsko vlado je bila Liberija, 130 let pred Mugabejem!!
      Debil zahojen neizobražen!

     • sprehajalec

      Totalno si neizobražen. Bile so že prej, Songai Kraljestvo pa Gansko.

     • Luka Marchessi

      @sprehajalec:disqus tudi ti ne ločiš ustavnih ureditev od plemen? Bravo.

     • rabbit

      Res je kupiš pa za šajtrgo denarja pojočo travico, ki ti ne napolni želodca to naredijo samo levi bedaaki.

  • učko

   Tvoja žlahta je v preteklosti našim kuram jezik kazala. Pazi se !!!!!!!!!!!!!!!!!

 • WatsonForus

  še ena država kjer jo bodo napredni marksisti in leninisti sfukali v bedo !

 • Luka Marchessi

  Pa gde je Ivan Šokić pronašao ovu temu, bre?! On voli da šokira?

  • garfi

   BalkaniĆ

 • dob

  Zgleda da so črnci tud en mau rasisti.

  • sprehajalec

   Seveda so. Južnije sve tužnije. Le da je njihov rasizem dovoljen.

  • zokispoki

   Kot nasi cefurcki, samo spomni se Porica, kaj je izjavil na seji mestnega sveta, de ! Bi ga bilo treba TAKOJ deportirat !

   • dob

    V Velenje!

  • Luka Marchessi

   @disqus_qArOkrdA4R:disqus Gorazd Arh, shut the fuck up, fuckface.

  • Slovenka

   Samo en mau?

 • Luka Marchessi

  @sprehajalec:disqus na, zdrkaj si svoj sifilitičen kurac ta te fotke:

  https://goo.gl/33Kbi5

  UŽIVAJ, PIZDA NACISTIČNA DOMOBRANSKA!

 • Luka Marchessi

  @sprehajalec:disqus Pa kaj je s tabo!? Prva država v Afriki s črnsko vlado je bila Liberija, 130 let pred Mugabejem!!
  Debil zahojen neizobražen!
  Ti si tako absolutno nerazgledan, da si še za SDS totalen idiot.
  Nehaj se kostantno smešiti. OK? Prizanesi si.

  • sprehajalec

   Aha, odtipkaš Liberija, pa ti ven vrže državljansko vojno. Pravzaprav katero koli afriško državo odtipkaš, ti vrže ven vojno.

   Ti ljudje res ne znajo živeti v miru?

   • Krtača 20

    Očitno si res janšev propagandist. Če misliš da ti kdo karkoli verjame, se fino motiš. V tvojih postih so same laži. Že preprost pregled po netu te vedno postavi na laž. Zato se ne trudi LAŽNIVC!

    • Stanislav

     Krtača, večjih LAŽNIVCEV kot so takšni kot ti in tebi enako mislečih levih kretenov tako ni.
     Kot smrtni sovražnik SDS in še posebno JJ stalno z svojimi ogabnimi komentarji trosiš samo sovraštvo, cinizem, laži in sprenevedanja. Po komentarjih si kot zagrizen marksističen zagovornik zločinske ideologije, ki je v zgodovini človeštva znala samo pobijati, ropati, lagati in se sprenevedati. Le malo si poglej kaj so v zgodovini ustvarili ti zločinski levičarski monstrumi in njihovi sistemi(npr. pod vodenjem Tita, Stalina, Mao zedonga, Pol pota, in še mnogih krvavih zločincev krvave levičarske ideologije).
     Zato ti Krtača si ta lažniva levičarska propaganda, ki jo stalno očitaš SDS-u in JJ.
     V resnici pa si ti tisti ki z svojo propagando vsiljuješ levičarsko enoumje.
     Daj spokaj se že enkrat s tega portala in piši raje neumnosti in laži za tvojo revijo Mladino in vso lažnivo režimsko propagando.
     Nismo vsi tako neumni kot vi levičarske ovce in prodane duše. Vašo sprijenost smo že davno spregledali!

    • sprehajalec

     Ti še kar misliš, da je tvoj način razmišljanja, pa tvoja zgodovina in dojemanje tega sveta reprezentativna za Slovenijo? hudo se motiš to kar predstavljaš je nek ostanek preteklih krvavih in represivnih časov.

     Afrika je greznica tega sveta. Kolikor toliko je bila v redu, dokler so jo upravljali Europejci. po njihovem odhodu, se je pa pogreznila v blato. Sedaj pa sm rinejo, kljub raju ki ga imajo tam doli. pa svobodi.

    • ĐĐ Style

     Ignoriraj ga, vse kar je do sedaj napisal je laž. Kot ti praviš “preprost pregled po netu” vedno dokaže nasprotno. Potem ko mu dokažeš začne menjat temo ali pa začne žalit ker mu zmanka argumentov.

     • sprehajalec

      kakšna laž, jaz vam odpiram oči, ki vam jih prekriva rdeča koprena. Spreglejte.

   • Luka Marchessi

    @sprehajalec:disqus odtipkaj Slovenia, Croatia, Balkan.
    PA NE DA SI PRESENEČEN?!?!?!??!

    • sprehajalec

     Odtipkaj Švica. poskusi pa z katerokoli afriško državo. nasilje in kriminal.

     • Luka Marchessi

      @sprehajalec:disqus odtipkaj:
      “Detroit, Michigan — W. Warren / Mckinley”
      ali pa
      “Baltimore, MD — Druid Hill / Laurens”
      to je tvoja obljubljena Amerika, gnoj.

     • sprehajalec

      Imam predlog marđesiću, ti v Soweto, jaz pa v michigan. velja?

      pa štopajva, koliko časa bo kdo preživel tam…

  • Edvard

   Luka le zakaj bereš ta portal, potem pa zaradi slabe vesti svojih sprijenih levičarskih ideologov pljuvaš v slogu takšne drhali kot je v Južnoafriški republiko.
   Po komentarju si trobilo levičarskih plačancev ali pa teslo ki nič ne razume. In se pri tem kot zlodej trudiš da z svojimi nesmisli vnašaš laž in smrad svojega maloumnega pogleda!!!

  • macon

   Naj ti naštejem ducat ali dva črnih držav pred L od Liberije: Meroe, Aksum, Etiopija, Gana, Mali, Songhai, Kongo, Kanem-Bornu, Hausa mestne države (Kano, Katsina, Zaria, Gobir), Dahomej, Ashanti, Futa Jalon, Futa Toro, Benin, Igbo. Nisem šel nikamor gledat.

   Zdaj pa strička Googla v roke pa se malo poučit.

   • Luka Marchessi

    @disqus_q0kt3BWXxj:disqus o čem ti pišeš? O plemenih?! Wow…

    • macon

     O državah pred Liberijo, takih z mesti, vojskami, uradništvom, družbenimi sloji in vladarji.

 • macon

  Slovenski komunajzarji so navdušeni nad zamorskim pobijanjem belcev, ker so izdajalci lastne rase in vseh vrednot zahodne civilizacije. Radi bi samo denar za nič in se jim zdi zamorska ZAPLEMBA odlična ideja, s klanjem in krajo so komunajzarji nekoč zavladali in potem vladali, dokler je pač šlo.

 • garfi

  leviČĆarska rtvZLO in SOVRAŽNI MOLK
  polne gobce so vedno imeli belskega aparthajda, desetletja smo morali to poslušati
  sedaj so pa tiho, ko njihove črnuharske opice plešejo in grozijo in morijo
  menda njihovi globalni mafijci kot naci soros stojijo za vsemi svinjarijami
  veleizdajalec milan kučan-KurČĆan je odlikoval nacija sorosa

 • ĐĐ Style

  Preklet Kučan, to kar se dogaja v J.Afriki so sigurno Murgle organizirale. Komaj čakam, da princ teme zmaga in s pomočjo ubersturmfuhrerja Krkija pokaže svoj bes.

  • garfi

   menda vaši globalni mafijci kot naci soros stojijo za vsemi svinjarijami
   vaš veleizdajalec milan kučan-KurČĆan je odlikoval nacija sorosa

   • ĐĐ Style

    Če že menjaš temo na Sorosa, kaj ko bi kako rekli o pedofilih v vrstah SDS-a

    • garfi

     leviČĆar skoraj vse svinjarije so povezane z “levimi” PSIHOPATI
     PRENEHAJ SPREVRAČATI RESNICO

     • ĐĐ Style

      Stanko Recek

  • Luka Marchessi

   Pa južnoafriški begunci, ki so prepešačili in preplavali 13.000 kilometrov samo zato, da se bodo naselili v čarobni Sloveniji.

  • sprehajalec

   Je pa Murgl’c nekoč fino navijal za mugabeja, pa mandelo. Ljudi torej, ki so svoje države spremenili v greznice, ali pa jih spreminjajo.

   • Luka Marchessi

    @sprehajalec:disqus tudi tvoj Plešasti Pastir (aka Ćelavi Ćoban) je navijal za Mugabeja in neuvrščene. Pa hodil po poteh AVNOJ-a. Pa nosil rdečo zvezdo.
    A NE, DEBIL?

    • ĐĐ Style

     PA preprodajal orožje

    • sprehajalec

     Je, kratko obdobje svojega življenja, dokler se mu niso odprle oči, pa so ga zaradi tega fuknili ven iz partije. postal je disident Solženicinovega slovesa, marđesiću.

     • Luka Marchessi

      @sprehajalec:disqus vašega Planšarja so fuknil iz partije, ker je bil še za njih prehud komunist. A ne?

     • sprehajalec

      To je mit, ki so ga razširili nekdanji novinarji mladine v časih t.i. slovenske spomladi, ki je bila velik blef, saj so se zavzemali za reformo partije in politično smer ultralevičarstva zahodnoeuropekega tipa. Kot rdeča Armada, pa Bader mainhoff, pa Rdeče Brigade.

      Ivan janez ne in je iz tega vlaka zgodaj izstopil. Ter našel svojo življensko usmeritev v tradicionalnosti slovenske vasi in njene krščanske kulture.

     • Luka Marchessi

      1. Da. Slovenska pomlad je mit, se strinjam.
      2. Piše se “slovenska pomlad”, ne “spomlad”.
      3. Evropa s piše z “v”, ne z “u”.
      4. Rdeča se piše z veliko.
      5. Baader-Meinhof in ne Bader mainhoff
      6. Naprej se mi ne da brati.

     • sprehajalec

      Daj povej mi se reče denarju Evro ali Euro? Nikoli nisem vedel, ti si pa vidim da Lektor.

     • Luka Marchessi

      @sprehajalec:disqus S Sloveniji imamo evro. Z malo začetnico in “v”. Ja? Super.
      Zdaj pa utihni.

    • ĐĐ Style

     A lahko prosim poveš sprehajalcu, da sploh ne berem njegovih lažljivih postov, ker ga ignoriram in mu ne mislim tega razlagat. Blokiru ga pa ne bo ker si ne misli zatiskat oči.

    • Poštenje velja

     Uzivaj v sovrastvu in malikuj zvezdo. Kmalu bos jedel govo. To ti pripada.

     • ĐĐ Style

      Tvoj je res nesovražno nastrojen, še posebaj zadni del odlikuje stranko SDS

    • sprehajalec

     Ha, ha, ha, Marđesić, daj kaži zemljaku Džidžiću, da ne čita mojih postov.

 • macon

  V normalni državi bi morala iti zgornja zamorska fašistka čimprej sedet, ker spodbuja sovraštvo in nasilje.

  • ĐĐ Style

   V normalni državi bi voditelj ene od strank odstopil, ker je to leta 2013 obljubil.

   »Če bo koalicija v naslednjih dveh letih dokazala, da ima prav, da smo
   se odbili, da rastemo, da bo Slovenija čez dve leti dosegla pozitivno
   gospodarsko rast … potem .. se jaz upokojim kot politik in bom užival v
   tem blagostanju.«

   • sprehajalec

    ha, ha, ha, džidži. Ti še kar verjameš excel tabelcam Mojstra Umarja? Umar ti napiše kar mu naročiš, džukac.

   • macon

    »V čem je problem? Vladna koalicija AB je razpadla v enem letu. Po 2 letih jim ni bilo kaj meriti. Razen če ne jemljete Cerarja kot inkarnacijo AB in Jankovića,« se je odzval Janša.

    A imaš še kako vprašanje? Z dodatkom, da se leta 2015 še nismo odbili.

    • ĐĐ Style

     Zakaj si pa zbrisal komentar o sodiščih?????????

     • macon

      Zato, ker mi lahko greste na krulac tudi brez takih komentarjev in ker tudi sam nisem imun na uporabo nasilnih izrazov.

     • ĐĐ Style

      Napisal si ,da bi v normalni državi končal pri preiskovalnem sodniku. Torej kdor ne mara SDS-s in Janše je za sodnika. Zgodovina se vam ponavlja, vajenci SS-a se ne morete odreči starih navad.

     • macon

      Ne, kdor grozi z nasiljem in še premalo so vas. Vi to kar naprej počnete.

     • ĐĐ Style

      In kdaj sem ti grozil????

   • Jan Kovalski

    Bistveno pa si izpustil, dodal je, če bo Slovenija sposobna uravnotežiti finančno stanje in trajno znižati zadolženost na zmerno raven. Slovenija je daleč od tega saj še vedno povečuje zadolženost v absolutni številki in s tem dokazuje, da še ni napoti okrevanja. In, odstop s funkcij? Biti predsednik stranke ni državna funkcija (funkcionar).

  • Slovenka

   In potrebno bi bilo poskrbeti, da bi v zaporu pošteno delala in tako odslužila bivanje na državne stroške. Gnida.

 • sašo

  Zabiti Afričani, brez belcev bi koze jebali pa skakali po drevesih.

  • Zgornji

   TOOOOOOOČNO TKOOOO !!! ! !!! A ŽAL SO TOLK ZABITI, DA SE TUDI TEGA NISO SPOSOBNI ZAVEDATI – NITI MALO !!! ! !!!

  • Slovenka

   Tam, kjer so belci v večini, imajo tudi bistri črnci priložnost pokazati svoje sposobnosti in nekaj narediti zase. In ni jih tako malo. O nekaterih med njimi imam res dobro mnenje. Toda tam, kjer so črnci večina, civilizacija propade. Bog ne daj, da bi še naprej dopuščali njihovo naseljevanje v Evropi, ker bo ta šla k hudiču. To ni šala.

 • sašo

  Sicer pa odkriti rasizem, kje je zdaj multikulti šoroš ?

  • Zgornji

   TA PODGANA GNILA STARA SE PRIKAŽE SAMO TAM KJER NJEMU PAŠE !!! ! !!!

   • sašo

    Ta se pojavi tam kjer je treba zatreti belega heteroseksualnega moškega.

 • Zgornji

  AFRIKA JE KAJNOV KONTINENT, IN KDORKOLI IZVEN TEGA UBOGEGA RODU KI BO STOPIL TJA, BO NASTRADAL , ČE ŽE NE UMRL, PRED KONCEM SVETA V NASLEDNJEM DESETLETJU !!! ! !!! ZATOREJ : ČE STE PAMETNI : PRIDITE DOMOV , ČE HOČETE PREŽIVETI KONEC SVETA, KER DRUGAČE BO TUDI Z VAMI KONEC KMALU + V MUKAH !!! ! !!!
  ISTO PA VELJA TUDI ZA ČRNE BRATE + SESTRE IZ TEGA UBOGEGA KAJNOVEGA RODU : ODIDITE NAZAJ DOMOV V RODNO DEŽELO AFRIKO, ČE ŽELITE PREŽIVETI KONEC SVETA , DRUGAČE BOSTE POMRLI PRERANO + V MUKAH !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

  • Luka Marchessi

   @zgornji:disqus

   AFRIKA JE DEŽELA

   I’ve seen enough.

   • Republic Commando

    Kaj te moti?

    • Luka Marchessi

     @republiccommando:disqus Resno?

   • Zgornji

    “Dežela je ozemljska upravna enota, običajno z določeno samostojnostjo.”
    Kaj naj ti raje napišem da je kontinent, da boš sposoben razumeti ?
    No , prav, bom popravil.
    Evo, že delam.

 • ivan šantl

  Vse bivše afriške kolonije, iz katerih so se belci umaknili, so,brez izjeme, propadle.JAR je tik pred zdajci.

  • Luka Marchessi

   @ivanantl:disqus le zakaj? Hmm…
   Kaj misliš Šantl? Zakaj so afriške države, po tem, ko so jih belci izropali, propadle?
   Daj poskusi! Saj bo šlo!

   • Poštenje velja

    Bom jaz.
    Opice ko so site plesejo, pijejo in ropajo. ZATO

    • ĐĐ Style

     Pod smetano je drek, in ko so pobrali vso smetano , ugani kaj je ostalo.

     • Republic Commando

      Ker pri tisti temi ne odgovoriš ti bom pa tu limal….

      https://www.facebook.com/zdruzenalevica/videos/616636105161619/

     • ĐĐ Style

      Ja in kaj če je rekel, 2000 jih ne morejo najti da bi ostali v SLO. Desnica je največje zlo na svetu. V novejši zgodovini Ronald Reagan , George Bush mladi in stari, pa še Trumpa ne moremo pozabiti. Vsi republikanci, desno usmerjeno in vsi so začeli neko vojno edino Trump jo še ni. Vendar ima zajeban način komunikacije.

     • Republic Commando

      On bi jih rad 200000. Limam pa ti pa zato ker si hotel dokaze, zaj ko jih imaš ti je pa vseeno. Tipično levičarsko. Glede vojn si pa pozabil na Obamo , ki je po vojnih žariščih pošiljal DODATNE vojake, skupaj z Clintonovo,. In glej ga zlomka, oba sta demokrata :)) Tako , da ne lapaj.

     • ĐĐ Style

      Obama je podedoval vojno, sedaj ga vi optožujete kot da jo je začel. Hanžek je rekel 200.000, vendar vsi vejo da od tega ni nič. Kajti še 2000 jih ne morejo najti, ker nihče noče ostati v SLO. Oni samo vidijo Nemčijo.

     • Republic Commando

      Lahko bi jo končal mar ne? Namesto , da jo je še zaostril:)

     • ĐĐ Style

      In kako bi jo končal, po bitki ste vsi generali. Ti bi gorečo hišo pogasil s kozarcem vode. Vojaški lobiji (Bushovi donatorji) so premočni, da bi vojno ustavil čez noč. In tudi če si US predsednik je dnar še vedno močnejši od tebe.

     • Republic Commando

      Preberi link ki sem ti ga dal. Imel je pa 8 LET časa , da povlači svoje sile, tako da ne mi zdaj “čez noč”

     • ĐĐ Style

      Kdo jih je pa pripeljal? Ti pomagam, Republikanec je, pa fotr mu je bil El presidente, desničarji obožujete republikance. Pa trdil je da ima dokaze za kem.orožje v Iraku in do danes niso našli nič razen par kemičnih svinčnikov.

     • Republic Commando

      8 let model 8 LET. Zgleda , da demokratom ravnotako diši vojna kot republikancem, tako da tvoje obtožbe ne držijo vode. na vsak način hočeš republikance prikazat kot največje zlo, sam pa ne vidiš, da demokrati počnejo ISTO.

     • ĐĐ Style

      Saj počnejo isto, samo ne razumem zakaj vam je teško priznati kdo jo je začel. Obama je bil vpleten in me boli K za njega. Nevem zakaj njega najbol obtožujete za krivca NO1, bush je bil na oblasti 8 let začel je vojno in go se je rasplasla je odšel in kaj je njegova svetovna zapušćina? Begunci to smo dobili od njih, Američane boli kurac za Evropo, Arapska nafta je dobra in dobičkonosna.

     • Republic Commando

      Evo par podatkov o naj demokratki ever Hillary Clinton iz vam levičarjem priljubljene wikipedije:..

      During her tenure as U.S. Secretary of State in the Obama Administration from 2009 to 2013, Clinton responded to the Arab Spring by advocating military intervention in Libya. She helped to organize a diplomatic isolation and international sanctions regime against Iran in an effort to force curtailment of that country’s nuclear program; this would eventually lead to the multinational Joint Comprehensive Plan of Action agreement in 2015.

      Clinton voted in favor of the October 2002 Iraq War Resolution, which authorized President George W. Bush to use military force against Iraq.

      Observing that war deployments were draining regular and reserve forces, she co-introduced legislation to increase the size of the regular U.S. Army by 80,000 soldiers to ease the strain

      :)))))

     • ĐĐ Style

      1933 je pogorel reichstag, požig so nacisti pripisali nizozemskemu komunistu
      in dogodek izkoristili za vpeljavo izrednega stanja in množičnega terorja. Kaj je bilo naprej vsi vemo , ali je nekdo nekoga kopiral pa ne bomo nikoli izvedeli. Lep večer še naprej, grem se malce socilaizirati z družino.

     • Republic Commando

      Kaj spet bežiš pred dejstvi?? marija ste levičarji občutljivi. Midva o američanih, potem pa ti ko ti zmanka argumentov takoj na naciste. Itak ne znate drugega. Patetično do konca!
      Še enkrat:
      Clinton voted in favor of the October 2002 Iraq War Resolution, which authorized President George W. Bush to use military force against Iraq.

      KDO JE KRIV?

     • ĐĐ Style

      Dal sem ti samo primer iz zgodovine kjer so vsi trdili da je ena miselnost nad drugo. V navalu somovšečnosti in z namenom usmerjanja pozornosti so sami izvedli diverzijo in z lažmi obotožili drugega. Na koncu se je iskazalo , da idelogija ki so jo imeli za nadčloveško je požrla milijone življenj samo zato ker drugi niso razmišljali kot oni. Podobno se obnaša SDS z ustrahovanjem pred Komunisti, Islamisti, Gayi….. Ko pa nekje nekoga dobijo z otroško pornografijo nastane konstrukt. Lep večer še naprej in ne bežim, pač ne mislim cel večer gor viset

     • Republic Commando

      Važno , da si iz američanov spet na SDS prišel. Da ni un slog v resnici vaš “Brez Janše mi živeti ni”. In ja bežiš, pa če še toliko praviš da ne. Si ena navadna levičarska smet in kot tako te bom tudi začel obravnavat, na tak način kot se tvoj ritopik Luka Marchessi do nas obnaša. In kjerkoli boš pametoval ti bom limal desjtva 100 na uro, da si boš šel žile rezat. Spizdi se zdaj socializirati z familijo in se pogovarjajte o Hitlerju , ki je že 73 let mrtev, in sanjajte o Jugi, državi ki ne obstaja več že 27 let. Patetiki do konca!

     • ĐĐ Style
     • Republic Commando
     • ĐĐ Style
     • Republic Commando

      Zapomni si: brez Janše ti živeti ni. To redno dokazuješ .

     • ĐĐ Style

      Muha enodnevnica, dobro iskoristi dan

     • Republic Commando

      Sem ga, ti pa sam lapaš.

     • ĐĐ Style

      Moral sem ti se javit, evo ti eno dejstvo za žile rezat Ivan Janez je komunist, dokaži mi nasprotno. Kot ti praviš: mi boš začel limat dejstva. Smatral sem te koliko toliko za spodobnega. Vendar vidim da med teboj i n pedofilom ni nobene razlike.Sedaj pa res lep večer še naprej, pa vem da boš rekel da bežim. Če ti je dolgčas pokliči 090 pa se pogovrajaj.

     • Republic Commando

      JA to vi stalno pravite, dokazali niste nikoli. Ime njegove stranke si preberi za začetek.. Če znaš brati. Če še zmeraj misliš , da je komunist pa predstavi dejstva. ne lapaj v tri dni! In spet si pedofile ven potegnil. To je vse kar vi znate. pedofili , janša in jajo. Gnoji rdeči. Zaj pa bejži , tako kot so partizani v gmajne bežali. Heroji ni kaj.

     • ĐĐ Style

      Kdo je pred kom bežal je bilo pojasnjeno, koga so angleži vrnili je tudi bilo pojasneno. Z besedo komunist me ne užališ, za te sem lahko vse tudi gnoj. Vsej človek prenese, vendar se tolaži s tem , da se bori proti nasprotniku, ki podpira pedofilijo.

     • Republic Commando

      Kako podpira pedofilijo ? Kje si to slišal? Kje to piše? Kdo to pravi?

     • ĐĐ Style

      Interpol ga je ujel, da ne bi bil preveč pameten. Jajo se ga je že odrekel. Škoda je že storjena sedaj lahko samo jokate.

      Zaradi nedovoljenih fotografij in posnetkov otrok in
      mladoletnikov pod drobnogledom murskosoboških kriminalistov znašel
      kandidat SDS na prihajajočih volitvah v državni zbor, Slavko Recek iz
      Dolnjih Slaveč.

     • Republic Commando

      Seveda se ga je odrekel. Tu ti je dokaz ,da na nikakršen način ne podpira pedofilije. Za razliko od levih ki podpirate poroke z otroci. Ne vem a se vi rdeči samo delate tako zabite ali ste resnično taki. res ne vem.

     • ĐĐ Style

      hehe , Jajo se je usral. Stranko pucate od pedofilov to vam priznam, še cerkev in miselnost spucate pa mogoče še kdaj zmagate bedniki

     • Republic Commando

      Če se mu odreče vam ni prav, če bi ga podpiral vam nebi bilo prav. Vi patetiki sploh ne veste kaj hočete in zakaj cvilite po cele dneve.

     • ĐĐ Style

      Sedaj si opisal stranko SDS, pozabil si jajotovo najljubšo besedo KONSTRUKT, malce se mi že smiliš, kok si patetičen, ampak imaš pravico pisat.

     • Republic Commando

      Ejga, brez Janše ti živeti ni.

     • ĐĐ Style

      ŽIVEL TOVARIŠ IVAN JANEZ

     • Republic Commando

      To si rečeš vsak dan ko se zbudiš? LoL

     • ĐĐ Style

      To mi je celodnevna misel, zaslužni tovariš in avnojec si zasluži spoštovanje

     • Republic Commando

      BIVŠI si pozabil , BIVŠI. Že več mesecev poslušam vas leve tu kako je Janez komunist. Vprašal sem že žogico, nobenega odgovora, vprašal sem tweetyja, napisal nekaj neumesnega. Še tebe. Kako je on komunist? Daj me naj že nekdo razsvetli glede tega.

     • ĐĐ Style

      Ko se enkrat deklariraš za komunista si za vedno komunist. Če se rodiš kot belec si celo življenje belec. Če se rodiš kot desni bebec , vedno ostaneš desni bebec. Če jst trdim da si ti levičar, boš vedel da lažem.

     • Republic Commando

      No sedaj saj vem s kakšnim človekom se pogovarjam. Nivo razmišljanja in dojemanja na ravni posušene amebe.

     • ĐĐ Style

      To je tvoje mnenje , kar ne odraža dejanskega stanja. Če se imaš za nadpovprčneža ti predlagam zdravljenje zaradi prevelikega egoizma, z leti se lahko razviješ v zelo nezaželenega osebka v družbi. Potem ti preostane samo še zoo.

     • Republic Commando

      Se nima za nobenega nadpovprečneža, imam pa tebe za totaln podn, no saj obnašaš se tako. Mogoče si na drogah, mogoče si živčen a obnašaš se kot teslo.

     • ĐĐ Style

      Brez skrbi, moje mnenje o tebi ni nič boljše, bom pa zadržu besede zase. Lahko kak mladoletnik bere, mogoče bi pa vi radi da je tu čim več mladoletnikov. Živčen nisem, ne drogiram se, sem popolnoma stabilen, to mi pride kot zabava-humor. Prej si omenjal neko rezanje žil, da me boš kao neki dotovku. Pa čakam.

     • Republic Commando

      Spet s pedofilijo, prov dolgočasen si že. Te bom dotolkel ko boš nekaj lapu v tri krasne, kar ni malokrat.

     • ĐĐ Style

      Sem ti se mislil prikupiti s to temo, ker vem da vi to obožujete. Ti si mene že dotolkel, ne direktno ti. Ampak ko vidim kakšni idioti dihajo isti zrak me dotolče.

     • Republic Commando

      Nism jst kriv, če je pa 98 % levičarjev idiotov. Z njimi se zmen.

     • ĐĐ Style

      Z vsakim odgovorom dokazuješ da si idiot. nevem kako naj ti razložim, škoda ker nimamo funkcije risanja. Nisem omenjal levice samo desnico. Bom pogledal na googlu priročnik “kako idiotu razložiti enostavne stvari” pa ti javim

     • Republic Commando

      Vsakič ko napišeš idiot misliš levičarje, ti moram jaz narisati?

     • ĐĐ Style

      Trenutno gledam film, ti pa ta čas napiši spis na temo jaz in princ teme, pa eno matematično nalogo imam za tebe. Koliko tehta kovček napolnjen z 250.000 dolarji. Ko to napišeš mogoče kasneje ne bom prebral. Navadi se , po volitvah vse ostaja isto. Mi prvi , vi drugi.

     • Republic Commando

      Gledaš film ja :) Ukaku si se spet :) .

     • ĐĐ Style

      Tebi v usta

     • Republic Commando

      Se delaš angelčka? Nisi nikoli žalil in pizdil na tem portalu? Ne seri, res.

     • ĐĐ Style

      Kje sem to trdil???

     • Republic Commando

      Lol, še za en komentar nazaj se ne spomniš kaj si pisal? “bom pa zadržu besede zase”. Ja, vidim kako jih zadržuješ.

     • ĐĐ Style

      Ja, bom zadržal besede zase, govoril sem v sedanjiku

     • Republic Commando

      Tut prav, če že hočeš lepega špilat.

     • Republic Commando

      Potem se strinjaš , da če se človek rodi moški je celo življeneje moški? Ne pomaga če si odreže tiča, si napihne joške in si pravi ženska? Je še vedno moški? Zato ker levica po svetu na veliko to propagira, čes vsak se sam odloči kaj je?

     • ĐĐ Style

      Kar se rodiš to si, kar levica podpira ni nujno da je moje mnenje. Mi ne delujemo enocelično kot desnica, kar princ teme zamisli to je misljenje za vseh 15% volilcev, diktat enega človeka postane moteč, v prevodu to je diktatura. Med konzervativno in liberalno politiko (ne mislim LDS, da te nebi zaneslo) je ogromna razlika.

     • Republic Commando

      Zakaj pa potem za nas misliš, da kar Janša reče je sveta beseda???

     • ĐĐ Style

      Ko si zaželim kaj sproščenega za nasmejat, grem na YT in upišem Janša, odbor 2014, podporniki. Bolj opranih in sprevrženih penzionerjev še nisem videl. Pa primer Novič, kako so podporniki spluvali sodnico in tožilko samo zato ker je Janša neki twitnu. Pa obračun u NSI, fak kako ste začeli pluvat čez njih kar naenkrat. Enocelična bitja pač.

     • Republic Commando

      Žalostno, da je to tebi oblika sprostitve. Zelo žalostno.

     • ĐĐ Style

      Če so pa imbecili

     • Republic Commando

      Tvoji starši? Se strinjam.

     • ĐĐ Style

      Tebe je sigurno duhovnik naredu, vidi se inteligenca.

     • Republic Commando

      Evo še ena na vašem nivoju :) Tebe sta dva pedra posvojila, ker sta se ti prava starša odrekla , ko sta videla kakšno teslo si. Vaš nivo je podn :)

     • Republic Commando

      A ČISTO VSI SO KOMENTIRALI? VSI? RES? STOPOSTO?

     • ĐĐ Style

      Skoraj, razen tistih, ki nikoli dlje od kalkulatorja niso prišli

     • Republic Commando

      Ne delujete enocelično ? A zato vsi sovražite Janšo? Ker sploh nimate črednega nagona? Res nevem na kaj bi vi pizdili , če nebi bilo janše, pomojem bi vsi zgubljeni stali nekje in zrli v nebo. Res, brez Janše vam očitno res živeti ni. Drugače pa : konzervativno=desno, liberalno=levo. to vsak imbecil, celo življenje na kokainu ve.

     • ĐĐ Style

      Le kako bi vi živeli brez Kučana? 27 let vam že goni strah v kosti.

      Kar se tiče kokaina, to povprašaj pri pomladku SDS-a

     • Republic Commando

      A sm s kokainom na tebe ciljal? Sem zadel živc? Ne bova spet začela SDS in kokainu, sva že vse dala skozi a se ti očitno ne spomniš. Še celo strinjala sva se v par točkah.

     • ĐĐ Style

      No v mlajših letih sem ene 2 jointa skadil, bil dvakrat zadet in to je to, alkohola ne pijem. So me pa vedno učili, če opaziš da je tvoj sogovornik idiot mu tega nikoli ne povej direkt in tega se držim ene 50%.

     • Republic Commando

      Zakaj se potem ti 80 posto časa obnašaš kot totalen idiot?

     • ĐĐ Style

      Pravilno si povedal, da se obnašam kot idiot. Če si v družbi idiotov se obnašaj kot oni. Torej samo glumim, ste me pa hitro odkrili da nisem vaš.

     • Republic Commando

      Ja sej če se z levimi družiš ni drugega za pričakovat. Pusti leve idiote in se pridi z nami družit, imamo lepa dekleta in denar, za razliko od levih smrdljivih kosmatih pizd in merkatorjev pir.

     • ĐĐ Style

      Babe mate grde, kar je res je res. Dnar vem da imate, od orožja je kar precej kanilo, pa Bavčar je dober kolega z jajotom. Leve nisem nikoli omenjal, mislil sem na desne idiote, maš mogoče težave z dileksijo.

     • Republic Commando

      Lol vaše babe so vse v rangu violete in une psihopatke ki je dojila pse. In to dobro veš. In že spet si prišel v politiko. ja kaj pa Kučan , vam ni dal nič denarja od prodaje AK47? So bosanci vas nategnili? in nevem, si ti bolan mogoče? Ko rečeš idioti to avtomatsko misliš leve, tako to je in nikoli ne bo drugače. :)

     • ĐĐ Style

      Nevem zakaj, vsakič ko pomislim na Janšo me to asocira na zvezdo petokrako, naš večni simbol, ki nikoli ne bo zginil.

     • Republic Commando

      Nikoli ne reci nikoli :)

     • Republic Commando

      Brez Janše ti živeti ni. :) Zanimivo drgač, Janšo imate za komunista,enega izmed vas, a ga obtožujete največjih luparij in vsega sranja. kaj zaj, sami sebe obtožujete ali kako to gre?? :)

     • ĐĐ Style

      Ukradli ste nam Janšo, našega zvestega borca proti kapitalizmu, banda domobranska.

     • Republic Commando

      Lol Janša je vaš idol, sploh če se ti ob misli naj prikaže vaš večni simbol:) Kaj ga potem tako kurčite??Skregani z logiko totalno! Raje se pejt socializirat z familijo, da se neboš še kje zataknu revček zmedeni. :)

     • ĐĐ Style

      Janša in Kučan FOREVER

     • Republic Commando

      Če te taka misel spravlja skozi življenje , potem izvoli :)

     • ĐĐ Style

      Voham smrad z desne

     • Republic Commando

      Sigurno grupa levičarjev. Izogibi se jih!

     • ĐĐ Style

      Kaj smo v vrtcu? Po tvojem kontraškem odgovaranju mi daješ tak občutek.

     • Republic Commando

      Spustil sem se na vaš nivo. Ti tudi to ni prav?

     • ĐĐ Style

      Nisi se spustil

     • Republic Commando

      Sem se. In mi je žal. Si pa ravokar užalil samega sebe in druge tovariše, sam se itak ne zavedaš tega .)

     • Republic Commando

      Opisal sem pa vas, če tu vidiš stranko SDS ste si očitno podobni haha. Kakor sem že rekel, obtožujete SDS tega in onega, sami pa delate ISTO.

     • ĐĐ Style

      Delamo isto kot SDS?

     • Republic Commando

      Obtožujete jih za dejanja , ki jih sami delate. Samo vi vidite le v levo smer.

     • ĐĐ Style

      Ali obstaja 1 greh za katerega se desna stran kesa in da v stavku ne omeniš levice.

     • Republic Commando

      To govoriš ti, ki si prišel iz najine debate o američanih na SDS. Obstaja kakšen komentar , ko ne omenite desnice, Janše?

     • ĐĐ Style

      Ko najdem na tem portalu politični članek v katerm vsaj delno ne spluvajo levice bom zelo vesel. V politiki obstajajo stvari katere se nebi smele lomiti preko levih in desnih. Ne pri vas se točno mora vedeti kdo je kdo. Če pa kaj userjete, tudi če gre za malenkost, takrat nastane konstrukt in medijski linč.

     • Republic Commando

      Glede cerkve pa : Vi stalno pravite , da se ne sme obsoajati vse muslimane za dejanja teroristov. Češ ni vsak musliman terorist. Zakaj potem vpijete , da so vsi župniki, škofje kardinali itd. pedofili? Dvojna merila? Levičarska merila?

     • ĐĐ Style

      Ni me potrebno vikat ,nikoli nisem rekel nikoli -vsi-

     • Republic Commando

      Če pa vse desne stalno zmerjaš s pedofili?

     • ĐĐ Style

      Nikoli nisem rekel – VSI – Je pa res ,da je vaša največja podpornica cerkev in tam se kar dostkrat to poajvi. Govorim ti globalno, ker vem da razmišljaš izmenično.

     • Luiggi

      Go fuck yourself,you think that only one person like Clinton is responsible for all the shit that happen in the world?

     • Zan Marega

      saj nacisti so bili levičarji.nacional socialistična delavska stranka…hitler je bil stalinov učenec…

     • Luiggi

      A SI SE KDAJ VPRASAL,KDO JE TO NAPISAL????? DID YOU EVER ASK YOURSELF WHO WROTE THIS ????

     • Republic Commando

      Clinton voted in favor of the October 2002 Iraq War Resolution, which authorized President George W. Bush to use military force against Iraq.

      KDO JE KRIV?

     • Republic Commando

      malo branja, ker praviš , da so demokrati angelčki..

      http://www.latimes.com/projects/la-na-pol-obama-at-war/

      In to ni noben desničarski cajteng , To je LA Times, eden bolj liberalnih.

     • Republic Commando

      Glede največjega zla: Največ svojih ljudi je dal pobiti Stalin, komunist, levičar. Hitler je bil amater proti njemu :)

     • tramal

      Po tvojem so bili socialisti tito,stalin ,hitler ,kim il sung kastro,in ostali komunistični morilci angeli ki so jim oproščeni vsi zločini.E se ti vidi da si srbine

     • ĐĐ Style

      Tudi srbi imaj osvojo desnico, Karadžičeva stranka se je imenovala SDS. Toliko podobnosti s domobrančki. Četniki in domobranci, kako so si podobni.

     • Luiggi

      Četniki in domobranci, kako so si podobni.

      Edini dobri in posteni ljudje so bili!!……..Komunisticna nesnaga ste pa kup gnoja!

     • Killary Obama

      Nič je niso pobrali. Njihovi tajkuni so vse razprodali belcem in si kupili bedarije, kot so lepi avti in vzdržujejo hareme. Afrika bo morala iti skozi socializem, ker dokler bodo črni tajkuni ropali svoje države in razprodajali belcem vse, še svoje kompanjole ne bo bolje. Bo pa v Evropi slabše, če bodo oni tu gori, ker tu gori se ne bodo mogli vključiti v družbo in posledično se bodo vključili v mafijo.

   • Republic Commando

    Kdo jih je oropal? Črnci bi danes živeli v hišah iz blata, vodo bi pili iz usranih močvirjih, kurili bi na ogenj….Belec je VSO infrastrukturo uredil JARu. Ko bodo belce izgnali bodo v roku 15-20 let nazaj v kameni dobi.

   • sprehajalec

    Ha, ha, izropali….

   • Killary Obama

    Zakaj torej belci (Arabec musliman je belec) prodajajo črnce? Ali ne vedo, da so črni ljudje?

  • To je čisto logično: “Kadar superiornejši prevzame inferiornejšega, ga dvigne nad njegovo prejšno stanje. Kadar pa inferiornejši prevzame superiornejšega, pa ga potlači pod njegovo prejšne stanje.”
   To velja tako za posameznike, podjetja, države, narode, …
   Samo kot primer iz Slo podjetij: Novartis prevzame Lek in ga dvigne v svetovno mednarodno korporacijo. Srbski Nektar prevzame Fructal in ga potisne v balkansko greznico (za nepoučene: Fructal je le še F od nekdanjega Fructala).

 • Luka Marchessi

  “Janez Janša je postal disident Solženicinovega slovesa”
  @sprehajalec:disqus — 6. 4. 2018

  AAAAAAHAHHHAHHAAhahahahhahaah!!!!!!!! Kera opranoglava ovca!!! FAAAAK!!!

  • macon

   Za Solženicinov sloves moraš pisati kot Solženicin. Vsej srednješolski mulariji bi dal v tretjem ali četrtem letnuku prebirati Otočje Gulag in bi bila Levica praktično brez članstva. Tako pa nam prodajajo lažnive jugoslovanarske pravljice.

  • garfi

   aboutovn cigan

  • tramal

   Te je spet oče poseksal ,da se smejiš.

   • Luka Marchessi

    Res je!

   • xtc

    To je v levih familijah progressivno.

 • Krtača 20

  Preden je bila Libija napadena s strani Nata, ni bilo beguncev. Preden je bila Sirija napadena s strani Ameriške ISIS in ostale izrahellske nesnage, ni bilo beguncev. Preden je bil Jemen napaden s strani Arabcev, ni bilo beguncev itd itd. Zdaj pa prihaja tisti del, ko Amerika propade in guess what. Payback is a bitch. No such thing as a free lunch. Namesto da bi živeli v miru in sožitju, je amerika stalno z nekom v vojni. Toiko front kot se bo odprlo v prihodnjih letih, amerika ne bo sposobna držat. Skratka težki časi za tiste, ki jih bojo pustili za sabo…

  • ĐĐ Style

   Ko omenjaš libijo, kdaj se je začela vojna. Takrat ko je Libija izstavila račune in zahtevala od dolžnikov denar. Libija je pred vojno bila ena najbol razvitih držav kar se tiče infrastrukture, zdravstva, sociale. Celo SLO podjetja so tja hodila delat tudi po raspadu Jugoslavije. Sedaj so jih pa NATO-zavezniki spravili na nivo javnega WC-ja. V libiji ni nikoli bilo islamistov, Gadafi je bil zelo strog do tega. Čudežno so se pojavili s prvo Angleško in Francosko bombo in kasneje so svoje prispevali še Američani.

   • Killary Obama

    Putin je branil Sriske kristjane pred džihadisti, ki jih je oborožil Terorist Džihadist Vahabit Barack Hussein Obama. Dokler je bil Gadafi (ga niso zvrnili Clinton Obama tajkuni) ni bilo črncev v Evropo. Zdaj pa so in še več jih bo. Ko jih bo toliko kot jih je tam doli, bodo pa tudi tu gori počenjali takšne stvari, kot jih počenjajo tam doli. Na srečo imajo domobranci (Hrvaški in Slovenski) že rezervirane place v Argentini, Avstraliji in Kanadi. Četniki ga imajo pa v Čikagu. Samo ti boš moral ostati tu in živeti z njimi. Boko Haram se bo razveseli tvojih otrok “belo meso”.

    • tramal

     Ti ubogi komunajzerčki.Vam je vedno nekdo drug kriv za vašo neznanje , zaostalosti.in nerazgledanosti.

    • Slovenka

     Obhajajo me slutnje, da bo ta svet prišel presneto prav Slovencem v Sloveniji, če se bo to tako nadaljevalo.

  • garfi

   kdo je že Killary Klinton in Obama-osama
   VSE SRANJE JE VAŠE LEWAŠKO IN LEVIČĆARSKO
   VSE VAS FINANCIRA VAŠ NACI SOROS

   • ĐĐ Style

    A je on iz Prijedorja? Jebeš stranko katero davčni utajevalec predlaga.

    • garfi

     TVOJ FINANCER, LEVIČĆAR

     • ĐĐ Style

      Ja Janšev sojetnik Snežič, eden od solastnikov Nove24

  • Killary Obama

   Če bi se deBill Clinton in Barack Hussein Džihad Terorist Obama ne bi rodila bi bila Gadafi in Milošević še živa in ne bi imeli tu celega kupa džihadistov.

   • Luiggi

    Sam Buseka si pozabu,tastarga in tamladga

    • Goran Hvala

     Jamseviki imajo drugacno zgodovino…tak da jim raje ne oporekaj…:-)…prepusti se toku in uzivaj..

  • učko

   Kurc, polcaj mora bit in USA je prava za to ! Čeprau kot Dirty Harry ! Bed gajsi morjo nafukat in to orenk !

 • črnaovca

  Včasih so tam pobijali črne. Kaj je sedaj drugače?

  • Roman

   si pa res razgledan!

  • učko

   Črnih je itak preveč, povsod! Ta belih pa premal. Ke znaš ti kej štet pa množit ?!

  • Anton

   Včasih ste pa Slovence pobijal. Kaj je sedaj bolje?

 • Krtača 20

  Kitajska počasi izstopa iz sistema nafta za dolarje in začenja trgovanje v svoji valuti. Podobno je naredil Gadafi pa Husein in vemo kako se je končalo. Sam tega zalogajčka pa amerika ne bo sposobna prebavt. Bo bolj sama za kosilo če bo poizkušala.

  • tramal

   Daj očala gor ,pa še enkrat preberi o čem je tema .A si padu z meseca.

   • Anton

    Ja iz Luka Meseca.

    • tramal

     Saj sem mislil njega

   • Krtača 20

    Noj da glavo v zemljo in misli da se ga ne vidi več in je varen. Ista rokca stoji za vsemi skrajneži. Igra je na moč enostavna. Divide and concquer.

    • xtc

     Ne tumbaj osel raje si razčisti ekonomijo.

     • Krtača 20

      Ekonomija pravi da ameri nimajo gnara da bi ga vrnili Kitajski (kot ga niso imel za Libijo in Sirijo itd) . Sam bojo fantje vrnil, bojo. Drago bo tole, zelo drago…

     • xtc

      Glej osel ,če bi vi levi obvladali ekonomijo vam nebi crknila ne SZ,ne Yuga,ne Venezuela,ne DDR itd.Skratka-NE IZPADAJTE DEBILI.

  • xtc

   Kitajska je hudo ranljiva teleban,ona ne more nič,ker je preveč odvisna od izvoza v EU in angosaške države,če se ta ustavi je tam revolucija.

 • Lepote multikulti prihodnosti https://www.youtube.com/watch?v=BGJom9BzXUc

  • Anton

   Res ne bi rad obsojal, samo a morajo babe šemaste res probat črne kurce pol pa jokat……?

 • xtc

  Južna Afrika bo razpadla na belski in črnski del,beli bo preživel črni propadel kot večina sosed.

  • sprehajalec

   malo jih je, belih, 4 milijone. 40 milijonov je pa črnih. V zadnjih 10 letih se jih je belih izselilo 102.000, vsako leto je pa stopnja izseljevanja višja.

  • macon

   Belci nimajo sklenjenega poseljenega območja, okoli Pretorie jih je okoli 20% in to je v notranjosti na severovzhodu. Vprašanje je, kdo ima v rokah vojaški arzenal. Če imajo vsega črnci, belci nimajo šans. Genocid bo kot v Ruandi.

 • zoro

  tako bo jutri v eu – kaj pa črnuharski stvori drugo znajo – “hvala” evropske vlade s fato merkl na čelu – izdajalci

 • Grenze

  Ta črni nočejo delati če pogledamo v zgodovino niso naredili nič za človeštvo niti za svojo rit ne namesto v možgane rastejo v kurce !

  • Valter BraniSlav

   SE en zafrustriranec z majhnin kurcem !!!

 • hle

  Kakor koli obrnemo belci so tam tujek nekdanji zavojevalci ki danes izgubljajo svojo moč verjetno bi bilo treba definirat vsaj za večino kako so sploh prišli do svojih posestev bi rekel da jih niso ravno kupili od domorodcev

  • Goran Hvala

   Nova bo rekla da so jih kupili…oziroma so bli tam ze od samega zacetka civilizacije…:-)

   • 5-RA

    Na tej zemlji prej ni bilo nič, ne ljudi niti ni bila obdelana..
    Sicer pa naj kar vzamejo in zaserjejo vse tako kot znajo….tam bo lakota in upam, da nobene humanitarne pomoči. Belci pa naj se odselijo in počakajo, da se divjaki potolčejo in požrejo med sabo.
    Aja vmes jih bodo radikalizirali muslimani in na koncu obvladali Kitajci….potem jim bo lepo na svetu.

    • freedomfighter

     Belec nima kaj srat po afriko…res da te ljudje sedaj niso krivi da so njihovi predniki gradili na ukradeni zemlji in zatirali avtohtono prebivalstvo ampak vsak realen clovek je moral razumeti da enkrat bodo placali za zlocine svojih prednikov

    • Goran Hvala

     Hahaha..ni blo nic…as to spet na novi zvedu…v amerik tud ni blo nic dokler ni tja trump prispel…;-)

   • zoro

    enako velja zate – prasec
    in kaj so črnuharji v eu – domorodci? prokleto budalo zafrustrirano,
    nerazgledano, gnoj impotentni, jebo ti pas psico ki te je povrgla za
    plotom

    • Goran Hvala

     Brbrbr…as se skozlav..:-)..kje pa sm jaz napisalnda je crnc domorodc v eu…take izjave imate sam janseviki pametni pa napredni…tak kot je za vas staroselec v afrik belc…tak je za vas ocitno crnc domordc v eu…vi janseviki ste a res kerlci..ni cudno da ste tolk uspesni…:-)

  • zoro

   prasec in kaj so črnuharji v eu – domorodci? prokleto budalo zafrustrirano, nerazgledano, gnoj impotentni, jebo ti pas psico ki te je povrgla za plotom

  • gorenc

   Če belcev nebi bilo v Afriki,bi Afrika bila še vedno v kameni dobi.Sedaj ko so prevzeli oblast črnci,se bodo vrnili nazaj v kameno dobo.Napredek,ki so ga naredili belci,črnci ne znajo cenit.

 • Goran Hvala

  Belimi staroselci….;-);-)

 • lauraas

  In črnci bi vodili državo?

 • ljubinica

  Verjetno se bodo morali belci izseliti.
  Afrika Africanom. Evropa Evropejcem.
  In konec pravljice o multikulturalizmu.

 • Osti jarej

  ..pamti ,pa vrati?!…..”se la vi”

 • Cogo

  Znana zgodba: levičarji bodo izrinili belce kot v večini afriških držav in zavladala bo revščina pod pretvezo svobode. Ln levičarji se mastijo.

 • freedomfighter

  Ce crnc nima kaj poceti pri nas potem tudi belec nima kaj poceti v afriki..

  • Darko Bukovec

   Mogoče bi bilo potrebno da liberalčki odidejo v Afriko….

  • jan

   Belci so naselili Južno Afriko pred črnci. Uvažali so jih za delovno silo, zdaj pa imajo. Tudi beli Američani bodo prej ali slej gagali, ko bodo postali osovražena manjšina. In Evropejci gremo po isti poti v večna lovišča.

  • Nejc Krvina

   sam da ne boš pol pameten ka bo JAR v kurcu in bo isti shit kot zimbabwe

 • Darko Bukovec

  Liberalčki , črnci vas ne potrebujejo da bi jim bili šefi. Njim je vseeno ali si beli liberalček ali beli republikanec, sovražijo belce.

  • zoro

   zato tudi prihajajo v eu, ker nas sovražijo, ne zato ker jim je hudo ali ker nimajo hrane, prigomazijo zato, da nas pobijejo – če še komu ni jasno

 • Kdor seje veter žanje vihar. In je videti da je prišel vihar.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!