Kako je dal Tito skrivaj zakopati sina, ki mu ga je rodila mladoletna žena

Tito in Jovanka Broz (vir: twitter)

Življenje pokojnega jugoslovanskega diktatorja naj bi bilo še danes velika neznanka. Določena vprašanja o Titovem življenju pa mejijo na teorijo zarote. Je bil Tito, ki se je vrnil iz ujetništva v Rusiji, res isti Tito, ki se je rodil v Kumrovcu? Zakaj na očetovem nagrobniku piše oče in ne očka? Zakaj se je Jovanka morala preoblačiti šestkrat v enem dnevu?

Življenje jugoslovanskega diktatorja Josipa Broza Tita je po pisanju spletnega portala Srbija danas še vedno velika neznanka, “a še manj je znano, da so njegovi starši pokopani v Kupincu”, Tito pa nikoli ni obiskal njihovega groba.

Ko se je Tito leta 1920 vrnil iz vojnega ujetništva v Rusiji v domači kraj, je s seboj pripeljal tudi svojo prvo ženo Pelagijo Denisovno Belousovo, ki jo je spoznal med vojnim ujetništvom v Rusiji. Ko sta začela razmerje, je bilo dekletu komaj 13 let. Tito jih je štel dvakrat toliko. Ob prihodu v Kupinec je bila Belousova tik pred porodom.

Sina pokopal v neoznačenem grobu
“Prišel sem tja neke noči in našel očeta in enega od svojih bratov pri večerji. Povedali so mi, da je moja mati Marija umrla leta 1918. Samo nekaj ur kasneje je moja žena rodila prvega otroka, sina. A je ta umrl po dveh dnevih,” je citiral  jugo-komunističnega diktatorja v knjigi “Novi prilozi za biografiju Jospia Broza Tita” Vladimir Dedijer. Otroka je dal pokopati na cerkvenem pokopališču navkljub dejstvu, da duhovnik tega ni dopustil, ker otrok ni bil krščen. Sredi noči sta umrlega v grob položila Franjo Bistrica in njegov pomočnik, Tita ni bilo zraven, grob pa naj bi do danes ostal neoznačen.

Četniški poveljnik Draža Mihailović na sojenju v Beogradu. (Printscreen: YouTube)

Če je Kumrovec še danes dobro znan kot mesto, kjer se je rodil jugoslovanski diktator, pa je Kupinec potonil v pozabo. Da je tam živela diktatorjeva družina, tako opozarja edino grob, v katerem sta pokopana njegova starša in sestra Tilda. Za grob so v času komunizma skrbeli pripadniki JLA, danes pa je v domeni komunalnih delavcev.

Ivan Šokić

 • Anton

  Hitler nima groba. Še njegovi starši ne…

 • milanček

  če bi imeli Srbi vsaj malo domoljubja, bi sekret kjer so zagrebli tega svinjakarja, že zdavnaj ruknili iz države! naj svinjarijo vzame kdor hoče! seveda, v Sloveniji temu morilcu ni prostora!

  • Duhec

   Kr neki. Morte bit res zafrustrirani, nesrečni. Kolk gneva, jeze v enem človečku.

   • milanček

    moj oče je bil partizan, ne komunist, osvobajal dalmacijo , istro, trst-prekomorske brigade, nad civilnim narodom, ženskam, otroki se ni nikoli spozabil! dejstvo, resnica je ena, komunisti so pobili več civilnega narda- Slovencev, kot hitler, ti strokovnjak, pojdi k spomeniku kardelju, kidriču, titu itd in se zadrgni!

 • Duhec

  Pa so na Novi poskrbeli, da bote zaspali s Titom v mislih. Lepo.

 • Olga101

  Hitler=Tito! Nacizem=komunizem!

  • Hunyađi

   Tito ga je premagal, ne more biti isti.

   • Duhec

    On se je res boril, naši politiki se neb niti edn. Škoda. Ravno in samo v tem primeru bi se splačalo. Pa naj nas napade kdorkol.

  • abc

   Raje se sporheta drži, kot, da pišeš budaleštine.

   • Duhec

    Ona je Janševa tajnica. Rant pa tajnik. Težka fanatika.

    • abc

     Urnk sta krenjena.

     • Duhec

      Za Olgo upam, da ma vsaj okus za modo. Čeprav dvomim, da je to sploh ženska, stara ženska. To je vse fejk, še sami ne vejo zakaj.

     • abc

      Jaz imam pa občutek, da je Olga ena zakompleksana debela babnca, ki je jezna na vse okrog sebe in išče tolažbo v tem njenem nestrpnem, nacionalističnem obnašanju.

    • abc

     Se niti ne zaveda, da bi v Nemčiji ali Avstriji, za takšna njena pisanja ki enačijo Hitlerja in Nacizem z antifašistično borbo, ter ga celo veličajo, bila kaznovana.

     • Duhec

      To pa dvomim. Sej ne poveličuje nacizma in Hitlerja, dela sam neumne primerjave.

     • abc

      V Nemčiji je nasploh glede Hitlerja občutljiva tema.Hitro si lahko označen za simpatizerja neonacistov.

     • macon

      Komunizem je bil pri nas veliko bolj kot antifašistična borba borba za oblast in komunistično revolucijo.Dokazov, da je bilo slednje prioriteta nad protifašizmom je kolikor hočeš. Recimo Dražgoše. Iz stališča borbe proti okupatorju so farsa in kriminalna neumnost, iz stališča revolucije pa ima vse početje partizanov več smisla.

     • abc

      Borili so se proti okupatorju, napram domobrancem, ki so z njim kolaborirali.

     • macon

      Ja, samo ni se jim šlo za ohranjanje življenj civilistov, vojno so razumeli kot priliko za izvedbo krvave revolucije, ker so pravilno računali, da bo SZ zmagala. Ušteli pa so se v trajanju vojne.

      Moja poanta je, da jim je bila pomembnejša revolucija od NOB, kar so ves čas ponavljali pred 1991. Na NOB so preskočili po 1991, kar je oportuno laganje, ker so se razmere v svetu spremenile. Ves čas pa se jim je šlo za oblast za vsako ceno.

     • abc

      Največ Slovencev so pobili nacisti in fašisti, nato domobranci in najmanj partizani. Uradno prešteto in dokazano.

     • macon

      Tukaj piše, da so komunisti pobili več civilistov kot domobranci. Ni zbirnih seštevkov, vendar poglej po letih.
      https://www.dnevnik.si/1042535335

      Tukajle je eksplicitna cifra civilistov: beli 1400, rdeči 3340.
      https://www.mladina.si/93279/85-768-zrtev/

    • abc

     Šokić je pa verjetn hišnik, ker vedno poskrbi, da privleče kakšno sliko iz podstrešja zgodovine.

 • abc

  Došli četnici pa tražu
  Gospodina generala Dražu
  Pa mu lepo kažu
  Obrij bradu Dražo, radi kamuflažo
  Obrij bradu, jer te po njoj znadu
  A pošto si mnogo tražen, od sutra se zovi Dražen

 • Hunyađi

  Sami dokazi so vas.
  Tito je bil voditelj in pol, nam je vsem dokazal kolko voditeljev je prišlo na njegov pogreb.

  • SIMON ROZIC

   …seveda, saj smo jih lepo pogostili in počastlli ! Njegovo življenje
   je ena velika laž, največja je bila tista, da je živel za narodov blagor..?!
   V resnici je živel in užival je samo za svojo rit , plačeval pa je narod !

   • abc

    Veš katera laž je še pa večja? Tista, ki trdijo, da so se domobranci borili za Slovensko zemljo in Slovence in zanikajo, da so zaprisegli Hitlerju ( kateri je želel iztrebiti slovence )in kolaborirali z njim.

    • macon

     Komunisti so nas ves čas prepričevali, da so bili Nemci marsovci, Srbi pa bratje, vendar ni res. Veliko Slovencev je govorilo in razumelo nemško, ker smo bili do 1918. z njimi v isti državi, marsikomu pa se je upiral večji srbski nered in siromaštvo. Od 1918 do 1941 je minilo komaj 23 let in so bili veterani prve svetovne v drugi v svojih štiridesetih, torej še sposobni za boj.

     Domobranci so hoteli preležati vojno za zapečkom, vendar jih brez komunističnega vojvodstva in pobojev v ljubljanski pokrajini ne bi bilo. Komunisti so se borili proti okupatorju, vendar so s tem kmalu po okupaciji začeli nacionalisti TIGR, ki so jim komunisti prepovedali samostojno delovanje in jih potem večino zahrbtno pobili.

     Postavitve in opredelitve niso bile tako enostavne in enoznačne, ker konec koncev imajo ljudje pravico hoditi v službe in skrbeti za družine tudi pod okupacijsko oblastjo, ne pa se iti brezumni upor brez orožja in organizacije.

     • Hunyađi

      Tko kot vam RKC razlagal o komunistih, pokori, dobroti…
      Sami so klali, pili najkvallitetnejše vino in fukali male fantke, ja prtiskajo male fantke. Predstavljaj si, če imaš malega otroka ali vnuka, da ti ga star desc zlorablja, probaj si oživet sliko.Jaz si ne moram vživet mi celice tega ne dopuščajo.TI pa iz prve roke povem kako je pedofilom v zaporih, koko se jim godi, pogosto jim kje zdrsne na spolskih tleh, da si razbijejo glavo.

     • macon

      RKC mi je razlagal do 14. leta pa še to proti moji volji, potem jih nisem nič poslušal.

      Preberi si kaj o fukanju mladoletnikov v antiki in v drugih kulturah. Tvoje predstave o RKC so v veliki meri spravili v red že razsvetljenski vladarji 18. stoletja, ki so jim zaprli samostane in vzeli posvetno oblast.

      Seveda je ogabno in RKC je v spolnem oziru čreda zafrustriranih starcev.

     • Hunyađi

      Saj Sokrata so na smrt obsodil, zarad obcevanja z mladoletnili, ne proti njihovi volji, ni ravno pedofilija vseeno nagnusno.

     • Luiggi

      Kok pa da pol castis pedofila Joshua,Broz,Mayerja??

     • Hunyađi

      To ste ga vi častili v Yugi. Jaz ne malikujem nikogsr.

     • Hunyađi

      Od tam RKC opravičuje svojo Gomoro in Sodomo, ker so ze Grki in Rimljani fukal mlade nežne fante v rit.
      Samuraji so enako kulturo ohranhal.

     • Luiggi

      Tvoja mama je izvajala pravo sodomijo,ko je cuzala tica srbskemu ciganu,zalostno,se makedonskemu ga ni mogla,ker ji ni pustil!

     • Hunyađi

      Tvoja mama pere glavce in gorgonzolo liže iz kurca Italijinamo.
      Luiggi pederaks.

   • Hunyađi

    Pridi ti na oblast in pametuj. Vse ostalo je gobezdlanje, vredno pol pizde hladne vode.

    • macon

     Brez etike je Hun Atila pa pitje iz sovražnikove lobanje oziroma postavljanje piramid iz odrezanih glav. Tako živalsko kot so pobijali civiliste v drugi svetovni, so v Evropi pred tem nazadnje počeli v tridesetletni vojni 1618-1648.

     • Hunyađi

      Hun Atila je znal latinsko, pomeni, da je dobro vedel kaj pomeni izobrazba, bil je diplomat, rekel je pa vsakemu v obraz, da se upa z njim spopast mož na moža.
      Vsak moški mora imet divjaka v sebi, če si preveč kulturen si pizda pedrska.

     • macon

      Hun Atila kot simbol skrajnega divjaštva nomadskih bojevnikov, ki so otrokom in ujetnikom rezali vratove kot za šalo (pastirski klavski refleks, pastirji so kot otroci začeli klati ovce in koze). Če nimaš določenih pravil boja, je vse brez veze. Recimo takrat si se vdal, prinesel darove in potem plačeval davek, se poklonil in so te pustili pri miru. Oziroma si branil obzidje, da so morali napadalci plezati po lojtrah in so po njih tudi stare babe zlivale olje in metale kamne, posledica pa je bil seveda pokol v osvojenem mestu.

      Druga svetovna in totalitarci so bili nori, ker so te recimo aretirali pa sploh nisi izvedel zakaj. Nič, samo znašel si se pred zidom ali v taborišču. Včasih si imel pravico do zagovora, tudi pred inkvizitorji. Moderna industrijska doba je vse naredila bolj brezosebno, strojno, odtujeno in stroji so naenkrat pobili veliko več ljudi veliko hitreje. Še sreča, da so se zamislili po Hirošimi in Nagasakiju.

     • Hunyađi

      Tko so vam glavo opral. Rimljanski ujetnik je o njem povedal vse drugace. Preber kako knjigo.

     • macon

      Atila je že bil talec na rimskem dvoru in znal latinsko, samo njegovi jezdeci so bili malo manj kultivirani. Niso imeli biti od kje kultivirani, ker so pasli črede in se selili za pašo.

     • Hunyađi

      Znal je latinsko, saj se je pogajal in izsiljeval Rim. Ujetnika je imel sam v stepah, Rimljana, zato je poznal ustroj Rima . Kar prever na netu.

     • Hunyađi

      Sam sem bil rojen z mongolskim znamenjem, saj imam prednike Bulgare, oni so potomci Hunov.

     • Hunyađi

      Saj imam kolega lovca. Čistokrvni Slovenec, pri 12letih je sam srno v gozdu ustrelil, odrl in razkosal.

     • Hunyađi

      Moj deda iz Makedonije je klal že kot mulec. Na stara leta pa ni hotel več kozličle klat.
      Človek je človeški ne glede na raso, nacijo….

     • Hunyađi

      Najbol preziram take pizde kot si ti. Etiko očitate tistim, ki vam ustreza. Severnim gospodarjem pa slečete hlače, da vas guzijo.

     • macon

      Tvoj problem je, da zabito pišeš.

     • Hunyađi

      Ti maš sebe za pametneje od mene ali telesno močnejšega?
      Lahko preverva in se prepričava na štiri oči.
      Na tej strani se imate za zlo pametne, ni mi pa noben bil še kos v pameti.

     • Duhec

      On ma vse za zabite, pa pojma nima s kom si tipka.

     • macon

      To nima zveze z argumentiranjem v debati. Kaj le si ti dosegla in s čim le? :)

     • macon

      Hahaha, hvala za potrditev zgornje trditve.

     • Bald Eagle

      No, no, Hun, umiri se malo. Se ti ne zdi, da je le malo preveč samohvale v tem tvojem postu? Svojo domnevno pamet in fizično moč, koliko je pač premoreš, ti svetujem, da ju izkoristiš v produktivne namene, za lastno in družbeno korist.
      Ne izzivaj pa drugih, ker ne veš, kdo se skriva za določenim nickom in kaj vse je sposoben storiti.

     • Hunyađi

      Več kot umret ne morem. Pozablaš kje sem bil v malem svetu med zidovi, ce sem tam prživel 5let med srbi, bulgari, romuni…selekcijo najhujših volkov, že vem do kam seze moja krvoločnost, zadavim te ce nimam skale da ti stolčem glavo, razčešnim kot lubenico. Tebi nit orozje ne pomaga proti meni, ker če mene zatolčeš ti bo potrkal moj bratranec na vrata in tako naprej…
      Ne gobcaj preveč ti. Napiš kaj pametnega na zverinslo raven se z mano ne spuščaj ker jo ne premoreš.
      Ti boš men ukazval, da se naj umirim, pajac. Ce hočeš da ti izkažem spoštovanje me boš moral sam spoštovat. Druge opcija ne obstaja.

     • Bald Eagle

      Ne mislim se prepirat s tabo o krvoločnosti, ker je to primitivizem. Lahko imaš svoje mnenje o mojih sposobnostih na tem področju, sam pa dobro vem, česa sem sam sposoben in kaj vse sem v življenju počel. Štejejo izkušnje in dejanja. Če pa bodo kdaj časi taki, da bo zopet potrebno branit Slovenijo pred njenimi sovražniki in se bova znašla na nasprotnih bregovih, boš občutil česa vse sem sposoben storiti sovražniku moje domovine in mojega ljudstva.
      Trenutno pa raje v miru uživam življenje in si ga jemljem z polno žlico.

     • Hunyađi

      Zakaj bi bil jaz nasprotnik tebe, če sem dal prisego Sloveniji, da jo bom branil, kot mulc star 19let sem to iskreno mislil resno in sem ne omajen. Ne bom se pa boril niti za Janšo nitti za Kučana. Boril se bom z ramo ob rami s sodrzavljanom ne za politike.
      Ti si lahko kar hočeš men in moji ekipi ne moreš nič edin, fe prideš z policijo ali vojsko, ne moteš mi čisto nič. Nit borilne vešcine nit orozje to vse sam obvladam.

     • Bald Eagle

      Ti si lahko kar hočeš men in moji ekipi ne moreš nič edin, fe prideš z policijo ali vojsko, ne moteš mi čisto nič. Nit borilne vešcine nit orozje to vse sam obvladam.

      Saj nimam niti namena, da ti karkoli storim. Zakaj bi ti? Saj te niti ne poznam in tudi ti mene ne.
      Hehehe, le kaj te je obsedlo, da si domišljaš, da bi nad tebe prišel z policijo in vojsko, hehehe, kot kaže si en velik paranoik.

      Zakaj bi bil jaz nasprotnik tebe, če sem dal prisego Sloveniji, da jo bom branil, kot mulc star 19let sem to iskreno mislil resno in sem ne omajen.

      Če je tako, potem verjetno nimava problema. Sprašujem se le, zakaj neprestano drugim komentatorjem nekaj groziš. Kot sem ti že napisal, nikoli ne veš, kdo se skriva na drugi strani tipkovnice. Le malo več previdnosti ti nebi škodilo.

     • Hunyađi

      Meni je všeč previdnost poslovna itd…ampak tudi v realnem svetu dolgčas rata. Brazgotine so pa itak odraz borb morjo bit, vsaj do določenih let tud fizične.

     • Hunyađi

      Še špartanci so pisali, ne pomaga ti nobena vojaška veščina izurhenost, če ne prebudi vojščak v sebi krvoločnosti.
      Ne pocenjuj nasprotnika, če misliš bit moj sovražnik. Tko jw Rim podcenjeval Atilo da je primiriven divjak, nakoncu jih je nategnil v tiste pedrske riti, da so mu plačeval davek. Rim je izsiljeval cel Svet z davki in jih pokoril. Se najde Atila “primitivmež” je pa njih izsiljeval.
      Hvališ se kaj si, nardiš pa največjo nspako, podcenjuješ nasprotnika. Šolam te jaz, ki sem velik mlajši kot ti. Plus da imaš napako v karakterju, da se te da iz tira vršt. Ti selektivno takoj odpadeš.

     • Bald Eagle

      Kje pa sem napisal, da te imam za sovražnika? Saj te osebno ne poznam in vem o tebi le toliko, kolikor se da razbrati iz postov, ki jih pišeš na tem portalu. Tudi podcenjujem te ne iz istega razloga, kot sem zgoraj napisal. Podcenjuješ pa ti tiste, ki smo svetovnonazorsko drugače orientirani od tebe. Torej po tem, kar si napisal, ti svetujem, da šolaš najprej sebe in ne drugih, ker si šolanja ne tem področju več kot očitno potreben ti. Pa še zelo psihično nestabilna osebnost si, kar se ravno tako kaže skozi vsebino tvojih postov. Ko pa prideš malenkost k sebi in se začneš vsaj minimalno zavedati, kaj si klobasal v svojih postih, preprosto izbrišeš svoj uporabniški račun in se pod istim nickom logiraš na novo. Jasno torej je, da imaš eno največjih pomanjklivosti, to pa je odpoved samokontrole. To te lahko nekoč in nekje zelo drago stane. In ravno taki osebki ste zelo lahek plen tistim, ki imamo veliko izkušenj na takih področjih.
      Krvoločnost pa pride na plano takrat ,ko se človek znajde v položaju, da brani lastno življenje. Takrat pač pride iz človeka vsa temna plat, ki je v normalnem stanju potisnjena globoko v človeško podzavest.

     • Hunyađi

      Midva imava poseben, odnos kot dva pobalinska psa,(edin, da sem jaz večja mrcina kot ti), ki se boriva za teritori. Jaz si tako jemlem, niti malo čustveno, ampak mi je pri srcu, da te v nedolžnem smislu “drkam-provociram”
      Kot mulec od kar sem shodil sm strelal s plastično pištolo, fračo, leseno sablo se špilal viteze,….. treniral borilne veščine, bral vojaško zgodovino, mnogo litrrature in še prebiram in spremlam trend….nasploh obožojzujm militarizem.
      Jaz tudi tebe nimam za sovražnika sploh si to ne moram jemati realno, ker smo v virtuarnem svetu.Itak si pa na koncu zaželiva vse dobro.
      Tu bi moral ti že davno dojet, da nisem noben psihopat, ali nestabilnež, vseeno to je tudi dokaz, da bi rad poniževal in kažeš lastno ne moč. Veš za kaj vem, zato ker samo jaz poznam razlog, zakaj se brišem. Ne brišem, zarad moje “vulgarnosti” v postih, saj imaš za lastne virtualne “zaveznike” neprimerljiv večje usekance kot si sam, kaj šelele jaz, ki pravega obraza nit ne pokažem kolko znam bit jebeno usekan.
      Ne obremenjuj se če brišem svoj profil. Ne špilaj men psihiatra al nekega virto špijunčiča, osredotoč se na poste. Al pa mi ne piši, če na koncu vedno jokcaš. Budi muško.

     • Bald Eagle

      Midva imava poseben, odnos kot dva pobalinska psa,(edin, da sem jaz večja mrcina kot ti), ki se boriva za teritori. Jaz si tako jemlem, niti malo čustveno, ampak mi je pri srcu, da te v nedolžnem smislu “drkam-provociram”

      No, mogoče imava res nek “poseben” odnos. Kar se pa tistega o “mrcini” tiče, bom pa raje preskočil. Misli si, kar si hočeš. Res je, da si eden redkih drugačemislečih od mene, poleg Jovota Jamnice , za katerega si občasno vzamem nekaj svojega časa in z njim podiskutiram. To pa zato, ker znaš biti včasih kar prijeten sogovornik, ne glede na to, da imaš tudi sočne izpade.

      Tisto o pištolah, vitezih in podobno bom izpustil, ker ne mislim javno pisat o svojem preteklem življenju. To je moja zasebna stvar.

      Tu bi moral ti že davno dojet, da nisem noben psihopat, ali nestabilnež, vseeno to je tudi dokaz, da bi rad poniževal in kažeš lastno ne moč.

      No, nikjer nisem napisal, da te imam za psihopata. Res pa je, da ni potrebno veliko, da te človek privede do stanja, da psihično iztiriš. Mnogokrat stvari jemlješ preveč čustveno in ti posledično čustva zameglijo razum, kar ni dobro. Primanjkuje ti hladnokrvnosti. Pa saj verjetno to tudi sam dobro veš.

      Kar se pa mene tiče, pa že dlje časa živim mirno življenje v vasi na podeželju, obkrožen z naravo in v naravi tudi neizmerno uživam, predvsem s krokarjem, s katerim sva neločljiva prijatelja.
      Tako da tudi tokrat ti želim vse dobro!

     • Luiggi

      Ne prepiraj se s tem bedakom,komunistom,saj ves kaj znajo,poglej samo v hudo jamo,da drugih grobisc ne nastevam!

   • Silos

    Izgleda,da je Maduro bil v njegovi šoli.

  • Schemva Miro

   Prišli so zato,da so se prepričali,če ga je res pobralo.

   • Hunyađi

    Prišli so iz spoštovanja, ne iz strahospštovanja.

    • Schemva Miro

     Potem so ga pa uvrstili med 10 največjih zločincev na lestvici,teslo.

     • Hunyađi

      Pristramska lestvica, butec.

     • Schemva Miro

      Tipičen odgovor za levičarja,napiše se pa pristranska.

     • Hunyađi

      Kako bi desničar odgovoril, tist , ki išče dlako v jajcu?

  • Dragan Krstič

   Kolk jih bo šele na Marjanovem.

   • Hunyađi

    Vpraš se kolk jih bo na tvojem.

   • xtc

    Pa Milanovem

  • Bald Eagle

   Tito je bil voditelj in pol

   Če si ti častilec diktatorjev, to veliko pove o tebi. Tito ni bil nič drugega, kot navaden zločinec, morilec in diktator, ki je splezal na oblast preko nedolžnih človeških trupel.

   • Hunyađi

    Ameriško demokracijo si lahko v rit zatlačiš. Demokrracijo v Ameriki “uživajo” samo bogataši in tako je tudi prav. Za privilegi se moraš borit če se rodiš revnim staršem. Pod Titom smo imali vsi enake pravice.Zločince črncev in indijance imej ti za svetnike.

    Ne jokajte simpatizerji domosralcev ker so vaši kulturni kvazi domoljubi ubijali za oblast in cinkali svoje rojake. To vse pove o tebi.
    O meni marsi kdo ve da sem časten človek. Mene ne poznaš, gobcat zna vsak, ti si znan, da bi rad pamet solil.

    • Bald Eagle

     Demokrracijo v Ameriki “uživajo” samo bogataši

     Če bi imel vsaj malo pojma o življenju ljudi v U.S., bi vedel, da dobi vsak posamesnik, kateremu mesečni dohodek ne presega $1200 in družina, kateri isti dohodek ne presega $2500, bone za hrano. Tisti, ki pa izgubi delo, pa od države dobi $400 na teden. Koliko pa znaša socialna pomoč posameznika v socialističnem raju imenovanem Slovenija?
     Pod titom ste bili pa vsi enaki v revščini, razen partijskih elit.

     • Hunyađi

      To bi Trump takoj ukinil. Republikanci so za doktrino kalvinizma.
      Saj v Yugi so mel delavci več pravic, kot v Slovenije pred Titovo diktaturo.

     • Hunyađi

      Povej ker revež , če nima dragega zavorovanja lahko operira bolano srce, ker če ga ne umre v tednu dni. No odkri nam vse lepote USA.

    • cosmosjasnovidec

     Delat se spravi lenuh osmojen ne pa,da bi z lenuharjenjem ter tatinskimi krajami rad izigraval bogataša.
     Demokracijo v ZDA uživajo vsi kateri delajo zabitež zabit kar bi ti moralo biti jasno kljub tvoji zahojeni prizadetosti.
     ——————————————————————————————–
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec
     —————————————————————————————-

     • Hunyađi

      Ne kradem nikol nisem.

     • Luiggi

      Jaz sem v gnili USA ze 18 let v penziji,nic ne delam,samo okrog bajte in uzivam kar tri penzije,od Socil security,od General Motorsa,kjer sem bil zaposlen in pa se po pokojni zeni,OK!

     • Luiggi

      Da se mi je pa to sranje zgodilo,je pa kriv samo Goli otok,go figure!!

    • boogin1

     Ja imeli so vsi enake pravice, tisti, ki smo res delali in tisti, ki so živeli od mojega dela, tako si vi komunajzarji predstavljate socialistični raj, le da bi radi sedaj, da tisti, ki ne delajo imeli večje pravice, kot tisti, ki delamo z uvozom migrantov.

     • Hunyađi

      Zate so vsi v fabrk govoril, da si bi the best krivino hvatač.

   • cosmosjasnovidec

    Njemu ne boš ničesar dopovedal,ker je dvakratni zapečeni cigojner kateri je častil enonožnega pedofilskega diktatorja,da ga je pustil na tem planetu in ni končal globoko v jami in bi ga diktatorju za uslugo fafal dan in noč,če bi mu ga zatlačil v gobec.
    Cigojneri so se kar gnetli med sabo,da bi jih sprejeli v KPJ.
    Lažno so prijavljali ter cinkarili vse živo okrog sebe od staršev,bratov,sester skratka vseh kateri so jim padli v zabite izdajalske ciganske buče.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

  • Slovenec

   Bedarija, niso prišli samo zaradi njega.

   • Hunyađi

    Kako misliš bedarija?

 • Duhec

  Zanimivo, da so vsi omenjeni pokojni. Navadne babje čenče. Ma slabš ste od bab.

  • xtc

   A zaradi neprijetne resnice?

 • Peter

  Jovanka pa dobr zgleda na tazgorni sliki….Ornk baba, no.

  • Dragan Krstič

   Skor tolk kot Kardeljeva Pepca.

   • xtc

    Raje Zdenka Kidrič bod vsej mal nacionalist.

  • Duhec

   Ja, lepa ženska.

   • xtc

    Sploh ,ko je za onim z uvelim pimpekom s pištolo letala.

  • Luiggi

   Ah,dej ga no srat!

 • xtc

  Še danes se spomnim kako je pripovedovala mama in naša znanka,ki sta bili zraven,ko sva z očetom v bližini doma titove sestrične,delala na objektu neke že izginule SLO firme,še v SFRJ,ravno takrat so urejali okolico tam pred Titovim rojsnim dnem,delavcev pa ni bilo,ker je bila nedelja.
  Z očetiom sva delala na sto dvesto metrov oddaljenem objektu,mama in znanka pa so šle past radovednost okrog in naletili na ženici,ki je sedela na soncu pred hišico in ju poklicala k sebi na klop.
  In nato so čenčale kot ženske o vsem,kako je prišla Kardeljevka previrjat kako urejujejo zadevo in klicala titovo seestričn,k Mercedesu iz katerega ni hotela ker je imela nove čevlje tam pa je bilo blato ,a sestrična ni hotela k njej..
  No obvsem je tudi navrgla zanimiv stavek;”Veste Joža ni moj brratranec on je nekdo drug,Joži je manjkal prst-Tito pa je imel vse.”

 • Janez Kepic-Kern

  NI ŠALA
  Z ROBA BARJA – PRIHAJATA DVE RAZVESELJIVI NOVICI.
  RESNO. A vas zanima kakšni? l.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  NI ŠALA

 • Claudio Moro

  TITO PRASEC! TITO BOIA! TITO MESAR!

 • Duhec

  Kakorkoli, Tito je bil jebač, vi ste pa mehki lulčki, mevže.

  • Janez Kepic-Kern

   NE BO DRŽALO !
   “TITO JE BIO ŽENA” pravi njegova sorodnica.
   nisi na tekočem, se zdi. malo se doinformiraj. l.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
   p.s.
   “Tito je bio žena” pravi Saša Broz
   https://portal.braniteljski-forum.com/vijesti/sasa-broz-tito-je-zapravo-bio-zena

  • xtc

   Otrok.
   Vemo ja, ko se je skrival po Z Črni Gori,delih Sanđaka in V Bosni so mu vodili politkomisarji deklice te so nato izginile v kaki jami ali hosti.

   • cosmosjasnovidec

    In tudi majhne dečke prekletemu enonožnemu buzerantu.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

  • Bald Eagle

   Ne sodi drugih skozi prizmo tvojega partnerja. Če ima tvoj mehkega, to še zdaleč ne pomeni, da smo mu drugi v tem pogledu podobni.

   • Luiggi

    Prav mas,jest jih imam 82 na pukli,pa takoj,ko dobim joske v roko,skoci pokonci in je se vedno korenjak!

  • ZatonMesecnikov

   Ko te dva črnca Duhec, je čisto nekaj drugega.

   Potem si zvižgaš Duhec, “Once black, never come back”…

   • Luiggi

    Sorry,to se ne rima,apak,ko ga bo taprav crnc,ne bo vec duhec ampak se bo spremenil samo se v duh!

  • FRANC3

   Ne sodi druge po sebi. Kdo ti je kriv, če imaš mehkega, glavo pa trdo?

  • janezxy

   Ti maš pa suho pičkico.

   • Luiggi

    Je kar suha picka in ne pickica,raztegnjena kot star skaf!

 • Stric iz ozadja

  A kaj novejsega nimate, samo 100 let stare novice?

 • Janez Kepic-Kern

  DUHEC
  JE V ZMOTI.
  TA TITO,
  KI SMO GA POZNALI MI – NI BIL ŽENSKAR.
  Prestar je bil za kaj takega.
  Saša Broz pravi:”TITO JE BIO ŽENA”
  Duhec – malo se doinformiraj. Zarostan se zdiš. L.r. Janez K.Kern KOMENDA
  P-S.
  SAŠA BROZ “TITO JE BIO ŽENA”
  https://portal.braniteljski-forum.com/vijesti/sasa-broz-tito-je-zapravo-bio-zena

 • Miro Jereb

  Tole ujetništvo bolj spominja na zvodništvo ali kurbenhaus..
  Da se vrneš is ujetništva z trinajst letnico…hahaha…idema I ja…

  • ZatonMesecnikov

   V autobiografiji piše, da je bil Broz ranjen, Kozak ga je in je komaj preživel. Zdravili so ga v ruski bolnišnici kot vojnega ujetnika.

   V knjigi Brozove ženske desetletja nazaj, pa je bil podatek, da ga je le kmet zabodel na seniku, ko je njegovo ženo. In ne Kozak, kot pravi uradna biografija.

   V začetku 90tih in konec 80tih je bil trenutek svobodne besede. Ko so se Komunisti preoblekli v SD je zavel znova veter cenzure in totalitarizma…

   • cosmosjasnovidec

    Sploh ni več pomembno kdo in kaj je bil saj je njegova vladavina diktature znana.
    Pedofil,morilec,pijandura,strahopeten posranec,pedofilski naskakovalec majhnih dečkov,
    pozneje je imel posušenega penisa,bil je enonožni atletski kripl pa še bi se naštevalo.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

  • cosmosjasnovidec

   +++++++++++++++++++++++++++++
   Hahaha si mi vzel z jezika.Tega razen butastih komunajzarjev seveda nihče ni verjel zato so vsi molčali kateri pa ni je pa končal globoko v jami ali na Golem otoku.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • Vera

  Joško Broz ni imel vseh prstov , tito jih je imel , slovensko ni znal govoriti . Teta in mati Joška sta to baje takoj opazili, ko so ga poslali na obisk v Kumrovec , toda obe sta umrli prerano . Zakaj ?
  Zato ,ker ni bil ” slovenske matere sin ” ne sin Hrvata ! Dalje pa sami razmišljajte o največjem zločincu iz Stalinove Rusije .

  • cosmosjasnovidec

   Bil je polbrat pravega Josipa Broza rojen v Avstriji.Njegov oče je bil grov iz Poljske kateri je imel v Avstriji ter drugje farmaceutske tovarne.
   Tale diktatorski enonožni pedofil “tito” pa ni bil v nikakršnem ruskem ujetništvu temveč na usposabljanju,da pravega Josipa nadomesti.
   Josipa Broza so ruski komunajzerji po ukazu diktatorja “stalina ubili v Španiji nakar ga je nadomestil tale enonogi pedofil.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • Jan Oz

  Obsedeni s kultom osebnosti. Nehite N24tv.
  Sj je isto, ko skoz Tita gonite, kot bi vam visele doma njegove slike s sten (še vedno)

 • Bald Eagle

  Kumrovški šlosar ni bil nič drugega, kot navaden neizobražen pedofil, zločinec, morilec in diktator, ki je na oblast splezal preko nedolžnih človeških trupel. To oblast pa dolga desetletja vzdrževal z hudo represijo in terorjem nad lastnim ljudstvom in sistematično kršil osnovne človekove pravice in temeljne svoboščine ljudi.
  Skratka bil je negativna osebnost v vseh pogledih. In kdor danes zagovarja tega osebka, ko o njegovih negativnih dejanjih vemo že skorajda vse, ima popolnoma oprano glavo, ali pa je mentalno totalno pohabljen osebek. Drugih možnosti tukaj ni.

  • cosmosjasnovidec

   Pravega Kumrovškega šlosarja Josipa Broza so ruski komunisti dali ubiti v Španiji zamenjal ga je pa njegov polbrat rojen v Avstriji kateremu je oče bil poljski mogotnež z farmacevtskimi tovarnami in z katerim se je skurbala njegova mati katera je pri njem bila zaposlena kot služabnica saj sta si bila povsem podobna.
   Jovanka se je pa morala dnevno večkrat preoblačiti,ker se je od nje širil neverjeten smrad saj je bila križanka med turškim ciganom ter srbskim šiptarjem.
   Enonogi pedofilski diktator jo je zaradi njenega smradu nenehno tiral na tuširanje ter preoblačenje,da se ne bi izvedelo od kje ona izvira.
   Pedofilski enonogec je tudi veroval v krščanskega boga in Jezusa Krista čeprav je komunajzarje zavajal zaradi njegovega komunajzarskega staleža katerega mu je dodelil ruski diktator “stalin” saj bi ga v nasprotnem “stalin” seveda dal ubiti.
   Ko je enonogi pedofil diktator “tito” crkoval v Ljubljani je ukazal poklicati krščanskega duhovnika za odrešitev vseh zločinov katere je imel na grbi.
   Ali ga je duhovnik spovedal ali ne ni znano je pa znano,da je Udba kasneje duhovnika likvidirala,da se ne bi razvedelo,da je bil pri enonožnem plantavem pedofilu “titu”,ker bi to za komunajzarje bila katastrofalna posledica po vsej bivši Yugi.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

  • Stojan Maček

   MA ti ne as pojma, ti si opran znotraj in zunaj, da ni on ustvaru dobre bivše države, bi se ti še zdaj sprehajal po jajckih

   • Andrej

    Če Mačkovi pravijo bo že držalo. Mačkova UDBA ve vse. Le kako so preživele države brez komunizma? Nenavadno, ampak bistveno bolje jim je šlo. Sicer se pa ravno zdaj mački ženijo in tulijo okoli hiš. Zgleduj se po njih in pusti politiko.

 • Janez Kepic-Kern

  NI ŠALA.
  Pustimo J.B.Tita.
  SAJ VAM PRAVIM, DA Z ROBA
  BARJA
  PRIHAJATA DVE PRAV VZPODBUDNI NOVICI – NO.
  A vas nič firbec ne matra. Ste pa res čudni. Nekaj zanimivega. L.r.Janez K.Kern KOMENDA

  • Janez Kepic-Kern

   Ne povem vam nič.
   Naj vas kar firbec razjeda. Lahko noč vsem skupaj. . L.r.Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • Taksne se v umobolnicah ne kvasijo.

  • Andrej

   Ne boš verjel, ampak tako je realno življenje o TITU in vsem komunizmu. Laž na laž. Ti pa sovražiš tistega, ki ti odstira zastor resnice. Napaka.

  • macon

   Kateri nick je zdaj to po vrsti, rdečeritni pavijan?

 • Narobe svet

  Dragi Slovenci.
  smo leta 2019 Pa se še vedno ukvarjamo z kozlarijami iz preteklosti. Te članki so sami politicne poteze desničarjev ki si stemi članki dobivajo plus točke na račun naivnih bralcev.
  Zakaj se ne ukvarjamo kako bomo zagotovili boljši jutri.
  Zakaj se ne ukvarjamo da bi mladim omogocili boljso prihodnost.
  Zakaj se vedno razpravljamo o tem levi, desni, rdeči,beli….
  Sramota za narod res.

  • Andrej

   Zato, ker je to zgodovina. In kdor se iz zgodovine nič ne nauči je obsojen na njeno ponavljanje.
   Zgodovina je temelj in mi gradimo na laži. Zato nam pa ne gre. In nam ne bo šlo. To pravi zgodovina in tega ne gre zanemariti.

  • janezxy

   Zate je tudi dokumentarec Huda jama kozlarija.Zaradi takih,tebi podobnih smo danes na repu vseh lestvic,svetovnih in evropskih.Samo po zlaganih in prirejenih anketah komuno medijev ste prvi.Sprevrženo v nulo.

   • Ivan Friderik Novak

    Ni kozlarija.
    Je pa kozlarija, če se na račun tragedije nabirajo politične točke.

    Krivcev že davno ni več. Zato je poskrbel zakon narave.
    In ti ter takšni kot ti ne razumete ali nočete razumeti, da so danes pred nami večji problemi.
    Zato bi morali biti enotni (nikakor ne enako misleči), ne pa da desnica vodi politiko razdora.

    Sicer pa nekaterim ni pomoči, ker imajo trajne posledice.

    • janezxy

     Politiko razdora in laži,potvarjanje zgodovine vodite vidrugi gamat lošpovska rdeča. Kdo deli narod z raznimi zlaganimi procesijami,dražgoše,ilova gora,črnomelj,cerkno,črni vrh,osankarica,pa da ne naštevam naprej te neumnosti.Kdo se oblači v neke teroristične cape in se razkazuje z orožnjem. Mogoče desni.Prokleta bodi gamad rdeča lažnjiva.Komu ni bila samostojna Slovenija INTIMNA OPCIJA,MOGOČE JJ.Še enkrat bodite prokleti govna lažnjiva,manipolatorska,zločinska,lopovska rdeča banda.

     • Ivan Friderik Novak

      Kaj se razburjaš? Adrenalin škoduje, če ga je preveč.
      Poglej, saj imaš prav glede Dražgoš, Poh. bataljona in še česa.
      Toda Stanovnik, Zemljarič in podobni se bližajo cilju. Tudi plavooki ni več mlad.
      Levičarji tipa Mesec se bodo spreobrnili, tako kot se je spreobrnil Janša.
      Nevarnost predvsem preži v lopovskih lobijih, ki niso nujno levi. Dostikrat menjajo barve kot kameleoni, zato da se lepše “zližejo” z aktualno oblastjo.
      No, prej ali slej bo prišlo do (samo)očiščenja. Komunizem bo počasi postal pozabljen.

     • Goran Hvala

      de te nau raznesl janez…pa tak vernik. a si operes usta predn lupckas svoje pamze? drgac si pa hudo napredn da komunjare sinfas pa ze 30let obkrozas bivsega komunista…pa kar pozabljas na vas desnaski stavek “enkrat komunist vedno komunist”..aja sej res. to za janezka ne velja.. on pa ze ni tak. :-)… pa komu bi se jest vsak dan smejal ce nebi blo nove…

     • janezxy

      T i lažgoški pohodnik se lahko smejiš samemu sebi,smeji se vam cela demokratična evropa.Če boš razumel,janez je na volitvah zmagal,samo na zaprtem oddelku tega vam ne pravijo.Zmagal je že pred 30-imi leti,ker njemu je bila samostojna Slovenija intimna opcija za razliko od vam pradajzarji.

 • Andrej

  Ali je kaj v zvezi s Titom in komunizmom res? Edino to, da so likvidirali nasprotnike brez neodvisnih sodišč. Če je kdo imel kakšno pripombo ga je pa noč vzela.

  Laž na laž -> komunizem.

 • carobniprstan

  Mater ste zdraharji, sami ne veste kako bi narod skregali…tale Nova24TV nimam besed…

  • Ryuk

   A so malo užalili verska čustva? Normalne boli k*** za tita.

   • macon

    Tito je nedotakljiva ikona, sveta nagačena mumija v presvetem mavzoleju v Beogradu, kamor množično romajo Jugoslovenci. Če se dotakneš nagrobne plošče, si takoj ozdravljen raka, če se približaš svetišču na 50 metrov, ti začne bolje delati prostata in se ti odmašijo ušesa.

    • Hunyađi

     Ne gre se zato. Gre se, da vas je čas povozil, da ste procent ljudi v Slo, ki nimate pametnej dela.

     • macon

      Bolj od časa povožene ljudi kot so oboževalci Tita, se mi je težko zamisliti.

      Še v osemdesetih, ko smo imeli poln krulac socializma, bi se takim bebčkom krave smejale , danes so pa bojda napredna subkultura ali kaj.

     • carobniprstan

      Iskreno se ti opravičujem, ampak nabijem te na krulac,tele belo…

     • macon

      Daj raje svojo mamo, bebo.

     • carobniprstan

      Ravnokar sem jezen na Tita…diktator je pospravil premalo belčkov, da sedaj serjejo tukaj gor…kopile belo

     • macon

      Moj ded je bil gorenjski VOS-ovec, obžalujem, da ni pospravil tvoje mame, preden te je rodila, bedak.

     • carobniprstan

      Si še premlečen okoli ust, da bi vedel kaj je bila VOS !!!
      Potem takem je bil komunist, sedaj pa vnuk serje po komunistih. Šef te je dobro izšolal…

     • pesjanar

      Vidva zgornja blebetata oslarije,100%sem da nista okusila tega kaj so počeli komunisti v pedesetih in vse do osemdesetih let,smo ljudje kateri smo na svoji koži občutili zlobo rdečkarjev in njihovih ritoliznikovv,ki še danes povzdigujejo glas.Vidva trobita o nekih belčkih,nabijem vama belčka nekam pod trico,saj so bili ovčke v primerjavi z komunisti sicer pa po vojni jih ni bilo več,ostali so samo govnarji z rdečimi zvezdami,kateri še do danes niso pocrkali so kot kuga,belčkov ni več ostali so rdečki …..

     • carobniprstan

      Revček ubogi, se mi kar smiliš, tako ti je bilo hudo, kaj pa nisi še ti pobegnil v Argentino??? Malo se zakoplji v knjige, kdo je koga vrnil iz Avstrije v Jugoslavijo in zakaj…??? Samo kolaborante s slabo vestjo…ti ovčka pa si malo še preberi o Rupniku… Ampak res , tisti z rdečo zvezdo niso bili dosledni…

     • Luiggi

      Ti prokleta svinja komunistcna,zapomni si kaj ti bom povedal,crkaval bos v velikih bolecinah preden bos crknil,ko bos lezal na smrtni postelji,se spomni kaj ti je povedal modri Luiggi!

     • Goran Hvala

      :-). en bo trpel na smrtni postelji. ti reva pa ze zdej trpis kot kaze….a ni fajn? :-)

     • Goran Hvala

      jah ce je blo boljs za italjane pa nemce se borit…pol pa jokat ko ste pusil. pa se zdej niste prebolel…

     • Goran Hvala

      in potem se vprasas zakaj vas 3/4 folka v slo prezira? :-) vas so se premal v razne jame zmetali…ce bi komunjare opravle svoje delo nebi dans noben civkal 24/7 o nekih izumrlih sistemih in voditeljih…

     • macon

      Bedaček, moj ded veteran Galicije, Sorške fronte in Majstrov borec je take kot ti nekam metal, no takrat ste se mu že zagravžali, ker ste same pokvarjene in zabite 3.14zde.

     • pajot

      je ni mogel,ga je povrgla v nekakšni srbski vukojebini.

     • Hunyađi

      Štos je, da ni več ljudi, ki bi pogrevali in obujali Tita. Vse ostalo so vaše tolažbe, kdo koga malikuje. Malikoval si včeraj Tita, danes malikuješ Twita.

     • pesjanar

      To pa ne drži v Veleji častijo enonogega klavca kot največjo versko ikono na svetu,sam župan Izmet Fekali kot ga imenujejo Šiptari je zaukazal vsakodnevno molitev pred njegovim spomenikom.

     • Hunyađi

      Jaz ne častim nikogar, boli me kurac zate smrduha in Velemčane.

     • freedomfighter

      Ja ali pa tistim ki dajejo clanek o titu v naslovmo novico…te se mi sele smilijo ker se po 40 letih ne morejo preboleti njegove smrti…je pa tako dezurnega krivca ljudje vedno najdejo…tito, kuca, mesec…

     • macon

      Ja, res je, nabijanje o Titu je brezveze. Ima svoje mesto v zgodovini, ni bil svetnik, čeprav ga takega delajo in to je glavno.

     • Goran Hvala

      sej levaki ne pisejo o jugi in titu.. to najdes sam na novi.. ti pa spet lazes kot pravi jansevik. dej mi prosim prlimaj linke kjer vsak dan nabijajo o titu in jugi.. no dej jansevikec…ce si ze drugorazredn kot sam pravis potem si dolzn odgovort prvorazrednemu ki te sprauje…a bo slo jansevikec..? :-)

     • macon

      Ti si kup gnoja na dveh nogah, prvorazreden pa v svojih blodnjah. Tako zabit si, da še ironije ne prepoznaš, ko jo bereš.

    • freedomfighter

     Ja deluje tako kot vse vere

    • Janez Kepic-Kern

     ++++++++ bravo smešno. JK.K.KOMENDA

    • Luiggi

     Jest sm a slisou,da se nalezes diabetike!

    • Goran Hvala

     jst sm pa mislu da je to z janezom janso tako.. da ga zato nekateri fanaticno obkrozate ze 30let…ste vsi rakavi al kaj?

    • rubec

     hehe

    • pajot

     Njegova scalnica pomaga odpravljat bradavice.

  • milanček

   ne skregati, le butce kakršen si ti, spraviti, da pravilno razmišljajo! tito, komunisti so morilci, pika!

   • carobniprstan

    Butec te je naredil…

  • macon

   Očitno imaš besede, drugače se ne bi oglašal/a/o.

  • Fenix Ariel

   carobniprsta, kor si napisal. zdraharji in lažnivci…

  • janezxy

   Narod kregajo v lažgošah in podobnih komuno cirkusih.

 • Osti jarej

  …kakšna lepotica je bila jovanka

  • Ivan Friderik Novak

   Lepša od faliranke Eve. . . (upoštevaj časovni zamik)

 • piko8

  Kumrovški šlosar: diktator, morilec!!
  Venezuela: šofer avtobusa, diktator morilec!!
  Vsporednica je očitna!!

  • Tutmozis

   Kumrovška šola = Janez Janša

 • janez55

  Tito je torej imel več krščanskega pietetnega čuta kot župnik.

 • freedomfighter

  Hahaha kako ljudje obozujete teorije zarote…jaz sem slisal da je tito jud ki vodi ljudi kuscarje da prevzamejo svet

  • Luiggi

   Tito ni bil Jud,ker po cetu,ne mores biti jud,samo po materi!

   • Tadej Bratuša

    Po materi si jud po fotru pa si itak jud.

   • freedomfighter

    Kaj pa vesolec

 • pesjanar

  Jaz pa sem slišal da tistega svojega pubeca ni pokopal ampak so ga v družbi z drugimi komunisti pojedli……

 • Božo Đurinič

  kako bivši UDBOVCI in člani ZKJ grdo pišejo o Jožeku…a celo življenje so mu lizali ŠUPAK

  • pajot

   odakle si,bre?

 • Janez Kepic-Kern

  MLADINA V ŠOLAH IMA POLNO PRAVICO
  DO PRAVE RESNICE,
  DO IDEOLOŠKO NEPOTVORJENE RESNICE O POMEMBNIH JAVNIH OSEBAH.
  Naj tematiko
  IDENTITETE OSEBE T.I. MARŠAL TITO
  PREVZAME PARLAMENT IN ORGANI DRŽAVE R.. Slovenije. L.r. Janez K. Kern KOMENDA

 • Montana

  Itak je bil Tito navaden pedofil.