Smrt srbskega pevca v prometni nesreči v Nemčiji povzročil turški migrant brez vozniškega dovoljenja

35-letni turk Alsin Levent (vir: twitter)

Za smrt srbskega pevca narodne glasbe je odgovoren turški migrant brez nemškega državljanstva, ki je povzročil prometno nesreč v vinjenem stanju. Poleg tega ni imel niti vozniškega dovoljenja.

Do prometne nesreče, v kateri sta umrla Šaban Šaulić in njegov dolgoletni prijatelj Mirsad Kerić, je prišlo v zgodnjih jutranjih urah 17. februarja na avtocesti na severozahodu Nemčije. Šaulić in druščina so se vračali s koncerta v Bielefeldu na letališče, ko se je v avto zaletel 35-letni Alsin Levent.

Turški državljan je bil po informacijah srbskega spletnega portala Kurir v času povzročitve prometne nesreče pijan. Po navedbah nemških policistov naj ne bi imel niti vozniškega dovoljenja. V avto, v katerem je bil Šaulić, se je zaletel s hitrostjo 180 km/h.

Prometna nesreča, v kateri je umrl Šaban Šaulić. (Vir: Twitter)

Nemška policija naj bi Leventa v evidenci vodila kot aretiranega, a je ta trenutno še vedno v bolnišnici, kjer okreva pod stalnim nadzorom policije. Levent naj ne bi imel nemškega državljanstva, kakor se je sprva trdilo.

Ivan Šokić

 • xtc

  Novi lepi čudoviti svet mo Merckel -Macron-Kučanovo s kulturno obogatitvijo po anarholiberalno socialistični mulltikulti agendi.

 • freedomfighter

  Hahaha no prosim lepo voznja pod vplivom alkohola je slovenski nacionalni sport in je rahlo smesno ko se zgrazate nad enim pijanim arabcem…najprej pocistite pred svojim pragom

  • ZatonMesecnikov

   #voznja pod vplivom alkohola je slovenski nacionalni sport#

   Nič več, bila pa je v času tvojih očetov in dedov. Poleg tega alkohol moraš tudi znati prenašati.

   Veliko sem se prevozil po nemških autobanih, gre za vzorno urejen sistem, vzor celemu svetu. Dajejo prednost pri vključevanju, spoštujejo predpise in omejitve. Kjer pa so odseki brez omejitve, pa tudi poženejo, vendar vsak po svojih zmožnostih in moči svojega konjička primerno. Pri čemer se vsak razvrsti na svoj pas.

   80 let socializacije torej na autobanih. Zato se tujcev ponavadi na njih bojijo. ker praviloma ne upoštevajo zgoraj napisanega. Videl sem tudi že Slovence na prehitevalnem pasu, vajenih kot doma, še tega bom prehitel, pa še tega, pa še tega, pa se bom vključil. Vendar tam jih ne zmanjka. Zato se je za njimi vila dolga kolona, za autom pa kadilo…

   Turek azilant brez izpita + nabit + autobahn = formula za katastrofo. Ki se je tudi zgodila.

   • Peter

    Tudi vožnja po italijanskih avtocestah je prava sprostitev. Kljub večni gneči na desnem pasu, kjer so vlaki tovornjakov, promet po prehitevalnem mirno poteka, čim je možnost, se vozniki umaknejo na voznega. Pa še to, nikoli nisem doživel, da bi se mi kdo nabil en meter za rit, kot to delajo audijevci in bmwejarji v dolini. Niti s Ferrariji ne, počakajo, da se umakneš in te prehitijo….

    • ZatonMesecnikov

     Kot sem zgoraj dejal, socializacija na avtocestah, ki je pri nas še ni bilo, saj avtoceste poznamo 20 let. To nam je pa “naša borba dala”.

     Ego v posamezniku dobi priložnost za dokazovanje, saj je zaščiten s pločevino. Če pa je prisotna še kratka pamet, pa imaš to kar imamo. Na Brezovici se postavi na prehitevalni pas, pa v Boj z drugimi do Kopra. S pomočjo blendanja, pa hupanja pa spakovanja.

     Tako kot Slovenec težko prenaša čakalno vrsto (kar dokazuje nedavni primer z izvoljenim od ljudstva), tako težko prenaša tudi promet….

     Ko sem se nekoč pogovarjal z turističnimi delavci, so se vsi pritoževali ravno čez Slovenca. Nenehno se pritožuje, rad bi bil takoj na vrsti, nerga in nič mu ni prav. V Sloveniji seveda, v tujini je tiho kot miška.

     Vse bolj sumim, da mu je to socializem dal, poleg splošne neurejenosti in zaničevanja pojmov, kot so disciplina, vljudnost, prijaznost, hierarhija, ter gojenje Kulta Upora, ga je socializem še nafilal z idejo, da je itak vse od vseh….

   • freedomfighter

    Daj malo si poglej statistike vinjenih voznikov pri nas in jih primerjaj s statistikami zahodnih drzav…mi smo narod alkoholikov in samomorilcev…v sloveniji je alkoholizem sprejemljiv…kar je groza…tudi v rusiji je podobno in to nima nic s socializacijo ampak z zaostalo mentaliteto…v ameriki ce ljudje zvedo da si alkoholok te izkljucijo iz sluzbe druzbe itd…pri nas te povabijo na pivo…smesno pri clanku mi je to da vsak dan pijani domacini povzrocijo tisoce nesrec tudi s smrtnim izidom v novice pride pa primer azilanta ki se je.pijan zaletel…rahlo smesno je da v drzavi kjer je polno nesrec zaradi alkohizma delamo udarno novico iz pijanega azilanta

    • ZatonMesecnikov

     Ni res Fajter, prvi povzročitelj nesreč pri na sje telefon. In to prednjači. Potem so starost, pa hitrost, pa objestnost. šele dolgo po tem alkohol.

     • freedomfighter

      Glavna vzroka za prometne nesrece s smrnim izidom sta neprilagojena hitrost in alkohol…drugace pa a tebi se alkoholizem v sloveniji ne zdi resen problem…vsaka druzina ima vsaj enega

     • ZatonMesecnikov

      Tako napišejo. Uporaba telefona namreč še ni v zastarelih obrazcih in rubrikah. Zato tudi serija opozoril na RTV na to temo.

     • freedomfighter

      No glede na podatke ki so nam sedaj znani sta glavna vzroka za hude prometne nesrece neprilagojena hitrost in alkohol…ne vem pa kje si ti dobil podatek da je najvec hudih nesrec zaradi uporabe telefona…ne bom pa rekel da sem siguren da se motis ker varnost v prometu ni ravno moje podrocje

 • šmentanamuha

  Kdor to musli azilatsko zalego podpira tako ali drugače res nima v glavi treh čistih.

  • totex39

   Pri nas jih podpira celotna vlada in zaradi tekih zapecancev imamo tako sranje.

 • Peter

  Pijan Arabec?
  Torej gre za nov primer uspešne asimilacije, no.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Slovenska policija bi za vzrok nesreče, tako prekokurčno, navedla neprilagojeno hitrost in zadeva bi bila zanje zaključena… Mogoče bi dodali še alkohol, zato da bi bila preiskava bolj temeljita. Potem pa nazaj v grmovje merit hitrost.

  • ZatonMesecnikov

   Slovenska policija sploh ne bi povedala, da gre za Turka azilanta.

   Kriva bi bila “naša kultura vožnje”.

 • Van Der Waals

  PROKLET ČRNUH MUSLIMANSKI!!! V DACHAU Z NJIM!

  • freedomfighter

   Tvoja izjava je cisti.sovrazni govor…oz raje nagovarjanje h nasilju ker zame sovrazni govor ne.obstaja…ti javno nagovarjas h genocidu

 • dež

  Iz fotografije se vidi, da se je nekdo hudo zmotil v oceni hitrosti. Da ni bilo še enkrat manj, npr. 80 km/h.

 • alojz

  Nima državljanstva, nima izpita. Ima pa dober avto, ki potegne 180.

  • FRANC3

   Paralela z našimi Cigani je očitna.