Kakšna revščina neki? Migrantom je glavno delo, da gredo v stavnice. Imajo več denarja od polovice meščanov!

Migranti v Bihaću. (Foto: Twitter)

“Kakšna revščina neki? Migrantom je glavno delo, da gredo v stavnice. Poglejte v stavnice, polne so migrantov. Oni imajo več denarja od mene in polovice prebivalcev Bihaća,” je dejal 26-letni Armin F. iz Bihaća, poroča portal Cazin.

Portal piše, da so razmere v Bihaću alarmantne. Ko človek pride v mesto, takoj opazi na stotine ilegalnih migrantov, ki sedijo po klopeh v parkih ali ob ulicah. Takoj tudi opazi, da ni nobene ženske in nobenega otroka. Samo moški, stari med 20 in 40 let.

Migranti si lahko privoščijo več kot domačini
Ko so se novinarji pogovarjali z meščani, vsi zavračajo tezo, da bi bili migranti “reveži, ki nimajo za kruh”. Sprva so jih res sprejeli kot take – čustveno so se odzvali, ker so bili med vojno na Balkanu tudi sami begunci. Prinašali so jim hrano in pijačo. Danes tega ne počne nihče več, kajti prebivalci Bihaća so hitro opazili, da ilegalci redno zahajajo v trgovine, kjer si privoščijo vse, kar si zaželijo. “Kakšna revščina neki? Migrantom je glavno delo, da gredo v stavnice. Poglejte v stavnice, polne so migrantov. Oni imajo več denarja od mene in polovice prebivalcev Bihaća,” je novinarjem dejal 26-letni Armin F. iz Bihaća.

Foto: Twitter

“Pojdite do parka,” pravi Armin in doda: “Tja mi iz Bihaća več ne zahajamo. Vse je postalo njihovo, kriva pa je naša vlada.” Zanimivo je, tako je povedal Armin, da so nekoč imeli veliko gostov iz arabskih muslimanskih držav. Zdaj, ko so v mestu ilegalni migranti, skoraj vsi po vrsti muslimani, turisti iz Savdske Arabije, Egipta in Irana, ne prihajajo več. Nočejo imeti opravka z migranti, ne želijo biti v njihovi bližini.

Demokracija

 • Olga2345

  Samo povratno karto in naj se speljejo tja, od koder so jih Sorosovi plačanci privlekli!

  • Steiermark

   potrebno bo pa priskrbeti – plačati tudi soroševim plačancem, nepovratno karto, skupaj z musliji!

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!! REMOVE KEBAB !!! ! !!!

  • Hribouc

   Povej še papežu in njegovim šepetalcem, ki ne popustijo za nobeno ceno in še kar jodlajo o usmiljenju…itd

   • Zgornji

    TOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! BEDNI NEUMNI IN SLEPI PAPKO SE PA ŠE VEDNO DELA BRIHTNEGA SREDI ZLOBNEGA VATIKANSKEGA BRLOGA !!! ! !!!

    • Steiermark

     Mislim, da je on glavni zlobnež in antikrist!

     • Zgornji

      Ja, prikriti Hinavski ta Zlobnež Je, Ni pa Antikrist.

     • Steiermark

      Kako ni antikrist, če pa deluje proti nam, ljudem in v prid sprijenih opic…..ki nam hočejo zavladati v Evropi, z njegovo pomočjo! Naj si jih on vzame v Vatikan in tam skupaj, s svojimi somišljeniki, “veseljači” z njimi…..

     • Zgornji

      Ja, to Vemo da deluje proti Življenju , Ampak Vseeno pa še Ni Pravi Antikrist , katerega ljudje iščejo na povsem napačnih mestih , in ga zato tudi ne najdejo , ker deluje na najbolj hinavski prikrit možen način kot le lahko. Je pa sodeloval že z Mohamedom, da je ta potem lahko toliko bolj vplival na Pokvarjene Staroarabske voditelje ki so nato še bolj pokvarili že itak Povsem Pokvarjene Staroarabce .

     • Steiermark

      Zgornji, se strinjam s tabo, z majhno različico: po moje je ta papež vseeno, kakorkoli že gleaš nanj, antikrist – po njih delih jih boste prepoznali! In res, po njegovih delih smo ga spoznali , kot pokvarjenega lažnivega hinavskega zmeneta, ki deluje po “satanu” in je eden izmed njegovih pomočnikov oz. hlapcev! To kar počne ta papež, je daleč od Kristusovih naukov!

     • Zgornji

      Ja, se strinjam z teboj skoraj v vsem. le problem je, da ljudje iščejo Antikirsta kot nekega človeka.
      Žal pa je to Drugačna Energija , in sicer je to “razumarski duh” , ki manipulira z dušami ljudi , in je začel z svojim sodelovanjem z Satanom že Kmalu po Gospodovem Vnebovzetju .
      lep primer je njegov vpliv na Mohameda , ki je z satanovo pomočjo zavedel že Milijarde in Milijarde inkarniranih duš do sedaj .
      Od tod tudi Razlog, zakaj ljudje Nikoli nebodo našli nekega poosebljenega “Antikrista” .
      Kajti Antikirstov Duh, je materialni razumarski duh v možganih vsakega človeka .
      In če se mu pusti proste roke … potem se kmalu pokažejo Škodljive Posledice njegovega delovanja na Človeštvo .
      Amennn .
      Mir naj ti bo.

 • xtc

  Seveda ne hodijo turisti ne oni iz EU ne oni iz Arabskih držav-te opice gledajo namreč doma in jih ni treba še tukaj.

 • garfi
 • Felikss_AH

  CITAT – “Sprva so jih res sprejeli kot take – čustveno so se odzvali”

  Zanimivo kako folk ni sposoben oceniti drugi folk že na prvi pogled… ampak no problemo… streznitev prihaja vedno… naj je po žurki ali pa po napačnih odločitvah. Tole se bo seveda še nadaljevalo ker tudi Slovenija je še polna podobnih domačih “čutečih”, in tudi te čaka streznitev. Problem bo ko bo “multikulture” tu toliko da ne bo druge kot vojaška in ne samo policijska OBOROŽENA intervencija.

  Nacionalizem je samoobrambni mehanizem ene nacije, Rasizem pa je samoobrambni mehanizem ene Rase. V glavah večine civiliziranega folka sta obe lastnosti še na črni listi… a ne bo dolgo… streznitev itak prihaja po vsaki neumnosti… in večja je neumnost – hujša je streznitev!

 • Felikss_AH

  “Sprva so jih res sprejeli kot take – čustveno so se odzvali”

  Zanimivo kako folk ni sposoben oceniti drugi folk že na prvi pogled… ampak no problemo… streznitev prihaja vedno… naj je po žurki ali pa po napačnih odločitvah. Tole se bo seveda še nadaljevalo ker tudi Slovenija je še polna podobnih domačih “čutečih”, in tudi te čaka streznitev. Problem bo ko bo “multikulture” tu toliko da ne bo druge kot vojaška in ne samo policijska intervencija… in to po celi EU

  • Felikss_AH

   Experimentalno bi temu dodal še malce teoretiziranja o pojmih kot sta nacionalizem in rasizem ki sta seveda v kriminalizirani domeni sovražnega govora, hujskanja, spodbujanja k nasilju… skratka ena sama groza. Lotevam se tega ker sem opazil da na teh straneh če neprevidno uporabiš te besede ti neki mistični mehanizem v trenutku blokira komentar pod pretvezo spama.

   Nacionalizem bi se v primeru da še obstaja FREE SPEECH in v primeru da ni napadalno usmerjen do drugih, dalo interpretirati kot nekakšen samoohranitveni impulz, posebej zdaj ko multikulturalizem dobesedno postaja genocidna grožnja. Kar zadeva rasizem je zadeva malce težja ker se tega še vedno drži stara ortodoxna interpretacija da je to sovražni odnos med rasami, predvsem Belcev proti ostalim, kar pa ne drži ker rasizem ni samo enosmeren je tudi dvo ali več smeren. Današnja South Africa je najbolj primeren dokaz da je temu tako.

   Tudi oni Črnec ki tuli v telefon da bodo oni posilili vse Evropske ženske je Rasist.. in to tak napadalni Rasist. Enako Muslimanski kleriki ki pridigajo kako bodo nadomestili Evropsko Raso s svojo, in to z lastno demografsko explozijo ki bo atomizirala vse nepravilne Euro-nevernike.

   Čeprav je beseda rasizem pri nevrotični Levici eno najbolj uporabljenih orožij, pri nasprotnikih multikulturalizma pojem Rasizem ima drugačen pomen in to kot Rasni Realizem, kar ni drugega kot zavedanje da so Rase sila drugačne in da pač niso kompatibilne in medsebojno niso pretirano ljubeče. V tem ni nič slabega ker tudi dva soseda se lahko ne marata, in enako je lahko celo za dva člana iste družine.

   Ko in če bo multikulturalizem zaradi svoje malignosti nekoč odpravljen kot Anti-Evropski genocidni načrt, kar tudi je, bi se lahko spremenilo tudi zastarelo pojmovanje Rasizma. Osovraženi kvazi-multikulturalizem je prinesel tudi nekaj dobrega, obudil je staro idejo Pan-Europske Identitete ki se ji v Anglofonskem svetu reče White Nationalism. Levica nebi bila Levica če nebi to takoj “strokovno” prevedla kot White Supremacism, kar pa ni. Osebno nimam nobene težnje supremacije nad nikomer, niti nad mojim psom ne, in niti ne nad sosedovo mačko na primer.

   Onesposobiti Antifa Levičarjem njihovo glavno Anti-Evropsko Rasizem-Artilerijo bi lahko prineslo celo neko vrsto Evropske Mentalne Renesanse. Pan-Europeizem bi tako lahko nadomestiti sedanji zadrti EU-Sovjetism. Alles Ist Möglich!

   • Ksenija ben ali

    Pa kaj vam ni jasno, sej ni fora v tem, da so migranti reveži, sej ne bežijo v Evropo zaradi revščine ampak zaradi razmer, ki jih imajo v državi, zaradi sistema, zaradi stalnih spopadov med prebivalci, ljudje hočejo živeti s svojimi otroki v miru.Če pa imajo več denarja kot prebivalci Bihača in tudi več od velikih Slovencev, a jih je zato treba obsojati, nevoščljivi so, ker si oni ne morejo privoščiti toliko. To še ne pomeni, da so revni ,če so migranti.

    • Franjo

     bolj bebaste razlage pa že dolgo nisem slišal

    • Felikss_AH

     Ben Ali Ksenija… ti si pa res “genialna”… a si prepričana da tale tvoj brez vezni odgovor gre pod moj post. Ajde mala da te popravim – Kot prvo, VEČINA teh “beguncev” ali “imigrantov” ne beži pred ničemer… tile 20, 30 in 40 letni moški otroci prihajajo v EU ker sta im obljubljena med, mleko in Bele Pichketine do mile volje, in ti si že en tak verjeten dokaz iz ponudbe, razen če si sama Originalna Muslimanka iz Bosne

     Prepričan sem da im folk tam v Bosni ni nevoščljiv denarja, in enako je pri nas. Kar mene zadeva naj imajo denarja kolikor hočejo, samo naj ne hodijo sem. Razen tebe, seveda če nisi sama izvirna Muslimanka, in tebi podobnih, kdo ih pa sploh rabi. Pa Muslimani in Črni imate širna prostranstva, daleč več zemlje kot jo premore Evropa, pa rinete sem kjer so se naši predniki stoletja borili proti vašim Invazijam.

     Jaz razumem tvoje stališče, imaš pač osebni interes, a tudi mi imamo osebne interese ki bi jih kot poštena ženska morala upoštevati in razumeti to.

    • Soave

     Ojej ? Tole pa prvič slišim. Torej, niso revni.

     Zato so obleko in hrano stran metali ? Prav. Pa naj si plačajo vse usluge, ki jih dobijo, pa bo.

  • Zgornji

   DOBRO POVEDANO !!! ! !!! Problem nezmožnosti spregledanja naroda pa je v njegovi Duhovni Slepoti !!! ! !!! To Zlo pa napade Vsak narod ki se Preveč predaja Pohoti !!! ! !!! najprej so za to “Boleznijo” Zboleli StaroArabci . Sedaj pa že grozi tudi Celotni Evropi da Bo potonila pod to Pokvarjenostjo. Pa tudi Ameriki . Žal.

   • Felikss_AH

    “StaroArabci” …ROF LOL
    Seveda mislil si (((StaroArabci))) – ?

    • Zgornji

     Ja, to so tisti Pokvarjenci ki so kasneje dobili Mohamedanstvo z Zlobnim Mohijem ki je Ponaredil Biblijo , zato da jih je zavedel/zapeljal in samo še Bolj Zmedel + Pokvaril !!! Žal.

 • Clemen J.

  Kot se iz slik vidi so tej otroci potovali preko 20 let, ker na slikah so krepko cez trideset. Lazi na lazi lebicarjev in islamistov v sloveniji.

 • KP

  Verjetno sem rasist,ker mi je več do Slovencev,kot do nehvaležnih čifutarskih pritepencev ali pa do dvakratžgancev?

  • Zgornji

   Ja, Zlobni Pokvarjeni Parazitski Zblojenci bi res o tem tako blebetali !!! ! !!!

 • Zgornji

  … in v stavnicah … delajo Kaj … ??? Kaj delajo v “stavnicah” … ??? !!! ??? MAR TAM GARAJO KOT ČRNA ŽIVINA ZA PREŽIVETJE ??????? !!!!!!! ??????? MAR TAM KORISTNO SODELUJEJO ZA PRIHODNOST ČOLOVEŠTVA ?????????? !!!!!!!!!! ??????????
  NNNIIIIIIIIIIČČČČČČČ NI OD TEH ZLOBNIH POKVARJENIH PARAZITOV DRUGEGA KOT SAAAAAAAMO ZLO , KI SO GA DELLAI ŽE V DOMAČIH DRŽAVAH !!! ! !!!
  IN TU NEBO NIIIIIIIIIIČ DRUGAČE !!! ! !!!
  ZATOREJ JE TISTI KI JE ZA MIGRANTIČE AVTOMATSKO PROTI SLOVENIJI !!! ! !!!
  AMENNN !!! ! !!!
  TOREJ , ŠARKO , ČE SI ZA MIGRANTIČE, BOŠ DOBIL ŠAMARKO OKROG BUČE !!! ! !!!
  EVOTIGANA !!! ! !!!

  • stane

   Prav imas. Se ti pridruzujem.

 • samotoje

  Ne razumem, čemu se zdaj Evropejci od juga do severa tako silno čudimo. Islamski kalifat je napovedal, jasno in glasno, da bo islam najprej pokoril Evropo, potem pa še preostali svet. In to so že prej razglašali mnogi imami (spomnim se jasnega sporočila imama iz Bagdada leta 2003). Vse to je bilo objavljeno na internetu, s prevodi in tudi razlagami. Verjetno se muslimanski osvajalci sprašujejo, kaj nam, butastim nevernikom, ni jasno. Oni imajo jasen cilj in ga izpolnjujejo. Nič več in nič manj kot to.

  • KAPIBARA

   Že mal prej so napovedoval:
   …- Leta 1999 je na sinodi v Vatikanu, med razpravljanjem o odnosih muslimani in kristjani, eminentni muslimanski učenjak hladnokrvno dejal:
   “S pomočjo vaše demokracije bomo vdrli k vam,s pomočjo naše vere bomo zavladali nad vami. ”
   – To je povedal udeleženec sinode monsignor Guiseppe Bernardini.
   – Vir: knjiga Bes in Ponos – Oriana Falacci str. 98-99

   • samotoje

    Prebral. Odlična knjiga. Fajonka bi se jo morala naučiti na pamet.

    • Steiermark

     To kar si zapisal zgoraj, me spominja na “lepe čase komunizma”, ko so nekega duševno omejenega meščana, ki si je dovolil “povedati vic, na račun pederajzla tita, obsoddili na zapor za čas, dokler se nebo naučil na pamet neke knjige, ki je govorila o pratizanih in njihovem “osvobajanju” (koga ali česa????). Brat tega duševno prizadetega, je bil, kot majhen otroček, “poklican” v Graško bolnišnico, češ, da morajo opraviti neke preiskave in čez 2 tedna so starši dobili sporočilo, da je otrok umrl….. In tukaj se kaže “razlika” med nacističnimi metodami in komunističnimi! Oboji, isti ali pa še slabši – tardeči!

     • Jani

      Kaj je pesnik htio povedat, ka si piso memoare, spomine, še zdaj si duševno prizadet

 • Vin Dizl

  Nič ni naključno. Tudi tale muslimanizacija evrope ne. Kdor je malo preletel Koran, ve kaj se dogaja in ga teži, kaj se šele bo. Neumna, neumna evropa.

  • stane

   Zelo imas prav

 • patria

  Svoji med svojimi!!!

  • stane

   Ne bo drzalo. Migranti,ki prihajajo v BIH napadajo gostitelje Bosance ceprav so muslimani kot oni. Migranti trdijo,da so Bosanci premalo muslimani,ker niso radikalci. Zato jih migranti-radikalci imajo za nevernike kot preostalo EU.BIH se dusi od teh migrantov-radikalcev,ki so prisli pomuslimaniti EU. Ce so tako ubogi;kdo jim daje vecje vsote denarja? Muslimanske drzave: Katar, Saudova Arabija, Turcija. Se bi se kaksna drzava nasla. Migrant je Katarski TV izjavil,da ne bezi pred issisom,da gre v EU spametovati Evropejce-nevernike,ceprav za ceno lastne druzine. PO TEM IN TUDI PO SICERSNJEM OBNASANJU SE VIDI KAKSE JE TA NAROD. VERSKI FANATIKI.
   KAKO JE PA TO ZDRUZLJIVO S KRSCANSTVOM IN SPLOH EVROPSKO KULTURO JE PA NORMALNEMU CLOVEKU POPOLNOMA JASNO.

   • Franjo

    Pobit golazen

 • David Hitler

  Tu bi bilo treba zgradit 50 metrov evropski z 10000000000vatov zid in velik krematori če bi to preživel bi bil fuknen v peč in bi blo kr fletn vidt paljenja peščenega zamorskega smeča

 • garfi

  ALARM !!!
  NAČRTOVAN LEVI GLOBALNI FAŠIZEM-REVOLUCIJA NA POHODU !!!
  leWiČĆarji so od globalistov plačani veleizdajalci in uvozniki islamistične golazni
  komunajzarska rtvZLO SKRAJNEŽE-šarec-sd-smc-desus-l-bratušek-itd predstavlja kot sredino, pravo sredino SDS pa zmerjajo z radikalci in zanesljivo tudi z nacisti
  nevarni časi so saj so komunajzli del TOTALITARNIH globalistov in njihov cilj je uničenje svobode, domoljubov, držav, narodov, družine, kristjanov, pravih vrednot
  naci plakati v titovem velenju niso naklučje, gre za isto usklajeno globalno vojno, kar leWaki počno v Ameriki
  NEVARNOST DRŽAVLJANSKE VOJNE V AMERIKI IN PRI NAS PRAVEGA DRŽAVNEGA UDARA
  https://www.infowars.com/
  BREAKING! Trump Prepares Rex 84 Martial Law, Stop Fall Of US – ALEX JONES INFOWARS
  https://www.youtube.com/watch?v=cssfD0KlHxA&t=3059s

  • Franjo

   Debil

   • garfi

    medtem ste gLobaListi že ukinili InfoWars
    dokaz tvoje in sorosove Debilnosti
    RESNICA VEDNO ZMAGA
    NE DA SE JE USTAVITI