fbpx

Bizarno: 46-letnik je postal 6-letna deklica

Foto: Printscreen/Youtube

Transseksualec Wolschtt, oče sedmih otrok, je zapustil svojo družino, da je lahko začel živeti novo življenje. Sedaj se v novi družini oblači v deklico in živi življenje 6-letnega otroka. Vendar to še ni najhuje – moškega na socialnih omrežjih javno podpira precej ljudi, saj ga opredeljujejo kot “sijoč primer drugačnosti”.

46-letni Stefonknee (oziroma Stephanie) Wolschtt je sicer oče sedmih otrok, katere pa je zapustil, saj se je odločil za drugačno življenje. Moški se sedaj oblači v 6-letno deklico, v vlogo pa se je tako vživel, da se je našla tudi družina, ki ga je posvojila.

Pri 46 letih sta ga posvojila tuja “mamica in očka”
Wolschtt se je odločil, da prekine 23-letni zakon s sedmimi otroki in se namesto tega vživi v vlogo “mlajše sestrice” z novimi starši. Na začetku je sicer želel biti 8-letna deklica, nato pa si je premislil in se za dve leti pomlajšal.

“Posvojila sta me mamica in očka, ki sta se popolnoma sprijaznila s tem, da sem majhna deklica, njuni trije otroci in vnuki pa ju pri tem popolnoma podpirajo,” je pojasnil Wolschtt. Po njegovih besedah se ima z novimi bratci in sestricami odlično, skupaj barvajo in počnejo “otroške” stvari.

Celotna situacija se zdi bizarna in neverjetna. Podrobnosti o življenju transseksualca si lahko ogledate v spodnjem posnetku intervjuja, ki ga je objavil Daily Xtra.

Kdo je tu nor?
Wolschtt na socialnih omrežjih začuda uživa precejšnjo podporo. Pojavilo se je namreč veliko število zagovornikov “socialnih pravic”, ki bi sicer dejstvo, da človek zapusti ženo in svojih 7 otrok, verjetno obsojali. Vendar jih to, da se 46-letnik oblači v 6-letnico, očitno prav nič ne moti, nad tem so celo navdušeni.

 

N. K.