Kanadska homoseksualna političarka poziva k pravni zaščiti predstav transvestitov za otroke

Foto: YouTube

Po nedavnem dogodku v ZDA, ko je transoseba brezvestno umorila tri devetletne otroke in tri odrasle, se je levičarska kabala postavila v bran LGBTQ skupnosti in ne žrtvam. LGBTQ skupnost in njihova uničujoča ideologija postajata vedno bolj zaščiteni, tako zelo, da je Nova demokratska stranka v Ontariu (Kanada) kot odgovor na naraščajoče proteste in nasprotovanje omenjeni skupnosti predstavila zakon, s katerim želi ustvariti varnostna območja skupnosti okoli “drag queen” dogodkov, ki so namenjeni otrokom. 

Kanadska politična stranka NDP je v torek pozvala vlado, naj ustvari varnostna območja skupnosti, ki bodo ščitila transvestite in skupnosti LGBTQ pred nadlegovanjem in ustrahovanjem na njihovih nastopih, s katerimi “posiljujejo” otroke. Njihove perverzne in za otroke popolnoma neprimerne predstave so bile tarča organiziranih protestov po Združenih državah Amerike in tudi v Kanadi. Predlog je predstavila radikalna homoseksualka Kristyn Wong-Tam.

Če bi pred desetimi leti trdili, da bodo šole vabile transvestite, da bi otroke naučile, da obstaja 73 spolov, bi vas označili za nore. Ta argument bi veljal za tako skrajnega in neverjetnega, da vas ne bi vzeli resno. Vendar se dogaja ravno to, očitno pa si levičarska kabala prizadeva to celo uzakoniti. Zdi se, da vse pelje v to smer, ta trenutek v Kanadi, kjer je na mizi nov predlog zakona. Ta bi generalnemu državnemu tožilcu Ontaria omogočil, da začasno določi lokacije po vsej provinci kot “varnostna območja skupnosti 2SLGBTQI+”, in vsakdo, ki bi nadlegoval, ustrahoval ali sovražno govoril proti omenjeni skupnosti, bi bil oglobljen do 25 tisoč dolarjev. Drugi del predloga zakona bi ustanovil svetovalni odbor, sestavljen iz zakonodajalcev in članov skupnosti LGBTQ, ki bi ponudil priporočila za preprečevanje “zločinov iz sovraštva proti 2SLGBTQI+ v Ontariu,” poročajo kanadski mediji.

Zakon o zaščiti skupnosti 2SLGBTQI+ je bil predstavljen v torek na tiskovni konferenci, udeležili pa so se ga tudi transvestiti, posamezniki, oblečeni v kostume, za povrhu vsega pa so bili poleg tudi otroci. Predlog zakona je sledil po tem, ko naj bi bila LGBTQ skupnost v zadnjem letu soočena z grožnjami in ustrahovanjem v Ontariu, s to potezo pa so demokrati opoziciji in konservativcem dali novo priložnost za “napad” in mržnjo do skupnosti LGBTQ, ki načrtno uničuje otroke.

Zakon preži na tiste, ki izražajo skrb nad seksualizacijo otrok
Ustavna pravnica Allison Kindle Pejovic je za Fox News povedala, da bi predlog zakona “kaznoval svobodo govora in pravico do protesta, ki sta zaščiteni s kanadsko ustavo. Kar pa ta zakon razlikuje od ostalih, je specifika, in sicer, da vsebina cilja na določen način sovražnega govora, medtem ko bi bili drugi potencialno sovražni govori in protesti, žaljivi za druge skupnosti, dovoljeni,” piše Fox News. Kanadska vlada si je s tem očitno dovolila in privoščila, da namerno in neupravičeno grozi ljudem, ki mirno in javno izražajo svojo zaskrbljenost glede seksualizacije otrok, ki se dogaja pred očmi vseh.

Foto: socialna omrežja

Svoboda govora je temelj zdrave demokracije
Sovražni govor in kriminalno nadlegovanje sta v Kanadi že kaznivo dejanje, lestvica za ta kazniva dejanja pa je zelo visoka. Predlog zakona cilja le na določeno vrsto govora in je mejo postavil precej nižje, zaradi česar bi lahko kanadski državljani teoretično kršili zakon, ker so izrazili poglede na škodo, ki jo po njihovem mnenju trpijo otroci na določenih dogodkih.

Tanja Brkić