fbpx

Ker je zavrnila snubca: Žensko posilili, ji z opeko razbili obraz in zapeljali čez njo z avtomobilom

Foto: epa

V Indiji so šokirani nad grozljivimi podrobnostmi, kako je umrla komaj 23-letna ženska. Napad na njo se je zgodil le nekaj dni potem, ko je vrhovno sodišče potrdilo smrtno kazen štirim moškim, ker so leta 2012 brutalno množično posilili žensko v Delhiju.

Tuji mediji poročajo, kako so v Indiji posilili, umorili in nato še posmrtno iznakazili njeno telo. Grozljivo dogajanje se je zgodilo v mestu Rohtak v severni indijski državi Haryana, to pa si je “prislužila” zgolj zato, ker je zavrnila ljubimca in njegove prijatelje, poroča RT.

Obdukcija trupla je pokazala, da so ji razbili lobanjo, v intimne predele pa so ji vstavljali ostre predmete.

Vodja forenzičnega oddelka na inštitutu za medicinsko znanost v Rohtaku dr. Dhatterwal razkriva, da vse ugotovitve kažejo na brutalno posilstvo in umor, prav tako verjame, da so ženski obraz razbili z opeko, nato pa čez njo zapeljali še z avtomobilom, zato je bilo njeno telo nemogoče identificirati. Nato so truplo raztrgali še potepuški psi – policija je razkrila, da so ji odtrgali del obraza in telesa. Iznakaženo truplo je v četrtek našel nek mimoidoči …

23-letnico so domnevno ugrabili v Sonipatu, ki se nahaja približno 40 kilometrov od Rohtaka, 9. maja, njeni starši pa so ugrabitev sporočili policiji. Prav družina je bila tista, ki je pomagala najti osumljenega, saj so dejali, da je glavni osumljenec sosed, ki je v zadnjem letu nadlegoval njihovo hčer in jo silil v poroko, ona pa je to odklonila. Trdijo, da je policija v Haryani prezrla pritožbo, ki so jo zoper tega človeka vložili pred približno tremi meseci. Vendar pa policija trdi, da niso našli nobenih pisnih dokazov oziroma pisne pritožbe v svojih evidencah. Policija prav tako trdi, da naj bi družina trdila, da so z nadlegovalcem “dosegli kompromis”. Po tem grozljivem umoru je policija nato aretirala dva osumljenca, vključno z glavnim osumljencem.

M. S.