fbpx

“Konec homoagresiji!” V Krakovu organizirane demonstracije proti vsiljevanju LGBT ideologije v poljsko družbo, šole in vrtce!

(Foto: epa)

Dovolj je mavričnega zatiranja! V sredo, 19. avgusta 2020 se je v Krakovu odvila demonstracija za obrambo žrtev gibanja LGBT+ na kateri so organizatorji jasno in glasno povedali, da imajo “DOVOLJ”. Dogodek se je odvijal na Glavnem trgu ob kipu poljskega romantičnega pesnika Adama Mickiewicza. S shodom so začeli ob 19h. Na demonstracijo so Poljake med drugim vabili lokalni predstavniki Narodnega gibanja, Fundacija Pro – pravica do življenja, Vsepoljska mladina in Akademska korporacija Akropolia Cracoviensis. 

Organizatorji sredinega manifesta želijo jasno pokazati, da imajo dovolj mavričnega zatiranja v družbenem življenju, v javnem diskurzu in na ulicah svojih mest. Obenem želijo, da so mavrični huligani, ki skrunijo svete simbole njihove vere in narodove tradicije, kaznovani. Siti so terorja mavričnih borcev, ki napadajo povsem običajne ljudi in uničujejo njihovo imetje. Dovolj imajo tudi indoktrinacije poljskih otrok ter napadov na tradicionalno obliko zakonskega in družinskega življenja, poroča pch24.

Ravno tako imajo dovolj “mašenja ust” in zastraševanja s strani mavričnih cenzorjev v akademskih sferah in dovolj diktiranja mavričnih standardov na gospodarskem področju ter na delovnih mestih. Siti so vsiljevanja mavrične ideologije v vseh sferah življenja Poljakov. Organizatorji so k udeležbi povabili vse, ki se strinjajo z njihovimi stališči.

Zavedajo se, da v svoji državi predstavljajo večino. Prav zato ne morejo še naprej stati križem rok, medtem ko narašča pritisk s strani LGBT+ skupnosti, saj njihova pasivnost pomeni zmago homosekusalnega lobija, kar bi vodilo v porušenje reda, ki stoji na naravnem pravu in pomenilo poseg v njihovo svobodo. Prav zato je po njihovem mnenju skrajni čas, da se temu reče “DOVOLJ”, dokler še ni prepozno.

Aktivisti LGBTQ so oskrunili Kristusov kip v Varšavi. (Foto: pch24)

Potem ko smo bili priča številnim profanacijam spomenikov v ZDA in zahodni Evropi s strani skrajnih Black Lives Matter in Antife, ko so skrajni levičarji celo Francetu Prešernu nadeli verige, ter požigom in skrunitvam cerkvenih zgradb in kipov v ZDA, smo bili nedavno podobni obskurni akciji priča tudi na Poljskem. Žrtve so bili tako znani Kristusov spomenik kot tudi spomeniki številnih zgodovinskih osebnosti in celo slovita morska deklica, simbol Varšave.

Aktivisti LGBT+ onečastili spomenik Varšavske morske deklice – simbola Varšave. (Foto: oko.press)

Gre za akcijo podivjanih “mavričnih ljudi” iz čigar provokativnih in perverznih izjav je mogoče sklepati, da bodo šli za dosego svojih ciljev, tudi preko trupel. Znane varšavske kipe so namreč v noči med 28. in 29. julijem opremili z LGBT zastavami in nekaterim prekrili usta z rutami, s simbolom Anarhije. Obenem so zidove po mestu polepili s svojimi pamfleti na katerih provokativno izražajo svojo agendo. Vendar pa se je tedaj oglasil poljski premier Mateusz Morawiecki, ki je ob oskrunjenem Kristusovem kipu opravil molitev, prižgal svečo in jasno dejal: “Na Poljskem ne bomo ponovili napak Zahoda. Vsi vidimo, kam pelje toleriranje barbarstva!” 

Domen Mezeg