Kriminalna dejanja migrantov se vrstijo: Skupina Turkov brutalno napadla štiri policiste, trije mladoletniki pa so se znesli kar nad upokojenkama

Migranti

Slika je simbolična (Foto: Twitter)

Število kriminalnih dejanj, izvršenih s strani migrantov, v Nemčiji še naprej strmo narašča. Minulo soboto je tako skupina Turkov napadla štiri policiste. Ob tem je ta vikend v Nemčiji prišlo tudi do napada treh mladoletnih ilegalnih migrantov na starejši upokojenki, ki so ju obenem še oropali.

Dogajanje v Nemčiji nedvoumno dokazuje, da integracija številnih migrantov v tamkajšnjo družbo nikakor ni uspela. To dokazujejo že samo najnovejši dogodki, ki so pretresljivi, saj jasno potrjujejo nasilje številnih tujerodnih prišlekov. Minuli vikend je namreč po poročanju spletnega portala Voice of Europe do hujših napadov prišlo tako v kraju Hamm v Vestfaliji kot tudi v mestu Mönchengladbach v bližini Düsseldorfa in nizozemske meje.

V Hammu je štiri policiste, ki niso bili na službeni dolžnosti, napadla večja skupina Turkov, v kateri je bilo vsaj 10 do 15 oseb. V incidentu sta jo dva izmed varuhov pregona hudo skupila. Eden je utrpel poškodbe trebuha, drugi pa pretres možganov. Še dva policista sta bila lažje poškodovana. Dogodek je že ostro obsodil notranji minister v Severnem Porenju-Vestfaliji Herbert Reul iz vrst CDU. “Vse podrobnosti napada še niso znane, počakati moramo na rezultat preiskave. Ne glede na to je treba napad na štiri policiste najstrožje obsoditi,” je povedal Reul.

Herbert Reul (Foto: epa)

Med napadenimi tudi 91-letna ženska
Še bolj sprevržen je bil napad v Mönchengladbachu, kjer so trije mladoletni migranti, stari 11, 12 in 15 let, napadli ter oropali dve upokojenki, pri čemer je bila ena stara 74, druga pa 91 let. Po navedbah prič so storilci z žrtvama ravnali skrajno brezobzirno in agresivno. Približali so se jima od zadaj, nato pa so ju zbrcali ter jima ukradli torbici. 91-letna ženska je bila v incidentu poškodovana, zaradi česar je bila prepeljana v bolnišnico.

Rajko Golob

 • Marija

  To nas čaka.

 • Olga101

  “Miroljubni” islam (po Poriću) in “kultura” (po pater Cestniku)!

  • tonite falco

   Za te pritepence imigrante ali kot jaz pravim alahovo vojsko je samo najboljše in edino zdravilo 7.62 mm in nič drugega. Da bodo blaženi med devicami v raju jim moramo ustrečti čimprej !!!

 • samotoje

  Integracija muslimanov je nekaj takega kot gašenje ognja z vrelim oljem. No go.

 • šmentanamuha

  Kmalu tudi pri nas …

 • xtc

  Zanima me ,če bi se tile poguni turki upali lotiti Izraelskih policistov,verjetno začasno ,da po vsaj 10 ih z preluknjanimi beticami pa bežalio kot je pri njih ko jih skupijo v navadi.

  • Andrej

   Izraelska oblast brani izraelsko državo in njihova policija ima vsa poblastila, da v tem smislu tudi ukrepa. Ali lahko to rečemo tudi za kako evropsko državo?

 • Goran Hvala

  dejte dejte… uno mularijio narezat ko bike… in to z eno kvalitetno sibo..da 1mesec nebi sedel na nobeni od ritnic. pa jih poducit kaj in kako se pri nas dela in je…? kar se tice unih policajev so jih pa sami iskal…. celi pametni in pijani…
  ne zagovarjam tud ne turcov… kazn jim nabasat tako kot vsakemu za rqzgrajanje 8n pretepe itd.. za neke uradne osebe se ne more jit ker niso bli na sihtu policaj.. ce ugotovijo da je kdo ilegalc al pa azilant itd.. samo izgon direkt in ban v eu… ce je treba dozivljensko prepoved .. mel sanso in jo zafura za pizdarje… konc debate…vi bi pa sam paniko zganjal pa neke vaske straze se sli… ze naslove clankov imate res ubitacne…ze zarad tega vas polovica vasih bralcev jemlje kot ” some funny shit”… to je pac dejstvo.. ker vem da me boste zdej z samimi dejstvi zasul..

  • Felikss_AH

   Nastopil si kot neka višja inteligenca… in če si res to potem je smiselno na tebe nasloviti nekaj vprašanj, na katera se goreči podporniki teh kvazi-imigrantov odzovejo tako da ignorirajo vprašanje ali pa umaknejo svoj komentar… in to “tehniko” je uporabil en tak pred nekih 20 ur. Moja vprašanja so sila preprosta –

   Zakaj je dobro da se Evropo poseli z Muslimani in Črnimi?
   Kakšne so prednosti in koristi tega?
   Kako vidiš bodočnost take Evrope?

   Še nikoli in nikjer nisem naletel da bi kdo iz Levega bloka pojasnil zakaj je to dobro… nihče… od vrhov politike, preko medijev, NGO-jev, raznih aktivistov in navadnih navdušencev nad “imigranti”… skratka NIHČE!

   Namesto tistega dejte dejte… ki zveni kot glas nekoga ki ve več… a se ti da pol nam nevednim malo razsvetliti smisel vsega tega? Lahko da boš zapisan v zgodovino kot prvi ki je odgovoril na taka vprašanja…. če ne v svetovnem merilu pa saj na tem portalu.

   • Nata

    Hja. . . . . kaj pa vem , no ?? Kako je že naložil Repe ?
    Pa še nekaj jih je , ki tako mislijo . . . .. .

 • Andrej

  Zdaj čakam na ugotovitev, da so štirje policaji v civilu napadli 10-15 Turkov in jih pri tem skupili. Se ne bi preveč čudil, da jih bodo še kaj sodno preganjali.