fbpx

[Video] Kurbe v kampanjo za Hillary

Kar 500 ameriških prostitutk se je povezalo in ustanovilo skupino z namenom, da v politični kampanji podprejo Hillary Clinton. “Veliko ljudi misli, da smo samo bordel ter da je naše področje seks in ne politika. Ampak to ni res,” je povedala članica skupine Kurbe za Hillary (Hookers 4 Hillary). 

Članica skupine prostitutk z umetniškim imenom Love je razkrila, da svojim strankam – v kolikor prispevajo denar za kampanjo Clintonove – nudi dodatne ugodnosti. “Strankam rečem, da v kolikor bodo prispevale denar za predsedniško kampanjo, jim nudim dodatno uro užitkov brezplačno. Večina jih plača,” je pojasnila.

Foto: epa

V nekaterih bordelih je politika očitno priljubljena tema pogovora (foto: epa).

“Hookers 4 Hillary” 
Povedala je, da so samo v zadnjih dveh tednih tri njene stranke za kampanjo Clintonove prispevale po tisočaka. Donacije nakazujejo direktno Hillary Clinton. “Kurbe za Hillary” namreč ne sprejemajo donacij v njenem imenu, poroča portal Politico.

Love, ki dela v bordelu Moonlite Bunny Ranch v Nevadi, je novinarjem tudi zaupala, da ženske v bordelih snemajo razne politične razprave, posnetki pa so na voljo za ogled vsem “zaposlenim” v hiši. Po njenih besedah je med prostitutkami v njihovem bordelu politika tudi sicer zelo priljubljena tema pogovora.

N. K.