fbpx

Kurdski migrant umoril 17-letno dekle in jo razkosal! Njeno glavo hranil v kovčku!

Foto: posnetek zaslona

Na Švedskem so 23-letnega kurdskega migranta obtožili umora njegovega 17-letnega dekleta. Kot kažejo dokazi, je migrant žrtev po umoru razkosal, njeno glavo pa je zavil v aluminijasto folijo in shranil v kovček poleg nagačene živali, kar je po njegovih besedah dokaz njegove ljubezni. Migrant je že leta 2018 zagrozil žrtvi, da jo bo razkosal, izginila pa je 14. novembra lansko leto.

23-letni kurdski migrant Tishko Ahmed je bil na Švedskem obtožen umora njegovega 17-letnega dekleta Wilme Andersson. Ta je izginila pred šestimi meseci, njenih ostankov pa še zdaj niso v celoti našli, saj jo je kurdski migrant razkosal, njeno glavo je na primer skril v kovček. Glava je bila zavita v aluminijasto folijo, v kovčku pa je bila spravljena zraven nagačene živali.

Migrant že leta 2018 zagrozil žrtvi, da jo bo razkosal
Poleg glave je policija našla tudi sledi DNK na nožih, ki jih je Ahmed prejel za darilo od Wilmine mame. Odkrili so še, da je Ahmed Wilmi že leta 2018 poslal sms sporočilo, v katerem ji je zagrozil, da jo bo razkosal. V svojo obrambo je dejal, da je to, da je ohranil njeno glavo, dokaz njegove ljubezni, migrantov odvetnik pa trdi, da je glavo v stanovanje nekdo podtaknil. Kot poroča Voice of Europe, je morilec na Švedsko prvič prišel leta 2006 kot begunec.

Anderssonova je izginila 14. novembra
Anderssonovo so nazadnje videli živo 14. novembra v kraju Wakesborg na švedski zahodni obali, policija pa verjame, da je bila umorjena na ta dan. Sosedje so med drugim povedali, da so 14. novembra slišali kričanje iz Ahmedovega stanovanja, številni vozniki pa so policijo malo po tem obvestili, da hodi ob avtocesti in se obnaša nenavadno.

Rok Krajnc