Ladje tihotapskih nevladnih organizacij že čakajo pred italijanskimi pristanišči na levo vlado, da na stežaj odpre vrata ilegalnim migracijam!

Ladja ´Mare Jonio´ (Foto: Twitter)

Italijanska levičarska koalicija, ki je nastala izključno z namenom, da se oblast prepreči stranki Liga nekdanjega notranjega ministra Mattea Salvinija, ki v javnosti uživa daleč največjo podporo, je že začela udejanjati svoj načrt ponovnega sprejemanja večjega števila ilegalnih migrantov. Deset plovil nevladnih organizacij v Sredozemskem morju tako že nestrpno čaka, da Italija na stežaj odpre vrata številnim tujerodnim ilegalcem.

Potem, ko je v Italiji Gibanje 5 zvezdic (M5S) sestavilo koalicijo z levosredinsko Demokratsko stranko (DP), čeprav je edina skupna točka na njihovem programu sovraštvo do Lige in nekdanjega notranjega ministra Mattea Salvinija, se po poročanju spletnega portala Voice of Europe že kažejo prvi znaki, da bo ta sosednja država Slovenije ponovno na stežaj odprla vrata ilegalnim migrantom.

Nicola Zingaretti, vodja DP, je že razkril namero, da namerava nova koalicija zmanjšati stopnjo varovanja države pred ilegalnimi migracijami, kar v praksi pomeni ponovno odprtje italijanskih pristanišč za ladje nevladnih organizacij, ki so polne ilegalnih migrantov. Zaradi omenjene napovedi nove italijanske koalicije so trgovci z ljudmi, ki sodelujejo z nevladnimi organizacijami, na območju Sredozemskega morja že okrepili delovanje. Na obalah Libije se tako trenutno nahaja deset plovil, katerih glavni namen je prepeljati številne ilegalne migrante v Italijo.

Nicola Zingaretti (Foto: epa)

Italijanski levičarji že dovolili prva izkrcanja ilegalnih migrantov
Ob tem velja poudariti, da je že v ponedeljek ladja ´Mare Jonio´, ki jo upravlja italijanska nevladna organizacija Mediterranea Saving Humans, dobila dovoljenje za pristanek v Italiji, pri čemer se je z nje izkrcalo 31 migrantov. Podobno je istega dne tudi plovilo ´Eleonore´ nemške nevladne organizacije Lifeline v Italiji izkrcalo 104 migrante, čeprav ji italijanske oblasti tega uradno niso dovolile. Omenjena ladja je namreč na vsak način sililo v italijanske vode, pri čemer jo je prestregla italijanska policija, ki jo je nato pospremila do pristanišča Pozzallo in tam zasegla. Tiskovna predstavnica Evropske komisije je povedala, da so bili že sprejeti ukrepi za zagotovitev razdelitve izkrcanih migrantov v različne države članice Evropske unije.

Rajko Golob

 • matjazr7

  Načeloma je izgon Salvinija v sedanji situaciji dober za Slovenijo. Bodo imeli prebežniki, ki uporabljajo balkansko pot, prosto pot do Italije.

 • šmentanamuha

  Levičarjem, prodanim NWO se mudi. Načrt mora biti realiziran do 2025.

  • xtc

   Ne bo kriza prinaša vojno z njo pa prihaja “normaliziranje” zadev tako ali drugače z lepa ali zgrda.

   • šmentanamuha

    Resnično si ne morem predstavljati, da bi Stvarnik podpiral vso to korupcijo in izprijenost tega časa. Reset bo zagotovo. Vprašanje je, kaj lahko storimo mi, ki se nočemo pridružiti NWO agendi.

    • xtc

     To kar po vseh zgodovinsko logičnih dogodkih prihaja,je tisto kar se je zgodilo nesrečnim Judom mala malica,zapomni si.
     Hec pa je v tem,da bodo morali proti temu tudi Judje,če bodo želeli obstati,kajti antisemitizem v EU med levaki in ilegalci strmo rase.

     • Marija

      Le kako dolgo bo še Orban zdržal?

    • Marija

     Kdo se ne pridruži je uničen brez milosti

 • xtc

  Če Italijani ne želijo vojne jim ne preostane drugega,kot Pohod na Rim s Salvinijem in obračun z izdajalci in tihotapci ljudi,no ja sicerpa zgodovina se ponavlja in iztopom iz Bruselj EU ja.
  Sicer pa vse bolj jasno postaja ,da je euro območja konec-tega se zavedajo tudi vse bolj Nemci,ki vse bolj zahtevajo nazaj Marko in manj plastike,kar bi ob nadaljnem porastu moči AfD lahko postalo realnost z eurom pa bo verjetno šla v franže tudi Bruseljbirokratska EU,ki se trenutno na vse kriplje trudi zaustaviti tisokar je neizbežno njen konec,tak kot je sedaj.

  • Marija

   Najhujši hinavec je pa papež.

 • All Bot

  Levake, še posebno gibanje 5 zvezd bo ta izdaja italjanskega ljudstva močno koštala na lokalnih, čez tri leta pa še na državnih volitvah. To pa seveda, če bo leva koalicija do takrat zdržala, po moje ne bo.

  • Nata

   Hja. . . . . . v tem času bodo pa zopet ” reševali ” tisoče Afričanov ??

  • Marija

   Nič ne bo imajo dovolj močno vojsko za sabo.Bo pa na koncu zelo krvavo.

 • Steiermark

  Prekleti naj bodo tudi italjanski levaki, ki delujejo proti nam, avtohtonim in Evropejcem!

  • xtc

   Ne se bat tudi njih čaka podobna nagrada kot Brusljekracijo,samo kriza naj zategne,po boste videli kako bo to šlo hitro.

   • Steiermark

    Upajmo!

   • Marija

    Kriza bo pri nas ne za migrante.

 • soc

  Levake na horizontalen štrik, preden oni nas na vertikalnega. Malo družbeno koristnega dela na gradbiščih za opičnjake, prisesane na pojem in finance države, bo neskončno bolje od déjà vu državljanskih klanj. Kjer smo Slovenci skupaj s Hrvati daleč vodilni v Evropi, Italijani pa krepko zadaj.

 • GverilaStyle

  potopit vse te ladije in naj nigri plavajo

 • skorpijon93

  izgnat bosance, albance iz slovenije, izgnat jugo ! ne maram priseljencev

  • Observer

   Priseljevanje teh je potrebno ustaviti, a vseeno ne metati vseh v isti koš. Nekateri so v redu in imajo radi Slovenijo. Če bi mi bili prijazni do njih, bi tudi oni bili prijazni do nas, še posebej ko odraščajo kot otroci. Tako pa nekateri bosanski otroci trpijo ksenofobijo samo zaradi tega ker so bosanci, ali pa pol bosanci, in ni čudno, da potem sovražijo Slovence, ko odrastejo in nas potem prav tako mečejo vse v isti koš. In potem se vrtimo v krogu sovraštva. Moja nečakinja je pol bosanka in tudi zaradi mojega vpliva na njeno vzgojo posluša Slovensko narodnozabavno glasbo in poje Slovenske pesmi in posluša krščanske zgodbe in moralni nauk Svetega pisma. Njena malo starejša sestrična, tretja generacija bosanskih priseljencev, je dobila nagrado v šoli pri slovenskem jeziku. Ko sem jo prvič srečal in slišal govoriti lepo slovensko, me je prav osupnila. Še marsikateri Slovenec ne govori tako lepo slovensko. Ti nič krivi otroci ne dojemajo ksenofobnega sovraštva odraslih ali pa sovraštva otrok teh odraslih proti njim.

   • Marija

    Pa od kot si ti padel.Vsi tujci imajo radi Slovenijo vsi bi jo imeli samo ne Slovencev.Ali nismo mi Slovenci Slovenija?Nas je treba uničiti seveda pokrajina ostane.Ampak ne bo več Slovenija.Brez Slovencev je ni.Bo vse drugo.

    • Dragan Krstič

     Marija, daj mi razloži kdo je čisti Slovenec, kdo je na pol Slovenec in kdo ni Slovenec. Preden pa to ugotoviš pa pojdi na testiranje DNA da izveš če si čista Slovenka. Pa naprej ti povem da ti bodo povedali analitiki DNA da si čista Slovenka le takrat če se 3 krat dnevno stuširaš. Slovenec je vsak državljan Slovenije ki ima rad Slovenijo, živi po normah ki so uveljavljene v centralni krščanski Evropi in kot zdrav sposoben državljan živi od svojega dela. Bo šlo?

 • Andrej

  Italijanom se kmalu utegne “zgoditi ljudstvo”. Mi tega nismo sposobni, razen, če bi bilo treba proti Janši.

  • Observer

   Italijani so med drugim že doživeli in videli tako brutalne stvari kot so razkosane Italijanke v kovčkih s strani Afriških črnih zveri. Slovenci si zatiskajo oči. Pri tem pomagajo tudi levi mediji, in tiščijo glavo v pesek. V tem je razlika. Strahopetnost. A ko je strah dovolj velik in ljudje dojamejo, da bodo ogrožena tudi njihova nojevska življenja, če ne bodo kaj storili, je njegova posledica jeza kot način samoohranitve.

  • Marija

   Takrat pa takoj najvećja in najbolj divja vojska na svetu.

 • von Rhein

  Torej na obalah Libije čakajo ladje na tiste,ki bodo veslali 500m od obale.

 • Artur

  Zagotovo se kmalu pričakuje italijanski narodni upor proti njihovi levi narodno izdajalski gamadi obeta se “romunski scenarij”, pohlevni Slovenceljski mega idioti bodo našo izrojeno levo gamad na naslednjih volitvah spet izvolili za svoje vladarje kot, da se nič ne dogaja.Slovenska država Slovenija izgubljena priložnost, zaključena zgodba v vsej svoji mizerni obliki.

  • Marija

   Tujcem z našim državljanstvom tako odgovarja in nekaj domačim izdajalcem.G re pa premalo pravih Slovencev na volišče ker so enostavno obupali.Sicer so pa tako vse volitve izgoljufane.

   • Artur

    Ma saj slovenski zavedni domoljubni volilci kolikor nas je še ostalo nimamo koga za volit, ker pri nas ne najdemo nobene resne alternative.Vsi od levih do desnih se hlapčevsko(nekateri odkrito nekateri s figo v žepu) udinjajo multikulti NWO globalistom, ki sprovajajo vse te njihove zločinske protinarodne agende.