fbpx

Lažnivi morilec: Afganistanski najstniški migrant, ki je posilil in umoril 19-letno Nemko, je v resnici star 33 let

Foto: facebook

Šokantno odkritje. Afganistanski migrant, ki mu sodijo za posilstvo in umor študentke medicine Marie Ladenburger, ki je umrla v velikih bolečinah oktobra 2016, je starejši kot so mislili.

Hussein Khavari je v Nemčijo migriral novembra 2015. Bil je brez osebnih dokumentov, tamkajšnjim organom pa je zatrdil, da se je rodil v Afganistanu leta 1999. Natvezil je še, da naj bi njegov oče umrl med vojno.

Izkazalo pa se je, da je njegov oče še vedno živ. Še več, oče je zdaj razkril, da se je njegov sin rodil leta 1984 in da je star 33 let. 

O tem so se nemudoma razpisali mediji, ki razkrivajo: “Tožilci so odkrili očeta Husseina K., ko so odkrili telefonsko številko v Husseinovem prenosnem telefonu. Slednji jim je namreč povedal, da lahko stopijo v stik z njegovo mamo, njena telefonska je v njegovem telefonu. Toda, ko je tolmač poklical na omenjeno telefonsko številko, se ni oglasila njegova mama, temveč oče!” je zapisal Voice of Europe.

Maria Ladenburger (foto: Facebok)

Njen umor je šokiral Nemčijo
Spomnimo še na žrtev, 19-letno Mario Ladenburger. Njen oče namreč opravlja delo višjega pravnega svetovalca na sedežu Evropske komisije v Bruslju. Maria pa je kot prostovoljka delala z migranti v različnih zavetiščih in azilnih domovih. Njen umor je šokiral Nemčijo. Celo vodja nemške policijske zveze je obtožil Angelo Merkel, in sicer z besedami, da bi smrt Ladenburgerjeve lahko preprečili, če ne bi imeli politike odprtih vrat.

M. Š.