fbpx

Levičarji s svojimi razdiralnimi in protiustavnimi idejami kot zahrbten strup

Fotografija je simbolična. (Foto: iStock)

Levičarji so grožnja ustavni ureditvi Zvezne republike Nemčije, pravi urad za varstvo ustavne ureditve. Ekstremni levičarji se skrivajo tudi za okoljevarstveniki. Varstvo okolja kot pretveza za rušenje zahodne civilizacije.

Hamburški urad za varstvo ustavne ureditve (nemška notranja varnostna služba) je poslal opozorilo glavnim nemškim strankam, da se levičarski ekstremisti vrinjajo v njihove vrste. Šef hamburškega urada Torsten Voss je dejal, da skušajo levičarski ekstremistični operativci najti zaslombo pri velikih političnih strankah in na tak način uveljaviti svoje politične ideje, ki pa jih je ocenil kot grožnjo nemški ustavni ureditvi. Voss, ki ima dolgoletne izkušnje pri nadzorovanju ekstremistov v Hamburgu, ki je znan kot eno od legel levičarskega ekstremizma, je svoje odkritje zaupal medijem tudi zato, ker se boji, da bodo politične stranke njegove ugotovitve skušale pomesti pod preprogo.

Infiltracija radikalcev v levosredinske stranke
Voss pravi, da gre pri levičarskih ekstremistih za izredno nasilne skupine, kar se je pokazalo tudi lani pri dogodkih v Hamburgu, ko so “antifašisti” in podobno misleče levičarske skupine divjale po mestu in uničevale vse, kar jim je prišlo pod roke. Seveda pa te skupine oziroma vsaj njihovi voditelji vedo, da v danih razmerah nimajo možnosti, da bi na silo prevzeli oblast. Nasilje je tako samo sredstvo za zbujanje pozornosti in privabljanje novih članov, ki jim je všeč ideja, da lahko bolj ali manj brez posledic “v imenu socialne pravičnosti” razbijajo po mestih. Glavna nevarnost pa je, kot rečeno, v infiltraciji v uveljavljene stranke in podtalno rovarjenje pod krinko.

Foto: YouTube

Seveda pa pri tem levičarski ekstremisti tudi izkoriščajo zdaj “vroče politične teme”; zlasti varstvo okolja in problem visokih najemnin sta temi, ki ju levi ekstremisti s pridom uporabljajo pri svojem delovanju. Pri tem združujejo moči s pripadniki levosredinskih nemških strank. To delajo počasi in strateško spretno, njihov namen pa je, da s svojimi razdiralnimi in protiustavnimi idejami kot zahrbten strup napadejo in okužijo demokratično nemško družbo, pravi Torsten Voss, ki je prepričan, da so ekstremisti za svoje namene uporabili  tudi Greto Thunberg. Marca je bil v Hamburgu organiziran “podnebni štrajk dijakov”, ki je zaradi navzočnosti Grete zelo odmeval v medijih, to pa so izkoristili pripadniki nekaterih levičarskih ekstremističnih skupin in tako so lahko svoje ideje razširjali tako rekoč v globalnem obsegu.

Varstvo okolja kot pretveza za rušenje sistema
Urad za varstvo ustavne ureditve je že pred letom dni opozarjal politični vrh Nemčije, da levičarski ekstremisti pospešeno uporabljajo okoljevarstvene organizacije, predvsem podnebne alarmiste, za svoje namene in da to počnejo že od leta 2014 oziroma so tedaj to zaznali tudi v varnostni službi. Čeprav te ekstremiste varovanje okolja, podnebne spremembe in plastika v oceanih brigajo kot lanski sneg, so tudi oni skočili na vlak globalnih alarmistov z namenom, da jih uporabijo za uničenje zahodne družbe. Pod krinko skrbi za okolje pozivajo k sesutju zahodnega tržnega gospodarstva in kapitalističnega sistema ter njegovo nadomestitev s “pravičnejšo” centralno plansko ekonomijo. To bi kakopak vodili sami. Da te trditve niso iz trte izvite, dokazuje tudi posnetek britanskega levičarskega radikalca iz ene od skupin, ki delujejo v ozadju “okoljevarstvenikov”. Ti že ves oktober z “akcijami ozaveščanja” zganjajo po zahodnih mestih kaos. Levičarski radikalec je somišljenikom (eden je pogovor snemal na mobitel) dejal, da je glavni namen sesutje zahodnega družbenega sistema, in če bo to pripeljalo do kaosa in žrtev, nič hudega, glavno je, da bo cilj dosežen. Vse to zelo spominja na Lenina, ki je ob veliki lakoti zaradi suše konec 19. stoletja nasprotoval zbiranju pomoči za sestradane kmete v srednji Aziji, ker “čim več bo žrtev, bolj bo to koristilo revoluciji”. Zaskrbljenost Torstena Vossa je torej zelo upravičena.

Afričani zažgali migrantski center
Migrantski center na Malti, kamor ladje migrantoljubskih globalističnih organizacij vozijo migrante, ki jih pobirajo ob afriških obalah, je bil prejšnji teden dodobra razdejan. “Novi Evropejci” so, takoj ko so stopili na evropska tla, pokazali, kašni so njihovi nameni in kakšno obogatitev prinašajo. V nedeljo zvečer so podivjali in začeli razbijati inventar, požgali so del centra in pet avtomobilov, ki so bili last zaposlenih, ranili policista in potrebna je bila nekajurna intervencija, da so policisti pobesnele Afričane umirili. Pri tem so aretirali 107 najbolj podivjanih migrantov. Nihče ne zna natančno razložiti, zakaj so Afričani pobesneli, neuradno pa je bilo slišati, da so zažgali center, ker jim zaposleni niso dovolili prihajati in odhajati iz njega ter pohajati po okolici po mili volji.

Soros v ozadju madžarske opozicije
Po le tednu dni se je pokazalo, da je madžarska združena opozicija le orodje v rokah Georgea Sorosa. Na nedavnih lokalnih volitvah na Madžarskem je vsa opozicija združila moči, da bi spodnesla župane in mestne svetnike vladajoče stranke Fidesz. V veliki večini države so bili daleč od uspeha, a v Budimpešti jim je to le uspelo. In prva napoved, ki jo je dal novoizvoljeni župan, je bilo zagotovilo, da bo naredil vse, da obdrži v prestolnici oziroma privabi nazaj organizacije, ki jih financira Soros in ki so jim zaradi delovanja proti interesom Madžarov pokazali vrata. Vendar pa ne gre pozabiti, da je stranka Fidesz na parlamentarnih volitvah na podlagi programa “stop Soros” dobila ustavno večino, tako da bo napoved novega budimpeškega župana zelo verjetno ostala le pri besedah.

Tudi nemški kmetje v blokado mest
Po zgledu svojih nizozemskih stanovskih kolegov so tudi nemški kmetje odšli na ceste s traktorji in blokirali mesta. Tako kot nizozemska vlada je tudi nemška pod vplivom zelenih lobijev pod pretvezo zmanjševanja izpustov CO2 napovedala povečanje obdavčitve za bencin, dizelsko gorivo in plin, kar bo zelo prizadelo kmete in njihovo mehanizacijo. Kmetje zahtevajo, da se upoštevajo tudi njihova mnenja pri sprejemanju zakonodaje, zato so sklenili, da svojo odločenost prikažejo tudi z zaporo nekaterih mest. Protest se je začel prejšnji ponedeljek v Brandenburgu, največji pa je bil v Bonnu, kjer je 10 tisoč kmetov s tisoč traktorji blokiralo dostope do mesta. Kmetje so s traktorji blokirali tudi mesta Würzburg, Bayreuth, Erfurt, Rendsburg, Hanover, Oldenburg, Stuttgart, Freiburg, Leipzig in Görlitz.

Bogdan Sajovic