fbpx

Levičarska teroristična organizacija Antifa poziva izgrednike v ZDA naj gredo z orožjem nad policiste!

Izgredniki v Washingtonu D.C. (foto: EPA)

Potem, ko je ameriški predsednik Donald Trump zaradi silovitih izgredov, ki jih je še poslabšala vpletenost Antife, napovedal razglasitev omenjene radikalne levičarske organizacije za teroristično organizacijo, so se pri Antifi odločili upravičiti Trumpovo odločitev. Izgrednike javno pozivajo naj gredo z orožjem nad policiste. Ameriški državni tožilec William P. Barr je napovedal, da bodo dejanja pripadnikov Antife obravnavana kot terorizem.

“Antifa skupina poziva izgrednike naj gredo z orožjem nad policiste,” je na Twitterju opozoril ameriški politični analitik Jack Posobiec in pripel sliko spornega tvita.

“Po celi državi policiji zmanjkuje nabojev za obvladovanje množice,” so zapisali na Antifinem Twitter profilu Puget Sound John Brown Gun Club in izpostavili da je izgrednikov veliko več od policistov. “Zamislite si, kako bi bilo, če bi bil vsi mi oboroženi.”

John Brown Gun Club so v preteklosti na CNN predstavljali  kot skupino protirasističnih aktivistov, piše Postmilennial, terorizem pa omenjeni Antifa skupini ni tuj. Njihov član Willem van Spronsen je napadel zvezno poslopje agencije za priseljevanje ICE, kjer je umrl v napadu.

Pri tem so pripadniki Antife na socialnih omrežjih celo določili v katerih predelih organizirati izgrede. “Nocoj je naš čas, tovariši … Nocoj bomo rekli ‘je*eš mesto’ in odšli v rezidenčne predele… bele soseske… in si vzamemo kar je naše.” Sporni tvit in račun za njim so bili kasneje zbrisani, a namen ostaja.

Ivan Šokić