fbpx

Levičarske dobre vile muslimanom odpirajo vrata, Evropa pa hudičeva semena še kar zaliva

(Foto: iStock)

Očitno v Evropi nimamo dovolj teroristov, posiljevalcev in drugih kriminalcev. Kot kaže, jih vodilni politiki želijo pripeljati še več. Samo to lahko razloži njihovo željo po vedno večjem vpeljevanju migrantov in muslimanov  v evropske države, ti pa s seboj pripeljejo še marsikaj drugega kot le lačna usta. Ne spoštujejo naših zakonov, mi pa blebetamo o strpnosti in enakovrednosti ljudi, ki pomena teh besed sploh ne razumejo.

Ne le, da so odgovorni za posilstva in teroristične napade, v naše prostore naseljuje tudi islam. Ta je že sam po sebi nasilna in napadalna kultura, ki pripadnike že od rojstva uči, da morajo vladati svetu. Pri tem naj ne izbirajo sredstev in naj ne gledajo na posledice. Naučeni so, da so pomembnejši od vseh ostalih, ti pa se jih morajo bati. Ženske po njihovem mnenju živijo samo za to, da jim strežejo in nudijo spolne usluge. Posledično, če slednjega ne želijo, jih preprosto posilijo in ob tem ne občutijo nikakršnega obžalovanja. Želijo si podrediti in v islam spreobrniti vse – če jim to ne uspe, jih ubijejo.

Mnogi muslimani nikoli ne razkrijejo svoje prave identitete. Še več, ogromno moških laže, da so še otroci. Kako jim v to uspe prepričati pristojne, pa je drugo vprašanje. Ti očitno ne smejo podvomiti v njihove trditve, ker jim tako narekuje vodstvo. Če ne bi verjeli njihovim izmišljenim besedam, bi jih obtožili, da imajo muslimane za lažnivce in da so rasisti. Pa se spet vrtimo v začaranem krogu. Da bi se nehali vrteti, smo potlačili vsa prepričanja in vrednote, ki jih premoremo, in pustili, da nas muslimani vrtijo okrog mezinca. No, pa se vrtimo že drugič ter nasedamo nebulozam.

(Foto: iStock)

Bomo Evropo res napolnili z milijoni takšnih kriminalcev? Kaj se bo v tem primeru zgodilo? Pripeljimo muslimane v našo državo in odprimo jim vrata, pa bomo videli. Le kaj nam lahko stori milijon pripadnikov brutalne parazitske kulture, ki nas sovraži in se nikakor ne želi integrirati? Če jih ne sprejmemo, pa smo oklicani za rasiste. V resnici pa razlog, da jih mnogi ne želijo sprejeti, ne tiči v tem, da so drugačni. Tiči v njihovih prepričanjih in dejanjih. Tudi ”našega” človeka ne bi sprejeli, če bi se tako vedel, zato pa zapiramo kriminalce, mar ne?

Nespametni Evropi ob vsem tem ne pade na pamet, da bi zaprla meje
Da bi zavarovali meje? To Evropi niti na kraj pameti ne pade, saj bi s tem migrantom pustili jasno sporočilo, da jih ne želimo. Evropa jih pa želi in jih k sebi celo vabi. Ne verjame nobenim terorističnim zarotam in teorijam, pa čeprav jim teroristične organizacije same sporočajo, da bodo napadle. Si samo zatiskamo oči ali smo res tako nespametni? Kot da dosedanji napadi niso bili dovolj nazorni. Če kdorkoli spregovori o možnosti zaprtja mej, je označen za rasista. Tako lahko le sedimo in opazujemo, kako islam uničuje nas, naš svet in prihodnost naših otrok.

Foto: epa

Najhujše zgodbe prihajajo z juga, v največji stiski je Italija. Levičarske dobre vile igrajo vsemogočneže in jih odprtih rok sprejemajo. Če bi Italiji bilo za mar za svoje ljudstvo, bi naposled migrante lahko polovila, jih poslala nazaj ali strpala v zapor. Očitno ta škornjasta država invazije ne namerava ustaviti, ob tem pa druge države sili, da odprejo meje in nekaj t. i. muslimanskih hudičevih semen prevzamejo tudi same.

Države, ki terorizma ne želijo, pa bo etični Bruselj kaznoval
Novejše države, kot so Poljska, Madžarska, Slovaška in Češka, se zavedajo, kako te lahko sovražnik potepta, in teroriste ter posiljevalce odganjajo. S svojo staromodno zdravo pametjo Evropo očitno sramotijo. Povsem logično je, da se ne želijo zastrupiti. Da žensk ne želijo izpostaviti zagotovljenim posilstvom, celotnega prebivalstva pa ne terorističnim napadom. Ne želijo vsiljene kulture in vere, nasilja in prepovedi svobodnega govora. Kot smo že poročali, se govori tudi o kaznih, ki jim jih bo naložil Bruselj, če migrantov ne bodo želele sprejeti.

(Foto: iStock)

Ali je resnica, ki se jo politiki trudijo ignorirati, postala nezakonita?
In kaj se zgodi tam, kjer muslimani s svojo kulturo vdrejo na evropski prostor, ter ko se dve tako različni kulturi srečata? Kako lahko civilizirana kultura sploh živi z barbarsko? Oziroma, kako lahko barbarska sledi principom civilizirane? Tega seveda ni zmožna, zato pa prihaja do konfliktov, ki jih vlada očitno ne razume. Ne dojame, da ob srečanju poči. Civilizirane ima za dovolj razumne, da bi barbare morali sprejeti in jih dojeti za enakovredne, v nasprotnem primeru pa jih označi za kriminalce. Vodilni politiki ne želijo slišati resnice, ki jo tako vztrajno ignorirajo.

V prvi vrsti nam masovna ilegalna muslimanska invazija prinaša prepoved svobodnega govora. V sosednji Avstriji so moškega za pet mesecev zaprli, ker je samo izrazil svoje mnenje. Rekel je, da je islam v vojni z Evropo. To je bilo dovolj, da so ga strpali v zapor. Očitno je resnica nezakonita tudi v Avstriji. Že Koran sam prepričuje islamske vernike, da smo vsi ostali njihovi zapriseženi sovražniki, in govori o podrejanju, premagovanju in ubijanju nemuslimanov. So proti vsemu, kar mi zagovarjamo: demokraciji, svobodi govora, civilnim pravicam, enakovrednosti in enakopravnosti.

(Foto: iStock)

Izgovore, da ne moremo storiti ničesar, je treba za vedno pozabiti
Verjeti moramo v našo evropejsko moč in v to, da smo kljub vsemu močnejši. Če ne bi bili, bi bili že vsi spreobrnjeni v muslimane ali pa mrtvi. Za mirno opazovanje in sprijaznjenje s tem, da nas bo preplavil islamski duh, nimamo nobenih izgovorov. Dejstvo je, da to, kar se trenutno dogaja po svetu, ni nikakršen nesporazum ali napačna interpretacija. To je islam! Mi pa smo mu na široko odprli vrata in meje, da lahko mirno vstopijo v naš evropski dom, medtem ko mi vstopamo v katastrofo. Tako bomo naše prebivalstvo zavestno zamenjali z najbolj represivno, brutalno in plenilsko ideologijo na svetu, ki ne sodi v evropsko kulturo. Čas je za ukrepanje!

A. L.