Levičarske, promigrantske nevladne organizacije delajo probleme tudi v Nemčiji in želijo zrušiti notranjega ministra Seehoferja, ker je dejal, da so migracije “mati vseh problemov”

Vodja CSU in notranji minister Nemčije Horst Seehofer. (Foto: STA)

Z nevladnimi organizacijami, ki v korist migrantov kršijo zakonodajo, nimajo problemov samo v Sloveniji, temveč tudi v Nemčiji. Tam so nemškemu notranjemu ministru Horstu Seehoferju po njegovem odzivu na proteste levičarskih skrajnežev v Chemnitzu poslale pismo, v katerem ga pozivajo, naj spremeni stališča o migracijah ali pa naj odstopi kot minister.

Kar 20 skupin nevladnih organizacij se je podpisalo pod pismo, v katerem notranjega ministra Horsta Seehoferja pozivajo k spremembi stališč do migrantov in porasta desnice. Med njimi so bila promigrantska, multikulturna in antifašistična gibanja.

“Zaskrbljeni smo, ker se naši otroci ne morejo več gibati svobodno in varno,” so zapisali levičarski podpisniki in od ministra zahtevali, da poskrbi, da ne bodo več zaskrbljeni glede prihodnosti svojih otrok, poroča RT. Pismo se je nanašalo na izjave ministra Seehoferja, ko je ob robu srečanja bavarske Krščansko-socialne unije dejal, da so migracije “mati vseh problemov” v Nemčiji.

Najprej se je zgodil zločin, ljudje so jezni in niso nujno nacisti
Kot je nadaljeval Seehofer, takšnega stanja v Nemčiji morda ne gre pripisati samo migracijski politiki, a “vprašanje migracij je mati vseh političnih problemov v tej državi. To pravim že leta. In to potrjujejo številne javnomnenjske raziskave”, je bil prepričan Seehofer. Kot je nadaljeval, številni ljudje danes skrbi glede svojega socialnega položaja povezujejo z vprašanjem migracij. Seehofer je ob tem opozoril tudi na težave pri iskanju evropske rešitve za uravnoteženo razporeditev migrantov znotraj EU.
C. Š.
 • ZatonMesecnikov

  Seveda delajo probleme, tako kot Politkomisar Vatovec želi kadrovsko sestavo vlade šesterčka “na liniji”. Včasih je vlado Vladarja okronal in žegnal papež ali pa škof.

  Danes pa to vlogo prevzema Antifa levičar….

 • xtc

  Seehofer naj raje prepove te lwevofašistične organizacije ali pa Geli pove ,da gredo iz koalicije,če jih ne prepovedo in grejo po novih volitvah v koalicijo z AFD,pa bodo hitro prepovedane do zadnje.

  • O’Brien

   Res je, se pa bojim, da je vse zato, ker se Seehofer boji AfD na Bavarskem.

   A islamu res ni mogoče dokazati rušenja ustavne ureditve? Pri Šišku smo videli, kako malo je treba.

   • BorisDe

    Pedrska EU iz pedrskega EU parlamenta hoče obrezanega v njihovo sprijeno hedonistično narkomansko anti-družinsko rit, ostali pa pač nahebemo, da bi te pedri in feministke ter ostali sprijenci uživali v mavrici in drogi v kakšni diskoteki, kjer bi se sami med seboj posiljevali in odpirali liberalna spoznanja s kakšno gonorejo in hiv+ ter šivanjem riti pri kirurgu. Mi plačujemo vse te bolance in te bolanci živijo na naš račun, v zahvalo pa nam dostavljajo glavorezce mimo vrste in vplivajo na medije, da njihovi dostavljalci drog in obrezani pimpeki, ki jih fukajo, ne pridejo slučajno na naslovno stran.

   • Soave

    Dobro vprašanje !!

   • sodnikisozločinci

    Imaš prav, Seehofer se laže tako kot se je Kurz v Avstriji pred volitvami, zdaj je pa pokazal svojo pravo barvo z napadom na Orbana.

    • O’Brien

     Bojim se, da še vedno gledajo zviška na nove članice.

 • Morala

  Če bi Merklova to izjavila, nevem, če bi si upali biti nevladniki tako glasni…

 • Olga2345

  Levičarske skorumpirance za rešetke!

 • skorpijon93

  pa kaj boste vi, proti slovakom, čehom,poljakom ste nula !

 • Boris_j

  Skrajna desnica si danes za lastne potrebe ustvarja novega iracionalnega volilca/bebca. Človeka, ki se mu zdi da je migrantstvo najpomembnejša stvar v tej galaksiji, čeprav migranta v življenju še videl ni. Razen na svojem priljubljenem fake news portalu. Migrantsvo nanj materialno gledano ne vpliva niti malo, pa vendarle se mu zdi silno pomembno. Ne brigajo ga ekonomsko-socialne teme, ne briga ga zdravstvo, ne briga ga okolje kjer se naravne katastrofe množijo kot pri pouku matematike, ne briga ga delovna zakonodaja in ne briga ga nova recesija na obzorju in to kako se bomo nanjo sploh odzvali.

  Vse to je prezahtevno, pa čeprav resnično vpliva na njegov materialni status. Politikov tako ali tako ne presoja po njihovem delu, ampak po tem, da spadajo v njegovo “moštvo”, to je glavno, to je najpomembnejše. Sledi jim kot dresirani ovčar. Na kritike, pa če se še tako razumno trudijo dopovedati mu, da tako početje ne vodi nikamor pa laja kot na sovražnike tuje pasme.

  • ZatonMesecnikov

   Migranstvo še kako vpliva na nemce Borise, že ko stopiš na želežniško postajo so tam tolpe 2x zapečenih mladcev v črnih jaknah v zadnjem času tudi s kapucami. Lajajo za dekleti in se neprimerno obnašajo. Pa ne slišijo na ime Hans. In to že tretja-četrta generacija migrantov. Se ne vklopijo.

   Migranstvo je zaželjeno, če se vklopi v obstoječo družbo, ni pa zaželjeno, če skuša svojo družbo vsiliti pribivalcem. Ker smo tudi sami Slovenci šli skozi to, naj spomnim na male nočne kronike včasih (danes bi bile prepovedane), pa nasilne vselitve v stanovanja, pa izsiljevanja po šolah, pa žvižganja za dekleti in neprimernega obnašanja itd. danes migranstvo prinaša po Europi tudi fizične napade. Združevanje v kriminalne tolpe.

   Tudi levičarje zdravstvo ne briga, saj bi ga drugače že zdavnaj uredili, ker so pri nas skoraj 70 let že na oblasti. Očitno jim paše anarhično zdravstvo ter ogromne izgube denarja, ki vedno znova ponikne, za levičarske dilerje v zdravstvu, pa rente za “naše”. preko Zdravstvenih zavarovalnic seveda, ki predpisujejo tempo dela v zdravstvu. In kasirajo denar preko visokih notranjih obračunskih cen.

   Skrajne desnice Europa ne pozna. Pozna pa ultra levičarje z Antifo, direktne naslednike frakcij rdeče armade bader meinhoff ter rdečih brigad v Italiji. ter naših “porednih mladincev ZSMS” občudovalcev che Guevare in ideje permanentne komunistične revolucije.

   • Boris_j

    Aja saj res. Vesolje je za iracionalnega volilca/bebca razdeljeno tudi na levico in desnico. Ne razume, da sta to le dve rahlo različni politični opciji, ki se vrtita okrog iste družbene realnosti. In če gre v svetu kaj narobe, se ne trudi razumeti te realnosti, ampak krivi levico, hkrati pa verjame, da je desnica čarovnik, ki bo s ploskom rok rešila vse.

    Zato, ker neki klinci menda žvižgajo po nemških postajah naj si vsi skupaj spreminjamo temelje političnega življenja in naj damo na oblast zgodovinsko silo, ki nas je “blagoslovila” s fašizmom, svetovnimi vojnami, taborišči in holokavstom?

    Migranstvo nikoli ne bi smelo biti politizirano. Politiki so tekmovalni ljudje iz tekmovalnega sveta. Ki vsake toliko tudi morajo kje zmagati. Da bodo to zlorabili preko vseh meja zdrave pameti je jasno. Danes pa imamo boln tip politika – simptomalnega politika. To so taki, ki dobesedno rabijo probleme in strah, da so popularni. Če naslednjih 5 let ni niti ene migrantske krize, je to za Orbane tega sveta živa katastrofa. Taki pacienti so danes na oblasti.

    Tista slaba plat migrantstva, s kriminalom vred, bi morala biti v celoti obravnavana v varnostnih službah. Šele oni ločijo zrno od plev, politiki pa ne. Fašistoidni politiki so sposobni trditi to, da če Hrvat posili žensko, potem je kriv tudi Slovenec. Saj sta oba slovana in sta včasih živela celo v skupni državi. Dovolj podobnosti, oba kriva!!! Tako delujejo fašistoidni, simptomalni politiki danes.

 • Clemen J.

  Delajo sranje po celem svetu, ne samo v evropi!

 • sodnikisozločinci

  V bistvu je tip baraba, ki je spoznala koliko je ura in se začela obračati po vetru. Seveda le z besedami, dejanj ne bo.

 • RATATA

  Saj Bawarci (Bagoaren) ne pašejo v Nemčijo. Tako kot tisti iz Chemnitza DeDeeR / Karl-Marx-Stadt ne.
  Tud Nemčija je ena prefukanina.

 • Wqx Htr

  levičarji pičke in pedri.

 • Waltter

  Izjava ki jo je podal je prekleto presplošna in mu sploh ni za verjet, niti z eno besedo ni omenil za katero vrsto migracij gre. Če bi bil dosleden in bi v srcu mislil resno bi to povedal, pa ni. Tako kot že mnogokrat videno pri njih oni v prvi vrsti mislijo tiste migrante predvsem iz EU ki delajo in so socializirani ter spoštujejo zakone, začel bi kot ponavadi pri njih tele novodobne kriminalce in socialce bi pa pustil na miru in jih še naprej ujčkal.
  Naredil pa ni do sedaj niti enega dejanja razen tega da lapa da bi si jih sedaj rad razporedil po Evropi. In tiste demonstracije v Chemnitzu so popolnoma enake kakor v Dresdenu in Leipzigu. Organizirajo jih predvsem divjaške skupine ki uničujejo lastnino nemcem in delavnim. Zaradi tega nikoli ni ničesar iz teh demonstracij ker lahko Policija nastopi z vso silo proti njim.
  Še prekleto dosti časa bo preteklo da se bodo spametovali in sploh vidli vzrok njihovih težav, še vedno so zaslepljeni in še vedno jih je večina za migracije zato se lahko tako tudi igrajo in sprenevedajo.
  Pa najbolj noro je da še sami nimajo služb pa si vlečejo nove notri. Statistika brezposelnosti ki jo prikazujejo je popolnoma enaka kakor v SLO, ljudje ki jih vklučijo v kakršnokoli izobraževanje se ne štejejo med brezposlene in teh je kar nekaj in bi zneslo kaka 2 % če ne več zraven.
  In kaj je njegov največjih uspeh podpora zakunu da se pokojnine ne bodo zmanjšale pod 43% osnove po letu 2025 transparentno pa se ve zaradi koga in kdo je posledica – to niso delavci ki delajo ampak …

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!