fbpx

Aktiviste LGBTQ razjezili mediji, ki niso poročali skladno z njihovimi “navodili”

LGBTQ ideologija škoduje mladim najstnicam in ženskam, ki so se za svoje mesto borile (foto: družbena omrežja)

Mediji, ki podpirajo transspolno ideologijo, delajo nepopravljivo in nedopustno škodo mladim najstnicam in ženskam, kar dokazujejo številni dokazi in analize sploh glede na število tistih, ki opravijo operacijo spola in to kasneje obžalujejo. Nasprotniki vse bolj prisotne ideologije o več spolih pravijo, da je podpora medijev tej ideologiji ušla izpod nadzora.

Transspolni aktivisti izgubljajo nadzor nad situacijo in posledično škodo, ki bo nastala,” je za Breitbart News povedala Natasha Chart, ki je glavna poročevalka o vse večji škodi, ki jo povzroča ideologija LGBTQ.

Aktiviste LGBT razjezilo, da članek ni bil napisan skladno z njihovimi “navodili”
Njihovo izgubo nadzora nad zgodbo in nezavedanjem posledic, ki jih ideologija prinaša, je razkril članek New York Timesa 15. junija. Ta je osvetlil nepopravljivo škodo transspolnosti za naivne mlade najstnice in prikazal tudi nepremišljenost kirurgov, ki spreminjajo spol mladoletnim osebam, ne da bi vnaprej predvideli nastalo škodo. S tem je močno razjezil zagovornike ideologije, saj se je zelo dolg članek končal s citatom, ki pravi: “Dokazi so pomembni, ja, vendar je pomemben tudi zdrav razum.” Aktivisti LGBTQ so se na članek odzvali zelo negativno in so za tuje medije izrazili veliko nezadovoljstvo nad načinom, kako je bil napisan, češ da je prišlo do dvoma o njihovi pripovedi in da ni bil napisan skladno z njihovimi navodili, je dejala Chartova, ki je tudi aktivistka za zakone, ki priznavajo biološke razlike med moškimi in ženskami.

Transspolni plavalec “Lia Thomas”, na levi fotografiran leta 2016 in na desni danes (Foto: družabna omrežja)

Kritični članek New York Timesa z dne 15. junija so odobrili vrhunski uredniki, ki so podprli tudi članek z dne 29. maja, ki je kritiziral odločitev Ivy League, da dovoli domnevno “transspolnemu” moškemu, da se pridruži ženskim plavalnim tekmovanjem. Bitka glede tega, ali dovoliti transspolnim športnicam, da tekmujejo v elitnih ženskih športih, je dosegla zgornjo točko in trk konkurenčnih načel, saj gre za težko izbojevano pravico žensk, da tekmujejo v srednji šoli, na fakulteti in v profesionalnih športih, za katero se moškim ni bilo treba boriti, da bi postali uveljavljeni. Nesoglasja so globoka, osredotočena pa so na znanost, pravičnost in vključenost ter segajo v jedro razlik med spolno identiteto in biološkim spolom.

Ženskam želijo vzeti vse, za kar so se borile leta
V praksi bi ta politika moškim, ki se kar naenkrat odločijo, da postanejo ženske, omogočila vključitev v vse družbene institucije, ki so jih ustvarile ženske in so bile ustvarjene za ženske, vključno z ženskimi prhami, atletskimi in estetskimi tekmovanji, štipendijami, pa tudi v civilnih združenjih in lezbičnih razmerjih. Za to so odgovorni predvsem mladi novinarji, nad katerimi imajo aktivisti LGBTQ še vedno veliko moč.

Tanja Brkić