fbpx

Madžarska svari pred milijarderjem Sorosem: To je “Načrt Soros”

Foto: epa

Madžari bodo s kampanjo opozarjali državljane na dejanja Georgea Sorosa, za katerega madžarska vlada verjame, da je v ozadju množičnih migracij muslimanov v Evropo v zadnjih letih.

George Soros ima madžarsko-judovske korenine, njegovo pravo ime pa je György Schwartz. Gre za špekulanta in ameriškega globalista, ki je 29. najbogatejši človek na svetu.

Znan je predvsem po tem, da je veliko denarja zaslužil, ko je uničil številne države, večinoma tako, da je povzročil finančne krize. Nedavno se je zavzel, da bo pomagal preseliti večje množice ljudi iz Afrike in arabskega sveta v Evropo. To naj bi storil s sponzoriranjem različnih oblik nelegalnega transporta preko Sredozemlja. Znan je tudi po tem, da podpira ilegalne migracije v Evropo prek svojega omrežja skladov za odprto družb, piše medij Speisa.

Madžarska kampanja, ki želi opozoriti na Sorosa in se imenuje “Načrt Soros”, izpostavlja sedem dejstev:

1. George Soros želi prepričati Bruselj, da preselijo vsaj milijon migrantov iz Afrike in Bližnjega vzhoda na ozemlje Evropske unije, vključno z Madžarsko.

2. George Soros  želi skupaj z uradniki iz Bruslja doseči umik ograj in odpiranje meja migrantom.

3. Del Sorosevega načrta je tudi prisilna porazdelitev migrantov po vseh evropskih državah. Pri tem bo vključena tudi Madžarska.

4. Bruselj bo prisilil vse države članice, vključno z Madžarsko, da vsakemu migrantu nameni po 15 tisoč evrov socialne pomoči.

5. Še eden izmed ciljev Georgea Sorosa je, da bodo migranti prejeli milejše kazni na sodiščih za zločine, ki jih bodo zagrešili.

6. Cilj Sorosa je, da bi dosegel manjšo vrednost jezikov in kulture različnih evropskih držav, kar bi omogočilo lažjo integracijo ilegalnih migrantov.

7. Soros želi, da bi se začeli politični napadi na tiste države, ki nasprotujejo migracijam in zagovarja, da se takšne države hudo kaznuje.

A. P.