Melania Trump zaupa Donaldu in se ne ukvarja z obtožbami, ki jih o njem širijo mediji

Melania Trump (Vir: Twitter)

Prva dama ZDA Melania Trump je v svojem prvem resnejšem intervjuju po nastopu položaja januarja 2017 dejala, da je zgodbe o moževi nezvestobi ne skrbijo.

Melania Trump je dala intervju za televizijo ABC na koncu svoje nedavne afriške turneje. Doslej je v več kot letu in pol, odkar je njen mož Donald Trump nastopil položaj predsednika ZDA, opravila kratek pogovor za televizijo Fox News, sicer pa z javnostjo občasno in redko komunicira preko tiskovne predstavnice Stephanie Grisham.

Melania je dejala, da mediji radi špekulirajo o njenem zakonu in širijo govorice, ker pač to prodaja časopise in revije in na žalost živimo v takšnem svetu. Vztrajala je, da je obtožbe o moževi nezvestobi ne skrbijo.

Priznala je, da se ji je mož opravičil, Grishamova pa je pojasnila, da se ji Trump pogosto opravičuje zaradi vseh medijskih neumnosti, ki jim je izpostavljena, odkar je v Beli hiši.

Na vprašanje, ali ga ima rada, je Trumpova odgovorila, da sta v redu, z obtožbami o nezvestobi pa se ne ubada. “Sem mati in prva dama in se ukvarjam z veliko pomembnejšimi zadevami.” Na vprašanje, ali so jo govorice prizadele, pa je odgovorila, da medijski svet špekulira, kar ni vedno prijetno. “Vendar pa vem, kaj je prav in kaj ni in kaj je res in kaj ni,” je dejala.

Washington ima rada, iz Bele hiše je naredila dom za sina in moža in vsi radi živijo v Beli hiši in so počaščeni, da lahko služijo veliki domovini.

Moti jo, da številne organizacije nočejo sodelovati z njo in njenimi pobudami zaradi politik njenega moža. Ni pa želela povedati, za katere organizacije gre.

Glede spolnih napadov na ženske Trumpova podpira tako ženske kot tudi moške in meni, da so za javne obtožbe potrebni trdni dokazi. “Ženske je treba slišati in podpreti, ampak tudi moške. Ne moreš le reči, da me je nekdo spolno napadel. Ker mediji gredo včasih predaleč, kako nekaj prikažejo, kar ni prav,” je dejala.

Njen sin s Trumpom Barron je star 12 let in mama ga ne spremlja vedno, ko gre na treninge ali igre, ker to privlači preveč pozornosti, ker želi biti Barron le eden od fantov. “To je tudi njegovo življenje in to spoštujem,” je povedala.

Selitev v Washington Melanii Trump ni prinesla novih prijateljev. Za ABC je povedala, da ima raje kakovost kot količino in njeni prijatelji so isti, kot so bili, preden je prišla v prestolnico. Kdo so to, pa vedo le oni in ona.

D. Č.

 • karpelec

  Ženska je sklenila sama s sabo in okolico , pameten kompromis in si s tem olajšala življenje prve dame in samo Melanije.

  • Staybell geenius

   Tako kot trumpovi navijači sklenejo “kompromis”, da avtomatsko ignorirajo vsako kritiko svojega oranžnega božanstva. Najbolj ziher, res.

 • Staybell geenius

  Ne samo to, po njenem je sama tudi “najbolj nadlegovana ženska na svetu” in zato zelo boga…
  I really dont care, do u?

 • Olga2345

  Bravo Melanija!

 • Staybell geenius

  Drugače povedano: “Briga me koga poriva, dokler me financira. Dobro vem, kakšen je, saj je svojo drugo ženo prevaral prav z menoj… halo! ”
  Sicer pa, če poriva druge, pomeni da vsaj Melanijo pusti pri miru. Ona temu reče win-win.

 • Pika

  Pravi da verjame Trumpu, notoričnemu lažnivcu. Kakšna kura.

 • šmentanamuha

  Melanija me vedno bolj navdušuje, ni samo lepa,je tudi izjemno inteligentna.

 • murgl

  Melania ima s Trumpom ženitno pogodbo in tam je vse natančno dorečeno.

 • ježodež

  Pametno, Melania.
  Naj ropotajo mediji kar hočejo. Novinarji si tako svojo plačo služijo.