fbpx

Migrant, ki je posilil Švedinjo, pravi, da ženska ni vedela, kaj se dere, ker je bila preveč pohotna

Slika je simbolična. Foto: EPA

Švedinja, ki jo je posilil migrant, je kričala: “Ne, nehaj,” vendar pa je migrant pojasnil, da “je rekla stvari, za katere ne ve, kaj pomenijo. Mislim, da je bila tako zelo pohotna, da ni vedela, kaj govori.” Seveda migranta ne bodo izgnali, saj bi bil izgon označen kot “islamofobično” dejanje.

Abdul iz Sirije je v avtu posilil dekle, to pa je posnel tudi s svojim mobilnim telefonom. Na posnetku se sliši dekle, ki kriči: “Nehaj, nočem,” vendar pa migrant iz Sirije zatrjuje, da naj bi bila ženska tako “pohotna, da ona (!) ni vedela, kaj govori”. Posiljevalec jo je odnesel zgolj s kaznijo za mladoletne, saj trdi, da je star 16 let, zaradi česar ga tudi niso soočili z izgonom.

Fotografija je simbolična (Foto: YouTube).

Posilil jo je, ko je bila mrtvo pijana
Sicer pa je v stik z migrantom najprej stopilo dekle – kar preko socialnih medijev, nato je padla odločitev, da se srečata še v živo. Letošnjega aprila je dekle odšlo na zabavo v okrožje Kalmar, kjer je popilo preveč alkohola, kar je pripeljalo do tega, da je večkrat bruhalo. Ob koncu večera je tako še komajda vedela zase. Nato sta ji na pomoč priskočila Abdul in njegov prijatelj, ki sta jo odnesla do avtomobila. Dekle je nezavestno ležalo na zadnjem sedežu, ko se je avtomobil nenadoma ustavil. Ko se je zbudila, je opazila, da je njeno spodnje perilo izginilo. 19. aprila je bil Abdul prvič osumljen posilstva, pridržali pa so ga tri dni kasneje, piše Jihad Watch.

Tako si je razlagal njene krike, naj preneha s posiljevanjem
Ko so policisti pri Abdulu naredili hišno preiskavo, so na njegovem računalniku našli posnetke in fotografije, ki so razkrili, da je bilo dekle zares posiljeno. Ko je dekle slišalo, kaj so policisti našli, pa jo je zagrabila predvsem panika, ker se je ustrašila, da bi se material razširil. Videoposnetek je bil sicer uporabljen kot najmočnejši dokaz proti Abdulu. Na posnetku se namreč jasno in razločno sliši, kako dekle vpije: “Ne, nehaj, nočem!” Kljub temu je Abdul trdil, da je dekle prostovoljno pristalo v spolni odnos z njim. Policija ga je zato seveda povprašala, kako si razlaga krike dekleta, da tega noče ter naj se ustavi. “Nisem bil osredotočen na to, govorila je stvari, kar je vedela.” Ko so ga prosili za dodatna pojasnila, saj niso vedeli, kako bi si razlagali njegov odgovor, pa je v arabščini izjavil: “Rekla je stvari, za katere ni vedela, kaj pomenijo. Mislim, da je bila tako zelo pohotna, da ni vedela, kaj govori. Kot takrat, ko si zelo jezen in rečeš stvari, ki se jih ne zavedaš, stvari, ki jih ne želiš izreči.”

Marjanca Scheicher