Migranti iz Afrike nekompatibilni z evropsko družbo: Povprečna stopnja IQ v podsaharski Afriki pade pod 70 – to v zahodnih državah pomeni, da gre za osebe, ki so po zakonu opravilno nesposobne, torej tudi kazensko neodgovorne – ker pač niso sposobne dojeti pravil in zakonov

Slika je simbolična. (Foto: iStock)

Vsiljevanje migrantov se nadaljuje. Začasni instrument o prerazporeditvi migrantov je zavrnila polovica članic unije. Migranti z afriške celine so nekompatibilni z evropsko postindustrijsko družbo. Geta afro-azijskih priseljencev postajajo tempirana bomba. 

Prejšnji teden je eden glavnih protagonistov uvažanja afro-azijskih migratov v Evropsko unijo, francoski predsednik Emmanuel Macron, sklical v Parizu neformalni sestanek notranjih in zunanjih ministrov članic unije. V napovedi sestanka je bilo omenjeno, da naj bi govorili o migracijah in z njimi povezanih varnostnih vprašanjih, vendar je glavna tema sestanka bila, kako vsiliti del migrantov tudi tistim državam, ki se tega najbolj otepajo. Večina držav v srednji in vzhodni Evropi ne vidi nobenega razloga, zakaj bi sprejeli migrante iz tretjega sveta, ki so jih v Evropo tako širokosrčno vabile zahodne države, predvsem Francija, Nemčija in Švedska.

Razklana unija
Ker zaradi nasprotovanja dela evropskih držav sistemu prerazporeditvenih kvot za migrante obči dogovor ni možen, so Francozi in Nemci sestavili načrt za “začasni instrument”, ki pa naj bi skozi stranska vrata dosegel prav to. Prvi del tega instrumenta naj bi prisilil sredozemske države, da odprejo svoja pristanišča za ladje “humanitarcev”, ki tovorijo migrante preko Sredozemlja. Drugi del pa naj bi prisilil vso preostalo Evropo, da bi te migrante sprejela. “Začasno”, kakopak. Izkušnje seveda kažejo, da začasno največkrat postane stalno, in zaradi tega je kar polovica od 28 članic EU odklonila omenjeni začasni instrument. Slovenije seveda ni med tistimi, ki so odklonile, so pa to storile skoraj vse druge države iz srednje in vzhodne Evrope. In seveda Italija, katere notranji minister Matteo Salvini se pariškega sestanka sploh ni udeležil in je sporočil Macronu, naj ladje z afriškimi migranti, če jih že tako zelo želi, sprejme v Marseille ali na Korziko ali kakšno drugo destinacijo v Franciji. Italija pa se ne namerava uklanjati diktatu in bo sama odločala, koga bo sprejela in koga ne.

Matteo Salvini in Viktor Orban (Foto: Twitter)

Geta postajajo tempirana bomba
Odpor mnogih držav, da bi sprejele migrante, ki prihajajo preko Sredozemlja, je seveda logičen. Glede na podatke o povprečnem inteligenčnem kvocientu se nahajajo prebivalci severne Afrike na lestvici med 80 in 90 IQ, za tiste, ki imajo IQ pod 90, pa se v zahodnem svetu smatra, da so inteligenčno podpovprečni (ali minimalno sposobni, če uporabimo politično korektni vokabular).

Povprečna stopnja IQ pa se še niža, bolj kot gremo proti afriškemu jugu, in pade celo pod 70 IQ v podsaharski Afriki. To pa v zahodnih državah pomeni, da gre za osebe, ki so po zakonu opravilno nesposobne, se pravi, da ne morejo razpolagati s premoženjem, upravljati vozil, potovati brez spremstva in so tudi kazensko neodgovorne – ker pač niso sposobne dojeti pravil in zakonov. Če še upoštevamo, da večina migrantov iz afriških držav prihaja iz klansko-plemenskega socialnega okolja, potem je kot na dlani, da so ti ljudje (obstajajo seveda tudi redke izjeme) nekompatibilni z zahodno postindustrijsko informacijsko družbo 21. stoletja.

Povprečen IQ po svetu leta 2017. (Vir: Twitter)

Zaradi tega se tudi ti migranti getoizirajo in v getih ustvarjajo socialno okolje, kakršnega so navajeni. In ker se jim zaradi politične korektnosti glede skozi prste in se jih zalaga s socialno pomočjo, nimajo razloga, da bi se obnašali drugače. Dotok novih migrantov in njihova velika rodnost povzročata prenaseljenost getov, socialni sistemi tega razraščanja več ne dohajajo, kar povzroča nezadovoljstvo. Skupaj z razraščanjem kriminala in versko ali rasno radikalizacijo se geta priseljencev spreminjajo v tempirano bombo.

Švedske “no go cone” so postale vsakdanja nevarnost. (Foto: EPA)

In zdi se, da je to tudi končni cilj arhitektov množičnih migracij, da se bomo Evropejci zaradi strahu pred izbruhom teh tempiranih bomb raje uklonili in brez odpora sprejeli spremembo naše celine v multikulturno greznico po meri levo-liberalnih elit. Kar pa je še en močan razlog, da se Evropejci vsaj tam, kjer se še lahko, upremo “obogatitvi”, ki naj bi jo prinesle migracije iz tretjega sveta.

Bogdan Sajovic

 • totex39

  Sramota v kaj so se spustili v Evropi, da pustijo naseljevanje blaznežev, ki pa naj ne bi bili sposobni dojeti pravila zakonov in zaradi tega lahko po mili volji vse uničujejo, kar se jim dozdeva, saj zakonsko ne bodo odgovarjali. Noro kdo si je izmislil, take privilegije za uničevalne bedake.

  • samsara

   Morda pa bi imel naš dragi ministrantski predsednik, pristaš Marakeške deklaracije, kaj povedati na to temo?
   Morda pa on razume kar pretežna večina običajnih ljudi ne zmoremo razumeti?
   Zato pa tudi nismo instalirani na mesto, na katerega je bil on instaliran.

 • šmentanamuha

  Levičarji se nadejajo, da bodo ti retardiranci uporabno volilno telo. Res pa je, da so visoko šolani za uporabo mačete.

  • samotoje

   Takorekoč mačetologi.

 • xtc

  Nauk,IQ je tak kot pri SFRJ komunistih ali teh ,ki se derejo na Dražgošah,Kumrovcu,Menini planini,Javorovici in še kje.Glede stanja v EU pa tole,ko bo udarila depresija in ne več kriza(to ni daleč) pride 33 in zadeve se bodo hitro začele reševati tako kot vedno v zgodovini,pa tudi Nemški velik problem propad Energetske politike obnovljivih naravnih virov mogoče ni čisto propadel..
  Nič bat tehnelogija je že bila razvita,Kitajci so jo baje že nadgradili tako da težavna vidim-par sto miljonov zmanjšano število Zemljanov je pač postranska zadeva.

  • tretjerazredni

   Kr neki, obnovljivi viri so za nemce čisto v redu, razen zdaj, ko spet rabijo težko industrijo, za svojo novo vojsko. Ne gre brez tega, a ne, čeprav so tako bogati prav zato, ker vojske niso rabili. Ne rabijo ogromnih termoelekrarn, če rabijo umazano tehnologijo, imajo nad in ostale velikonemške satelite,kljer bi prodali tudi mater za mjihove evre.
   Za kitajce pa sploh, ki morajo napajati milijardo in pol ljudi, ne morejo vsi izkoriščati bližnji vzhod, Afriko in južno Ameriko. Svojega razvoja skoraj nimajo, kitajske šole so zelo v redu, ampak jezik je zaostal, ne znajo se pogovarjati dovolj jasno in učinkovito za visoko sinergijo, potrebno za vrhunski razvoj. Vsi patenti so iz Evrope in Amerike, kamor tudi izvažajo izdelke, vendar imajo doma seveda prednost in si lahko privoščijo razne farme na sonce in cel gozd ogromnih veternic.
   Hrvati ste itak geniji, zato je verjetno Tesla raje študiral v Beogradu, ker so hrvaški kmeti tako brihtni. Povej mi lepo te prosim, če že kitajci delajo te stvari in jih imajo tako rekoč zastonj, zakaj se jim ne bi splačalo, bo mar ugasnilo sonce in bo nehal pihati veter?
   Hej, zbudi se, fosilna goriva so ostanki prazgodovinskih živali, poglej okoli sebe in mi povej kdaj si nazadnje videl kje kakšnega dinozavra, ker če jih ni, tudi tistega goriva kmalu ne bo več, novo pa ne bo več nastalo.

   • xtc

    ???????????????????
    A bi ti bebo prebral še kaj razen Kučan Delo biltena?

   • Ferdo

    Jej, jej…
    Kje je to študiral Tesla ?
    On ti je v svojem življenju samo enkrat obiskal Beograd. To pa menda vsak ve.

 • Olga101

  Katere države so ZA migracije? Slovenija???!!! Vlada naj takoj odstopi! Nima pooblastil za uvoz divjakov!

  • tretjerazredni

   Katera vlada, katere migrante, v komaj 30 letih je Slovenija uvozila več sto tisoč hrvatov, hrvaških bosancev in albancev, zamenjali so torej že več kot 10% slovenskega naroda, raje veliko več kot manj.
   Zdaj mi pa povej koliko temnopoltih vidiš pri nas, pa to primerjaj s katero koli državo na razvitem zahodu, kjer so tujci že od nekdaj sestavni del populacije.
   Vidiš, zato imajo rusi raje hrvate kot slovence, oni še albancev ne sprejemajo, vsi so isti idi* in tudi zgledajo isto.

 • xtc

  Nauk;zdravstveni,socialni in pokojninski sistemi se bodo zlomili,najprej verjetno Francija,Nemčija,Švedska in belgija,prišlo bo do hiper inflacije EURA,nato bo sledila kriza in izbruh nezadovoljstva domačih,ker bo pač šlo za zadevo mi ali oni,če ni njih je za nas od tu dalje pa je zgodba znana.

  • Olga101

   Hiša se bo kmalu sesula, Švedi se že izselujejo na Poljsko!

   • tretjerazredni

    Izjava leta, haha…
    To je isto kot, če bi ti rekla, da se boš selila na Kosovo, ker smo tu preveč primitivni in zarukani za tebe.

    • xtc

     Šarčeva žlahta sodite tja nizek IQ pababe za šporhert pa to………

   • Friderik Peršič

    Olga , tale je pa bosa …

    • xtc

     Jep! Zelo.
     Sploh takrat ko bo EKO začel delovat100%.

 • Big Dick Tony

  ŠOLSKI PRIMER SOVRAŽNEGA GOVORA:

  Nova24TV: “Migranti iz Afrike nekompatibilni z evropsko družbo: Povprečno stopnja IQ v podsaharski Afriki pade pod 70 – to v zahodnih državah pomeni, da gre za osebe, ki so po zakonu opravilno nesposobne, torej tudi kazensko neodgovorne – ker pač niso sposobne dojeti pravil in zakonov.”

  V zadnjih letih smo v naši družbi priča skrb vzbujajoči normalizaciji sovražnega in lažnivega govora. Pri njenem preprečevanju imajo osrednjo vlogo desničarski mediji, desničarski politiki in druge desničarske javne osebnosti, ki bi morali po moji oceni vselej nedvoumno obsoditi širjenje spodbujanja k nestrpnosti in sovraštvu. Zelo pomembno vlogo pa bo imela tudi nova učinkovita sodna praksa!!! Tako je tudi prav!!!

  • šrauf

   Copy paste wc papirja znamke Mladina….

 • Big Dick Tony

  Javno spodbujanje ali razpihovanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti, ki temelji na določeni osebni, praviloma nespremenljivi okoliščini posameznika, je kaznivo dejanje, če ga storilec stori na način, ki lahko potencialno ogrozi ali moti javni red in mir, bodisi z uporabo groženj, zmerjanja ali žalitev… je prelomna definicija sovražnega govora, ki jo je v nedavni sodbi v primeru sovražnega govora proti Romom sprejelo vrhovno sodišče… Nova24TV, tudi vi pridete na vrsto…in Demokracija !!!

  • xtc

   Tunek danes si že dvakrat prijavljen verjetno bo kmalu BLOCK NOVE zate in prijava na policijo.

   • Big Dick Tony

    Jebem jaz tebi mater ki te je rodila… Kapish?

    • xtc

     Tunek?Kozapartiznska te je povrgla nategnil jo je pa Kardelj.

   • tretjerazredni

    Slwdil bo padec delnic Nove, ker brez naših argumentiranih in ustrezno sočno začinjenih komentarjev, nihče ne bo bral kozlarij, ki jih nabija tukaj hrvaška naveza. Ustsških vicev in stereotipov ne berejo niti na Hrvsškem, drugi pa tam že dolgo ne komentirajo več, posledično jih držita skupaj edino še državno nasilje in socialna podpora.
    Drugače povedano, če bi se začeli islreno pogovarjati, bi bila kmalu spet državljanska vojna, cel narob si bo zdaj lagal do bridkega konca, mi pa itak kopiramo vse kar nam vsiljujejo hrvaški hegemonisti.

  • totex39

   Zapomni si nekaj, da resnica ni nikoli sovražni govor, vse se da dokazati. Prej ali slej vas bo kmalu to doletelo, ampak takrat bo za vse prepozno.

  • samotoje

   Prva bo Mladina, potem Delo, Dnevnik, Večer pa B. Videmšek, Kordiš, Carl, Makarovič, Slapšak, Mesec; toliko jih je, da bo treba zaposliti dodatne sodnike. Z vsemi argumenti, ki jih navajaš, in dokazi. Še bo hec.

 • samsara

  “In zdi se, da je to tudi končni cilj arhitektov množičnih migracij, da se bomo Evropejci zaradi strahu pred izbruhom teh tempiranih bomb raje uklonili in brez odpora sprejeli spremembo naše celine multikulturno greznico po meri levo liberalnih elit.”

  Ne razumem smisla tega stavka. Ker naj bi se bali izbruha teh tempiranih bomb (priseljenskih getov), se bomo raje kar uklonili in jih sprejeli še več. Kje je tu kakšna logika?
  Normalen človek, če se načesa boji, se temu izogiba, ne pa da prav to dodaja v svoje življenje.

  • xtc

   Glej to je tako tako,ko bo zaružilo od getov ne bo ostal ne kamen na kamnu,butasti socialisti,anarho liberali in multikultarji pa še kar neumno pljuvajo na karbit,ko bo zmanjkalo za njih podpornike bo sledilo v zgodovini večkrat videno.

  • After_Midnight

   Uklonili in sprejeli še več, samo da nas ne bo kdo označil za rasista

   • samsara

    Iz besedila članka ne izhaja takšna razlaga. Iz citiranega dela tudi ne.

   • macon

    Ko boš na svoji koži občutil, da so ti poslabšali življenje, čeprav delaš in prispevaš, ti bo zelo vseeno, če te bodo leve barabe zmerjale z rasistom.

  • samotoje

   Ni nujno. Poglej partijo in UDBO. Vsi neposvečeni so se ju bali kot hudič križa, pa še vedno volijo iste tipe in prisegajo na Zezebe in rdečo zvezdo. Mazohizem ali kaj.

   • samsara

    Zaslepljenost povprečnega človeka je v njegovi posvetni omejenosti, da ne rečem nagonskosti, vedno znova fascinantna.

 • After_Midnight

  Prava demokracija je sposobna obstajati samo v družbah z IQ 100 ali več. Samo tam lahko deluje socialna pomoč, pravilo zakona in ostali benefiti moderne družbe.
  Vse kar je pod tem, sčasoma zdrsne v diktaturo ali medplemenske vojne.

 • samsara

  “Slovenije seveda ni med tistimi, ki so odklonile (sprejemanje migrantov), so pa to storile skoraj vse ostale države iz srednje in vzhodne Evrope.”

  Imena odgovornih, ki trenutno vladajo Sloveniji in se strinjajo z nadaljevanja uvoza omenjenih migrantov, nezdružljivih z evropsko digitalno družbo 21 stoletja, ki jo tako radi omenjajo, so vsem znana.
  Znana bodo ostala tudi, ko se bosta veter in tok obrnila. Narod naš dokaze hrani.

 • RATATA

  O tem smo nekateri že vse povedali v zadnjih treh letih, tako, da je prav bedasto še ponavljati.
  O načrtu – planu in o postopkih. Vse vidimo in vse vemo.
  Kronologija je znana in jasna. Zaključena z marakešem, h kateremu je pristopila tudi Slovenija.
  Referenduma pa ni bilo, seveda, saj o teh zadevah referendum ni mogoč, kar smo vedeli že prej.

 • samsara

  Ukiniti IQ lestvico in spremljajočo klasifikacijo.
  Ukiniti tozadevne zakone, ki opredeljujejo sposobnost in nesposobnost.
  Varianta 2. Tozadevne zakone spremeniti in migrantom iz določenih geografskih predelov dodeliti “IQ bonus točke” . Recimo dežela Magreba, +15 IQ točk. Podsaharska Afrika + 20-30 IQ točk, centralna Azija +10 IQ točk… in vse bo v najlepšem redu.
  Ukiniti domače šole, univerze in potrdila o opravljenem šolanju, izobraževanju, študiju. Nobenih popravnih izpitov več! Omenjene dokumente/potrdila o izobrazbi/usposobljenosti na prosti trg. Država pa naj revnim migrantom, tistim ki niso sponzorirani s starni UNCHR in imajo s strani MC izdano plačilno kartico, subvencionira nakup ustreznih dokazil o šolanju in usposobljenosti.
  Svoboda, enakost, bratstvo! Zgradimo nov svet lpt nov “Babilonski stolp” in pokažimo Bogu kdo in kaj smo in kaj zmoremo.

  • samotoje

   Podpiram tvoj briljanten načrt. Kot amandma predlagam dodelitev špecijalnih dodatnih točk nekaterim posameznikom v Evropi. Konkretno v Sloveniji bi lahko izžrebali kakšnih 10 najbolj potrebnih.

 • von Rhein

  Ni odveč pogledati sliko National IQ Scores in poiskati območje nekdanje yu. Mislim,da bi nekaterim (tudi provokatorjem,ki se pojavljajo tukaj) postalo bolj razumljivo stanje pri nas.

 • RATATA

  Ta prispevek ni za občutljive!!
  Jaz sem občutljiv.

 • Jf

  A se vi zavedate da je vir te navedbe IQ Twitter? Nisem prepričan če je kredibilen vir …

  • RATATA

   daj, še kaj pokomentiraj, da vidimo, če si kredibilen.

   • Jf

    Komentar.

  • macon
   • Jf

    Citiram zadnji odstavek artikla iz linka:”These results are controversial and have caused much debate, they must be interpreted with extreme caution.”

    • macon

     Študijo so bojda delali več let na več kot milijon ljudeh. Bojda so ji oporekali samo parcialno, v posameznih državah so merili samo ljudi iz določenih področij, niso zajeli preseka vse populacije. Na wikipediji je to bolj podrobno razloženo.

     https://en.wikipedia.org/wiki/Nations_and_intelligence

     • tretjerazredni

      Piše kaj, če rineš krog v trikotnik, si najbrž retard ali pa se enostavno ne znaš igrat.

   • Jf

    Aja pa temu profesorju k je določil te številke je univerza vzela naziv profesorja k je širil take neznanstvene teorije.

    • macon

     Nič neznanstvenega ni, če vzameš zadosti velik statistični vzorec in potem iz njega izvajaš zaključke. Metode in postopki so jasni, če pa komu kaj ni všeč zaradi političnosti zaključkov, je to njegov problem. Znanstveni rezultat nima zveze s politiko.

     Ene stvari so eksaktne pa če se levičarji postavite na glavo. Ljudje nismo enaki, družbe pa tudi ne. Cifre se ne zmenijo za čustva.

     • tretjerazredni

      Čakaj malo, matematika ni naravna sposobnost, niti geometrija, čustvena inteligenca je pa sploh sporen termin, ki se ne nanaša na noben organ posebej in je v glavnem posledica senzibilnosti in domišljije.
      Kdor ni navajen veliko razmišljati in uporabljati vizualizacijo za predstavo logičnih provlemov v glavi, bo teste reševal velilo slabše oziroma bo rabil čas, preden bo ugotovil kaj sploh hočejo od njega. Ampak to niso naravni potenciali posameznika, če pride v ustrezno okolje, kjer so kognitivne in logične veščine del vsakdanje kulture, človek zelo hitro pridobi inteligenčne lastnosti. Ključen je sistem simbolov, migranti, ki razmišljajo v tujem, bolj izpopolnjenem jeziku, se učijo neprimerno hitreje od rohakov, ki se oklepajo korenin in v glavi mlatijo samo prazno slamo.

     • Jf

      Lol

  • tretjerazredni

   Vir sploh ni pomemben, bistvo je dporna in zavržna tehnologija merjenja inteligence, ki je v celoti rezultat socializacije in kultiviziranosti posameznika, torej od umetnega okolja, ne od naravnih sposobnosti človeka.

 • Big Dick Tony

  ŠOLSKI PRIMER SOVRAŽNEGA GOVORA !!!

  Nova24TV: “Migranti iz Afrike nekompatibilni z evropsko družbo: Povprečno stopnja IQ v podsaharski Afriki pade pod 70 – to v zahodnih državah pomeni, da gre za osebe, ki so po zakonu opravilno nesposobne, torej tudi kazensko neodgovorne – ker pač niso sposobne dojeti pravil in zakonov.”

  V zadnjih letih smo v naši družbi priča skrb vzbujajoči normalizaciji sovražnega in lažnivega govora. Pri njenem preprečevanju imajo osrednjo vlogo desničarski mediji, desničarski politiki in druge desničarske javne osebnosti, ki bi morali po moji oceni vselej nedvoumno obsoditi širjenje spodbujanja k nestrpnosti in sovraštvu. Zelo pomembno vlogo pa bo imela tudi nova učinkovita sodna praksa!!! Tako je tudi prav!!!

  • tretjerazredni

   Mediji lažejo konstsntno, počasi dozirajo laži in neumnosti, da zavarujejo roko, ki jih hrani in prispevajo k patriotskem vzdušju, najslabši so idioti, ki zmerjajo kar vse povprek in si ne pustijo nič dopovedat, ampak to zna vsak.
   Slednje bo z uvedbo zakona o mentalni higieni postalo kritično pomembno, med nami bo čedalje več latentnih idiotov, mediji pa bodo izgubili še zadnje trohnice kredibilnosti, saj sovražni propagandi državnih teroristov nihče ne bo upal ugovarjati

  • wert

   Zakaj pa si Tuneku ukradel avatar ?
   Si mal lopovske sorte, veš.
   Takoj mu ga vrni nazaj !

  • ZatonMesecnikov

   Kaj dela človeka “človeka” Tumpek”? koliko je ta IQ, da te prepoznamo za Opico?

 • tretjerazredni

  70 imajo mogoče afriški geniji, ki so moškega spola, ženske so približno tako inteligentne kot šimpanzi. Pa ni treba zdaj spraševat naokoli, če kdo ve kje bi se dalo dobiti afričanko za ženo, ker to so resni problemi, za tako veliko žival skrbeti ni lahko.

 • Franc Šink

  Naj se že končno nekdo izjasni kje je meja med človekom in opico.

  • Big Dick Tony

   Ti si nekje tu tu. Opica z očali :)… Orangutan :)

  • tretjerazredni

   Tarzan.

  • Desnoklik

   Človek in opica imata skupnega prednika, ta skupni prednik pa ima skupnega prednika z orangutani.

   • samotoje

    Uf, eminentni znanstveniki antropologi bi te samo debelo gledali. A to že dolgo veš ali ti je zdaj kapnilo? Stopi do Cambridgea pa jim to razloži, nevednim ignorantom.

  • Valter BraniSlav

   Pri tebi.
   Ti si se opica, skoraj vsi drugi smo nad teboj.

   • xtc

    A zato sklepaš “miljonske” biznise z Kralji ulice na Tromostovju?

   • centurion

    Bedniće jedno, kje si nad Francem Šinkom?
    Na palmi.

    • Valter BraniSlav

     Na palmi v Miamiju…
     Tu imamo milion palm…
     We are unable to post your comment because you have been banned by Nova24TV. Find out more.

  • tohuvabohu

   To je jasno. Testni osebek mora splezati na drevo. Če ostane gor, je opica …

 • Sandokan Sandokan

  žal je to tako kot , da v odlično marmelado kapneš kapljico dreka. marmelada je samo še za v smeti.

  • tretjerazredni

   Tam kjer sta drek in marmelada skupaj, je samo vprašanje časa.
   Slovenija je lepa samo, če do smrti delaš v državni firmi, delaš za udbo in ne greš nikamor.

 • wert

  Pravilno Salvini – ne daj se !
  Lahko jih sprejmejo tudi švedske, ali nemške luke in seveda Korziška itd…..zakaj tako izkoriščat samo Italijo ?

  • ZatonMesecnikov

   #..zakaj tako izkoriščat samo Italijo ?#

   Boj proti fašizmu. V tem je point. če bi Madžarska imela morsko luko, bi vse kavzi humanitarne in tihotapske organizacije v vrsti čakale pred njo. In zganjale hrup, češ poglejte….

 • wert

  Ali naj razumem, da so tudi ti, ki nam jih vsiljujejo opravilno nesposobni ?
  To bi znalo biti, ker to kar se nam dogaja, normalni ljudje ne morejo odobravat .
  Vsem izmeriti IQ !

 • Desnoklik

  Saj 70 ni slabo. Če si zdrav ga imaš takoj na 90, samo okolje zamenjaš. Bolj je problem neintegracija z okoljem, rasizem, neopustitev starih navad, getoiziranje, to so vse nerešljivi problemi.

 • tohuvabohu

  “za tiste ki imajo IQ pod 90 pa se v zahodnem svetu smatra, da so inteligenčno podpovprečni”
  Hehe, prej bi rekel, da so podpovprečno inteligentni.
  Btw, po definiciji je podpovprečen vsak IQ < 100.
  Itak je pa opletanje z IQ neumno. Saj ni važno, ali osebek dojema zakone in predpise, pomembno je, da jih "spoštuje" (narekovaji so zato, ker je beseda "spoštovati" najbolj zlorabljena beseda v javni govorici).

 • if

  Stara Gorica, Gorizia, danes, Slovenka pri petinpedesetih, lastnica trgovine: “Volila sem Salvinija, on ima ustrezno politiko za rešitev Italije pred norostjo bruseljskih promigracijskih elit. Imam sina starosti enake onim na trgu (pokaže na migrante). Strah me je, ker se zavedam, da se nabira potencial, ki se bo za preživetje spopadel z generacijami mojega sina.”

  • Vlado77

   Hudo bo ,ko bom tem migrantom uspelo prvzeti odgovorna mesta v policiji sodstvu ,vojski. Potem bo sledil pospešen konec Evrope kot jo poznamo. Imel sem priliko spoznati nekaj podsaharskih ” dipl. inženirjev” in sem prepričan da so na primeljivi s osnovnošolci pri nas. Pa še v to nisem prepričan

 • Felikss_AH

  Da Črnci v globalu (posamezniki so izjeme) niso pretirano obdarjeni z Zahodnim IQ standardom je znano že od zdavnaj. Najboljši pokazatelj so “dosežki” Sub-Afriških “civilizacij” v primerjavi z Evropskimi še preden se je sploh začelo s kolonizacijo Afrike… mislim da ni treba razlagati tega dela. Nebi pa ta IQ standard sploh bil problem če bi Zahod lepo pustil Črno Afriko na miru… da nadaljuje svoj razvoj po naravni poti… ker so tisoče let obstali sami brez tuje pomoči… torej njihov IQ je bil funkcionalen za življenje v Afriki.

  S Kolonizacijo je Afrika pač naredila nenaravno hiter preskok v zahtevnejše standarde razvite civilizacije… genetsko pa očitno niso še bili pripravljeni za to. Tudi Evropejci in ostale stare civilizacije niso kar tako šli skozi razvoj… za vse je bil potreben čas. Razlika je edino v tem da je pri današnjih razvitih narodih ta čas bil krajši, Črna Afrika bi pa mogoče rabila še kakšen milijon let, ali celo pet, da bi samostojno dosegli današnji nivo razvitih. Po mojem diskretnem mnenju pa tega najverjetneje nebi dosegli nikoli… ker enostavno niso bili ustvarjeni za to. Za obstati v Afriškem okolju sami od sebe… so Črnci superiorni nam… zato ih je bilo treba pustiti na miru v okolju na katerega so bili adaptirani idealno.

  Če pa vemo kaj je namen Kalergijevega plana… da zaglupi novo sintetično kreirano Euro-Afro-Raso… potem je namen imigracij Črnih in Rjavih moških na Zahod jasen… kar je pa bastard Kalergi tudi lepo elaboriral… in je vsem na ogled.

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  Če bi Slovenija bila demokratična država kjer se upošteva volja ljudstva bi morali imeti najmanj Švicarski model odločanja in na referendum dati naslednje vprašanje:

  – Ali ste za takojšnjo deportacijo vsakega tujca/nedržavljana Slovenije, kateri stori kakeršnokoli kriminalno dejaje na območju Republike Slovenije ?

  – JA
  – NE.

  to bi bil eden izmed najboljših zakonov v Sloveniji.

 • Zombi Gartner

  Osebe, ki so po zakonu opravilno nesposobne, torej tudi kazensko neodgovorne – ker pač niso sposobne dojeti pravil in zakonov.

  Mi imamo v prlamentu v hramu demokracije 95% takih bolnikov.
  Jih lahko primerjate z ljudmi iz Afrike?

 • centurion

  Posluš pezde, no.
  Si že razstavil tisto AK47?
  M70AB al qwa že.
  Nisi, pol pa bejž spat, vosu levi debilni.
  Pa tut IQ je med št čevlja in 47…

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  hahah ti FDV-jevec in Antifajevski delomrznež boš mene učil in mi pametoval o jeziku. Prvo prenehaj parazitirat nas delovne ljudi, ter se oprimi poštenega,koristnega in produktivnega dela, šele na to imaš pravico pametovat glede česarkoli. Dokler si pa parazit in drogeraš pa sploh nimaš legitimnosti pametovat kaj šele, da te bo kdo resno jemal in se ti pustil komandirat.
  Daj si raje zlati šus, da boš nam vsem napravil uslugo.

 • Anton

  predstavljajte si sobivanje nekoga ki ima IQ 150+ z nekom ki ima 70? Nepredstavljivo!

  sarkazem press

 • GverilaStyle

  sej take retardirance naši skorumpirani političar rabijo, le retard jim bo verjel in jih volil še leta in leta……Kar naenkrat so normalni postali sovražniki….upravičeno se politikom tresejo hlače!!!!!

 • dob

  “….da gre za osebe, ki so po zakonu opravilno nesposobne, torej tudi kazensko neodgovorne – ker pač niso sposobne dojeti pravil in zakonov”

  Enako kot sedanja vladajoča koalicija v slo-parlamentu!

  • Olga101

   Verjetno s 6 popravci na lesarski šoli res sodiš pod 90!

 • Van Der Waals

  ČRNCI SO OPICE. =)

 • Clemen J.

  To je malo več kot opice, za opice pravijo da dosežejo tudi IQ 64.

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  o kakih domobrancih ti to? a ni že 2. svetovne vojne konec na LJ območju?
  Dovolj znam slovensko, ti Wannabe nazi. S tvojim vzdevkom ponosno kažeš, da si nacist, čeprav so te filali s kulturno marksistično propagando.

  • Igor Furlan

   tudi taki FDV-jevski idioti morajo živeti…. za kaj že, da delajo zdraho.

 • samotoje

  To pa ni vredno odgovora.

 • Drek

 • +Slovenec

  Dostikrat sem pisal na rtvslo in 24ur, da črnci niso dosti bolj pametni od opic, pri razmnoževanju so bolj neumni. Če živali vidijo, da ni dovolj hrane, ne delajo mladičev. Črnci pa stalno posiljujejo ženske, vsi otroki so podhranjeni. To so mi vedno zbrisali.

  Črncem je bilo boljše biti v kolonijah, ker se sami ne znajo preživljati. Evropejci, Američani in Kitajci so lastniki afriških rudnikov, nič ne plačajo davkov državi.

 • freedomfighter

  No ta zemljevid lepo objasni kako je visina iq direktno vezana na dostopnost do solstva

 • Tim

  Vsi pirati bojo iz somalije zbezali v evropo :o

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!