fbpx

Migranti, ujeti v Bosni, vse bolj nasilni: napadajo domačine, vlamljajo v hiše in trgovine, sedaj je samo še vprašanje časa, kdaj bo prišlo do streljanja

Ilegalni migranti v Bosni in Hercegovini (Foto: Twitter)

Slab nadzor nad migranti, ki se lahko prosto sprehajajo po mestu Izačići, botruje k temu, da postajajo vse bolj predrzni in napadajo domačine, poroča portal Krupljani. Razmere v Bosni in Hercegovini (predvsem v Bihaću) se resno zaostrujejo. Oblasti se bojijo, da bo kmalu prišlo do strelskih obračunov.

Domačini v Izačićih so povedali, da je v torek prišlo do verbalnega in fizičnega obračuna. Ilegalni migranti so vdrli na neko dvorišče. Ko so jim domačini poskušali najprej na lep način dopovedati, da je prostor, kjer so, zasebna lastnina, pozneje pa jih lastnoročno odnesti tja, kamor sodijo, so jih migranti napadli.

Samo vprašanje časa, kdaj bo prišlo do strelskih obračunov
Mimogrede so migranti v Izačićih vlomili še v dve trgovini, poskusili vdreti v garažo in odtujiti dva avtomobila, poroča portal Krupljani.

Razmere v Bosni in Hercegovini (predvsem v Bihaću) se resno zaostrujejo. Oblasti se bojijo, da bo kmalu prišlo do strelskih obračunov. Kot smo poročali, so policisti našli pri dveh migrantih v Sarajevu več kosov strelnega orožja, država pa je nasploh znana, da domačini hranijo orožje še iz časov balkanske vojne.

Demokracija