Migranti, ujeti v Bosni, vse bolj nasilni: napadajo domačine, vlamljajo v hiše in trgovine, sedaj je samo še vprašanje časa, kdaj bo prišlo do streljanja

Ilegalni migranti v Bosni in Hercegovini (Foto: Twitter)

Slab nadzor nad migranti, ki se lahko prosto sprehajajo po mestu Izačići, botruje k temu, da postajajo vse bolj predrzni in napadajo domačine, poroča portal Krupljani. Razmere v Bosni in Hercegovini (predvsem v Bihaću) se resno zaostrujejo. Oblasti se bojijo, da bo kmalu prišlo do strelskih obračunov.

Domačini v Izačićih so povedali, da je v torek prišlo do verbalnega in fizičnega obračuna. Ilegalni migranti so vdrli na neko dvorišče. Ko so jim domačini poskušali najprej na lep način dopovedati, da je prostor, kjer so, zasebna lastnina, pozneje pa jih lastnoročno odnesti tja, kamor sodijo, so jih migranti napadli.

Samo vprašanje časa, kdaj bo prišlo do strelskih obračunov
Mimogrede so migranti v Izačićih vlomili še v dve trgovini, poskusili vdreti v garažo in odtujiti dva avtomobila, poroča portal Krupljani.

Razmere v Bosni in Hercegovini (predvsem v Bihaću) se resno zaostrujejo. Oblasti se bojijo, da bo kmalu prišlo do strelskih obračunov. Kot smo poročali, so policisti našli pri dveh migrantih v Sarajevu več kosov strelnega orožja, država pa je nasploh znana, da domačini hranijo orožje še iz časov balkanske vojne.

Demokracija

 • Morala

  Vsi so vedeli kaj in kako, pa še jih kar sprejemajo…če ne more vojska in policija zaščititi domačinov, kdo jih bo pa zaščitil?! Osli neumni…to bomo dobili tudi v Sloveniji…

  • Dragan Krstič

   Seveda, vendar jih bo naša vlada filala z denarjem, stanovanji in prehrano tako da bodo v začetku manj nasilni. Ko se bodo ustalili bodo zahtevali vedno več.

 • ZatonMesecnikov

  #Migranti, ujeti v Bosni, vse bolj nasilni: napadajo domačine,
  vlamljajo v hiše in trgovine, sedaj je samo še vprašanje časa, kdaj bo
  prišlo do streljanja#

  če bo prišlo do te situacije, se bo zopet vmešala Merklova in jih razdelila po kvotah iz Bosne. Seveda tokrat ne vse v nemčijo. pa še vprašanje bo, če ji bodo njeni pustili.

  Tako je bilo v Makedoniji, ko jim je odprla mejo leta 2015.

 • Caetano

  V Bosni imaš polno jihadistov, enako v Nemčiji, ampak levičarji in filoislamisti bodo seveda še naprej vneto napadali Orbana in Trumpa.

  • Van Der Waals

   MARKSISTOISLAMIST, MARKSISTOCIGANISTI, MARKSISTOČRNUHARISTII!!!! na filofaksu itq use kar napišeše na izpitu je prov!

   • Matt von Glanz

    kaj hočeš reči?

 • xtc

  Bosanci,spucat konzervacijo in v imenu domovine opravit dolžnost.

 • Olga2345

  Verjetno so že dobili vabilo v Murgle!

  • Johnny B Bad

   Lublana je bulana.
   dokler nou mela nouga župana. !! (L.j ni samo Center)
   14

   • Novakec1

    Ta bulezen se je razširla na celo slolandijo in meji že na epidemijo. Krivi so pa politikantski izdajalci iz vseh vertov. Drugače pa uporabljaš moj pridevnik za žabjo prestolnico, petnjast let nazaj sem to napisu in spoku iz lublane bulane.

    • Johnny B Bad

     Novakec1 – Prou si naredu, Lu. je bol leva od Venezuelskega “chavizma” ki je ISTI kot Stalinizem… 14