Nov absurd iz Švedske: avto zapeljal v množico stotih otrok, mediji o tem poročali šele naslednji dan!

Foto: iStock

Mediji na Švedskem so potrebovali cel dan, da so začeli poročati o incidentu, v katerem je vozilo namerno zapeljalo med otroke. Po pričevanjih očividcev je voznik saaba naglo pospešil naravnost v množico otrok, po napadu pa je pobegnil. Policija ga še vedno išče.

Napad se je zgodil v ponedeljek v Karlshamnu na jugu Švedske, ko so imeli učenci športni dan, na pohodu med Grundsjönom in Gammalstorpom, kjer so skupino približno stotih otrok spremljale učiteljice. Priče pripovedujejo, da je okrog ene ure popoldan temno vozilo črne ali modre barve znamke Saab nenadoma zapeljalo v skupino otrok. Preiskovalec karlshamnske policije Bengt Jeppsson pojasnjuje, da je vozilo po pričevanjih očividcev nenadoma pospešilo in v skupino otrok zapeljalo s hitrostjo približno 40 kilometrov na uro. V incidentu sta bila poškodovana dva otroka, ki pa sta utrpela lažje poškodbe. Jeppsson je še pozval javnost, da policiji posreduje informacije o dogodku, saj je voznik s prizorišča dogodka pobegnil tako hitro, da priče niso mogle identificirati niti njegovega spola.

Mediji o incidentu poročali šele po enem dnevu
Po poročanju portala Voice of Europe so mediji potrebovali štiriindvajset ur, preden so poročali o domnevno namernem napadu na otroke. Še takrat je o incidentu poročal le en medij, to pa je nenavadno, saj je povzročitelj še vedno na prostosti.

J. Ž.

 • Dragan Krstič

  Nič hudega. Migrant je malo treniral praktično vožnjo pred šoferskim izpitom.

 • xtc

  Ni čudn ,da so včeraj zbrcali smrdljivega socialista Loffena in njegovo bando z oblasti.

 • Staybell geenius

  Nobene novice o tem, kako je Trump postal tarča posmeha v Združenih narodih s svojim cicibanskim hvaljenjem o lastni veličini in “zavračanju globalizma”?

  • stajerc5

   Vprasaj Sveda- Loffena in Merklco, kako se kaj pocutita danes, ko se potapljata z svojo globalizacijo v globalno greznico dreka!?!!! Vsi levi bodo pocrkali, le pri nas bo se zvenela zlovenska Internaciosrala!!!

   • Staybell geenius

    Kakšno vezo ima ta zmazek od komentarja s čimerkoli napisanim?
    seveda nikakršne, služi pa kot orodje za preusmerjanje pozornosti. Na žalost pa take taktike delujejo le na vaših, postriženih ovcah.

 • koza
 • Steiermark

  Naj gre policija v njihove seriatske gete in jih izvleče ven, kot zajce ter jih obesi! Dokler nebodo tako ukrepali proti tem šeriatskim pedofilskim muslijem, teroristom, se bo kalvarija belcev v naši Evropi nadaljevala in širila, s strani šeriatarjev! Pri njih , namreč, življenje otrok ali žensk velja manj, kot 1 koza!

 • RATATA

  Spol ni pomemben, saj si ga glede na trenutno počutje stalno spreminjamo, pri tem imajo močan vpliv tudi mediji, ki oblikujejo javno mnenje, kot povedo na eRTeVeSlo.
  V bistvu je en medij na eno državo čisto dovolj! Kjerkoli sta medija dva, se takoj pojavijo problemi.
  Pravzaprav je pa, kot je povedala oblikovalka javnega mnenja hrvatinka bašić, da je za javno dobro kakšno reč potrebno tudi zamolčati.
  Ne mescu in kordišu ter Belokranjici je, da pripravijo takšen zakon, da bo to končno vsem jasno!

 • samsara

  Le kdo na tem svetu si ne bi želel živeti in ustvarjati v tako ‘obogateni in oplemeniteni’ večnacionalni družbi?
  Ne vem zakaj so levičarji v švedskem parlamentu pravkar privč po dolgih desetletjih doživeli nezaupnico, res ne vem?

 • pajot

  Nafukal ste,Švedi. Nedvomno.

 • Olga2345

  Levičarske politike postavit na ulico in v njih zapeljati TANK!

 • Bandit123

  Nova 24, ste prvaki v delanju panike, ko sploh ne veste kaj se je zgodilo. In ko vidim večino spodnjih komentarjev, vidim da ste učinkoviti v svojih neumnostih.

 • FUCK COMMUNISM

  Levuharski posranci so ob takih novicah, kot ponavadi, spet tiho….

 • FUCK COMMUNISM

  To kozjejebsko golazen je treba zacet ubijat!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!