Migranti v Parizu našli grešnega kozla za migrantsko krizo: “Evropa je kriva!”

Foto: epa

V največjem pariškem migrantskem kampu, ki se nahaja blizu metro postaje Porte de La Chapell, več sto migrantov živi v šotorih. Velika večina izmed njih krivi Evropo, da je odgovorna, ker ne dobijo ustrezne dokumentacije in brezplačnega bivanja. Več kot očitno pa je, da so ti prišli v Evropo uživati in iskati boljše življenje z namenom, da bodo živeli na bremenih Evropejcev. Pa naj še kdo reče, da gre za uboge. razcapane prišleke, ki bežijo pred vojno in so hvaležni za vsakršno pomoč. Oni bi samo prejemali, pa še to ne karkoli.

Migrantski kamp Porte de Le Chapelle je največji zunanji kamp, ki je postavljen v francoski prestolnici. Ta predstavlja dom več sto migrantom, od katerih večina prihaja iz afriških držav, kot so: Sudan, Eritreja in Nigerija. Breitbart London je spregovoril s številnimi prebivalci kampa in prišel do ugotovitve, da vsi za nastalo situacijo krivijo francosko vlado in Evropo ter zahtevajo potrebno dokumentacijo za dostop do socialne blaginje.

V Franciji si želi ustvariti družino
Petindvajsetletni Rolando je povedal, da je v Pariz prispel pred dvema mesecema, po tem, ko je premagal pot skozi Zahodno Afriko, Libijo in šestdnevno potovanje po morju, ki ga je vodilo do Italije. Nigerijec, oblečen v trenirko znamke Lonsdale, je povedal, da se je odločil za obiskovanje šestmesečnega tečaja o mednarodnih odnosih in dodal, da si želi ustvariti družino v Franciji. Poleg tega je poudaril, da ne mara Francozov in dodal, da si ti želijo, da bi migranti še naprej “trpeli” na ulicah. “Opazujem ljudi, ki gredo mimo in ko ti gledajo v nas, jim gre na smeh. Delujejo, kot bi bili veseli, da trpimo.”

Kamp Porte de Le Chapelle (Foto: epa)

Nato je nadaljeval: “Krivimo jih za to, kar so storili Afriki! Če ti ne bi pokvarili naše dežele, me ne bi zdaj videli tukaj.” Po prepričanju Rolanda je teroristične organizacije, kot je Boko Haram, ustvarila britanska vohunska agencija MI6. “Naša generacija je pametnejša. Beli človek ne more kar tako priti do mene in me zmesti.”

Foto: epa

Nevladne promigrantske organizacije označujejo kot sranje
Veliko migrantov je zatrdilo, da so lačni, kljub temu, da jim dobrodelne organizacije, kot so Utopia 56, dostavljajo hrano, in sicer tako v Parizu kot tudi drugod v Franciji. Dvaintridesetletni migrant je ob vprašanju glede promigrantskih nevladnih organizacij dejal, da so sranje, saj te dostavljajo vodo in dodal, da oni veliko bolj potrebujejo ustrezne dokumente, ki bi jih izdala vlada.

Foto: epa

V preteklosti se je glavni migrantski kamp nahajal blizu metro postaje Stalingrad, v katerem so bili pogosti pretepi med več sto migranti, ki so tam živeli v lanskem letu. Nekdanji kamp je izpraznila policija, območje pa je ograjeno, da se na območju nekdanjega kampa ne bi ponovno naselili migranti.

Foto: epa

Foto: epa

N. Ž.

 • Levicar nikoli!

  Vse preverit do zadnjega, pomagat tistim, ki so do pomoci upraviceni, izgnat vse, ki se izkazejo za ekonomske migrante. Tistem, ki se kakorkoli ne obnasajo kot se zagre, podarit prevzgojo izkljucno s svincem!

  • Zgornji

   MALO SI SICER PREVEČ NASILEN, AMPAK TE RAZUMEMO, … TREBA PA JE DODATI LE ŠE ENO, IN SICER ZELO POMEMBNO TOČKO KI JE : VSE ČRNE BRATE BO NUJNO POTREBNO POSPREMITI NAZAJ DOMOV V AFRIKO, OD KODER SO IZŠLI, IN SE BODO POTEM ŽE TAM SAMI “ZMENILI” KOLIKO JIH BO PREŽIVELO, IN KOLIKO NE . AMENNN !!! ! !!!

   • Levicar nikoli!

    Vprasaj svojce pomorjenih Evropejcev, ce se jim tut zdim prevec nasilen…

    • Zgornji

     No, saj, z tega vidika je tudi meni to jasno, Ampak, vseeno bi pa tem svojcem rekel, da nesmejo biti tolk maščevalni , … ker se bomo itak Gor še vsi srečali, … ampak, kar je pa preveč, je pa tudi res preveč, in Žal Bo treba vsem tem migrantičem pokazati “Trši prijem” in jih poslati Nazaj Dol, da se sami med sabo pobijejo do Kraja + Konca !!! ! !!! Aaaameeennnnnnn !!! ! !!!

  • sunday

   še svinca je škoda, gre ceneje tudi!!!

 • sodnikisozločinci

  Boli me đoko, kaj si migranti želijo in prav tako kaj si želijo izdajalske vlade in njihovi pravosodni hlapci. Vse izgnat!

  • RATATA

   Dobro napreduješ.

 • Olga

  Naj spokajo nazaj!

 • Morala

  Vedno je najlažje krivca iskati drugje! Francoze sovražijo!? Zakaj potem ne odidejo?

  • Franc Šink

   Vprašanje za milijon.

   • Morala

    Vsi bi znali odgovoriti :)

 • totex39

  To golazen, ki prihaja v Evropo z divjaškim namenom, da uničuje evropska mesta je potrebno takoj izgnati. Lahko bi se pa poslužili tudi drugih prijemov, da se slučajno ne bi vrnili.

  • Zgornji

   AAAMEEENNN !!! ! !!! Žal.

 • Diagnostik

  Evo, za tiste ki še ne veste, kakšne svinjarije so počeli zahodni evropejci v afriki, Kralj Leopold belgijski je dal pobiti 10 milj. ljudi. Tako da na nek način mora ZAHODNA Evropa plačati svojo odkupnino za ta zločin. seveda ne na naših Slovanskih hrbtih, mi vsekakor nismo nikomur v Afriki ali Bližnjem vzhodu nič dolžni, kakor nas skušajo prepričati slovenski levičarji. Mi smo samo samim sebi ves čas škodo delal.

  https://www.youtube.com/watch?v=cfvPFt-v_vw&ytbChannel=TheLipTV

  • xtc

   Briga me kaj so imeli tam doli;dejstvo je pa;da dokler so Afriko imeli v rokah kolonialisti je dežrla napredovala;ko jePRIŠLO DO DEKOLONIZACIJE SE JE ZAČELO NAZADOVANJE;ŠE POSEVEJ KO JE tITEK RAZNOSIL SVOJE GNOJIŠČE OKROG:

  • Marko

   Jas nevem kako to da indijanci…tibetanci…in tako dalje ostali narodi ne pobijajo vseh po dolgem in počez in ne zahtevajo vsega tega kot ti kao bogi nehvalezni migranti glede na to da se je genocid nad njimi zgodil nekje v istem časovnem obdobju in obsegu kot pa ga je naredio kralj Leopold II…tako da ne nakladat nekaj za brezveze in v tri dni…so pač v vecini lenuhi in g…d ki jim ni za delat in ki se nočejo vključiti v družbo želijo pa imet vse…

   • sunday

    če bi bil nad njimi storjen genocid, jih danes ne bi bilo in živeti bi bilo lepo, tako pa o genocidu, žal !!!

  • Marko

   Aja pa malo si poglej kakšne svinjarije so počeli Evropejci nad svojim lastnim narodom sploh z otroci iz sirotisnic ( in sploh v Angliji ) v času industrijske revolucije zopet v približno istem casovnem obdobju pa ne vidim da se bunis kaj da bi bilo treba njim plačati kakšno odkupnino…tako da prej preden začneš pisat bedarije in glupe komentarje raje 2x premisli kaj napišeš…

  • Razocarana

   Točne se v kdo je profitiral of kolonij v VB in Afriki, potrebno je samo malo pogledati v arhive; evropse kraljeve družine, aristokracija in bogate družine ki so bile del zahodnoindijske družbe.
   Če hočejo levičarji, Afričani in Arabci odškodnino za kolonije, naj se torej direktno obrnejo na potomce teh družin, kajti navadni Evropejci jim niso dolžni čisto nič, še posebaj pa ne to da bodo Afričani in Arabci zganjali nasilje v Evropi in živeli na račun evropske raje, katero evropski politiki že desetletja ožemajo da lahko ne samo tlačijo denar v svoje žepe ampak tudi pošiljajo miljarde denarja evropejskih davkoplačevalcev v Afriko in VB.

  • sunday

   10 milj – 100 milj. in več premalo – Leopold belgiski junak evrope še danes!!!

  • sprehajalec

   Diganostik, v principu bi ti potreboval diagnozo, psihiatrično. Kongo je pod Leopoldom ocenjujejo imel 3-5 milijonov prebivalcev, ampak to te ne odvrne od tega, da kvakaš, da jih je pa Leopold od teh 3-5 milijonov pobil 10 milijonov.

   • Diagnostik

    blokiran

    • sprehajalec

     Diagnostik, jaz sem tvoj psihiater. Specializiran sem za laži levičarjev.

    • samotoje

     Ti tudi. Od mene. Ker nakladaš in si še neumen povrhu.

  • Nata

   No,no? Tudi lastni so jih na veliko pobijali!!

  • šmentanamuha

   Ti le plačaj, če si jim kaj dolžan, jaz jim nisem in Slovenija tudi ne.

  • macon

   Malo poguglaj za arabsko zasužnjevanje črncev. Trajalo je čez tisoč let in zasužnjili so precej več črncev kot belci. Belci so v kolonializmu naredili še kaj koristnega, postavili infrastrukturo in marsikaterega črnca izobrazili. Arabci niso naredili 0, samo grabili in ubijali. Kaj, ko bi Arabci plačali kake odškodnine, kaj praviš? Kaj pa Turki nam za 200 let pobijanja in zasužnjevanja, kaj praviš?

   Potem se še vprašaj, zakaj ni črne manjšine kot v ZDA v Jemnu in Saudski Arabiji, kamor je segal vzhodni del te trgovine (in dol do Zanzibarja).

 • xtc

  Kriva jeEVROPA IN ON JE PAMETEN:no ja zelo podobno razmišljanu opice:
  Če bi ne biloERvropejcev;bi še kar npol plezali po drevesih tam doli:
  Kolonizacija jim je prinesla napredek;ko je ni bilo več so potonili:
  On je pameten?
  Če bi bil pameten nebi hodil vEvropo in bi delal doma::če bi bil pameten bi vedel ;da tukaj ni zaželjenne zaradi barve ampak mentalitete in neuporabnosti:In če bi bil pameten bi dojel;da se mu ljudnje ne smejijo ampak ;da imajo podobnih poln k****::In če bi bil pameten bi ugotovil;da tukaj ni prostora zanj:

  • sunday

   vse je res in tudi zaradi barve kože je res, samo kosmat še ni drugo pa dela vse kot opica samo, da je opica pametnejša in bolj kulturna, napredna, razgledana…podganji iztrbek pač, ki ne spada v eu in tisti ki jih vozijo – vabijo so izdajalci eu ter si zaslužijo smrt!!!

 • Novakec1

  Jim bo Makaron, ko bo ustoličen, dal vse kar bodo hoteli, malo naj počakajo.

 • Zgornji

  Ja, šur, ofkors … !!! :-P
  KOOOOOOOZLI POKVARJENI SKOZLANOZBLOJENI !!! ! !!!

 • Goran Hvala

  Pa se prav imajo….

  • sprehajalec

   Goran, koliko jih imaš doma? Množijo se 4x hitreje kot Europejci…

   • Goran Hvala

    Men se zdi da jih imam doma tolk kot ti…

   • Goran Hvala

    Jah sej ves kaj je v razvitem svetu moderno…karierca, telovadba, zdrava hrana in selfiji svojih riti…ne mors met froca ker se lahko baba zredi…kaksna bo potem za videt…za na instagram verjetno ne..;-)

    • sprehajalec

     Seveda imajo froce Goran v razvitem svetu. Pravzaprav bolj je bogat, več jih ima. Pa ima potem ljubico za na instagram. Ker ena je razlika med nami in njimi. pri nas jih imaš toliko, kolikor jih lahko preživiš, oziroma jim lahko nudiš standard, kot je okolici primerno.

     Pri njih pa je kolikor jih Alah da, pa na socialno po možnosti jih spraviš.

     Bi naprimer Norvežani kaj bolje živeli, če bi jih bilo 50 milijonov in ne 5? ker Norveška je dovolj velika…

     • Goran Hvala

      A v slo ni noben na socialni?..ko pogledam okrog sebe majo najvec frocov tisti cistuni ki so vsako nedeljo pri masi…in to pure slovenci…pa vse dodatke kar si jih zamislis prejemajo…seveda zraven pa tulijo o muslimanih kolk se mnozijo in kalsne dodatke prejemajo..pa za vsakega froca prav tako na porodniski kolk casa ze?..se kar v letih meri doba…kje je razlika?…razen v barvi koze…

     • sprehajalec

      Kako Gorane, da še zaščiteno manjšino ti in tvoji niste uspeli socializirati? Ste premalo truda vložili, premalo zanosa in pridnosti med vami, priložnostnimi humanisti?

      Južni gen je bolj divji Goran. Feničanski gen mu pravijo, ker poseljuje celoten Mediteran. Telo producira več testosterona, kot pri severjnakih in alpskih ljudeh. Starim mediterankam potem rastejo brki na stara leta, pa fino na črno so poraščene. Mladega mediteranca pa ta gen sili v težave, težko se obvlada in zato imaš posledično več nedel iz strasti , časti in podobnih neumnosti. Žele na čupi, nabita muzika v avtu pred semaforjem, značilnega takta, smisel za izogibanje se zakonom in običajnemu redu, ter delu.

      Družbo spremeniš na ta način, če jih uvoziš. Več je pizdarij v družbi potem. Pa saj itak o pizdarijah z njimi povezanih čitaš po portalih in novicah.

     • Goran Hvala

      Hahaha….zdej si pa razlozu tocno tako kot je pred leti krozila po sloveniji satiricni posnetek razlage kaj je “cefur”..al pa kot je dicaprio v diangotu definiral crnca..res ima tisto kaj veze z realnostjo..jih pa pobirate ej …pa kako mene turite nekam ko vas pa sam sprasujem stvari…a to je pri desnih stalnica al kako?..ne vem od kje vam podatek da sem jaz od dol, al pa da sem musliman..no pa da sem komunist itd…sam se crnc nisem bil, zaenkrat..;-)..jaz ti sam napisem kaj vidim okrog sebe ti pa brz nek smesn seznam ven..je pa znanstveno dokazano vse to kako so ljudje na ekvatorju manj aktivni kot tisti na severu..nima veze z lenobo..je razlika zivet v mrazu al pa vrocini..mi ne poznamo ne enega ne drugega..tistih par mescev na leto nima veze..za zacetek..dej mi pokazi enga ki pri 40+ stopinjah dela cel dan na soncu.(pa ne zdej ko mal zakuri za en dan 35 drgac mas pa 25)..al pa pokaz enga ki na -20 stopinjah sedi pod drevesom v senci…v slo(oziroma razvitih drzavah) pa vsi jokamo ko je 28 v fabrki..je ze prevec pa noben ne more delat..sam odgovor,ker nisem ne lev in ne desn..

     • sprehajalec

      “Gorani” je ime šiptarskega plemena.

      jaz ti sam napisem kaj vidim okrog sebe ti pa brz nek smesn seznam
      ven..je pa znanstveno dokazano vse to kako so ljudje na ekvatorju manj
      aktivni kot tisti na severu..nima veze z lenobo..

      Afro američani že 200 let dokazujejo nasprotno. Živijo v zmernem pasu, pa najraje končajo v zaporih. Nima veze klima. Angleži so naredili cvetočo kolonijo, ki je danes 6 na svetu po standardu prebivaltva na Ekvatorju.

      dej mi pokazi enga ki pri 40+ stopinjah dela cel dan na soncu.(pa ne zdej ko mal zakuri za en dan 35 drgac mas pa 25)

      Jaz lahko, če je treba.

      Mešaš raso z kulturnimi navadami in socializacijo, ter sposobnost socializiranja. res pa je, da se da to povezati z raso. Kulturo dela je razvila populacija skozi dolgo zgodovino in se je kot dokazuje zahodna europa ne da privzeti v nekaj genetracijah. natančnost, redoljubnost, strogost do sebe delajo europo uspešno, še bolj pa Daljni Vzhod, kjer so te lastnosti še bolj razvite. V takšni družbi ni prostora za temretament kričavost bahatost, vse kar je stranski produkt testosterona. Na eni strani bi ukinjali spol, po drugi strani pa uvažate mladce nabutane s testosteronom.

     • Goran Hvala

      Ti lahko..aja ker mas 2 dni na leto 40…dej ne sanjaj…te povabim z veseljem na filipine…bi mi pomagal z vodno pumpo…bova mal kopala…bi te sam tist mesec rad videl kako bos vihtel kramp..pa ni 40stopinj…je sam 37….tle v slo mi pa jamrajo ko koga povabim za krompir pobrat…pa ga v enem popoldnevu poberemo pa je jamranja on govorjenja 1tedn kako hudo vroce je blo…pa o anglezih in cvetocih kolonijah…dokler so sedel na kupih surovin in uvazal vse domov…za koga cvetoca?..za domacine verjetno ne…ponavad se do vode niso mogl zarad cvetocih angleskih biznisov…

 • FeriSS.H

  Ne misliti da je projekt preplavljanja Evrope z tretjerazrednimi humanoidi v remisiji, nasprotno, gre naprej z polno paro ker to je – “ODLUČENO da tako ima da bude” – Tako “objašnjenje” bi prišlo iz Beograda da smo slučajno še v Jugi. Ker smo pa zdaj v večji EU-Yugi, “obrazložitve” prihajajo Multi-Jezikovno, s tem da prejemniki nimamo kaj jezikati na to temo. Bruseljski kronično nacejeni “Maršal”-Juncker, po lastnem priznanju na kavsa več, zato pa ta “podbačaj” kompenzira s tem da nam brez pavze zabija tole Črnuharsko-Majmunarijo.

  EU-kurba pa se kot kakšna nimfomanska kurba hlastno prepušča tej sodomiji, s tem da je ta jebada nagravžna kot najbolj zanikrn porno. EU-kurbetina se obnaša kot v vicu kjer si dve kurben-dame izmenjujeta vtise dneva in ena pravi da je imela klienta s tako umazanim tičem da je morala natakniti rokavice ko mu ga je fafala. Če se ne motim tudi NGO “volonterke” imajo na sprednjih tačkah tiste plavkaste rokavičke, pa še maskice da se ne okužijo ko otipavajo pravkar prispelo, majmunarijo.

  Če pogledamo prvo sliko s temi črnimi prispodobami, in primerjamo te obraze (barva ni toliko pomembna) z tipičnim Evropskim obrazom ali pa s šimpanzovim … gledam … primerjam … hebi ga, moja primerjalna ocena se nagiba k šimpanzu … sicer pa kaj jaz vem … nisem jaz znanstvenik, moja expertiza je amaterska, iz čistega hobija.

  Ker pa je tole z “imigranti” iz Afrike čista “majmunska posla” … potem navadna pasja logika pravi da pač gre za majmune, ali vsaj za majmunoide. Evropa pa mogoče le ne bo nekoč EUrabija, ampak EUchimpija, Eušimpanzija po “naški”. Verjetno je že vsakdo videl kakšne težave si ZOO nakoplje če im kakšen chimp uide iz gajbice, po EU pa se klatijo že milijoni teh stvorov.

  • šmentanamuha

   Feriss, strinjam se s tabo, da problem te tretjerazredne afro-arabske islamske čefurjadi ni v njihovi barvi kože, kar bi fukotožne multikulti volonterke in mavričarji brez identitete radi očitali nasprotnikom migrantske invazije, ampak v njihovi neuporabnosti, kulturni nekompatibilnosti in nepripravljenosti na spremembe svojih navad, če že hočejo živeti v drugem kulturnem okolju.

   Če smo nekdaj simpatizirali z ameriškimi črnci, ki so jih tja pripeljali kot sužnje in smo jim privoščili “osvoboditev”, potem je še toliko težje razumeti, da sedaj afričani prostovoljno rinejo v novodobno suženjstvo v te iste države, kjer kaj drugega kot tretjerazredni državljani nikoli ne bodo. To je dejstvo, ker za kaj več enostavno nimajo podlage. Ne mislim, da so vsi, ki prihajajo sem zlonamerni džihadisti, vendar se bodo ob naraščajočem nezadovoljstvu z lahkoto radikalizirali. V resnici so resnično omejene pameti: zapuščajo svojo domovino, izgubljajo svojo kulturo in odhajajo v neznano po obljubljeno potico, ki je seveda ne bodo dobili. Da si kaj takega domišljaš, moraš biti zelo omejen v glavi.

   Če že, potem moramo tem ljudem nekako odpreti oči in jih opomniti, da imajo tudi oni dolžnosti do svoje domovine, prednikov in kulture, ki jo prepuščajo propadu, da je afriška kultura starodavna in dragocena in bi morali narediti vse, da jo zaščitijo in ohranijo. Svojim kolonizatorjem pa naj izstavijo račun. Je pa res, človek brez kulture se spreminja v opico.

   • FeriSS.H

    Lady šmentana, tvoja reakcija je racionalno logična, a v dani situaciji je tak pristop kot scanje v veter. Predpostavimo da im poskušaš to obrazložiti z namenom kot si napisala – “…moramo tem ljudem nekako odpreti oči in jih opomniti, da imajo tudi oni dolžnosti do svoje domovine, prednikov in kulture …” – boš takoj obtožena kot Rasist in Xenofob od “čutnih” Levuhark, Črni te bodo pa še zmačetali in celo tvoje truplo posilili, dokler je še toplo. Če je oni majmun natepaval auspuh, in ga ni zmotilo da ga nekdo snema, še manj jih bo motilo tole s tabo. Američani imajo pametno opozorilo – “With Blacks Never Relax”. Niti en Afriški Črni ne spada v Evropo, nekaj bolj naprednih pa samo v tranzitu ali poslovno z vizo.

    • šmentanamuha

     Ja, saj imaš prav. Tudi to dogajanje v Južni Afriki je bolj ali manj prikrito javnosti.

  • Egon83

   Odlično Feriss, ljudem bi moral nekdo na javnem mediju v tem jeziku s točno temi besedami povzeti situacijo, morda bi jim potem kapnilo, saj nam je politično korektni čvek popolnoma opral možgane. EU je res postala ceneno kurbišče, odlagališče odpadkov iz Tretjega sveta in ritna luknja zahodne civilizacije. Ob tvojem tekstu sem se spomnil na prizor iz nekega ameriškega filma, ko gruča tipov brutalno premlati in posili dve kurbi v garaži. No, eno manj, drugo več. In tista, ki jih je fasala manj, reče tepeni nekaj v stilu: ”Kaj se dereš, kurba neumna, ne veš da bolj ko cviliš bolj jih boš fasala.” In se mi zdi, da nam podobno rešitev predlagajo samooklicani človekoljubi: naslednjič še bolj razširite noge svojemu posiljevalcu, v znak tolerance in strpnosti! Sicer pa nam pritepenci iz zaprašenih vukojebin niso največji sovražniki, to so bruseljski kravatarji, anarho-levica, mavrični feministi in militantni človekoljubi. Samo narod z dovolj samozavedanja bo preživel. Na Madžarskem, Poljskem in Slovaškem teh problemov nimajo.

   • FeriSS.H

    Ne samo da si lepo povedal, poudaril si ključne postavke te kataklizme, ki jih tudi jaz nenehno izpostavljam. Če bi se MSM-i res lotili te teme na naš način bi zagotovo odprlo horizonte v marsikateri buči tako imenovane tihe večine, kar bi zadostovalo. Gospodarji MSM-ov to vedo zato tega nikoli ne bodo dovolili, vse dokler so gospodarji. Dobremu delu Levuharsko kontaminiranih glav pa ne pomaga nič več, taki so samo še za neko izolacijo ali pa milostno evtanazijo. Yuri Bezmenov, na katerega se stalno sklicujem, in je vredno ga omenjati povsod in vsakokrat, je lepo razkril zakaj je tako.

    Vidim da si sveža sila tega portala, ODLIČNA OKREPITEV. Tu se kot si že sam opazil klati tudi nekaj Homo-Levuharije ki se v stilu gozdnih band zaletavajo fanatično kot kakšni Mujahedini s svojimi šizofreničnimi dogmami, večina nesposobna dialoga. Take je najbolje vzeti v precep in ih timsko zbombardirati s podatki.

    Malo je Levičarskih Lojev, Pedre da niti ne omenjam, ki so sposobni ali pa pripravljeni debatirati argumentirano. Sluzasti FDV-jevski snobi temu poetično pravijo diskurs, ki je pri njih eno sam napuh in Feministično kurčenje.

    Osebno sem sicer kronični individualist, a se zavedam da je moč samo v timskem pristopu. Evo predlagam tebi in še komu voljnemu tvojega kalibra da vsake toliko, ko se ukaže prilika, obkrožimo in argumentirano zmeljemo kakšnega trdovratnega Levuharskega kapitalca ali trop do njegove/njihove zapenjene extaze ki jo običajno zaključijo z poplavo “diskurc” kletvic in zmerjanj. Experimentalni pristop, stane nič, pa še zabavno zna biti.

 • Nata

  Seveda to govoričijo. Saj niso gluhi in slepi ! Ponavljajo za raznimi nevladnimi! Ki jim zaradi svoje koristi držijo štango.
  Saj imajo vsi ti prisleki že dolgo svoje ” demokraticne ” države in svoje voditelje. Ker so nesposobni in navajeni že stoletja, da drugi skrbijo za njih, so pac prilezli sem ???

 • Antonius

  Najbrž?! Doma so trdo študirali, zdaj jim pa Evropa dobro plačanih služb ne da.
  Evropska socialna podpora je pa res sramotno prenizka in slabša od pričakovanega.

 • sprehajalec

  še enkrat, da bo morda sedlo v butice.

  Leta 1950 je imela Afrika 230 milijonov prebivalcev.
  Istega leta je imela Europa 550 milijonov prebivalcev.

  Danes

  ima Afrika 1200 milijonov prebivalcev.
  Europa ima 750 milijonov prebivalcev.

  What if; če bi se Afričani razmnoževali z isto stopnjo, kot Europejci;

  Europa ima 750 milijonov prebivalcev.

  Afrika bi imela po tej stopnji 300 milijonov prebivalcev od leta 1950 naprej.

  Levičarji bi bili srečni, ni Korporacij oziroma delo v njih ima zaradi pomanjkanja razpoložljivega dela visoko ceno. Virov, več kot dovolj. Vodni vir da dovolj vode, za 10 ljudi. premalo pa za 40. Okoljski begunci? šala mala.

  What if, če bi se Europejci razmnoževali z isto stopnjo kot Afričani od leta 1950 naprej?

  ima Afrika 1200 milijonov prebivalcev.
  Europa ima 3000 milijonov prebivalcev.

  480 Milijonov Nemcev, 20 milijonov Hrvatov, 10 milijonov Slovencev, 220 milijonov Italijanov itd.

  Kam bi bežali Europejci pred excesnim razmnoževanjem? V Afriko?

 • garfi

  to je levakarska ideja

 • Triple6

  Vsi problemi so zaradi Zahoda. Ko so jim prinesli civilizacijo, so rohneli, da gre za izkoriščanje. Prej niso imeli nič, pol so pa belci prišli in so jim pobrali vse. To je kolonializem. Po WWII so vse kolonialne države vendarle dobile samostojnost in kaj se je zgodilo? vedno bolj lezejo nazaj v plemensko skupnost, države ne zanjo voditi, vse, kar so jim belci naredili je na robu propada, In belci so jih še enkrat kolonializirali, samo oni so prebutasti, da bi opazili, da je sprejemanje brezplačne hrane in zdravil finta belcev, saj jim ob tem ni treba iskati rešitev za preživetje, pa še plodijo se kot podgane v žitni shrambi. Ampak, zdaj so opazili, da jih je preveč, da ni več dovolj samo hrana, pa bi še kaj, pa so jih spet “belci” usmerili v svojo smer. Torej, včasih je bilo treba sužnje loviti, zdaj k sicilski mafiji prihajajo sami. In ne vejo, da so sužnji, še več, prav veselijo se da pridejo sem. Ko pa jih malo “raztalajo” ene za sužnje na latifundijah, ene za delat kaos po EU, mlade ženske za spolne sužnje, otroke za pedofile. In ob taki izbiri imajo ob dobri medicinski kontroli tudi dovolj možnosti, da izberejo prave za potrebe “eurotransplanta” za rezervne dele, saj mladih organov v EU primankuje. Zdaj pa jih je kar naenkrat dovolj za vse.

 • KIKI

  Mislim takole: narava ima svoje zakone in, da bi
  jih mi, človeška bitja lažje razumeli, nas je pobarval,
  da se lažje ločimo med sabo.
  Res je, da se nekatere barve lepo prekrivajo, postanejo
  mavrične, vendar niso osnovne, naravne. Narava ne
  prenaša nespoštovanja zakonov in se nam na vse načine
  maščuje. Eno pravilo pa je večno : JAZ nisem TI in TI ne boš
  nikoli JAZ, torej nisva enaka in nihče na svetu ne more
  te enakosti zahtevati! Lahko pa se umetno, naravno
  ali nasilno prilagajamo in združujemo in delamo naravi
  veliko škodo, predvsem jo delamo sebi!
  Fama o enotnosti, enakopravnosti je že davno preživeta,
  na svetu je toliko individioumov kolikor nas je številčno na tem
  ljubem svetu! In iz tega dejstva izhajajmo!

 • Vrhovni sodnik

  Prišlo bo do nove Francoske revolucije.

 • samotoje

  Normalno, da je Evropa kriva pa Mars tudi, da o Neptunu ne govorimo. Če ne znaš pisati, je kriv zanič svinčnik, če si pa neumen, pa močno sonce. Mene trenutno boli levo koleno. Levi sosed je kriv.

 • lauraas

  Od kdaj smo jih dolžni hranit?

 • Gretta Garbo

  Migranti nam bodo prav toliko srali po glavah KOLIKOR JIM BOMO MI TO DOVOLILI.
  UPAM DA ZMAGA LE PEN…

  • Valter BraniSlav

   Skoda da ni…

 • Ivan Ivanovič

  Če se Evropa ne bo uprla, jo bo globalistična fašistična zarota uničila. O tem ni več nobenega dvoma. Cilj fašiglobalistov je odprava evropskih narodov in oblikovanje anacionalnih Združenih držav Evrope, ki bodo bolj odljive kot so sedanje nacionalne države.

 • Valter BraniSlav

  VSE IZGNAT. JOSIP BROZ BI ZE VEDEL KAKO Z NJIMI.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!