fbpx

Mile kazni za najstniške migrantske klavce v Veliki Britaniji, ki so svojo žrtev zabodli sredi McDonaldsa!

Slika je simbolična (Foto: iStock)

Najstniška tolpa je v angleškem Northamptonu sredi belega dne razmesaril svojo žrtev z noži in mačetami, a trije med njimi, ki jim je že bilo sojeno, so prejeli škandalozno nizke zaporne kazni, in sicer zgolj po nekaj let. Šlo naj bi celo za napad brez pravega povoda. Krvavi prizor se je odvil v lokalni restavraciji McDonalds’, na prizorišču pa je bilo veliko družin z otroki. 

Neimenovana trojica 16 in 17-letnih kriminalcev, ki je z noži in mačetami, sredi McDonalda, v angleškem Northamptonu razmesarila svojo nedolžno žrtev, iz pravnih razlogov ostaja neimenovana. Celoten gang, ki se je lotil svoje žrtve, je sicer štel šest pripadnikov. Znano je tudi, da je kriminalna grupacija obkolila dve žrtvi, in sicer pred restavracijo s hitro prehrano v samem mestnem središču, preden se je pričel “lov na žrtvi”, ki se je odvijal tudi v samem McDonaldu, poroča Breitbart.

Še posebej grozljivo pa je dejstvo, da se je celoten prizor odvijal vpričo družin z majhnimi otroki. Ena izmed žrtev je bila deležna vbodov tudi še potem, ko je že pobegnila v kuhinjo restavracije s hitro prehrano, medtem ko je drugi k sreči uspelo pobegniti s pomočjo osebja podjetja. Prisotni so bili zaradi dogajanja povsem osupli, številni pa so se morali pred napadalci umikati, obenem pa so se na smrt bali tudi za zdravje svojih otrok.

Eden izmed članov najstniške migrantske tolpe je namreč celo zabrisal proč otroški voziček, ki se je slučajno znašel na njegovi poti, medtem ko je zasledoval svojo žrtev, ki je bila deležna vnovičnih vbodov tudi še potem, ko je že hotela pobegniti. Še najbolj pa je bilo škandalozno ravnanje sodnice, ki je ob tem dejala, da imajo člani tolpe vsi po vrsti ljubeče družine, ki jih podpirajo in še pristavila, da obstaja potencial za spremembo in rehabilitacijo. Ob tem je oba 17-letnika obsodila na zgolj štiriletno zaporno kazen, čeprav je že jasno, da bosta odsedela zgolj polovico, medtem ko je 16-letnik prejel kazen v višini treh let in dveh mesecev, in ki bo prav tako po vsej verjetnosti odsedel le njen del.

V Sloveniji je migrant policista umoril z mačeto 

Znano pa je, da je tudi v Sloveniji migrant že zabodel policista z mačeto, ta pa je smrtnim ranam nato podlegel. Na našem spletnem portalu že ves čas opozarjamo o nevarnosti, ki prihaja z ilegalnimi migranti. To je dobro vidno tudi preko številnih terorističnih napadov, ki so jih v evropskih prestolnicah zagrešili tudi tisti migranti, ki jih je skozi Slovenijo spustila (in celo pospremila!) slovenska policija.

Domen Mezeg