Milijarder bi mlade, ki se navdušujejo nad socializmom, posedel na zasebno letalo in jih poslal v Venezuelo!

Ken Langone (Foto: Facebook)

Milijarder Ken Langone ima odlično rešitev za vse mlade, ki se navdušujejo nad socializmom, uživajo pa v vseh prednostih svobode in kapitalizma. Posedel bi jih namreč na svoje zasebno letalo ter poslal v Venezuelo, kjer bi iz prve roke spoznali, kako dejansko funkcionira socializem. Uspešen ameriški poslovnež je nedavno svoje poglede na kapitalizem razkril tudi v avtobiografski knjigi.

Soustanovitelj velike trgovske verige Home Depot Ken Langone je malo po obletnici padca banke Lehman Brothers, ki simbolizira začetek velike recesije, pojasnil, da je ravno to razlog za negativne poglede milenijcev na kapitalizem. “Takrat so bili stari 8, 9, 10, 11 ali 12 let in kapitalizem se jim ni predstavil v najboljši luči,” je Langone pojasnil novinarki medija Yahoo! Finance Julii La Roche ob robu dogodka All Markets Summit, ki je potekal septembra. Langone je kljub temu pojasnil, da socialistične države ne funkcionirajo dobro, in ponudil fantastično rešitev za vse mlade, ki se danes navdušujejo nad socializmom: “Posedel vas bom na moje letalo, poslal v Venezuelo, da vidite kako dobro socializem tam funkcionira!”

Langone nedavno napisal tudi knjigo o svojih pogledih na kapitalizem
O svoji življenjski poti je Langone za CBS povedal: “Sem ‘samoustvarjen’, začelo se je z mojimi starši, ki so bili neizobraženi in skromni, vendar z veliko sposobnosti za brezpogojno ljubezen.” Pred izdajo knjige so ga k temu številni spodbujali že velikokrat, a tega ni storil, dokler ga ni osupnila velika podpora mladih Bernieju Sandersu pred predsedniškimi volitvami leta 2016. Knjigo z naslovom Ljubim kapitalizem je napisal, ker je opazil, “da so mladi odnehali, preden bi sploh poskusili. Več kot lahko naredimo zase, boljši smo. Ko država nekomu pošlje ček, ne da bi ta za denar karkoli storil, mu s tem odvzame vse dostojanstvo”. Največja motivacija milijarderja je, da mladim pokaže in ponudi priložnosti, s katerimi bi lahko v največji meri uporabili svoje sposobnosti.

I Love Capitalism! (Foto; Facebook)

J. Ž.

 • Olga2345

  Hvala bogu za pametne milijarderje! Vozovnica za levičarje bi morala biti enosmerna!

  • največji ljuzer jjajo

   takšnim se v demokracijah reče diktatorji. takšne rabijo tisti, ki so imeli scagane očete in ki kažejo znake latentne homoseksualnosti. nič čudnega ni, da so se najprej nad Hitlerjem navduševali Roehmovi SA oddelki, pri nas nad tirani s pomanjkljivo obramboslovno izobrazbo pa podmladek SDS pod vodstvom Gorenaka Piškotka in Knezoškofa, pedrajska sadista. in kako zadevo rešiti pri nas, kjer je levičarjev več kot 2/3, janšističnih noriških piškic pa brez NSi manj kot četrtina : ali bomo potem poslali vse desnakarje v vatikan in v dominikansko republiko, to je zraven kube, kjer je enako lakote in kjer zastonj letuje kosovski doktor? najprej premisli, oroženela fraga janšistična, preden izganjaš kogarkoli

   • O’Brien

    Kam bi pa ti rad šel? V Sloveniji se očitno ne počutiš dobro.

    • samotoje

     V Rog po novo dozo. Ga že cold turkey šlata.

   • Fosa Stefan

    bravo slovenčki. postal sem svetovalec vlade za pokojnine in plače

    SEDAJ JE MOJA PLAČA 20.000 €
    podal sem predlog, da se tako uspešnim politikom, kot so kučan, pahor, cmerar, ŠAREC, JANKOVIČ,……
    židan, erjavec,…. poviša plače tako, da se jim doda od zadaj še eno nulo.

    vam slovenčki pa je treba plače in pokojnine znižati tako, da se prepolovi sedanji znesek TOREJ, TOREJ, za vaš doprinos je čisto zadosti 250 €, več si ne zaslužite in več tudi ne rabite. če vam to ne bo zadostovalo za hrano, pa lahko jeste travo, če pa ne bo trave, PA KAJ DRUGEGA, kakor v venezueli (kjer ni ne jajc ne trave)

    KORDIŠ in MESEC sta za povišanje plač poslancem, nista več za minimalce tako, da bo predlog kot zakon sprejet

    • Neodvisnik

     Ja prevzemi oblast to naredi pa boš realno časovno videl in občutil vstajo in sankcije na svoji koži. Ne boš uspel uiti ! Kaj te misliš ka boste se po desničarsko pasli na ljudeh ? Malo Morgen ! Meni je čisto vseeno če je šef ali lastnik Levi ali Desni ! Znanje delo in sposobnost tak kot vse drugo ma svojo ceno ! Če niso sposobni te cene plačati potem najbolje da s trga zginejo !!! Vsi po vrsti pa naj delajo tisti ki vejo, znajo in zmorejo !!! Pa to nima popolnoma nobene veze z levimi ali desnimi pa z sistemom vkaterem funkcionirate !!!

     Ti je Janša dal prevelik “ideološki” odmerek kaj ?

     Za politike pa tako ali tako vemo da so golazen ne glede na prepričanje ! Zato ker ni politične odgovornosti !!! Ne na Levi in ne na Desni !!!

   • boogin1

    Sem premlad, da bi vedel kdo so bili takoimenovani partizani, domobranci in zakaj so se / se niso borili. Zato mi pomagajo informacije in resnica, ki se je komunajzarji najbolj bojite.
    Komunajzarji ste vredni manj kot podganji iztrebki. V zgodovini ste pobili največ nedolžnih žrtev pod rdečo zvezdo. Pravijo, da vsaj 100 Milijonov. Menim, da je ta številka prenizka in bog ve koliko je jam in brezen po bivši JUGI in po svetu, kjer so med nedolžnimi žrtvami otroci in ženske. Komunajzarji ste že po naravi primitivci najnižjega razreda, najbrž se parite med seboj in kotite gensko poškodovane potomce. Hitler je bil po številu ubitih, preganjanih, mučenih,… napram komunajzajev nedolžno dete. Tudi zločini, ki so jih zakrivili domobranci so proti zločinom komunizma zanemarljivi. Tito je pobil okoli milijon nedolžnih duš.Komunajzarjem nobeno število nedolžnih žrtev ne pomeni nič, milijon, deset, sto in več milijonov, krvi pijanim komunajzarjem ne pomenijo nič.

 • Anton

  za tako dejanje, kot ga omenja zgoraj omenjeni miljarder ni nikoli škoda nobenega ficka

  sarkazem press

 • Van Der Waals

  SOCIALIZEM JE ZA KRADLJIVE LAŽNVCE NI NIČ NE ZNAJO RAZEN NEUMNOSTI GOVORITI!!! MISLIM PREDVSEM NA FDV IN FILOFAKULTETO!!!! LEVI FAŠISTI!!!!

  • 10mile30

   kjer so študirali zakonca zver, grims, janša, lisec, mahnič, rupelj, petek,…

  • Neodvisnik

   A desni niste bili fašisti ? Samo da vas spomnim ! Pa da ne bo kdo od vas prišel še na idejo o čistem Slovencu ! Ker smo skoraj pol EU-ja isti genetski pol na 2-h najbolj pogostih markerjih !!! In tale vaša delitev je najmanj neumesna če gledaš DNK ! Mogoče bo pa kdo izoliral DESNI GEN potem samo da dokaže desni prav ???

   Ne glede na sitem, ki ga imate je človek in njegov pohlep šibka točka !!! To pa nima veze ne z ureditvijo in ne z prepričanjem !

   Kak ste lahko tako zabiti ???

   Kradejo pa vedno tisti. ki so v poziciji, da to lahko počnejo !

   Saj se niste narodili z desnim prepričanjem, nekdo vas je “preprogramiral” ! Možgane vam je dal “bog jaz pravim evolucija” da lahko samostojno in kritično razmišljate. In to je poglaviten razlog da nismo več na drevesih !!! Neinteligentni bumbarji obsedeni z Janšo ! A mislite da v Kapitalizmu noben ne krade ? Primer:

   Evo najbolj odmeven primer Meddof
   https://www.master-of-finance.org/10-most-outrageous-stock-market-scammers/

   Kje so pa tu bili “socialisti” ??? Dajte no nehajte z takšnimi ne ! Da ne naštevam naredite raziskavo sami !

   Tale trditev je točno takšna kot če bi trdili da je zemlja ravna !

 • Sadako

  Če bi bila Draža in Kalabić živa ne bi Srbi ostali brez Kosova. Toda Tito je uničil Srbijo. To je samo primer, da vam razložim zakaj bomo volila Logarja.

  Ali si Venezuelci res zaslužijo takšno kazen, da bi jim dostavili še nekaj komunistov?
  Upam, da bosta Kolumbija in Brazilija kmalu osvobodil Venezuelce.

  • Djuro Sumar

   Pri volitvah ljubljanskega župana je najpomembnejše to, zakaj Kosovo ne spada pod Srbijo. Seveda je tudi zelo pomemben Tito.

 • Sadako

  Zakaj v Venezuelo? Venezuelo bosta Kolumbija in Brazilija zelo kmalu osvobodili.

 • Djuro Sumar

  Jaz pa bi njega peljal na prvo vojno žarišče, kjer kapitalisti bombardirajo vse živo kar leze in gre.

  • cosmosjasnovidec

   Hahahaha z čim bi ga ti peljal dvakrat ožgani cigo iz ciganske Pušče pri Murski Soboti.
   Z kolesom ali šajtrgo?
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Djuro Sumar

    Za rokco bi ga peljal tja, kajti peš se daleč pride.

 • Sadako

  Brazilski predsednik bo kmalu osvobodil Venezuelo. Bo Janković Madura zaposlil v LPP?

  • pajac debeli

   Bodo levaki vreščali, ko bo Bolsenaro z vojsko streljal mafijske kriminalne združbe, ki financirajo in promovirajo levico po celi J. Ameriki v zameno za zaščito pred zakonom.

 • pajac debeli

  Še našega Mesečnika naj odpelje. Pa še Fajonko naj odpelje na izlet v Meko.

 • xla

  tale ata, pa naj ima miljardo ali več, pojma nima o milenijcih. Njih boli K, za vse!

 • Ta človek je patološki lažnivec in manipulator. Ne uživajo prednosti kapitalizma, temveč imperializma. Če bi skupaj vse ameriške vojake po svetu poslali domov, Amerika propade v trenutku.

  • Neodvisnik

   Točno tako ! Ko jim zmanjka protivrednosti grejo v variante sami sebe kurblajo, ker po vojni in uničenju pride obnova preko mednarodnih bank in skladov katere lastniki pa vlagatelji so kdo ? Saj tudi Amisi nimajo direktne koristi. Imajo samo posredno gledamo tiste ki delajo ! NeoImperializem na globalni ravni ! Na račun mrtvih Amis vojakov, pa žrtev na drugi strani ! Posledica takšnega delovanja pa so migracije ! Poglejte samo kaj so naredili v libiji in Iraku in kaj se je iz tega izcmizilo !
   Kaj potem blesavi Janšisti ne vidijo vzroka in posledice ??? Patološko Pomanjkanje IQ-ja !

 • FRANC3

  Prvi sedeži so rezervirani za liderje Levice in SD, pa še kdo iz SMC, DeSESA ali LMŠ bi pasal zraven.

 • abc

  Takšne bolane izjave, pa dajejo nacionalistični politiki, ko pridejo na oblast.
  https://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-brazilski-ministar-klimatske-promjene-su-marksisticka-zavjera/2043004.aspx

 • tarantela

  Tudi tega špekulanta bojo pocmokali črvi. Kljub milijardam dolarjev.

  • Valter BraniSlav

   In tebe tudi.

 • Staybell geenius

  Istočasno pa se grem staviti, da gospod nima prav nič proti “davčni optimizaciji”, ki ustvari luknjo v proračunu in jo morajo nato krpati davkoplačevalci. Ta vrsta socializma mu ustreza, le socializem tiste, ki ga potrebujejo, mu ne diši.
  Sicer pa, vsi vemo, da bogataši vedno najbolje vedo, kaj je dobro za rajo, kajne navijači?

 • David Hitler

  Jaz bi te pa v lager k bi te fuknl v mlin za meso mrtvak na dveh nogah smrad pedofilski kasrski smrad murš!

 • xtc

  S padalom odvreć nad Venezuelo.

 • Neodvisnik

  Potem pa še jim naj da CIA vodiča da jim lepo po vrstti razložijo, kaj vse so tam počeli še počnejo in kako jim DIŠI njihova NAFTA, POPLENITIS TOTALES ! Zakaj tele turbokaspitalistično enako ne zahteva za v RUSIJO ! Saj so se RUSI prav tako z izvolitvijo PUTINA uprli zahodnemu poplenitisu naravnih dobrin !

 • Valter BraniSlav

  …”Ko država nekomu pošlje ček, ne da bi ta za denar karkoli storil, mu s tem odvzame vse dostojanstvo”. …
  MENI DAJTE DENAR. MOJE DOSTOJANSTVO BO OSTALO NEOKRNJENO. GARANTIRAM.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!