Multikulturni London: Napadalca, oblečena v burko, napadla moškega z jedko kislino!

Foto: Twitter

V času, ko v Londonu županuje župan Sadiq Khan, nasilju nikakor ni videti konca. V samo nekaj urah so v dveh ločenih napadih kar trije ljudje doživeli napad z jedko kislino. Nedavnega izmed napadov sta zakrivila napadalca zakrita v burko.

Djamil Mogdad je v petek zjutraj pričel z razstavljanjem oblačil na svoji stojnici na tržnici Walthamstow, ko je bil ta napaden z jedko kislino, je sporočil tiskovni predstavnik metropolitanske policije.

Na kraju dogodka so se poleg policistov znašli tudi pripadniki gasilcev. Napadeni moški je bil odpeljan v bolnišnico na vzhodnem delu Londona. Po poročanju Breitbarta njegove poškodbe naj ne bi bile življenjsko nevarne. Napad naj bi izvedla dva napadalca, ki sta bila zakrita v burko. Ta sta se mu približala, mu v obraz vrgla kislino in  pobegnila v bližnji avto. Zaenkrat še ni bil aretiran nihče, preiskava pa se še naprej nadaljuje.

Na napadalca je čakal avto za pobeg
Smetar, ki je bil na prizorišču napada, je pričel loviti napadalca, po tem ko je v bližnjo kavarno, kjer je ta s prijatelji pil čaj, pridirjal napadeni in zakričal, da je bil napaden s kislino. “Takoj sem skočil pokonci in odšel ven, kjer sem videl, kako dva človeka tečeta, zato sem pričel teči za njima. Zakrita sta bila v burki. Videl sem jima lahko le v hrbet, zato nisem prepričan ali je šlo za ženski ali moška,” je povedal in dodal, da je videl, kako sta naposled napadalca vstopila v avto. “Vedela sta, kje ju čaka avto. Uspel sem si zapomniti prve tri registrske številke, ampak vse je bilo tako na hitro. Vse skupaj je trajalo okrog 30 sekund.”

Foto: YouTube

Brez omahovanja šla v njegovo smer
Eden izmed trgovcev, ki je govoril z nečakom žrtve, je povedal, da mu je ta po pogovoru s stricem povedal, da zgodba z burkami drži vodo. Ob tem je dodal, da je način teka napadalcev bolj spominjal na tek moških, kot žensk. “Šlo je za napadalca, ki sta bila zakrita v žensko muslimansko pokrivalo. Čakala sta ga to jutro. Tam je bilo namreč še nekaj stojnic, ampak dvojica se je brez omahovanja napotila v njegovo smer,” je povedal.

Nošnjo muslimanskih pokrival so prepovedali že v več evropskih državah in regijah, pa tudi v mnogih muslimanskih državah, ker se te obravnava kot oviro za socialno kohezijo in vključevanje, prav tako pa tudi kot grožnjo za nacionalno in javno varnost. Kdaj bodo sledile tudi ostale države?

H. M.

 • garfi

  če to počno v Angliji
  potem ni nihče varen pred islamom in njihovimi uvozniki

 • Marija

  Pod burkami se nosi vse mogoče.Zakaj pa mislite,da jih imajo?Vsak kateri se hoče skriti ne rabi obleći druga kot burko.Preberita malo o muslimanih kakšnih vseh zvijač so sposobni.Mi belci smo res neumneži proti njim.

  • KAPIBARA

   Ketman oziroma takija pomenita pravico muslimana, da kršita vse verske propovedi.
   Kuran
   pravi, da bo Alah cenil vsakega muslimana po srcu in ne po tem, kar ima
   na jeziku. Ta razmišljanje daje legitimno pravico muslimanu, da lahko
   laže, se lažno zliva z okolico, da skriva svojha verska čustva … ko se
   počuti ogroženega zaradi svojega verovanja. Musliman, ko se počuti v
   nevarnosti, lahko zanika svojo vero in prevzame vero svojega sovražnika.
   Musliman takijo ne razume kot laganje, razumejo kot samozaščito. Vsak musliman sam po svoji presoji uporablja takijo.

 • Skrajno Desni

  Upam da bo kdaj koga srečala pamet, ampak zelo dvomim pri vseh teh pedrskih vladah da so sposobne razen rit nastavljat še kaj drugega.

 • Olga101

  Nagnat župana in prepovedati burke!

  • xtc

   Ne mislim ,da si zasluži kak tak napad potem bo ukrepal.

   • mona lisa

    Samo napad bi moral biti nanj ne na nedolžne.

 • xtc

  Upajmo ,da ta “nova hit moda” čim preje pride v murglje in okolico LJ magistrata saj smo ja vendar multi kulti napredni?

  • cosmosjasnovidec

   Upanje ni potrebno,ker tako tudi v kratkem bo.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • Clemen J.

  Mulimani, podn od ljudi, lažejo, kradejo, ubijajo in potem se delajo se nedolžne, in na koncu jih glupi levuharji se podpirajo

 • cosmosjasnovidec

  Vsakemu kateri se ti na cirka 10 metrov morebiti približa z tako maškarado moraš brez pomisleka v trenutku odpihniti bučo drugače si najebal kot ta z kiselino.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • mona lisa

  Multikultura. A ti bebci Londončani nimajo kakega svojega človeka ki bi ga postavili za župana?