fbpx

Musliman je zabodel svojega sošolca v vrat, ker da je provokativno gledal njegovo mamo

Foto: iStock

Policija iz nemškega mesta Dortmund je v javnost poslala poročilo o grozljivem umoru, ko je musliman zabodel nemuslimana, ker da je provokativno pogledal njegovo mamo. Vbod v vrat je bil prehud in najstnik je izkrvavel …

Grozljiv umor nemškega najstnika se je zgodil v šoli v Dammwieseju v Lünnu. Po trenutnih informacijah, s katerimi razpolaga policija, sta obtoženi in njegova mama imela v šoli sestanek s šolskim socialnim delavcem. Slednji ju je povabil na pogovor, potem ko je imel 15-letni musliman težave z nasilnim vedenjem. Bilo je celo tako hudo, da je morala posredovati policija, kar je razkrito tudi v policijskem zapisniku. Musliman je bil opredeljen kot agresiven in neprimeren za šolo, zato je bil začasno premeščen v drugo šolsko ustanovo. Toda ukrep ni izboljšal njegovega vedenja, zato je ponovno začel hoditi v prvotno šolo Käthe Kollwitz.

Medtem ko sta agresiven najstnik in njegova mama čakala na sestanek s socialnim delavcem, je mimo prišel drug najstnik. Po izpovedbi 15-letnika je sošolc večkrat pogledal njegovo mamo provokativno. To pa je tako razjezilo 15-letnika, da je svojemu sošolcu, ki je opazoval mamo, v vrat zarinil nož.

Jihad Watch še razkriva, da je žrtev 14-letni Nemec iz Lünna. Policijski vir pa je izdal, da je 15-letni storilec sicer rojen v Nemčiji, vendar ima tako kazahstansko kot nemško državljanstvo.

M. S.