Muslimani v Franciji kričali islamistične parole in napadli policijsko postajo!

Fotografija je simbolična (Foto: Facebook)

Necivilizirani muslimanski imigranti postajajo vse bolj predrzni, iz Francije namreč poročajo o napadu na policijsko postajo, kamor so izstreljevali projektile in metali opeke, napad pa se je po pol ure umiril šele po uporabi solzivca.

Kar petnajst francoskih muslimanov se je prejšnji teden spravilo na policijsko postajo v francoskem Rouenu, tam pa so grdo žalili policiste, ki so prišli branit poslopje. Necivilizirani razgrajači so v poslopje izstreljevali projektile in metali opeke, dva stražarja pa sta sprva skušala zaščititi prizorišče s ščiti. Napad se je pričel ob dveh zjutraj, ko je mesto še spalo.

Napad se je umiril šele po uporabi solzivca
Necivilizirani napadalci so bili zelo odločeni vstopiti v policijsko postajo, napad je trajal skoraj pol ure, in to tako na zaposlene kot na samo stavbo. Potem ko je policija uporabila solzivec, se je situacija umirila, končen izid dogodka pa predstavljajo tri poškodovana okna in poškodovano vozilo.

Migranti v Morii, Grčija (Vir: Twitter)

Med napadom kričali “Allahu akbar”
Med napadom naj bi se po poročanju Jihadwatcha slišalo kričanje “Allahu akbar” in “Pridite ven, požgali vas bomo”. Na kraju je bilo po napadu najdeno kar 115 projektilov, očividci pa pripovedujejo o izstreljenih pirotehničnih sredstvih vseh barv.

Rok Krajnc

 • ZatonMesecnikov

  Dokler bo samo solzilec za takšne stvari, se bo to ponavljalo in širilo….

  Ko bo mera polna, na solzilec nihče več ne bo pomislil.

  • xtc

   Počakaše čisto malo,ko bo prišel svinec,ni več daleč.

 • xtc

  Zelo enostavno,izdat zakon ,ko se nekdo v nemirih in nasilju zadere Allahu al Akbar,se takoj uporabi strelno orožje ker gre za terorističen napad.
  Pa da vidimo dretje in razgrajanje.

 • skorpijon93

  kjer ni islama tam ni nasilja, poglejte si višegrajske države kjer živi manj kot 0,2 % delež muslimanov, pa češka je slovenijo tudi prehitela, je nizko zadolžena, niso EU- hapci

  • plamen100

   slovenijo je ze Srbija dohitela, ki je zadolzena 51% in ni dneva da ne odprejo kaksne nove fabrike. ce bodo tajo nadaljevali se leto dni nas bodo prehiteli. Isto hrvatje place na morju imajo povsod visje kot pa nasi gostinci pa nasa banda vse to skriva

 • šmentanamuha

  Zakaj ne napadejo raje Makaronove predsedniške rezidence?

 • skorpijon93

  češka je daleč pred slovenijo !

 • plamen100

  izmecke popokati in nad afriko zmetati iz letala, tu ni kaj pametovati in razglabljati,!!!

 • bojan

  samo predlaganja kaj je zoper takih treba ne pomaga nič… teh predlogov je bilo od leta 2015 na milijone, pa še danes po 4 letih ni spremembe, samo še slabše je

 • Luckyss

  Članek je napisan kot da bi ga skupaj spravil nažgan osnovnošolec, od katerih je itak malokdo še pismen…
  Če je podatek resničen, potem ne vem zakaj bi uporabili solzivec, če imajo avtomatsko orožje ?!!

 • Felikss_AH

  Glede na vsebino bi naslov lahko bil – “Muslimani v Franciji kričali projektilne parole in Islamizirali policijsko postajo”

  Necivilizirani… kot da obstajajo civilizirani muslimani… so “izstreljevali projektile” – ??? – da mi je vedeti kakšnega kalibra, iz kakšnih lanserjev, pametni-vodeni ali butasti-nevodeni projektili… in iz kakšne razdalje… 10, 20, 30 kilometrov ali je šlo za metre.

  Kaže da Francoska policija ima inferiorno oborožitev… s solzivcem nad muslimanske projektile… Francija je fertig… definitivno!

 • Skrajno Desni

  Francoska policija zna samo svoj narod teptat, pred islamisti se pa poskrijejo je pa žalostno da tudi v Sloveniji ni nič drugače.

 • Antonius

  Francoska policija se proti muslimanom sploh ne upa več ustrezno ukrepati, ker se z vlado vred bojijo revolta 4,7 milijona šerijatarskih musličev, ki jih imajo v državi. Če bi se samo eden muslimanskih razgrajačev srečal s policijskim kalibrom, bi Pariz doživel šerijatarski revolt neverjetnih razsežnosti. Ko bi na koncu Makaronovi k povzročeni škodi prišteli še turistično izgubo, je jasno, da so danes gospodar v Franciji šerijatarji.
  Kdor hoče svoj dopustniški čas mirno preživeti v tujini, se bo najbolje odločil, da zavije k Višegrajcem.

  • KAPIBARA

   Ja, ampak slej ko prej, bode prišlo do takega revolta.. pa s police kalibrom ali pa brez.. !!

 • Van Der Waals

  ilegalci nimajo tu kaj tu početi. lahko pa jim levičarji dajo socialno pomoč iz lastnega žepa dokler ne pokajo nazaj!!!!

 • KAPIBARA

  Solzilec..??
  A ni na postajah strelno orožje z bojevo municijo..??