fbpx

Muslimanski migranti v Španiji posilili tri sestre – Američanke

Foto: iStock

Rekel mi je, da je v skladu z islamom dovoljeno posilstvo nevernice. Dejal je, da se s tem, ko me posiljuje, približuje bogu … Rekel je, da je posilstvo njegova molitev bogu,” je preiskovalcem povedala ena izmed posiljenih sester.

Španska policija je v četrtek aretirala tri mlade ljudi, obtožene posilstev, ki so jih tri ameriške sestre prijavile na silvestrovo. Zgodilo se je na njihovem domu v Murcijski soseski Santa Eulalia. Po navedbah virov iz policije, so aretirani stari med 20 in 25 let ter so v priporu.

Poteka preiskava in pregled posnetkov varnostnih kamer na območju, kjer je koktajl bar, v katerem so konec leta praznovala dekleta, stara 18, 20 in 23 let, se družila z obtoženimi Afganistanci ter se z njimi odpravil proti domu na Plaza de la Candelaria, je poročal jihadwatch.org

Posiljevalci so se sklicevali na koran
Ena od sester je preiskovalcem povedala, da ji je posiljevalec citiral koran in da je verjel, da islam opravičuje njihova dejanja. To niti ni tako presenečenje – tudi, ko so muslimanski migranti v Franciji posilili deklico in posilstvo posneli, so hvalili Alaha in se sklicevali na Koran. In žrtev posiljevalca džihadista Islamske države se je spomnila: “Rekel mi je, da je v skladu z islamom dovoljeno posilstvo nevernice. Dejal je, da se s tem, ko me posiljuje, približuje bogu … Rekel je, da je posilstvo njegova molitev bogu.” Neverne – torej nemuslimanske ženske si je mogoče zakonito vzeti v spolno uporabo, je menda zapisano v koranu.

Demokracija