fbpx

Na Japonskem našli devet obglavljenih trupel – Nekdo se je grozljivo izživljal nad žrtvami

Foto: YouTube

Japonska policija je v enem od stanovanj v predmestju Tokia našla devet brezglavih trupel z odrezanimi mišicami, ki so bila skrita v različnih zabojih, so danes poročali lokalni mediji. Policija je že aretirala lastnika stanovanja. 

Policija je pred vhodom v stanovanje najprej našla dve glavi v hladilni torbi, ostale dele pa v različnih zabojih in torbah znotraj stanovanja. Shiraishija so obtožili, da je razkosal najmanj eno truplo in ga skril v hladilno torbo, čemur ni oporekal, je dejal tiskovni predstavnik policije v Tokiu.

Kot so še pojasnili na policiji, je osumljeni dejal, da je razkosal truplo, ga prestavil v hladilno torbo in čez posul pesek za mačke. Na takšen način je želel skriti dokaze in truplo osebe, ki jo je ubil, poroča STA.

Japonski mediji poročajo o grozljivem izživljanju nad trupli
Po poročanju japonske televizije TBS je Shiraishi povedal policistom, da je odrezano meso s trupel in njihove organe odvrgel v smeti. Časnik Jiji Press je poročal, da je osumljeni trupla razkosal v kopalnici z žago, ki so jo našli v stanovanju. Lokalni mediji so še poročali, da so v stanovanju našli osem ženskih trupel, deveto truplo je bilo moškega spola.

C. Š.