fbpx

Na Koroškem migrant na bazenu ugrabil otroka, nato pa spolno nadlegoval njegovo mamo

Slika je simbolična (Foto: epa)

V Avstriji, v bližini Celovca, se je zgodil še en spolni napad. Nek moški, ki je komaj govoril nemško, je ugrabil štiriletnega dečka, vendar le za to, da je lahko spolno napadel njegovo mater, ko ga je ta začela iskati. 

Do incidenta je prišlo na kopališču, kamor se je mati odpravila na kopanje. Migrant naj bi 37-letnico osvajal, a ga je ta jasno zavrnila. Ni odnehal. Odpravil se je v otroški bazen, kjer se je kopal njen sin, ga pograbil, si ga posadil na ramena in z njim ucvrl v umetno jamo, preko katere je tekel slap.

Začel jo je otipavati pod kopalkami
Za njim je pohitela panična mati, ki ju je našla skrita v kotu. Ko se jima je približala, je moški spustil otroka iz rok, njo pa pograbil njo in jo začel otipavati pod kopalkami. Mati se je njegovemu napadu uprla in kaj kmalu se ji je iz njegovega prijema uspelo izviti, migrant pa je malo zatem odšel.

“Moški je bil star okoli 50 let in skoraj zagotovo tujec,” je dejal predstavnik za stike z javnostjo Markus Dexl, ki je svojo trditev podkrepil s tem, da ji je migrant s telesnimi kretnjami nakazal, naj se mu približa, česar pa seveda ni hotela storiti, poroča Dailymail.

Moški naj bi bil temne polti, visok malo čez 180 centimetrov, močne konstrukcije ter s kodrastimi lasmi in brki.

Ž. K.